«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -    Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Όποιος συνειδητά συμπορεύεται με κάποιον
που ξέρει ότι έχει παρανομήσει, είναι δυνατόν
να τους εμπιστευθείς την τύχη του τόπου;




ΚΟΥΙΖ

Πόσο πιθανόν είναι σήμερα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είτε ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, είτε ο εκλεκτός του και αντιδήμαρχος Γιώργος Δέδες, είτε κάποιος άλλος της δημοτικής αρχής, να διαφημίζουν την επιστολή των εργαζομένων και να λένε: Ιδού αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που κάνουμε κι εσείς δεν θέλετε να δείτε;
(220713)




Είπαν…

«Το Λουτράκι είναι μια μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας. Όταν τον εργαζόμενο τον πατάς, του λες ότι η αξία σου είναι € 200 το μήνα κι αυτός από το ραγιαδισμό που έχει μέσα του εκδίδει και πιστοποιητικά αφοσίωσης, πώς να γλυτώσουμε ως χώρα από το Δ΄ Ράιχ της Αδόλφου Μέρκελ και της Διεθνούς της Τοκογλυφίας; Η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, με τέτοιας συνείδησης και νοοτροπίας ανθρώπους είναι καταδικασμένη για γενεές…»
Π. Η.
(220713)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. 

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Από τη σύσταση της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) μεταξύ των δύο πλευρών, της τότε ΑΤΕΚΛ Α.Ε. στη συνέχεια ΔΑΕΤ Α.Ε. και νυν Λουτράκι Α.Ε. με την εταίρα των μελών Club Hotel Loutraki (CHL) S.A., καταβάλλονταν κατ’ έτος από τη δεύτερη μία επιταγή προς τη δημοτική επιχείρηση, η οποία είχε το νόημα της εγγύησης της καλής, εύρυθμης και συνεπούς λειτουργίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Η πιο πάνω διαδικασία ακολουθείτο ευλαβικά μέχρι και την ολοκλήρωση της θητείας του Γιώργου Γκιώνη. Ωστόσο, από την ανάληψη των καθηκόντων του νυν δημάρχου Κώστα Λογοθέτη η καταβολή της συγκεκριμένης επιταγής έπαψε να καταβάλλεται, γεγονός για το οποίο ο Κώστας Λογοθέτης όχι μόνον δεν αντέδρασε αλλά το έχει αποσιωπήσει μάλιστα.
Η εν λόγω πληροφορία, περιήλθε την Πέμπτη σε γνώση του loutraki-press κι αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα συνιστά άλλη μία παράβαση καθήκοντος και απιστία του προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε. δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, η οποία έρχεται και δένει - κουμπώνει άριστα με τα πεπραγμένα του που έχουν προκαλέσει τη σκόπιμη και με δόλο καταστροφή της Λουτράκι Α.Ε.
Δημοτικός παρατηρητής που περιήλθαν σε γνώση του τα προαναφερόμενα και ερωτήθη σχετικά, διατύπωσε το εξής ερώτημα:
«Προβληματιστείτε γιατί σε εκείνη τη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί με άκρα μυστικότητα και δημοσιοποιήθηκε μόλις πληροφορήθηκαν ότι υπήρχε διαρροή, γιατί δεν είχαν κληθεί να παραστούν ο τότε αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρης Κοντός και το μέλος του διαχειριστικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς ως οι πλέον αρμόδιοι, αλλά ο Κώστας Λογοθέτης είχε επιλέξει να παρίστανται αντ’ αυτών δύο αναρμόδιοι που δεν ήταν καν μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας οι τότε αντιδήμαρχοι Σπύρος Νικολάου και Γιώργος Δέδες, οι οποίοι όλως τυχαίως σήμερα είναι μέλη της σύνθεσης του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε.;»
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες του loutraki-press η άρνηση του Κώστα Λογοθέτη στις επίμονες προσπάθειες του τέως αντιπροέδρου Δημήτρη Λογοθέτη, να απαιτήσουν να καταβληθούν οι εν λόγω επιταγές, ήταν μία από τις βασικότερες αιτίες που τον εξώθησαν στην παραίτηση!
Αν τα παραπάνω ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα, αποκαλύπτεται και συσσωρεύεται διαρκώς και νέο υλικό που θα ενταχθεί στο φάκελο της μηνυτήριας αναφοράς του γράφοντος για την ενίσχυση της Γνωμοδότησης Τσοβόλα και των απαιτήσεων ύψους περίπου € 10 εκατ. που επιβάλλεται να διεκδικήσει η Λουτράκι Α.Ε. από την CHL S.A. ως διαχειρίστριας της κοινοπραξίας CHCL.
(220713)




ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ,
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ!

