«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -    Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Αμάρτησα για να ρίξω άσφαλτο στο συγγενή




ΚΟΥΙΖ

Την προηγούμενη φορά, πριν περίπου τρεις μήνες είχατε πει: «Όποιος κάνει λόγο για κατάσχεση (την είχατε βαφτίσει καταγραφή με συνέπεια την επακόλουθη γελοιοποίηση) είναι εχθρός του τόπου». Χθες, που η δεύτερη κατάσχεση ήταν γεγονός στο ακίνητο και το οικόπεδο του Loutraki Thermal Spa, ποιός είναι ο εχθρός του τόπου «υπηρεσιακέ» δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη;
(260713)




Είπαν…

«Από τη στιγμή που η δημοτική αρχή δεν προέβη σε αντίκρουση και διάψευση της απαντητικής επιστολής του τέως νομικού συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρη Κονομόδη, αυτό ερμηνεύεται, απλά, ότι ο "συγγενής" κουμπάρος του "υπηρεσιακού" δημάρχου λέει την πλήρη αλήθεια, ενώ ο Κώστας Λογοθέτης μαζί με τους συμβούλους του αποδέχονται πλήρως και "κάνουν γαργάρα" τον εξευτελισμό τους.»
(260713)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο «ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ» ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ THERMAL SPA

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Μετά τις χθεσινές δραματικές εξελίξεις και την καταστροφή του τόπου που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μπορεί οι απλοί πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία περίλυποι να κουνούν το κεφάλι για το κακό που έχει προκαλέσει η δημοτική αρχή του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, ωστόσο, έντονος είναι ο προβληματισμός στα πρόσωπα που εμπλέκονται ενεργά στην τοπική πολιτική σκηνή για το δέον γενέσθαι είτε μπορεί να βολεύει εν μέρει είτε όχι!..
Μόνη εξαίρεση, καθ’ ότι κερδισμένος -παρά τη μίνι δραματική παράσταση που έστησε ο «περιοδεύων θίασος» στα… μάρμαρα του Loutraki Thermal Spa- o «υπηρεσιακός» δήμαρχος με τους συμβούλους του πήραν στο έπακρο αυτό που επεδίωκαν. Και τι ήταν αυτό; Να κερδίσουν χρόνο, να σπρώξουν το χρόνο για να φθάσουν στην επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου των δημοτικών εκλογών, που αυτή οριοθετείται στις αρχές του νέου έτους.
Μπορεί στους νουνεχείς η χθεσινή κατάσχεση να προκαλεί θλίψη, ωστόσο ο Κώστας Λογοθέτης μετράει μια περίοδο περίπου τριών μηνών μέχρι τη συζήτηση του πλειστηριασμού όλων των ακινήτων της Λουτράκι Α.Ε., δεδομένου ότι από την ανάδοχο κατασκευάστρια εταιρεία «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» έχουν κατασχεθεί όλα τα ακίνητα περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν στην κυριότητα της δημοτικής επιχείρησης. Στο μεσολαβούν διάστημα, εκτιμάται ότι ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος θα καταβάλει προσπάθεια έτσι ώστε να συγκεντρώσει ένα σεβαστό ποσόν που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» για να ματαιώσει τους πλειστηριασμούς. Αυτόματα έχει κερδίσει και τον πολυπόθητο χρόνο για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
Αυτονόητο είναι ότι ο Κώστας Λογοθέτης δεν δίνει δεκάρα και δεν ενδιαφέρεται ποιες θα είναι οι επιπτώσεις για τον τόπο, δεδομένου ότι με την ανυπαρξία νου τόσο του ιδίου, όσο και της συντριπτικής πλειοψηφίας των «βαλσαμωμένων πουλιών», αυτοί ενδιαφέρονται στην προεκλογική περίοδο να διαλαλούν: μας κατηγορούσαν ψευδώς ότι κατασχέθηκαν τα περιουσιακά στοιχεία της Λουτράκι Α.Ε., αλλά όπως όλοι διαπιστώνεται τίποτα δεν έχει χαθεί από την εταιρεία μας.
Ως άνθρωποι χωρίς μυαλό δεν λαμβάνουν υπόψη τους τη ρητή και κατηγορηματική στάση της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» και ειδικότερα του προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Βλάχου, ο οποίος εξαπατηθείς τας πλείστας όσας φοράς δεν θέλει να έχει καμία επαφή και ξεκαθαρίζει εξ’ αρχής στους απεσταλμένους τον έναν μετά τον άλλον του Κώστα Λογοθέτη, ότι έχει κόψει πλέον τις γέφυρες επικοινωνίας και δεν επιθυμεί το διάλογο υπενθυμίζοντάς τους χαρακτηριστικά την επιστολή της 18/7/2013 -που δημοσιοποιήθηκε από το loutraki-press- και ειδικότερα το απόσπασμα «ότι κάθε προσπάθεια φιλικής εξώδικης διευθέτησης της διαφοράς έχει τορπιλιστεί πλήρως από τη διοίκηση της εταιρείας σας, και από τον κ. Λογοθέτη προσωπικά». Το ίδιο υποστήριξε χθες ο Γιώργος Βλάχος στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό AXION, ενώ ενδιαφέρον έχει και η δεύτερη επιστολή της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» που συζητήθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας.

Η δεύτερη επιστολή της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.»
«Κύριε πρόεδρε,
όπως θα θυμάστε στην συνεδρίαση του συμβουλίου σας, της 27/06/2013, όπου επρόκειτο να εγκριθεί η απόφαση 34/8-2013/03-06-2013 σχετικά με τον διακανονισμό της οφειλής σας προς την εταιρεία μας και την εκμίσθωση του εγκαταστάσεων του Υδροθεραπευτηρίου, ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης ζήτησε χρόνο λίγων ημερών προκειμένου να διερευνηθούν νομικές λεπτομέρειες της υπό έγκριση συμφωνίας λόγω αλλαγής νομικών συμβούλων.
Παρότι συζητούσαμε ήδη πολλούς μήνες δεχθήκαμε την συγκεκριμένη παράταση.
Δυστυχώς, στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τις 27/06/2013 μέχρι σήμερα ο Κ. Λογοθέτης ανέτρεψε όλες τις σχετικές αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της «Τουριστική Λουτράκι Α.Ε. ΟΤΑ» (αρ. αποφάσεων 31/5-2013/30-04-2013, 32/6-2013/01-05-2013) και φυσικά την τελευταία ομόφωνη απόφαση που προαναφέραμε.
Έτσι από όλα τα συμφωνηθέντα προφορικά και γραπτά δεν απομένει ουσιαστικά τίποτα.
Ήδη από τις 18/07/2013 με την επισυναπτόμενη επιστολή μας ενημερώσαμε και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της «Τουριστική Λουτράκι Α.Ε. ΟΤΑ» για τις θέσεις μας στο συγκεκριμένο θέμα.
Συνεπώς δεν υφίσταται κανένας λόγος συζήτησης και δεν χρειάζεται να απασχολήσουμε το συμβούλιο σας με την παρουσία μας.
Παρακαλούμε η παρούσα μαζί με την από 18/07/2013 επιστολή μας να αναγνωστεί ενώπιον του Σώματος.»
(260713)
Return top