ΚΟΥΙΖ

Ποιόν εκπρόσωπο μεγάλης επιχείρησης αποδοκίμασαν οι θεατές στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου την περασμένη τετάρτη;

(071011)




ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Εννέα άτομα ήταν τελικά οι συνδαιτυμόνες του επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλου Παύλου, στην πρώτη ανοικτή συνάντηση προσέγγισης στελεχών για τη διαμόρφωση ενός αξιόμαχου ψηφοδελτίου, με ορίζοντα τις εκλογές του 2014.
Στο πλευρό του Παύλου Παύλου, ο οποίος σχεδόν δεν λείπει ποτέ από δίπλα του, το δεξί του χέρι Γιώργος Πέτρου, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι υπό τη σημαία της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Νίκος Μαστρογιάννης, o επιστρέφων Μπάμπης Γεωργίου με τον αδελφό του Τάκη Γεωργίου, ο Γιώργος Λουμπαρδιάς, ο Τάκης Μπότσης, ο Γιάννης Παπαϊωάννου από την Περαχώρα, ο Κώστας Κουμπούνης και ο Σωτήρης Ναστούλης.
Το κλίμα ήταν καλό, έγιναν αναφορές στο παρελθόν και εξιστόρηση διαφόρων γεγονότων, σχολιάσθηκε το αδιέξοδο που δημιουργεί η σημερινή δημοτική αρχή κι όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να γίνει κάτι, έτσι ώστε να μην υποστεί κάποια ζημία ο τόπος.
Δεσμεύσεις δεν υπήρξαν, λαμβανομένου υπόψη ότι δεν υπήρχε πρόθεση εξαρχής για μια τέτοια προοπτική κι ως εκ τούτου ανανεώθηκε για το μέλλον μια άλλη συνάντηση κι όχι αναγκαία υπό την ίδια σύνθεση.
Αξίζει να επισημανθεί ότι μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών, ήταν η δεύτερη δημόσια συνάντηση του Μπάμπη Γεωργίου με τον Παύλο Παύλου, γεγονός που υποδηλοί ότι έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής για το συνδυασμό που τον ανέδειξε στην τοπική πολιτική σκηνή.
Είναι αναγκαίο να επισημανθεί ότι ο Παύλος Παύλου ενδιαφέρεται να διευρύνει διαρκώς τον κύκλο των επαφών του κι αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν σημαίνει ότι υποτιμά στελέχη πρώτης γραμμής όπως οι Εβίτα Κούτμου, Δημήτρης Στάμου, Γιάννης Γιαννούλης, Δημήτρης Κυριάκης, κ.α., ενώ κρυφτούλι υπάρχει με το Θανάση Γεωργίου, λόγω του πρώιμου του χρόνου μέχρι τις εκλογές, προσέχοντας να μη δημιουργήσει και δυσαρέσκειες.
Επίσης, υπάρχουν και άλλοι φίλοι του Παύλου Παύλου, με τους οποίους οι σχέσεις και η στήριξη τους στο πρόσωπό του θεωρούνται δεδομένες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η ανάγκη ανάλογων συναντήσεων, καθ’ ότι συναντώνται συχνά πυκνά είτε στον καφέ, είτε για ένα ορεκτικό πριν το μεσημεριανό φαγητό.

(071011)
Return top