«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -    Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Πόσο φέσωσε την πρώην ΔΕΚΕΛΠ
η παράνομη άσφαλτος στα αναδασωτέα;




ΚΟΥΙΖ

Ποιός είπε στον πιο επιτυχημένο αντιδήμαρχο στην ιστορία του Λουτρακίου ότι είναι παιδική χαρά, με συνέπεια να αντιδράσει έντονα γιατί δεν το δεχόταν αυτό; Στη συνέχεια ο ίδιος με ηρεμία του είπε ότι αν θέλει να τον πάρει από το χεράκι και να τον πάει να του δείξει που είναι οι κούνιες, ο γύρος και η… τραμπάλα τους;..
(150713)




Είπαν…

«Πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου Σπύρο Νικολάου μπορεί ως δημοτική αρχή να είστε νταήδες και τσαμπουκάδες και να νομίζετε ότι καθαρίζετε σαν τα κουτσαβάκια δια της βίας. Ωστόσο, δεν τιμάτε τα παντελόνια σας γιατί οι άντρες δεν είναι μόνον ότι σέβονται το λόγο τους, πολύ περισσότερο δε την υπογραφή τους. Εσείς δυστυχώς δεν σέβεσθε τίποτα από τα δύο. Να ζήσουν οι τσαμπουκάδες του δήμου μας…»
(150713)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Σήμερα στις 18:00 η κρίσιμη συνάντηση των προέδρων - διευθυνόντων συμβούλων της Λουτράκι Α.Ε. δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης και της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» Γιώργος Βλάχος, οι οποίοι θα συνοδεύονται από τους νομικούς τους συμβούλους, ο πρώτος από τους Γιώργο Λιάππη και Χρήστο Τζοάννο ο πρώτος και από τον Σταμάτη Σταμόπουλο ο δεύτερος.
Τα ψέματα τελειώνουν σήμερα για την Λουτράκι Α.Ε. και καλύτερον όλον θα είναι ότι όποιος αδυνατεί να το καταλάβει, σωτήριον είναι για το Λουτράκι να κάνει χαρακίρι!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του loutraki-press, για την «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» δεν υπάρχει επόμενη ημέρα της Τρίτης κι αν συνεχισθούν τα καραγκιοζιλίκια του περασμένου Σαββάτου στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στη Λουτράκι Α.Ε., ολόκληρη η εταιρεία οδηγείται στην καταστροφή και για το Λουτράκι απειλείται ακόμα και το 16% της συμμετοχής του στην Club Hotel Casino Loutraki, με το υπουργείο Οικονομικών τη συγκεκριμένη κτήση να τη διαθέσει όπου δη για να αποκτήσει κάποια, έστω και μικρά έσοδα, όταν στην κυβέρνηση τα πάντα υπό αυτό το πρίσμα τα προσμετρούν.
Στη συνεδρίαση του περασμένου Σαββάτου οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής επέδειξαν ότι δεν διαθέτουν στοιχεία σοβαρότητας, ενώ επέτυχαν να κάνουν έξαλλο τον Γιώργο Βλάχο, ο οποίος ενδεχομένως σήμερα πλέον, λόγω της ανοησίας τους να προσέλθει στο διάλογο άκαμπτος και ανυποχώρητος, δεδομένου ότι η δημοτική αρχή είναι εκπαιδευμένη στο τσαμπουκά και τους νταήδες.
Στο άθλιο σκηνικό του Σαββάτου που δημιούργησαν τα μέλη της δημοτικής αρχής, πυροσβεστικό ρόλο προσφέρθηκε να παίξει ο Παύλος Παύλου και κυρίαρχα να συγκρατήσει από την οργή που προκάλεσαν στον εργολάβο.
Το μέγεθος της ανευθυνότητάς τους δεν έχει προηγούμενο, δεδομένου ότι ο αντιπρόεδρος της εταιρείας και εξάδελφος του Κώστα Λογοθέτη απουσίαζε της συνεδρίασης, επικαλούμενος αυξημένη εργασία στην επιχείρησή του, με τον Γιώργο Γκιώνη να γίνεται έξαλλος και να αντικρούει διερωτώμενος εμείς δεν έχουμε γραφεία κι επιχειρήσεις; Οίκο ανοχής έχουμε;
Η εξέλιξη της κατάστασης, όπως ήταν φυσικό ματαιώνει τη σημερινή γενική συνέλευση, δεδομένου ότι είναι άνευ ουσίας, καθ’ ότι όλα θα εξαρτηθούν από τη συνάντηση των δύο ανδρών με τους νομικούς τους συμβούλους.
(150713)




