«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -    Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Πότε θα βρει τον ανδρισμό δημόσια να πει:
Έβλαψα τον τόπο μου, σας ζητώ συγγνώμην;




ΚΟΥΙΖ 1

Κώστα Λογοθέτη πότε θα ξεκινήσει η νέα «καταγραφή» και στη συνέχεια η μετακόμιση των κινητών περιουσιακών στοιχείων της Λουτράκι Α.Ε.;
(160713)




ΚΟΥΙΖ 2

Κώστα Λογοθέτη την απιστία σε βαθμό κακουργήματος για σας τον ίδιο κι όλων ανεξαιρέτως των συμβούλων σας είτε αιρετών, είτε διορισμένων αφανών και μη την έχετε αντιληφθεί; Έχετε φαντασθεί από εδώ και πέρα τι πρόκειται να επακολουθήσει σε βάρος όλων σας σε προσωπικό επίπεδο στη Θέμιδα;
(160713)




Είπαν… 1

«Έχετε αντιληφθεί Κώστα Λογοθέτη και οι σύμβουλοί σου ότι μαζί με τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων της Λουτράκι Α.Ε. πλέον ενεργοποιείτε και την Εισαγγελία Κορίνθου να παρέμβει γιατί πρόκειται για δημόσιο χρήμα και το έγκλημά σας έχει θύμα; Άλλος ένα παραπάνω λόγος να κάνει η Εισαγγελία Κορίνθου φύλλο και φτερό τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα. Σας ευχαριστώ που δικαιώνεται τη μηνυτήρια αναφορά μου και πόσο ορθή ήταν όταν υποβάλλονταν πριν είκοσι μήνες. Είκοσι χρόνια πίσω θα ψάχνει η Δικαιοσύνη!»
Πάνος Ηλιακόπουλος
(160713)




Είπαν… 2

«Τα επινίκια της καταστροφής της Λουτράκι Α.Ε. ο Κώστας Λογοθέτης τα εόρτασε πλήρως αποφορτισμένος στο νέο κατάστημα του οικονομικού του συμβούλου Γιώργου Γιαννιτσόπουλου -ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει κι αυτός μερίδιο ευθυνών- το οποίο αποτελεί και το νέο στέκι της δημοτικής αρχής.»
(160713)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ
Ο «ΣΥΓΓΕΝΗΣ» ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΟΜΟΔΗΣ

Κώστα Λογοθέτη, θα πείτε και στη Δικαιοσύνη με την ευκολία που το λέτε σήμερα αριστερά και δεξιά, ότι ο Δημήτρης Κονομόδης φταίει κι αυτός με παρέσυρε; Έχετε αντιληφθεί που έχετε εξωθήσει να οδηγηθούν τα πράγματα;
Πώς ξαφνικά επί 25 μήνες δεν έφταιγε ο «συγγενής» κουμπάρος σας Δημήτρης Κονομόδης και του παρείχατε απόλυτη κάλυψη αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη και τώρα που σκάνε η μία μετά την άλλη οι βόμβες που ο ίδιος έχετε πυροδοτήσει, μεταθέτετε τις ευθύνες σ’ εκείνον;
Στη Δικαιοσύνη θα αποκαλύψετε ποιοί άλλο φταίνε και οδηγήσατε τον τόπο στην καταστροφή ή θα σιωπήσετε και θα αναλάβετε μόνο σας ολόκληρη την ευθύνη;
(160713)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ
ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Χθες βράδυ στο γραφείο του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη παίχθηκε η τελευταία πράξη του τέλους της Λουτράκι Α.Ε., εκτός αν μέχρι την ημερομηνία των πλειστηριασμών έχουν εξευρεθεί χρήματα(;) που θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις της πιστώτριας «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» και παύσουν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
Χθες το βράδυ η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη πυροδότησε άλλη μία βόμβα σε βάρος της προοπτικής της Λουτράκι Α.Ε., εξωθώντας τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» Γιώργο Βλάχο να του ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει πλέον η ενοικίαση ή η οποιαδήποτε σχέση του με το Loutraki Thermal Spa (LTS). Αυτό που τον ενδιαφέρει και μόνον, όταν τα χρήματα τα έχει δικαστικά κατοχυρωμένα, είναι η ολοσχερής εξόφλησή του και τίποτα άλλο, άλλως θα προχωρήσει σύμφωνα με το νόμο!
Προσωπικά ο γράφων, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δεχθεί ότι η ανοησία είναι τόσο μεγάλη κι ότι δεν υπάρχει σκοπιμότητα να προκληθεί καταστροφή της Λουτράκι Α.Ε., μόνη σωτηρία να είναι η εξεύρεση ζεστού χρήματος και το εκ των ων ουκ άνευ να είναι το απονενοημένο διάβημα της προσφυγής για «βίαιο» δανεισμό κι όσο - όσο στην Club Hotel Loutraki (CHL) S.A. ή τους μετόχους αυτής, με πρόσχημα και προβολή ότι ξεπουλήσαμε τη συμμετοχή μας στην κοινοπραξία Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) για να μείνουν τα ακίνητα στην ιδιοκτησία  του δήμου.
Όλες οι κινήσεις του Κώστα Λογοθέτη υποκινούμενες από κάποιον εκ των συμβούλων του παραπέμπουν τη σκέψη προς αυτή την κατεύθυνση και τις ενέργειές του σ’ αυτόν τον προσανατολισμό δείχνοντας δόλο και σκοπιμότητα.
Πρόκειται για μεθοδευμένη και καραμπινάτη απιστία στην οποία όποιος κάνει το λάθος και συμπλεύσει μαζί του θα του αναλογούν οι ίδιες ευθύνες και ως μέλος είτε Δ.Σ. Α.Ε., είτε ως μέλος δημοτικού συμβουλίου την ώρα της κρίσεως στο εδώλιο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει ούτε δεν ήξερα, ούτε δεν γνώρισα. Είναι περιπτώσεις που αναδεικνύεται ο δόλος και η σκοπιμότητα και οι δικαστές μόνον αφελείς δεν είναι, απεναντίας μάλιστα αν νομίζουν ότι κάποιοι μπορούν να τους «δουλέψουν».
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός όταν ο Κώστας Λογοθέτης σε κάποιες αποφάσεις καθιστά συνυπεύθυνους είτε τα μέλη του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., είτε τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου μετά δεν δέχεται να ανακληθούν οι αποφάσεις! Αυτό σημαίνει ότι έχει κρίση, ξέρει μεθοδευμένα και σκόπιμα που το πάει και στο επόμενο διάστημα που θα αρχίσουν οι διαδικασίες των πλειστηριασμών θα αρχίσει να πλασάρεται πολύ πιο έντονα από ότι ως ώρας, η αναγκαιότητα προσφυγής σε δανεισμό από την CHL S.A., δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλη πηγή χρηματοδότησης.

Η χθεσινή συνάντηση
Άλλη μία φορά, παίζοντας εν ου παικτοίς, αν κι εκτός έδρας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» Γιώργος Βλάχος εμφανίσθηκε απόλυτα γνώστης των νομικών ζητημάτων που ανακύπτουν από τις διεκδικήσεις του, αλλά και απόλυτα σίγουρος, αφού το θήραμα το είχε στη σπηλιά του…
Ο Γιώργος Βλάχος έχοντας κατά νου τα νομικά προβλήματα που υπάρχουν με την ενοικίαση ή της εκχώρηση του LTS, έχοντας διαγνώσει το θολό του τοπίου, αλλά και την πολύ βαριά ατμόσφαιρα απεφάσισε να μην εμπλακεί, δηλώνοντας ευθαρσώς ότι η λειτουργία της εν λόγω επιχείρησης δεν μ’ ενδιαφέρει! Ορθά κοφτά ξεκαθάρισε θέλω τα χρήματα μου κι από εκεί και πέρα τίποτα άλλο.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» τους ζήτησε να μεταβιβασθεί στην εταιρεία του το κτίριο της Μ. Αλεξάνδρου 2, το οποίο οι Ορκωτοί Εκτιμητές προσδιορίζουν την αξία του στο περίπου € 1,1 εκατ. και τα υπόλοιπα χρήματα μέχρι την εξόφληση των περίπου € 5 εκατ. πλέον τόκων με μηνιαία καταβολή € 150.000. Πρόκειται για ποσό, το οποίο με τις σημερινές συνθήκες όπως τα έχει καταντήσει σκόπιμα, μεθοδευμένα και με δόλο ο Κώστας Λογοθέτης μαζί με όλους αυτούς που συνεπικουρούσαν και συνυπέγραφαν μαζί του, αδυνατεί και δεν δύναται με τίποτα να ανταποκριθεί η Λουτράκι Α.Ε.