Σήμερα, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 με μοναδικό θέμα την τύχη της Λουτράκι Α.Ε., αν θα αναδειχθεί μεταξύ του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και των 27 μελών του δημοτικού συμβουλίου, ένας πραγματικός πατριώτης κι όχι γιατί έτυχε να γεννηθεί σ’ αυτόν τον προικισμένο τόπο, που θα ορθώσει το ανάστημά του και θα πει τα πράγματα με το όνομά τους.
Ο λόγος να εμφανισθεί έστω κι ένας για δείγμα, εδώ μην αδικείται ο ανεξάρτητος πλέον τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς - ίσως επειδή δεν είναι γηγενής δημοτικός σύμβουλος, που θα διαθέτει το σθένος και τον ανδρισμό να βάλει στο στόμα του τη φράση «να διεκδικήσουμε εδώ και τώρα τα περίπου € 10 εκατ. της Γνωμοδότησης Τσοβόλα».
Την ώρα που Κώστας Λογοθέτης μαζί με τους συμβούλους του με σκοπιμότητα και δόλο εκείνος, για απιστία ή και ενδεχόμενο δόλο οι σύμβουλοί του, πέταξαν την πολυμετοχική δημοτική εταιρεία στο γκρεμό, αναζητείται ένας για δείγμα δημοτικός σύμβουλος που θα έχει το σθένος να πει ευθαρσώς να μην συνεχίσουμε την καταστροφή που προκάλεσε ο Κώστας Λογοθέτης και πάμε να κάτσουμε σ’ ένα τραπέζι να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. Αυτά που δικαιούται η δημοτική μας επιχείρηση, αυτά που δικαιούται ο τόπος μας.
Σίγουρο είναι ότι ο Κώστας Λογοθέτης θα επισημαίνει εκτός απροόπτου την αναγκαιότητα η επιχείρηση να προσφύγει σε άμεσο δανεισμό κι όσο - όσο γιατί αλλιώς μας τα παίρνουν όλα…
Αλήθεια, πώς σκέφτεται να πάει σε δανεισμό ο Κώστας Λογοθέτης και η Λουτράκι Α.Ε., όταν κι άλλοι πιστωτές της εταιρείας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press σπεύδουν να βγάλουν διαταγές πληρωμής, με συνέπεια η δημοτική πολυμετοχική επιχείρηση να μην μπορεί πλέον να προσφύγει σε δανεισμό;
Είναι αδήριτη πραγματικότητα κι εδώ απαιτούνται χειρισμοί στους οποίους απαγορεύεται ρητώς και δια ροπάλου να συμμετέχει ο εκλεγμένος δήμαρχος καθώς και σύμβουλοί του, αφού οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι σαν «βαλσαμωμένα πουλιά» λέγοντας σε όλα «ναι» άνοιγαν την πόρτα της αυθαιρεσίας στον Κώστα Λογοθέτη κι αυτός χωρίς αιδώ με δόλο και σκοπιμότητα, υποκινούμενος κι από έναν εκ των συμβούλων του έφεραν το χάος!
Στη σημερινή συνεδρίαση παίζονται τα πάντα για το παρόν και το μέλλον του Λουτρακίου, καθώς επίσης και τι θα βρουν οι επόμενες γενεές που ακολουθούν.
Ζητούμενο είναι τι πράξει η αντιπολίτευση, η οποία μέχρι σήμερα κινείται σε πάρα πολύ χαμηλότερα επίπεδα και αδυνατεί να ανταποκριθεί επαρκώς των απαιτήσεων. Η σημερινή συνεδρίαση, λόγω της σοβαρότητάς της, είναι ένα crash test ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, να αναδειχθεί ποιος δικαιούται να είναι υποψήφιος για να διεκδικήσει το θώκο για την προσεχή πενταετία. Σήμερα θα δούμε ποιός έχει τα κουράγια να διεκδικήσει αυτά που ανήκουν και δικαιούται ο τόπος ή είναι όλοι για να πάνε σπίτια τους;..
Πάνος Ηλιακόπουλος
(220713)




ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ ΦΙΛΙΑΣ

Το Φθινόπωρο του 2011, όταν Γιώργος Γκιώνης, Παύλος Παύλου και Γιώργος Πετρίτσης αντελήφθησαν πόσο επικίνδυνος είναι ο Κώστας Λογοθέτης για την τύχη του τόπου, συζητούσαν προβληματισμένοι στο φουαγιέ στο περιθώριο συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Παρενέβη ο γράφων και τους πρότεινε να παραιτηθούν ολόκληρα τα ψηφοδέλτια, οπότε συνταγματικά ο τόπος θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές. Πήρε το λόγο ο πολυχρονεμένος πρώην δήμαρχος κι εμπειρότερος των άλλων δύο Παύλος Παύλου και ισχυρίσθηκε ότι αυτά δεν γίνονται γιατί δεν μπορείς να ελέγξεις το ψηφοδέλτιο.
Μετά τα βρήκε με τον Κώστα Λογοθέτη που απολάμβανε της ανοχής του, ο πολιτικός συνεταιρισμός έγινε τοις πάσι αντιληπτός και ο δήμαρχος πορευόταν έχοντας απέναντί του τη φωνή της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σε πολύ χαμηλούς τόνους τις αντιδράσεις των Γιώργου Πετρίτση και Παναγιώτη Φίλη.
Παύλε Παύλου ο πολιτικός φαίνεται στα δύσκολα, προκαλεί ανατροπές και δημιουργεί ρήξεις. Όταν δεν μπορεί να τα κάνει αυτά είναι προτιμότερο να προτιμά τις λέσχες φιλίας… ή τα ΚΑΠΗ.
Το ψηφοδέλτιο για να μπορείς το ελέγξεις εξαρτάται από τις βάσεις, τα κριτήρια, τις αρχές, το όραμα που το έχεις συγκροτήσει.
Αυτό σημαίνει πολιτικός κι όχι αυτός που φοβάται να πει παραιτούμαι!
Π. Η.
(210713)
Return top