«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -    Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Θα μάθει το δημοτικό συμβούλιο και κατ’
επέκτασιν οι δημότες το λόγο που ένας ταγός
καταδικάστηκε και ουδέποτε το απεκάλυψε;




ΚΟΥΙΖ

Περιφερειάρχα Πέτρο Τατούλη η δημοσκόπηση δεν θα έπρεπε να καλύψει και το δήμο Λουτρακίου για να διαπιστώσετε ο ίδιος και τα μέλη του συνδυασμού σας σε τι υψηλό επίπεδο εκτίμησης σας έχει το Λουτράκι να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την αρνητική σας εικόνα;
(140713)




Είπαν…

«Η Λουτράκι Α.Ε. σώνεται!!! Ο Γιώργος Δέδες, ο επιτυχημένος ως αντιδήμαρχος, ο επιτυχημένος ως πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, τώρα τοποθετήθηκε στο Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., για να τριτώσει η επιτυχία του και η προσφορά του στο Λουτράκι λόγω της πολυποίκιλης και πολυσύνθετης επιτυχημένης παρουσίας του.
Αχ, κατακαημένο Λουτράκι, τί άλλο πρόκειται να υποστείς;»
(140713)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΟΝΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. - «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.»

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Η σπέκουλα με το χρόνο ευθύς εξ αρχής αποτελούσε το ζητούμενο για τον πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλο της Λουτράκι Α.Ε. δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, λόγω της εγνωσμένης αδυναμίας του και συνάμα ανικανότητάς του να μπορεί να αξιολογήσει, να κρίνει και να λάβει μία απόφαση, ακόμα κι αν αυτή είναι λάθος. Περίεργο είναι, πώς λαμβάνει αποφάσεις με μεγάλη ευκολία για απευθείας αναθέσεις!
Στο παιχνίδι αυτό, της σπέκουλας με το χρόνο, ο Κώστας Λογοθέτης, έναντι της πιστώτριας «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» φαίνεται ότι κερδίζει το στοίχημα, ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και οι σύμβουλοί του, αδυνατούν να αντιληφθούν ότι τα χρονικά περιθώρια υπόκεινται σε περιορισμούς. Αυτό είναι, που δυστυχώς αδυνατούν να το αντιληφθούν και πλέον πέταξαν το καράβι στο βουνό…
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. αποφασίσθηκε να συναντηθούν τη Δευτέρα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης με τον ομόλογό του της πιστώτριας «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» Γιώργο Βλάχο προκειμένου να διερευνηθεί από μηδενική βάση αν υπάρχει πρόθεση συμβιβασμού και διευθέτησης άμεσα των οφειλών ή άλλως η πιστώτρια, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα αν προλάβει να επισπεύσει τη διαδικασία του πλειστηριασμού.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» Γιώργος Βλάχος, οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν ότι η Δευτέρα είναι για τον ίδιο η καταληκτική του ημερομηνία των περιθωρίων έναντι των πιστωτριών του τραπεζών, θα επιδείξει πνεύμα καλής θέλησης κι αν δεν υπάρξει η ίδια ανταπόκριση εκ των πραγμάτων δίνει τέλος στο διάλογο και ξεκινάει από την επομένη όλες εκείνες τις διαδικασίες που έχει κατοχυρωμένες και δικαστικά.
Αξιοσημείωτο είναι ότι και το δίδυμο των δικηγόρων πρωτίστως ο Γιώργος Λιάππης και δευτερευόντως ο Χρήστος Τζοάνος στη χθεσινή συνεδρίαση δεν παρουσίασε γνωμοδότηση προς το διοικητικό συμβούλιο, ακολουθώντας τις πρακτικές του «συγγενούς» κουμπάρου πρώην νομικού συμβούλου του Κώστα Λογοθέτη Δημήτρη Κονομόδη.
Η χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. ήταν άλλη μία παρωδία, άνευ λόγου κι αιτίας διήρκεσε περισσότερο από ένα τετράωρο και δεν προσέδωσε τίποτα το νέο και το ουσιαστικό.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η αντιπολίτευση ξεκαθάρισε στον Κώστα Λογοθέτη να μην την εμπλέκει άλλο και να θέλει να την καταστήσει συνένοχό του. Τον προέτρεψε να αποφασίσει και να συμφωνήσει με τον Γιώργο Βλάχο κι εδώ είναι για να προσυπογράψει.
(140713)




ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Είναι πρωτοφανές η Φιλαρμονική Λουτρακίου να απολαμβάνει τέτοιων διακρίσεων  και να απουσιάζει προκλητικά ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο από το θέατρο του Badminton της Αθήνας.
Παρόντες ήταν μόνον ο πρόεδρος του Προμηθέα Νίκος Λόης και ο τέως δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης. Από το Λουτράκι παρευρίσκονταν ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Γιωτάκης και ο αναβαθμιστής της Φιλαρμονικής Λουτρακίου Μιχάλης Δρίτσας με τη σύζυγό του Ρούλη Δρίτσα Γκιώνη. Το χειρότερο όλων ήταν το γεγονός ότι από το Δ.Σ. του Προμηθέα, παρίσταντο μόνον ο πρόεδρος κι άλλο ένα μέλος του Δ.Σ.
Μήπως τα μέλη του Δ.Σ. θα πρέπει να εγκαταλείψουν το σπορ και να ασχοληθούν με τις προσωπικές τους υποθέσεις, αφού δεν έχουν διάθεση προσφοράς;
Είναι δυνατόν να απουσιάζει ο δήμαρχος και οι επικεφαλής των συνδυασμών;
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που ανέβασαν το Λουτράκι σε τόσο υψηλά επίπεδα στο ποιοτικό υψηλού επιπέδου μουσικό στερέωμα, αλλά και στο δημιουργό αυτού του ΄προσανατολισμού, τον τέως πρόεδρο του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου Μιχάλη Δρίτσα, τόσο με την αναβάθμιση του επιπέδου της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, όσο και με την ίδρυση της Μουσικής Σχολής. Συγχαρητήρια αξίζουν και σ’ ένα αφανή «ήρωα», που με το άοκνο τρέξιμό του και την αθόρυβη παρουσία του είχε συμβάλλει να συντελεστεί όλο αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό το πρόσωπο που ουδέποτε το ενδιέφερε η δημοσιότητα και η προβολή και λειτουργούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι άλλο από την Ρούλη Δρίτσα Γκιώνη.
Συγχαρητήρια, τέλος, στο σημερινό πρόεδρο του Προμηθέα Νίκο Λόη.
(140713)
Return top