Ι ΚΩΩΤΣΗΣ «ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΤΣΙΜΠΛΑ ΚΑΓΚΕΛΟ»!

Όπως όλα δείχνουν ι Κώωτσης είναι μοναδικό φαινόμενο πανελλαδικά!
Όμως, τον έχουν πάρει πρέφα, με συνέπεια να διασύρεται ο τόπος πανελληνίως. Ο συγκεκριμένος ιστότοπος μάλιστα επισημαίνει το ένα από τα δύο προσόντα του που έχει αποκαλυφθεί και γίνεται πλέον συνείδηση στην τοπική κοινωνία.
Καλός φίλος και μετά αναγνώστης του loutraki-press, πριν από λίγη ώρα επικοινώνησε με το γράφοντα και πληροφόρησε ότι αυτά που γράφεις για τον Κώωτση δεν είναι τίποτα. Μπες στον ιστότοπο
www.aftodioikisi.gr και θα τρίβεις τα μάτια σου με όσα θα διαβάσεις, εκτός αν είναι… πρησμένα από τον ύπνο!
Πρόκειται γι’ άλλο ένα κατόρθωμα του Κώωτση. Έγινε την περασμένη Παρασκευή και τον αντελήφθη ο προαναφερόμενος ιστότοπος με πανελλήνια επισκεψιμότητα. Συνέπεια ολόκληρη η Ελλάδα να διαβάζει και να απορεί μ’ όσα συμβαίνουν στο Λουτράκι με πρωταγωνιστή τον τιμονιέρη της, ο οποίος μόνος του επιβεβαιώνει ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων και το κουστούμι που φόρεσε τον βαραίνει και του λυγίζουν τα πόδια.
Όπως ακριβώς λύγιζαν τα πόδια του Κώωτση την προεκλογική περίοδο και ο Χαράλαμπος Δοσσαράς τον σήκωνε στην πλάτη του για να μπορέσουν να φέρουν σε πέρας τον αγώνα που είχαν αναλάβει. Γιατί ι Κώωτσης ήθελε να τα παρατήσει, αλλά Χαράλαμπος Δοσσαράς και Δημήτρης Κοντός τον έσερναν, γιατί δεν είναι αντρίκιο να καταθέτεις… τα όπλα λέγοντας δεν μπορώ!
Στον ιστότοπο
www.aftodioikisi.gr με τίτλο «καλός οικοδεσπότης από τα... πρησμένα μάτια φαίνεται» και υπότιτλο που του φτιάχνουν και στιχάκια:
«Ο ύπνος που παίρνει τα παιδιά
ήρθε και πήρε και τούτο
το δήμαρχο τον Κώσταρο
στου Λουτρακίου τα μέρη...»
Ενδιαφέρουσα είναι και η φωτογραφία που του έχουν αναρτήσει, η οποία μάλλον δεν θα πρέπει να είναι από τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η ανάρτηση όπως δημοσιεύεται στο
www.aftodioikisi.gr
Το πλήρες κείμενο, τα λέει όλα από μόνο του και δεν χρειάζεται κάποιος σχολιασμός πέραν της γνωστοποίησης γεγονότων που συνέβησαν την προεκλογική περίοδο.
«Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ήταν η έναρξη του διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Η Οχυρωματική Αρχιτεκτονική στην Πελοπόννησο (5ος-15ος αι.)», που διοργάνωσε η 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, σε συνεργασία με το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Το συνέδριο γινόταν στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου και τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η έναρξη ήταν 8 μ.μ.
Στις 7:45 ήρθε ο Παύλος Γερουλάνος. Στις 7:50 ο Πάνος Μπεγλίτης. Πριν από τις 8 είχαν πάει ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, η γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέκος Πνευματικός, όλοι οι επίσημοι...
Αναζήτησαν, όπως ήταν φυσικό, το δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λόγο-δε-Θέτει και ανησύχησαν προς στιγμήν οι άνθρωποι: «Λες να βγήκε στα ανοιχτά με το σκάφος του για να μαζέψει τα σκουπίδια στη θάλασσα, και να μπατάρισε μαζί με τη... βάρκα;», αναρωτήθηκαν, διότι -ως γνωστόν- ο δήμαρχος είναι και... δουλευταράς και έπρεπε να είναι εκεί από τις 7 για να υποδεχθεί τους επισήμους και καλεσμένους ως... καλός οικοδεσπότης.
Πολλά σενάρια πέρασαν από το μυαλό τους αλλά...
Στις 8:25 να σου ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης! Ήρθε με τα μάτια πρησμένα από τον ύπνο!!! Τόσο πρησμένα που σχολιάστηκε από τους υπουργούς η δε τσίμπλα κάγκελο!
Απορίες στήλης προς τσιμπλομάτη Κώστα:
Σημείωση 1: Ο δήμος σας θέλει να πάρει λεφτά από το Γερουλάνο·η ανάπλαση της λίμνης Βουλιαγμένης έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και ένα σωρό άλλα έργα (τουριστικά, πολιτιστικά, ιαματικά) χρειάζονται τη βοήθεια του ΥΠΟΤ. Είναι πρέπουσα συμπεριφορά αυτή;
Σημείωση 2: Όταν είχε έρθει (πάλι) ο Γερουλάνος στο «Ακρόπολις», τον αφήσατε στα «κρύα του λουτρού». Δεν τον πήγατε καν στο SPA του δήμου που είναι κόσμημα και προάγει τον υψηλό τουρισμό. Πήγατε για μάσα και ψηφοθηρία. Να σας πληροφορήσω, πως μια ψυχή έκτοτε σας λέει «βλαχοδήμαρχο».
Σημείωση 3: Την Πέμπτη είχε δημοτικό συμβούλιο. Δεν το είπατε, από όσο γνωρίζει η στήλη, σε κανέναν! Δεν προτείνατε καν στα μέλη του ΔΣ να πάνε στο συνέδριο που κράτησε τρεις ημέρες. Κανείς δεν γνώριζε ότι γινόταν το συνέδριο. Προς τι τόσο μυστικότης, Κώστα μου;
Σημείωση 4: Υπάρχει ένα ακόμη ερώτημα: με ποια απόφαση δόθηκε το «Αλεξάνδρειο» για να γίνει το συνέδριο. Καλώς έγινε το συνέδριο, αλλά δεν υπάρχει απόφαση της δημοτικής επιχείρησης που το διαχειρίζεται (είναι η ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ, αν δεν το θυμάστε). Δεν ήρθε ποτέ θέμα στο δ.σ. της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ, που θα έπρεπε να γίνει για τυπικούς λόγους. Προφορικές εντολές δώσατε, Κώστα μου;»
Κώωτση, αφού δεν το αντέχεις και δεν το μπορείς. Δεν το σηκώνουν το σπορ οι πλάτες και τα πόδια σου. Γιατί δεν παραιτείσαι μαζί με όλους τους υπολοίπους;
Όσο περνάει ο καιρός γεμίζεις περισσότερες μαύρες σελίδες στην ιστορία του τόπου καθημερινά. Ξανασκέψου το. Μήπως είναι καλύτερα να φύγεις όσο το δυνατόν νωρίτερα, προφασιζόμενος λόγους υγείας κι αύριο να λες είχα κι εγώ εκλεγεί δήμαρχος, αλλά -φτιάξε μια ιστορία- έπαθα αυτό κι έπρεπε να παραιτηθώ.
Κάθε ημέρα που περνάει σχεδόν όλοι μαζί κάνετε περισσότερο κακό στον τόπο.
Πηγαίντε καλύτερα στα σπίτια και τις δουλίτσες σας. Μην περιμένετε να εξαντλήσετε τη θητεία σας, γιατί ούτως ή άλλως η τοπική κονωνία σπίτια σας θα σας στείλει...



