ΚΟΥΙΖ

Με ποιόν δημοτικό σύμβουλο σήμερα το πρωί ι Κώωτσης επικοινώνησε τηλεφωνικά και του ζήτησε να τον επισκεφθεί στο γραφείο του κι εκείνος του απάντησε ότι άμα έλθω θα σκοτωθούμε;

(211011)




ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Ξεκινάει τα επόμενα λεπτά η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. με δεκαεπτά θέματα στην ημερήσια διάταξή του.
Στο σύνολό τους πρόκειται για διαδικαστικά θέματα, χωρίς κανένα από αυτά να χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, μ’ αποτέλεσμα η εξέλιξη της συνεδρίασης να κυλήσει γρήγορα κι ομαλά, χωρίς αντεγκλήσεις.
Τα δεκαεπτά θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1 Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 98/20-2011 απόφασης του Δ.Σ. «Επανένταξη του προσωπικού της εταιρείας» ως προς τοάρθρο 10 που αφορά στην κατγγελία της Σοφίας Γλυκοφρύδη.
2 Περί της αγωγής της πρώην υπαλλήλου Βασιλικής Λάγιου - Νικολοπούλου και της εν γένει μεταξύ μας διαφοράς.
3 Διαφημιστική προβολή και προώθηση με ραδιοφωνικά μηνύματα των παραστάσεων της Metropolitan Opera N.Y. στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο ανά παράσταση.
4 Προωθητικό πλάνο για αποδέκτες διαφήμισης στο πλαίσιο των αναμεταδόσεων της Metropolitan Opera N.Y. στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο.
5 Διάθεση χώρου στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο για την πραγματοποίηση catering κατά τη διάρκεια των παραστάσεων της Metropolitan Opera και η λήψη ποσοστού προμήθειας επί των πωλήσεών του ή τροποποίηση της υπάρχουσας σύμβασης.
6 Κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού για το έργο διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του «Αλεξάνδρειου» Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου.
7 Κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού για το έργο καθαρισμού του «Αλεξάνδρειου» Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου.
8 Κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού για τη διαμόρφωση του βεστιαρίου του «Αλεξάνδρειου» Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου.
9 Κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού για το έργο «Ασφάλιση αστικής ευθύνης για τους πελάτες και προσωπικό της εταιρείας για το υδροθεραπευτήριο και το «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο».
10 Ενημέρωση για την οικονομική και διαχειριστική πορεία της κοινοπραξίας.
11 Ενημέρωση περί της συνδιαχείρισης στην κοινοπραξία, κάλυψη κόστους δαπανών εκτέλεσης των απαιτούμενων ενεργειών για την εφαρμογή της και εκτέλεση του άρθρου ΣΤ 2 του καταστατικού.
12 Λήψη απόφασης για:
α Έρευνα αγοράς κι εκπόνηση τεχνοοικονομικής μελέτης για την αξιοποίηση κι εκμετάλλευση του SPA.
β Ανάθεση εντολής για εκπόνηση προγράμματος προσλήψεων προσωπικού για το SPA έτους 2012.
γ Έρευνα αγοράς κι ανάθεση σύνταξης μακέτας κι εκτύπωση φυλλαδίου για το SPA.
δ Κατακύρωση ονοματοδοσίας - διακριτικού τίτλου του SPA σε Loutraki Thermal Spa.
ε Έρευνα αγοράς και ανάθεση δημιουργίας λογοτύπου – σήματος του SPA κα προμήθειας επιγραφής.
στ Έρευνα προϋποθέσεων για εξαίρεση προσλήψεων προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ για το SPA.
13 Έρευνα αγοράς και σύναψη σύμβασης με εταιρεία συλλογής αποκομμάτων από τον Τύπο και το διαδίκτυο για θέματα σχετικά με το SPA, το συνεδριακό, το Λουτράκι κα την εταιρεία.
14 Καθορισμός χειμερινού ωραρίου λειτουργίας SPA.
15 Έρευνα αγοράς κι ανάθεση μελέτης για εγκατάσταση ΑΠΕ σε SPA και «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο.
16 Έρευνα αγοράς κι ανάθεση σύνταξης μακέτας κι εκτύπωση φυλλαδίου για το «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο.
17 Ενημέρωση για την οικονομική πορεία της εταιρείας μέχρι 30/9/2011.

Υ.Γ.: Κώωτση δεν είναι δυνατόν να αποστέλλεται στο loutraki-press, σε ηλεκτρονική μορφή για να αναρτάται, δεδομένου ότι φθάνει με fax κι απαιτείται κάποιος κόπος για να αναγραφεί;

(211011)




ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα το πρωί, το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Λουτρακίου - Περαχώρας και γύρω περιοχής, που προέκυψε από τις χθεσινές αρχαιρεσίες.
Πρόεδρος για δεύτερη συνεχή φορά επανεξελέγη ο μάχιμος συνδικαλιστής από το 1997 Γιάννης Γιαννούλης, αντιπρόεδρος ο Λεωνίδας; Σταματελόπουλος, γραμματέας ο Κώστας Λογοθέτης, αναπληρωτής γραμματέας ο Γιώργος Μουζάκης, ταμίας ο Δημήτρης Πάγγος και μέλη οι Γιώργος Δέτσικας και Σταύρος Καγιούλης.
Το loutraki-press να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και σε περίοδο που κυβέρνηση και τρόικα εξαθλιώνουν τους εργαζομένους και ισοπεδώνουν δικαιώματα και κατακτήσεις ενός αιώνα.

(211011)
Return top