«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -    Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Ποιός ασχολείται τώρα με το περιβάλλον;




ΚΟΥΙΖ

Πόσο γέλιο έχει πάλι να πέσει στην έκτακτη γενική συνέλευση της Δευτέρας δεν περιγράφεται;
Αλησμόνητες στιγμές θα ζήσουμε πάλι. Να είστε όλοι εκεί!
(110713)




Είπαν…

«Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες… Από εκεί που δεν το περιμένει του έρχεται του Κώστα Λογοθέτη και με το σώου που θα γίνεται θα γελάει ολόκληρο το Λουτράκι.»
Το loutraki-press θα στηρίζει οποιαδήποτε προσπάθεια που δεν έλκεται από ταπεινά ελατήρια και γνώμονάς της είναι να προασπίζεται τα συμφέροντα του τόπου.
(110713)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΣΤΙΚΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΤΩΝ € 200!

Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν ότι την εισήγηση για την απάνθρωπη και τυχοδιωκτική συμπεριφορά σε βάρος των εργαζομένων του Loutraki Thermal Spa την έχει κάνει ο νέος μισθοδοτούμενος νομικός σύμβουλος από την Λουτράκι Α.Ε. (θολό το τοπίο εδώ, αλλά τα πάντα θα βγουν και θα δουν το φως της δημοσιότητας) διάδοχη κατάσταση του «συγγενούς» κουμπάρους σας Δημήτρη Κονομόδη, Γιώργος Λιάππης.
Έχω υπόψη μου, οι άνδρες που τιμούν τα παντελόνια τους, απέναντι στον άλλον φέρονται αντρίκια και με σταράτες κουβέντες και δεν κρύβονται κάτω από τα φουστάνια. Αν δεν σας κάνουν οι εργαζόμενοι, το έντιμο, το κρείττον είναι είτε να τους καλέσει ο διευθυντής και να τους παραπέμψει στο λογιστήριο, όπου να παραλάβουν την απόλυσή τους, είτε η απόλυση με δικαστικό επιμελητή να αποσταλεί σπίτι τους.
Επειδή είμαι εργαζόμενος, μισθοδοτούμενος κι όχι λαμόγιο σαν τα πολλά που κυκλοφορούν στην πιάτσα, η τακτική να δίνουμε € 200 το μήνα και σ’ όποιον αρέσει, παραπέμπει σε γυναικουλίστικες δουλειές.
Κώστα Λογοθέτη, πώς έχετε απαίτηση μ’ αυτά που κάνετε να σας εκτιμάει ο κόσμος;
(110713)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ
ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ… ΔΙΩΡΥΓΑΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

«Το Loutraki Thermal Spa δεν ενοικιάζεται ούτε παραχωρείται και στην πιστώτρια εταιρεία Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. δεν πρόκειται από τούδε και στο εξής να καταβληθεί ούτε ένα ευρώ. Όποτε κι αν έχουμε θα δώσουμε.»
Αυτή είναι σύμφωνα με πληροφορίες η θέση του δημάρχου Λουτρακίου και προέδρου διευθύνοντος συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη μετά τις εισηγήσεις των νομικών συμβούλων του.
Απορίας άξιο είναι ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δικαστικές αποφάσεις οι οποίες της έχουν ανοίξει το δρόμο να επισπεύσει πλειστηριασμούς και τότε θα πρέπει όλοι στη δημοτική αρχή να χορέψουν το χορό της… Διώρυγας.
Η αλλαγή στάσης του Κώστα Λογοθέτη μετά την οικειοθελή αποχώρηση(;) του «συγγενούς» κουμπάρου του Δημήτρη Κονομόδη, και η ματαίωση της συμφωνίας που είχε γίνει σε επίπεδο Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα που το μόνο που θα κάνουν είναι η καταστροφή στον τόπο.
Ο Κώστας Λογοθέτης και οι… ευφυείς σύμβουλοί του το μόνο που κάνουν είναι να προκαλέσουν την Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. να προχωρήσει στην επίσπευση των πλειστηριασμών κατά όλων των ακινήτων της Λουτράκι Α.Ε. και μετά οι ίδιοι να ισχυρίζονται σ’ ένα επίπεδο του τύπου εμείς δεν φταίμε, είχαμε όλη την καλή διάθεση να διαπραγματευθούμε, αλλά ο εργολάβος τα τίναξε όλα στον αέρα γιατί ήθελε να μας τα πάρει όλα…
Ισχυρισμός δεν πείθει ακόμη και τους ίδιους, δεδομένου ότι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι δεν έχει σχέση και σε καμία των περιπτώσεων δεν απηχεί την πραγματικότητα. Προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντα του τόπου, γιατί με την τακτική σας δεν κινείσθε προς αυτή την κατεύθυνση, αντίθετα μάλιστα τα υποσκάπτετε, καλόν και ωφέλιμον για τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου είναι το «παιχνίδι» να το παίξετε έντιμα, ευθαρσώς κι όχι με πρακτικές που παραπέμπουν σε τυχοδιώκτες.
Η οφειλή στην Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. είναι αναγνωρισμένη. Ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Βλάχος ως ώρας έχει επιδείξει ότι δεν θέλει να προκαλέσει καταστροφή, έχει διάθεση να επέλθει ακόμα κι έκπτωση στις απαιτήσεις. Ωστόσο, απαιτεί τα στοιχειώδη. Συνεννόηση, συμφωνία και τήρηση αυτής. Εσείς τι κάνετε; Παίζετε σαν κομπογιαννίτες…
Επιτέλους, σοβαρευτείτε όλοι μαζί, αφήστε τους θεατρινισμούς που σας αρέσει να επιδίδεσθε και ήδη έχετε γίνει περίγελος με την πόλη να σας συζητάει και να γελάει σε βάρος σας.
Είναι πολύ μεγάλη και αρκετή η καταστροφή που έχετε προκαλέσει. Φθάνει και δεν πάει άλλο. Το επόμενο στην κυριολεξία από σας είναι η καμένη Γη!
Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι της δημοτικής αρχής ευθαρσώς και χωρίς περιστροφές λένε να κλείσει και δεν μας ενδιαφέρει. Αν δεν είσαστε ικανοί να το λειτουργήσετε, μην καταστρέφετε τον τόπο. Ως ώρας, με την απραξία και την επικινδυνότητά σας τον σαμποτάρετε καθημερινά.
Πιο έντιμο είναι να παραιτηθείτε λόγω ανικανότητας, παρά να συνεχίζετε και να διευρύνετε την καταστροφή που έχετε ξεκινήσει.
(110713)




Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ

Κοινός φίλος, που έχει νου και διαθέτει κρίση, μου περιέγραψε τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε με τα πλέον καλύτερα λόγια, συστήνοντάς μου να τον προσέχω, γιατί είναι υπόδειγμα.
Ο συγκεκριμένος φίλος, πολύ φοβούμαι έχει μείνει στα παλιά και μάλλον δεν έχει λάβει υπόψη του τη μετάλλαξη που έχει υποστεί άλλο ένα άλλοτε καλό παιδί.
Το πολιτικό μας σύστημα είτε στην κεντρική, είτε στην περιφερειακή εξουσία βρίσκεται, κάνει καθημερινά ότι είναι δυνατόν να μας πείσει ότι όχι μόνον νοσεί βαρύτατα, αλλά η ασθένειά του είναι ανίατος και δεν παίρνει νυστέρι. Με άλλα λόγια πλησιάζει το τέλος του…
Μετά τα καλά λόγια, αλλά και την προσωπική πρωτοβουλία που είχε αναλάβει ο Γιώργος Δέδες τον περασμένο Σεπτέμβριο, να στείλει είχα φαντασθεί ότι πρόκειται για έναν διαφορετικό άνθρωπο, που τουλάχιστον θέλει κι επιδιώκει να οικοδομήσει ένα προφίλ που θα είναι διαφορετικό από αυτό που κυριαρχεί στο γνωστό μας πολιτικό και σάπιο σύστημα.
Εις μάτην. Χθες εξεπλάγην, όταν άκουσα τον Γιώργο Δέδε στην εκπομπή της Τζένης Σουκαρά του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Axion, από το στούντιο -άρα είχε πάει διαβασμένος- να έχει ως σημαία τα ψέματα, να προφασίζεται και να προσποιείται ότι τα μυθεύματα είναι η πραγματικότητα, καταβάλλοντας προσπάθεια να διασκεδάσει την απογοήτευση των συντοπιτών του από το δήμο Λουτρακίου.
Κρίμα, ειλικρινά για τα καλά λόγια που είχα ακούσει και του έπλεκαν το εγκώμιο, δεδομένου ότι κι αυτός είναι άλλος ένας σαν όλους τους άλλους που έχει διολισθήσει σε ατραπούς που δεν προάγουν το κοινό, το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον των συμπολιτών του.
Από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό επιδόθηκε σ’ ένα άνευ προηγουμένου πολιτικό εμπαιγμό της κοινωνίας του Λουτρακίου, καταγράφοντας το ένα μετά το άλλο ψεύδος, σε θέματα τεχνικής και υπηρεσιακής φύσεως που δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει η κοινωνία, με συνέπεια ούτε λίγο ούτε πολύ να περάσει το μήνυμα ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως σας τα παρουσιάζουν και η ανησυχία σας δεν δικαιολογείται.
Η αδήριτη πραγματικότητα είναι ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, αφού επί είκοσι μήνες δουλεύει την κοινωνία του Λουτρακίου και εγκληματεί σε βάρος της, η πραγματικότητα είναι ότι έχει ως ώρας ξεπουλήσει την υπόθεση έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου. Το δυστύχημα για τον υφιστάμενό του Γιώργο Δέδε είναι ότι ο πιο έμπειρος Πέτρος Τατούλης τον έχει καταστήσει τελικά όμοιό του, όταν του πρώτου δύει το πολιτικό άστρο, ενώ του δεύτερου μόλις είχε ανατείλει…