O ΣΤΡΑΒΟΣ ΓΙΑΛΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ… ΓΙΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Μόνο οι άνοες δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί πως τα καλογραμμένα προεκλογικά προγράμματα των περισσοτέρων παρατάξεων μετά την υφαρπαγή της ψήφου των πολιτών, αυτόματα μετατρέπονται σε παλίμψηστο, δηλαδή σε πάπυρο που το αρχικό κείμενο σβήνει, για να γραφτεί πάνω του κάποιο άλλο και μάλιστα με τίτλους πηχυαίους.
Ενώ η δυναμική της αλήθειας μαρτυρά πως όλα αυτά μόνο ακοντί δεν γίνονται και οι ίδιοι που προβαίνουν σε αυτή την άνανδρη πράξη, είναι οι ίδιοι που έχουν πετάξει τον τόπο μας στα τάρταρα.
Ενώ όχι μόνο τους ποδηγετούν οικονομικά συμφέροντα όπως αυτά που επιθυμούν να εκμηδενίσουν τις πιθανότητες να εισέλθει ο προαστιακός στο Λουτράκι για να γίνει σταθμός στο Βασιλόπουλο, αλλά είναι και οι ίδιοι που γίνονται οι συνδαιτυμόνες (ομοτράπεζοι) των εργολάβων.
Γι’ αυτό και οι τοποθετήσεις τους στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, είναι ένα αλέξημα προς τα ιδιωτικά συμφέροντα κι ένα ακόμη ισχυρό ράπισμα, στα συμφέροντα του δήμου.
Έτσι κάτω από αυτό το πρίσμα των γεγονότων, ουδείς δεν μπορεί να δει αυτά τα αναχρονιστικά πολιτικά υλικά που «σάπισαν» στην αντιπολίτευση, με καλή πίστη (bona fide), ενώ αντίθετα πρέπει να είμαστε όλοι εξαιρετικά καχύποπτοι, επιφυλακτικοί, και να διυλίζουμε με μεγάλη προσοχή τις απόψεις τους πριν τις ενστερνιστούμε.
Ο γράφων ύστερα από εμβριθή μελέτη, γεωγραφικών χαρτών και θέλοντας να απαντήσει στο ερώτημα τις πταίει (όπως είχε πει και ο αείμνηστος Χαρίλαος Τρικούπης) και γίνονται όλα στραβά στον τόπο μας, θα καταλήξει στο εδραίο συμπέρασμα, ότι για όλα υπεύθυνος είναι ο γιαλός. Αφού σε όλη την Ελλάδα ο γιαλός είναι στραβός, όλο κολπώσεις, σπηλαιώσεις, γωνιώσεις, βραχοκυκλώσεις, βραχονησίδες και επιπλέον χιλιάδες νησιά σκορπισμένα σε όλες τις θάλασσες που βρέχουν την χώρα μας. Ισιάδα πουθενά όσο και αν ψάξεις ούτε στην ξηρά και άρα…
Πως να υπάρχει ισιάδα στο μυαλό των ταγών μας και να μην αρμενίζουμε θεόστραβα;
Πως λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι που έχουν μετατραπεί σε μια σύγχρονη βλητική μηχανή, να διαμορφώσουν μια πολιτική φαρέτρας κατά παντός επιβούλου των συμφερόντων του τόπου;
Αποτέλεσμα είναι ο τόπος μας μέρα με την ημέρα να φθίνει όλο και πιο πολύ και να κινείται μεταξύ θλίψεως και οδύνης (inter flentium et doloris). Για τους πολίτες όμως που ο τόπος αυτός είναι η ψυχή τους, με την κατάλληλη συγκαρδίωση θα γκρεμίσουν αυτό το αλλόκοτο σκηνικό που καταδυναστεύει τις ζωές όλων μας και θα δώσουν ένα γερό μάθημα σε όλους τους επαγγελματίες πολιτικούς, σε όλες τις πολιτικές «μπαγιαντέρες» κάθε λογής και σε όλα τα τσογλανοειδή που θεωρούν πως ο τόπος αυτός είναι ξέφραγο αμπέλι και ενώ πράττουν τα αίσχιστα θέλουν από πάνω να παριστάνουν και τον τιμητή.
Υ.Γ.: Ο πολιτισμός της ψυχής, είναι η ψυχή του πολιτισμού και της πολιτικής.

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας.
(150713)
Return top