ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -    Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Να καούν όλα για να στήσουμε το… τσαντίρι 




ΚΟΥΙΖ

Πώς είναι δυνατόν, κάποιον που δεν έχει την ευαισθησία να σεβασθεί το Περιβάλλον και πάει να ρίξει άσφαλτο σε κηρυχθείσα αναδασωτέα περιοχή, αυτόν τον άνθρωπο να τον εμπιστευθείς ότι θα επιδείξει ευαισθησία για να προασπισθεί το συμφέρον του τόπου;
(070713)




Είπαν…

«Ευτυχώς, που ο Κώστας Λογοθέτης δεν το πήρε στα σοβαρά να είχε ασχοληθεί με τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Σήμερα θα έλειπαν οι ράγες από τη θέση τους…»
(070713)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ
ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΗ «ΡΑΨΩΔΙΑ» ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Ομοθυμαδόν οι εχέφρονες και ακίβδηλοι πολίτες του δήμου μας, αναρωτιούνται: «Quo vadis (που μας πηγαίνεις) Κώστα Λογοθέτη
Οι διαβλέποντες την ακολουθία των γεγονότων, διακρίνουν και απαντούν πως έχουμε να κάνουμε με ένα λαθρεπίβουλο και λυγρό (καταστρεπτικό) δήμαρχο, που στις φλέβες του ρέει το αίμα του ραγιά, αφού οικειοθελώς έχει αλυσοδεθεί στον κάναβο των εξωθεσμικών συμφερόντων και δέχεται εντολές από ύπερθεν, για να καταστρατηγεί αδιάλειπτα τα δημόσια συμφέροντα, ενώ εμφανώς τον ποδηγετούν και συγκεκριμένοι πνευματικά «νάνοι» που διακονούν τον τυχοδιωκτισμό τους.
Την «ραψωδία» καταστροφής του τόπου, συμπληρώνει ένας εσμός πολιτικών και δημοσιογραφικών παρασίτων, που για τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς, υποστηρίζει ακόμη τον αλγεινό δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη και προσπαθεί με βαρυαλγείς και ερίγδουπες αναλύσεις να μας πείσει για το αντίθετο, προσπαθώντας ταυτόχρονα να «καναλιζάρει» τη λαϊκή βούληση. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να συμβεί, διότι εν τοις πράγμασι «αλέθεται στις μυλόπετρες» της πραγματικότητας και της αλήθειας, αφού μόνο τυχαίος δεν είναι ο αποδεκατισμός του συνδυασμού του από δημοτικούς συμβούλους και πολιτικούς συνεργάτες με πρόσφατο παράδειγμα αυτό των Δημήτρη Πέτρου και Παναγιώτη Βαρελά.
Λίγο, όμως, πριν την επικαιρότητα της τρέχουσας εβδομάδας, ο Κώστας Λογοθέτης -την προηγούμενη εβδομάδα- είχε προλάβει να κάνει κι άλλα «κατορθώματα», όπως αυτά που έλαβαν χώρα στην βεγγέρα της επικοινωνίας που έστησε ο Πέτρος Τατούλης στην Κόρινθο, για να μας οδηγήσει κι αυτός, με λόγια ατμιδούχα και αεριούχα στην πλαναίσθηση της επιτυχημένης διοίκησης της περιφέρειας Πελοποννήσου που… κατόρθωσε ως περιφερειάρχης. Εκεί ο Κώστας Λογοθέτης, (ο οποίος σημειωτέων έχει εξελιχθεί σε πολιτική γάγγραινα για το δήμο), δεν έχασε την ευκαιρία, σκοπίμως, επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου καταφρόνιο κατά του φημισμένου ονόματος του Λουτρακίου, που έκανε την ιστορική μας λουτρόπολη περίγελο ακόμη και των πλέον γυμνοσκελών περιοχών της Κορινθίας, ενώ δεν άρθρωσε λέξη για το γεγονός πως ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου έχει στοχοποιήσει την οικονομία του Λουτρακίου δια μέσω της επισκεψιμότητας που θα εξασφάλιζε το έργο της έλευσης του προαστιακού στην πόλη μας, ρίχνοντας έτσι τα χαλκεία που είχαν φορέσει οι εν λόγο ταγοί. Και μάλιστα, αυτό, την ίδια στιγμή που σε όλο τον κόσμο, ο σιδηρόδρομος είναι μέσω μεταφοράς και ανάπτυξης. Τα τρένα στα περισσότερα πολιτισμένα κράτη, κυκλοφορούν με ταχύτητες 300 χλμ. την ώρα κι αυτή την στιγμή, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, στην χώρα, υπάρχει ένας οργασμός σιδηροδρομικών έργων.
Στη ίδια συνάντηση, ο επαχθής πολιτικά Κώστας Λογοθέτης, όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά έδειξε να ηδονίζεται από τις ύβρεις που εκτόξευσε κατά πολιτών του Λουτρακίου, ο πολιτικός σταυραδερφός του Πέτρος Τατούλης, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο απόγειο της θεσμικής του σύγχυσης. Ύβρεις, στις οποίες ο γράφων δεν θα υπεισέλθει, διότι είναι παγκοίνως γνωστό πως όταν πυγμαχείς με ένα ακάθαρτο σάκο, σίγουρα θα λερωθείς και εσύ.
Το σπαραξικάρδιο σε αυτή την περίπτωση είναι, ότι ενώ ο Πέτρος Τατούλης ξέφυγε από τις ράγες του πολιτικού ευπρεπισμού, (προφανώς λόγο πανικού αφού διαπίστωσε πως τα σχέδια του δεν μπορούν να περάσουν στο Λουτράκι) και ο Κώστας Λογοθέτης έχει μετατρέψει την δημοτική του αρχή, σε συρμό σκανδάλων, θέλουν και από πάνω να κάνουν τον τιμητή και μάλιστα με μεγάλες δόσεις αβανγκαρντισμού. Και μπορεί με το ταλέντο στην υποκρισία οι ταγοί να συγκαλύπτουν πολλά ελαττώματα, όμως τον αβδηριτισμό δεν μπορούν να τον συγκαλύψουν. Γιατί αβδηριτισμός είναι, να κόβουν το κλαδί πάνω στο οποίο κάθονται.
Εν κατακλείδι, η διοίκηση Λογοθέτη ισοδυναμεί, με εκμηδενισμό και εξοβελισμό των πολιτικών αρετών τις οποίες υποτίθεται ότι υπερασπίζεται ο «διαπρύσιος κήρυκας της ηθικής», καθώς και παράδοσης της εξουσίας του δήμου εις χείρας αλλότριων συμφερόντων που αργοσαλεύουν πίσω από τις κουρτίνες παρασκηνίου του δημάρχου με την ιδεολογική κολόβωση.
Ενώ είναι ανεπίδεκτο πάσης παρερμηνείας πως σε περίπου δέκα μήνες που οι πολίτες θα εκπαραθυρώσουν τον Κώστα Λογοθέτη από το δημαρχείο, με την κατηγορία πως έριξε το καράβι του δήμου στη ξέρα, ο «αγγελορήμων» δήμαρχος θα απαντήσει για να δικαιολογηθεί:
«Εγώ δεν έριξα το καράβι του δήμου στην ξέρα, διότι εγώ δεν μπορώ ούτε κουβαρίστρα να σπρώξω».
Και με τους πολίτες να του απαντούν: «Αφού Κώστα Λογοθέτη έχεις αυτή την επίγνωση τι την ήθελες την δημαρχεία»;