Τα κατευθυνόμενα ψέματα της περιφέρειας Πελοποννήσου
Χωρίς να νιώθει κάποιο ενδοιασμό, αλλά εντελώς απροκάλυπτα ο Γιώργος Δέδες βγήκε στο γυαλί προβάλλοντας ψέματα, προκειμένου να διασπείρει την καχυποψία και να δημιουργήσει έναν άνευ αντικρίσματος προβληματισμό, που τελικά του αποδεικνύεται μπούμερανγκ, όσον αφορά την τοπική κοινωνία του δήμου Λουτρακίου και τις ψήφους στις οποίες ευελπιστεί να έχει πρόσβαση…
Το ψέμα: Άλλαζαν τα διοικητικά συμβούλια στον ΟΣΕ το 2011 και η περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είχε απέναντί της ηγεσία να συνεννοηθεί. (Δηλαδή, το Μάιο που τελειώνετε κατεβάζει ρολά και η περιφέρεια Πελοποννήσου;)
Η αλήθεια: Έχουν εξελιχθεί κανονικότατα όλα τα έργα του ΟΣΕ, Ικόνιο - Θριάσιο, νέα έργα σχεδιαζόντουσαν και νέες μελέτες ανέβαιναν στο τραπέζι, όπου πρόσφατα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ παρουσίασε να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται πρόγραμμα συνολικού ύψους € 16 δισ. και για τον προαστιακό του Λουτρακίου δεν έχετε εξασφαλίσει ούτε €!
Το ψέμα: Το θέμα το ανακίνησε ο συνδυασμός του Πέτρου Τατούλη.
Η αλήθεια: Το θέμα εισήγαγε προς συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου η Οικολογική Συμπολιτεία του Μοριά, λαμβανομένου υπόψη ότι ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων είχε κάνει και ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο.

Τέσσερα ερωτήματα
1 Γνώριζε ή δεν γνώριζε ο Πέτρος Τατούλης ότι η ΕΡΓΟΣΕ είχε stand by τη μελετητική της ομάδα από τον Ιανουάριο του 2012 να ξεκινήσει ως κατεπείγουσα τη μελέτη σύνδεσης του Λουτρακίου με τον κύριο άξονα υψηλών ταχυτήτων;
2 Ο Γιώργος Δέδες έχει παραλάβει ή όχι από τον Νοέμβριο του 2012 «οδικό χάρτη» από την ΕΡΓΟΣΕ για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσει για να δοθεί προτεραιότητα και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την όσο το δυνατόν συντομότερη έναρξη του έργου;
3 Γνωρίζει ενδελεχώς όπως το έχει ομολογήσει ο Γιώργος Δέδες ποιά είναι η «μαφία» του Ισθμού που εκτροχιάζει την είσοδο του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, η οποία ενθαρρύνεται κι ευνοείται εξ αντανακλάσεως από την προκλητική αδιαφορία του Πέτρου Τατούλη;
4 Έχει σκοπό αυτή τη «μαφία» ο Γιώργος Δέδες να την κατονομάσει;
Φυσικά ως έχοντας γίνει ένα με τους πολιτικούς ο Γιώργος Δέδες δεν δίστασε να πει ότι ο περιφερειάρχης σύντομα θα ανακοινώσει την έναρξη μελετών.
Τι κάνεις Γιάννη, τι ’χα πάντα…
Ποιός στο Λουτράκι εχέφρων νους είναι δυνατόν να πιστέψει τον Πέτρο Τατούλη, που στην ουσία αν κάνει κάποια ενέργεια θα είναι άλλο ένα πολιτικό σλάλομ, αφενός για να διασκεδάσει την σε βάρος του αγανάκτηση, αφετέρου να παίξει με το θυμικό προηγούμενων ψηφοφόρων του και να τους αποσπάσει τη ψήφο.
Τουλάχιστον ο γράφων σας το έχει ξεκαθαρίσει…
Όλοι εσείς που εγκληματείτε συνειδητά σε βάρος των συμφερόντων της πόλης του Λουτρακίου και των πολιτών της, ταμείο στις 25 Μαΐου 2014 θα πάτε να κάνετε στις κάλπες της Γαλότας!
Πάνος Ηλιακόπουλος
(110713)
Return top