ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Την παραίτησή του από μέλος του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. υπέβαλε πριν λίγη ώρα ο πρώην φίλος του προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου και δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, Δημήτρης Πέτρου.
Εδώ ο Κώστας Λογοθέτης έχει κάνει τη γκάφα της ζωής του καθ’ ότι τους συνδέει ειδική σχέση, επιδεικνύει ότι δεν σέβεται τίποτα και δεν φείδεται προ ουδενός, ενώ ο Δημήτρης Πέτρου αναμένεται να αντιδράσει, στην απρεπέστατη συμπεριφορά του Κώστα Λογοθέτη.
Η απάντηση του Δημήτρη Πέτρου μετά τη διαγραφή του αποτελεί κατ’ αρχήν ηχηρό ράπισμα για τον Κώστα Λογοθέτη, δεδομένου ότι έχει θέσει κι εκθέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο ακόμη και τα περιουσιακά του στοιχεία σε σχέση πάντοτε με τις «αποφάσεις» που λαμβάνονται στη Λουτράκι Α.Ε.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης, για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι είναι πάρα πολύ κατώτερος των περιστάσεων, δεν διαθέτει το ειδικό βάρος και κατά συνέπεια οι εξελίξεις είναι αυτές που όχι μόνον τον καθοδηγούν, αλλά τον σύρουν, δημιουργώντας έναν τραγέλαφο ο οποίος προκαλεί ανησυχία στην τοπική κοινωνία.
Έχει ενδιαφέρον πάντως, να δούμε τι διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα, χωρίς να υπάρχουν γνωμοδοτήσεις και πώς τα μέλη του Δ.Σ. θα μείνουν εκτεθειμένα προς χάριν του Κώστα Λογοθέτη.
Ανοίγει τώρα ο δρόμος για να διαδεχθούν στη Λουτράκι Α.Ε. τον Δημήτρη Πέτρου είτε ο Γιώργος Δέδες, είτε ο Θανάσης Μουζάκης των οποίων ήταν διακαής πόθος να γίνουν μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι οποίοι θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα του Κώστα Λογοθέτη.
(050713)
Return top