ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -    Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Υποσχεθείτε ρεύμα & νερό σε δασικές εκτάσεις




ΚΟΥΙΖ 1

Πώς είναι δυνατόν ο Κώστας Λογοθέτης να συνεχίζει να παριστάνει το δήμαρχο, όταν το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου τον έχει κρίνει ανίκανο, ακόμα και για μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΛ;
Αυτός είναι και ο λόγος που τα υπαγορευμένα πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης δεν έχουν καμία απολύτως σημασία και δεν συγκινούν κανέναν…
(050713)




ΚΟΥΙΖ 2

Καλά πώς είναι δυνατόν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης να ανακοινώνει μεγάλα έργα σαν την παράκαμψη της Σπάρτης και να μην είναι ικανός και να μην θέλει να κατασκευάσει ένα μικρό έργο, όπως είναι η παράκαμψη του προαστιακού σιδηροδρόμου και η σύνδεση της πόλης του Λουτρακίου με τον κύριο σιδηροδρομικό άξονα υψηλών ταχυτήτων Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Εύζωνοι;
(050713)




Είπαν…

«Έχει αντιληφθεί ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου ότι έχει υποπέσει σε δύο παραβάσεις καθήκοντος, λόγω παρανομίας, για τις οποίες δεν μπορεί να υπάρξει ή να προβάλλει δικαιολογίες; Στον αέρα και πάλι η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, δεομένου ότι η μυστική ψηφοφορία για την εκλογή μελών του Δ.Σ. -όχι την πρόεδρο Εβίτα Κούτμου- παραβαίνει τη νομοθεσία του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων κι εν συνεχεία του Καλλικράτη, η οποία είναι σαφής, καθώς επίσης και την παράνομη καρατόμηση του Αργύρη Ψυχογιού από μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ.»
(050713)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΩ.ΒΕ. ΣΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΕΛΑ

Ξεκίνησε η δοκιμασία, αν και δεν έχει γίνει η επίσημη τελετή «παράδοσης και παραλαβής» της προεδρίας της ΔΕΥΑΛ στο νέο επικεφαλής της Παναγιώτη Βαρελά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ο νέος πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας, η οποία σημειωτέον είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, Παναγιώτης Βαρελάς κάλεσε στο τηλέφωνο τον δήμαρχο Λουτρακίου, του συστήθηκε με τη νέα του ιδιότητα και του γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στη νέα του θέση, δίνοντάς του και τελεσίγραφο ότι την εταιρεία διοικεί ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο!
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντοτε κρύο, με τον «γελωτοποιό», όπως τον χαρακτήριζε ο Κώστας Λογοθέτης στο στενό του κύκλο κι έσπαγαν όλοι μαζί πλάκα την περίοδο που τον ενέπαιζε και τον είχε σε μια διαρκή ψυχική δοκιμασία, να τον θέτει πλέον σε κατάσταση σωματικής & ψυχικής βελτίωσης - εξευγενισμένος ο όρος, όπως γινόταν τότε στους νεοεισερχόμενους νέους της Β΄ ΜΑΛ.
Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτης Βαρελάς ξεκαθαρίζει ευθαρσώς προς πάσα κατεύθυνση κι ενδεχομένως και σε κάποιους με κεκτημένη ταχύτητα ελέω Λογοθέτη, ότι θα είναι ο πρόεδρος της εταιρείας έως ότου αναλάβει η νέα δημοτική αρχή.
Σημασία έχει, αν ο νέος πρόεδρος θα κάνει κάποιους να βλέπουν εφιάλτες;
Παράλληλα, θα πρέπει να λειτουργήσει και να διοικήσει την εταιρεία με γνώμονα και μόνον πάνω απ’ όλα το συμφέρον του δήμου Λουτρακίου και την προστασία του πολύτιμου αγαθού του που δεν είναι άλλο από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτρακίου!
Καλή επιτυχία.
(050713)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ
ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Χωρίς οι δύο νομικοί σύμβουλοι Γιώργος Λιάππης και Χρήστος Τζοάνος του προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη να παρουσιάσουν γνωμοδότηση στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, θα συνεδριάσει το σώμα για να επαναεπιβεβαιώσει την προηγούμενη απόφαση τόσο για την ενοικίαση του Loutraki Thermal Spa (LTS), όσο και για τον τρόπο διακανονισμού εξόφλησης της κατασκευάστριας - πιστώτριας «Αλέξανδρος - Τεχνική Α.Ε.»
Όπως όλα δείχνουν, λαμβάνοντας υπόψη και την προσφιλή τακτική του ο Κώστας Λογοθέτης επιχειρεί να καταστήσει συνενόχους του για την καταστροφή που έχει προκαλέσει συλλήβδην όλα τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας τα οποία εξωθεί σε απόφαση υπό δαμόκλειο σπάθη, χωρίς να τους διαβεβαιεί κάποιος αρμόδιος, εν προκειμένω νομικός, ότι η απόφασή τους είναι σύννομη κι αύριο δεν θα κινδυνέψουν να βρεθούν κατηγορούμενοι στο «σκαμνί» της Δικαιοσύνης για απιστία σε βάρος των συμφερόντων της δημοτικής επιχείρησης Λουτράκι Α.Ε.
Στην εκτίμηση αυτή, που δεν πρέπει να απέχει και πολύ της πραγματικότητας, παραπέμπει το γεγονός ότι οι δύο νομικοί σύμβουλοι εν μέρει έχουν ανταποκριθεί -ενδεχόμενα όχι αυτοβούλως- στη συμφωνία που έγινε στη γενική συνέλευση της εταιρείας το αργότερο μέχρι προχθές Τετάρτη να υπέβαλλαν εγγράφως τις παρατηρήσεις τους στην «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» στα κείμενα προτάσεων - συμβάσεων, τόσο για την ενοικίαση του LTS, όσο και του οδικού χάρτη εξόφλησης των υποχρεώσεων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press οι δύο νομικοί παρατηρήσεις έχουν υποβάλλει μόνον όσον αφορά το θέμα της ενοικίασης του LTS, ενώ όσον αφορά το διακανονισμό εξόφλησης δεν έχουν εκφράσει λέξη!
Αυτόματα τίθεται το ερώτημα: Γιατί; Αμέσως ακολουθεί το δεύτερο ερώτημα: Τί έχει σκοπό και κατά νου να πράξει ο Κώστας Λογοθέτης; Δεν αντιλαμβάνεται ότι αν η εργολήπτρια εταιρεία δεν παραλάβει ζεστό χρήμα και δεν τηρηθεί ο διακανονισμός, η Λουτράκι Α.Ε., ο δήμος Λουτρακίου χάνει τα «αυγά και τα καλάθια»; Δεν αντιλαμβάνεται ότι εξαιτίας της Λουτράκι Α.Ε. η «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» είναι και η ίδια εκτεθειμένη στις πιστώτριες τράπεζές της, με συνέπεια να επικρατήσει ο νόμος ο σώζων εαυτών σωθήτω; Δηλαδή, εκ των πραγμάτων εξωθούν την εταιρεία στην εκτέλεση πλειστηριασμών κι όλων των νομικών διαδικασιών που προβλέπονται από την κείμενη διαδικασία. Τελικά, αυτή είναι η επιδίωξη του Κώστα Λογοθέτη και των συνοδοιπόρων του; Η πλήρης καταστροφή και ισοπέδωση του Λουτρακίου;

Καταρρέει καθημερινά και πλήρης αδιαφορία για το LTS
Ημέρα με την ημέρα το LTS, το στολίδι του τόπου που παρέλαβε η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη, σκόπιμα και μεθοδευμένα το έχει εξωθήσει στην πλήρη απαξίωση και κατάρρευση, λαμβανομένου υπόψη ότι σήμερα λειτουργεί σε ποσοστό μικρότερο του 30%, έναντι του αρχικού σχεδιασμού του και των υπηρεσιών που κατασκευάσθηκε για να παρέχει…
Δεν φθάνουν μόνον αυτά.
Το προσωπικό παραμένει απλήρωτο από τα τέλη Απριλίου με τον πρόεδρο της εταιρείας να μην ενδιαφέρεται και να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Υπενθυμίζεται ότι και τα χρήματα μισθοδοσίας του προσωπικού προέρχονταν από άλλη πηγή κι όχι από αυτό καθ’ εαυτό το ενδιαφέρον του Κώστα Λογοθέτη.
Σήμερα, δεν εξυπηρετείται ο διακανονισμός της ΔΕΗ, μια υποχρέωση που κατά πολύ υπερβαίνει τις € 120.000, δεν εξυπηρετείται κανένας πιστωτής, δεδομένου ότι όλοι αναμένουν το νέο καθεστώς αν τελικά ληφθεί απόφαση να δημιουργηθεί, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του loutraki-press οι υπεύθυνοι για τον καθαρισμό των πισίνων, αδυνατούν να χρηματοδοτούν το κόστος συντήρησης και καθαριότητας, με συνέπεια να προσανατολίζονται να παύσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.
Υπό αυτό το καθεστώς θα συνεδριάσει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε., με τον Κώστα Λογοθέτη να καμαρώνει ότι είναι ο δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
(050713)
Return top