Δραματικοί και κατώτεροι των περιστάσεων
Και στο σημείο αυτό, το πλέον κρίσιμο, ο Κώστας Λογοθέτης με τους συμβούλους του δεν επέδειξαν την απαιτούμενη κι ενδεδειγμένη σοβαρότητα που επέβαλε η περίσταση και αντ’ αυτού επιδόθηκαν σε αστειότητες και γελοιότητες, επιδεικνύοντας ότι σε καμία των περιπτώσεων ότι δεν αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα την κατάσταση.
Πρότειναν στην πιστώτρια εταιρεία έναντι της οφειλής των περίπου € 5 εκατ. να της καταβάλλουν € 30.000 μηνιαίως κι αυτά όταν τα έχουν, ενώ παράλληλα θα πρέπει να απελευθερώσει όλες τις δεσμεύσεις και ουδέποτε να μπορεί να διεκδικήσει την απαίτησή της. (Τώρα τι παίρνουν και δεν μας δίνουν, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο…)
Όλα δείχνουν ότι ζητούμενο για τον Κώστα Λογοθέτη είναι να ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος για να μπορέσει να πετάξει τη μπάλα στην κερκίδα, αλλά η δαμόκλειος σπάθη των πιστωτριών τραπεζών της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» δεν αφήνουν κανένα τέτοιο περιθώριο.
Χρήματα δεν υπάρχουν κι όπως είναι φυσικό κι αυτονόητο, τα προσημειωμένα ακίνητα της Λουτράκι Α.Ε. βγαίνουν στο σφυρί, η πιστώτρια τράπεζα της δημοτικής επιχείρησης ενεργοποιεί το άρθρο της ολοσχερούς εξόφλησης, το LTS κλείνει και το κτίριο αρχίζει να υπόκειται δραματικές φθορές, που αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον σύντομα οδηγείται στην καταστροφή. Των πολλών κακών πολλές μυριάδες κακών έπονται για το Λουτράκι και τους πολίτες του, δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία ανήκουν σε όλους.
Από εδώ και πέρα θα αρχίσουν όλοι να αντιλαμβάνονται πόσο προδοτική ήταν η στάση του Κώστα Λογοθέτη και όλων όσων συμπορεύθηκαν μαζί του μεθοδευμένα και σκόπιμα σε βάρος πρωτίστως των συμφερόντων του Λουτρακίου, έναντι των ιδιοτελών σκοπιμοτήτων, για να μην διεκδικήσουν τα χρήματα που υποδεικνύει η Γνωμοδότηση Τσοβόλα και αντ’ αυτού να τη χαρακτηρίζουν «φούσκα» που τώρα θα τους πνίξει, δεδομένου ότι ήταν ο Ασκός του Αιόλου…
(160713)




ΣΤΑ… ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ «ΚΡΕΜΑΣΑΝ» ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ
ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ

Στα ηλεκτρονικά «μανταλάκια» κρεμάει η Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων Έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε, κατηγορώντας τον ευθέως ότι ψευδόταν σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε σε τοπικό σταθμό, για το σκοπούμενο έγκλημα σε βάρος της κοινωνίας του Λουτρακίου που δεν είναι άλλο από τον εκτροχιασμό του προαστιακού σιδηροδρόμου για να μην μπει στην πόλη του Λουτρακίου.
Στην ουσία ο Γιώργος Δέδες, προβάλλοντας αιτιάσεις που σε καμία των περιπτώσεων δεν ανταποκρίνονται και στοιχειωδώς δεν απηχούν την πραγματικότητα, προσπάθησε να καλύψει τον ηθικό και φυσικό αυτουργό του «εγκλήματος» σε βάρος της κοινωνίας του Λουτρακίου, περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ο οποίος προσωπικά αποφάσισε να μην εντάξει στο τρέχον ΕΣΠΑ την κατασκευή σύνδεσης του προαστιακού σιδηροδρόμου με το Λουτράκι, την ώρα που ο ίδιος γνωρίζει ότι πρόκειται για πανθομολογούμενη απαίτηση μιας ολόκληρης κοινωνίας. Επίσης, είναι γνωστό ότι από αυτή την παρελκυστική τακτική του, έστω και εξ αντανακλάσεως ευνοούνται συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα που εμποδίζουν χρόνια τώρα και παρασύρουν μαζί τους και πολιτικά πρόσωπα από τη λουτρόπολη, την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου.

