«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -    Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Στη γιορτή του Προμηθέα για το Περιβάλλον
θα επιδείξετε πως ρίχνουν άσφαλτο;




ΚΟΥΙΖ

Ποιόν τα συμφέροντα θεωρούν τον πιο λιγούρη και ποιόν το μεγαλύτερο αρπακτικό;
(190713)




Είπαν…

«Περιφερειάρχα Πέτρο Τατούλη το χρονοδιάγραμμα που ανακοινώσατε δικαιώνει το Λουτράκι ότι τώρα ο προαστιακός θα έτρεχε στις ράγες αν τηρούσατε τις υποσχέσεις σας!»
(190713)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
- ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ CLUB HOTEL LOUTRAKI S.A.

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Την αποστολή επιστολής σήμερα το πρωί στην Club Hotel Loutraki S.A. να ζητήσουν δανεικά για να τους σώσει από την καταστροφή που συνειδητά και σκόπιμα προκάλεσαν ο Κώστας Λογοθέτης με τους συμβούλους του -νομικούς και οικονομολόγους- καθώς επίσης και τα αιρετά μέλη του συνδυασμού του που είναι συνένοχα, αποφάσισε χθες η πλειοψηφία του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., χωρίς τη ψήφο των Παύλου Παύλου και Γιώργου Πετρίτση, ενώ ο Γιώργος Γκιώνης δεν παρευρέθη.
Ανοικτό βιβλίο για το loutraki-press ήταν ευθύς εξ’ αρχής η πρόθεσή τους και ποιος τελικά ήταν ο σκοπός τους, αλλά και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούσαν, από τη στιγμή που έκαναν τα πάντα να «πνίξουν» τα περίπου € 10 εκατ. της Γνωμοδότησης Τσοβόλα και στη συνέχεια βρήκαν και συνενόχους!
Είναι η πρώτη φορά στα πέντε και πλέον χρόνια σχεδόν καθημερινής παρουσίας του loutraki-press που θα καταγραφεί ότι από το Σεπτέμβριο του 2011 προειδοποιείτο που την οδηγούν την κατάσταση, ενώ από τις αρχές του χρόνου περιγράφεται στην κορυφή του ιστολογίου ποια είναι η μεθόδευση και τι πραγματικά θα συμβεί.
Ακόμα και χθες, την ώρα που πάνε να μετατρέψουν σε κρανίου τόπο το δήμο Λουτρακίου, σπεύδουν συνηθισμένοι για επαιτεία και δεν βάζουν πάνω στο τραπέζι τη Γνωμοδότηση  Τσοβόλα. Αδίστακτα τα ξεπουλάνε όλα και αδιαφορούν -όντας επικίνδυνοι- με συνέπεια να καθίσταται αναγκαίο από την αντιπολίτευση σήμερα κιόλας να γίνει προσφυγή στη Δικαιοσύνη προκειμένου να ζητηθεί -όσο είναι εφικτό αυτό να γίνει δικονομικά- η άμεση καθαίρεση του Κώστα Λογοθέτη, τόσο ως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε., όσο και ως δημάρχου, δεδομένου ότι τινάζει τα πάντα στον αέρα.
Ευελπιστώντας ότι θα εμπαίξουν και θα εξαπατήσουν τους «ιθαγενείς», αποφασίσθηκε να αιτηθούν δάνειο και από την πιστώτρια τράπεζα, η οποία στην καλύτερη των περιπτώσεων να επέστρεφε τις τέσσερις δόσεις € 2.800.000 που έχουν καταβληθεί. Κι αυτό με την προϋπόθεση ότι δεν θα αλλάξουν τα περιουσιακά στοιχεία της Λουτράκι Α.Ε., δεδομένου ότι οι πληροφορίες θέλουν η πιστώτρια «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» κινείται με ταχύτατους ρυθμούς προκειμένου οι πλειστηριασμοί να ολοκληρωθούν εντός της προσεχούς εβδομάδος, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Γιώργο Βλάχο να μην ακούει πλέον τίποτα άλλο. Ένα ποσό που δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις της πιστώτριας - κατασκευάστριας εταιρείας, αλλά και τα υπόλοιπα € 3 εκατ. υποχρεώσεις, με την «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» να γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν πόροι από αλλού να εισπράξει τα κεφάλαιά της.
Ενδιαφέρουσα είναι και η επιστολή που απέστειλε προχθές στα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας στην οποία αναφέρεται με τα χειρότερα και δικαίως λόγια που θα μπορούσαν να καταγραφούν για έναν αξιωματούχο όπως ο δήμαρχος.
Υπενθυμίζεται ότι τα χάλια της δημοτικής αρχής είναι τόσα, που στην τακτική γενική συνέλευση της Λουτράκι Α.Ε. για πρώτη φορά δεν έγινε κανένα απολύτως σχόλιο για τον ισολογισμό της Club Hotel Casino Loutraki, αλλά το αξιοπερίεργο είναι ότι δεν είχε εκδηλωθεί αντίδραση και από την αντιπολίτευση!
Μια αντιπολίτευση που μαζί με τους ανεξάρτητους συμβούλους θα πρέπει έστω και την ύστατη ώρα της έκτακτης γενικής συνέλευσης την προσεχή Τρίτη 23 Ιουλίου 2013 να ματαιώσουν το ξεπούλημα του Λουτρακίου που συντελείται από τον Κώστα Λογοθέτη, τους συμβούλους του και μέλη του συνδυασμού του που τον υποστηρίζουν, δεδομένου ότι έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτη καταστροφή.
Φυσικά εκεί, θα πρέπει να κατατεθεί μομφή στο πρόσωπο του Κώστα Λογοθέτη και τα μέλη της πλειοψηφίας που συνθέτουν το Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., ενώ από πριν θα πρέπει να έχει ζητηθεί και δικαστική συνδρομή.

Τη Δευτέρα μια αποκάλυψη της συνωμοσίας σε βάρος της Λουτράκι Α.Ε. που θα συγκλονίσει.
(190713)
Return top