Μόνο πρόβλημα του Κώωτση φαίνεται να είναι ο Γκιώνης!..
Ο τέως δήμαρχος φαίνεται μάλλον ότι φταίει για τις γκάφες συλλήβδην της δημοτικής αρχής, το μηδενικό έργο, την αλαζονεία, την υπεροψία και πρόσφατα κάποιες συνήθειες αξιωματούχων που αναδεικνύονται ως ενδιαφερόμενοι για απευθείας αναθέσεις, σύμφωνα πάντοτε και με τις διαρροές που κάνουν τα «εξαπτέρυγα - παπαγαλάκια» του Κώωτση.

Χθες ο επικεφαλής του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, τους Φίλους, τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, Κώωτσης, έσπευσε κι έβγαλε νέα ανακοίνωση απαντώντας στον Γιώργο Γκιώνη και ρίχνοντας νέο λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης, άσχετα αν ο Γιώργος Γκιώνης τους είχε ανταπαντήσει σε προτεραία ανακοίνωσή τους - δήθεν διάψευση και δεν έχουν αρθρώσει λέξη.
Στη ανακοίνωση - απάντηση στον Γιώργο Γκιώνη και τη Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, ο επικεφαλής του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, τους Φίλους, τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, Κώωτσης αναφέρει τα ακόλουθα:
«Σχετικά με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, σε ότι αφορά τη παραχώρηση του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου για το συνέδριο «Οχυρωματικής Αρχιτεκτονικής» που έγινε από 30-9 έως 2-10 – 2011 και για το οποίο ο κ. Γκιώνης δηλώνει παντελή άγνοια επισημαίνουμε τα εξής:
Ο κ. Γκιώνης ως πρόεδρος του Δ.Σ και τα μέλη της ΔΑΕΤ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ έδωσαν άδεια να διεξαχθεί το συνέδριο σύμφωνα με το πρακτικό 17 της 2ας Σεπτεμβρίου 2010.
Με εν ενεργεία πρόεδρο τον κ. Γκιώνη στην ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ (πρώην ΔΑΕΤ) η 25η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων ενημερώνει με Εξαιρετικά Επείγον έγγραφο της προς την ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΕ και αριθμό πρωτοκόλλου 3 / 4. 1. 11 για τις ακριβείς ημερομηνίες του συνεδρίου.
Από όλα τα ανωτέρω, τα οποία είναι καταχωρημένα στα αρχεία, είναι προφανές ότι ο κ. Γκιώνης είχε πλήρη γνώση για το ιστορικό της υπόθεσης. Συνεπώς δε θυμάται ή ηθελημένα λαϊκίζει ή αποκρύπτει ο ίδιος τα στοιχεία.»
Ι Κώωτση, τα έργα και οι ημέρες σας μιλάνε από μόνα τους. Μην νομίζετε ότι χρειάζονται ανακοινώσεις για να καταλάβει η τοπική κοινωνία τι γίνεται.
Σας έχουν αντιληφθεί! Εδώ σας έχει πάρει πρέφα ολόκληρη η Ελλάδα.
(041011)

Return top