Η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών
Τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να δικαιολογήσει ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες, στην συνέντευξη που έδωσε στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΧΙΟΝ, για να σπείρει λήθη στην εικοσάμηνη κωλυσιεργία της περιφέρειας Πελοποννήσου να ξεκινήσει τις διαδικασίες της ένταξης του έργου της σύνδεσης του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο στο τρέχον ΕΣΠΑ, με αποτέλεσμα κάτι τέτοιο να φαντάζει σήμερα ανέφικτο.
Ο Γιώργος Δέδες που έχει συμφέρον να παρουσιάσει την κατάσταση ρόδινη, προχώρησε σε μια αφήγηση των γεγονότων αποκύημα της φαντασίας του, λέγοντας δήθεν πως η παράταξη του Πέτρου Τατούλη ήταν αυτή που έδειξε πρώτη ενδιαφέρον και έφερε πρώτη το θέμα για συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο, κάτι που είναι παντελώς αναληθές, καθώς αν ανατρέξει κανείς στα πρακτικά της συνεδρίασης που έγινε 21-11-2011, θα διαπιστώσει πως η παράταξη του η Οικολογική Συμπολιτεία του Μοριά ήταν αυτή που ενδιαφέρθηκε (και ενδιαφέρεται ακόμη) έφερε το θέμα προς συζήτηση τότε.
Κανένα έρεισμα στην αλήθεια και στην πραγματικότητα δεν είχε και η δικαιολογία του Γιώργου Δέδε πως δεν προχώρησαν οι διαδικασίες διότι άλλαζαν οι πρόεδροι του οργανισμού και αυτό γιατί εδώ και 2 χρόνια ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ παραμένει σταθερά ο Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, ενώ όλα τα υπόλοιπα σιδηροδρομικά έργα και μελέτες του ΟΣΕ προχωρούσαν κανονικά με κραυγαλέο παράδειγμα την σύνδεση Θριάσιο - Ν. Ικόνιο που εγκαινιάστηκε σε χρόνο ρεκόρ, ύστερα από εντολή του πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά λέγοντας τότε και το ακατάλυτο «Το τρένο θα βοηθάει το λιμάνι και το λιμάνι το τρένο».
Οι μόνες που άλλαζαν εδώ και δυο χρόνια είναι μόνο οι δικαιολογίες του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για να μην προχωρήσει το έργο. Για άλλη μια φορά οι άνθρωποι της περιφέρειας δεν καλλιεργούν καμία δεξιότητα, εκτός από την παραπλάνηση, την ραθυμία και την αναβλητικότητα.
Ακλόνητη θέση της Πρωτοβουλίας Πολιτών και Φορέων του Λουτρακίου είναι μόνο η ένταξη του έργου στο τρέχον ΕΣΠΑ.
Κάθε άλλη εξέλιξη, θα αποτελέσει για την κοινωνία των πολιτών του Λουτρακίου casus belli με την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ανερυθρίαστα και χωρίς τη στοιχειώδη αιδώ, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες, αν και λουτρακιώτης, ψεύδεται συνειδητά και εμπαίζει στυγνά τη νοημοσύνη των συντοπιτών του, προκειμένου να εξυπηρετήσει, έχοντας ήδη καταστεί ο ίδιος μέρος, τα άνομα σχέδια και σκοπιμότητες του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.
Επικαλείται τεχνικές λεπτομέρειες που δεν μπορεί να γνωρίζει ο πολίτης για να κάνει κατ’ επιταγήν του προϊσταμένου του το άσπρο μαύρο και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα γιατί δεν έχουν σκόπιμα εντάξει στο τρέχον ΕΣΠΑ την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου, πλανώμενος πλάνην οικτράν ότι οι άνθρωποι που μεγάλωσε μαζί είναι «ιθαγενείς» και ικανοποιούνται με χάντρες και καθρεφτάκια.
Γιώργο Δέδε, έστω κι αν έχετε την αίσθηση ότι κομίζετε γλαύκας εν Λουτρακίω, έχετε αξιολογηθεί ποιός είναι ο σκοπός και η σκοπιμότητα που ασελγείτε σε βάρος της τοπικής κοινωνίας.
Ότι κι αν εξαγγέλλετε ισοδυναμεί με έπεα πτερόεντα…
Το νέο πυροτέχνημα περί συντόμου διαστήματος ανακοίνωσης των μελετών -την ώρα που θα έπρεπε να εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια- αφενός πρόκειται για λόγια βοώντος εν τη ερήμω, αφετέρου η κοινωνία πλέον, όπως την καταντήσατε, θα πεισθεί μόνον αν δει το συρμό στο Λουτράκι!
Δεν μπορείτε με ευχολόγια να αποσπάσετε τη ψήφο. Το χάσατε αυτό!
Σπείρατε ανέμους, θερίζετε θύελλες…
Αιδώς Αργείοι.
(160713)
Return top