Υ.Γ.: «Σοί αίσχος μετ’ ανθρώποισι πέλει» (η ντροπή ανάμεσα στους ανθρώπους θα σας συντροφεύει).
* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας.
(070713)




ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙ!

Η Ελλάδα στη σημερινή της κατάντια δεν έφθασε τυχαία. Μπορεί ως πολίτες να έχουμε παρασυρθεί κι εκλέξει λαμόγια και απατεώνες ως πολιτικούς ταγούς, επειδή είχαν την τέχνη να μας πείσουν ότι θα συμβάλλουν να πάει η πατρίδα μας μπροστά, αλλά πριν από αυτά τα λαμόγια και αυτούς τους απατεώνες, φταίει συθέμελα ένας κλάδος. Κι αυτός δεν είναι άλλος από αυτόν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Κυρίαρχα δε, είναι οι δημοσιογράφοι, των οποίων αποστολή είναι να εισχωρούν, να ανακαλύπτουν και να αποκαλύπτουν. Όταν δε συλλαμβάνουν την εκάστοτε εξουσία με παράνομη ή παραβατική συμπεριφορά να μην της χαρίζονται και να την κρεμάνε στα μανταλάκια και στην ίδια γραμμή να κινούνται εκδότες και καναλάρχες.
Αντ’ αυτού δημοσιογράφοι, εκδότες, καναλάρχες με γνώμονα το χρήμα συνθηκολογήσαμε με την εξουσία, θέλαμε να είμαστε μέρος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο του γκουβέρνου και το κυριότερο, πολλοί ήθελαν ένεκα του μεγαλοϊδεατισμού τους να υπαγορεύουν την πολιτική τους στην εξουσία.
Επαγγελματίες, μάχιμους δημοσιογράφους τους είδαμε να είναι μέλη διοικητικών συμβουλίων δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών, παίζοντας το ρόλο μεγαλοπαράγοντα του δημοσίου βίου, προκειμένου από τη μία να επιβεβαιώσουν το εγώ τους κι από την άλλη να υπάρχει η πρόσβαση, τουλάχιστον έξω από τον προθάλαμο των σκοτεινών δωματίων των κυβερνώντων.
Το δυστύχημα είναι ότι όλοι αυτοί, δεν έχουν αντιληφθεί τίποτα και συνεχίζουν ακάθεκτοι το καταστροφικό τους έργο, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως οι πολιτικοί τους εκμεταλλεύονται, τους αξιοποιούν ως δούρειο ίππο κατά της κοινωνίας και μέσω αυτών εξελίσσονται τα άνομα σχέδια τους εκτέλεσης μιας πατρίδας και εξαθλίωσης των πολιτών της.
Το κακό είναι ότι η δράση όλων αυτών των δωσίλογων κονδυλοφόρων δεν περιορίζεται μόνον στην πρωτεύουσα και τη συμπρωτεύουσα, αλλά έχει αισθητή κι έντονη παρουσία, κάνουν ακριβώς τα ίδια και σε μικρότερες έως μικρές περιφερειακές πόλεις της πατρίδας μας.
Κατ’ αρχήν πρόκειται για άτομα χωρίς προσωπικότητα που τους αρέσει να συνδιαλέγονται και να λειτουργούν ως ετερόφωτοι δίπλα σε τοπικά πολιτικά πρόσωπα, από τη μία να μπορούν να στηρίζονται και να υπάρχουν χάριν στην αίγλη τους, από την άλλη να τους πετάνε € 35 - 50 και να θεωρούν ότι έτσι έγιναν άνθρωποι και μπορούν να επιβιώνουν…
Στην ουσία, πρόκειται για αδίστακτους γυμνοσάλιαγκες που δεν διστάζουν και δεν το έχουν σε τίποτα, για ένα ντενεκέ λάδι 17 kgr. αξίας € 50, να στείλουν ένα ολόκληρο τόπο στην καταστροφή.
(070713)
Return top