ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΚΟΥΙΖ

Με ποιόν αντιδήμαρχο αυτή την ώρα σκοτώνεται ι Κώωτσης στο γραφείο, ενώ ο αντιδήμρχος σε οξύτατο τόνο του λέει οτι δεν έχεις πολιτική βούληση; Χαμός λέγεται ότι γίνεται στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος!

(211011)




Είπαν…

«Ι Κώωτσης και να τον φύγουν από το δήμο, την καρέκλα θα την πάρει μαζί του…»

(211011)




ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ;

Αίσθηση και προβληματισμό, ενώ αποτελεί τις τελευταίες ημέρες πρώτο θέμα συζήτησης στην πολιτική πιάτσα, το δέον γενέσθαι με τη σπείρα της χωματερής Λουτρακίου.
Πρόκειται για ένα θέμα, του οποίου γνώση έχουν μόνο τα πολιτικά πρόσωπα, ενώ το συγκεκριμένο γεγονός φυλάσσετο ως επτασφράγιστο μυστικό κι όλα γίνονταν στην πλάτη της κοινής γνώμης. Είναι μια αμαρτωλή ιστορία, που τραβάει πάρα πολλά χρόνια πίσω κι εμπλέκει πάρα πολλά πρόσωπα πολιτικά και δημοτικούς υπαλλήλους μα σαφέστατες ποινικές ευθύνες.
Στις συζητήσεις που γίνονται, ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι κάποιοι προκειμένου να βγάζουν χρήματα δεν δίσταζαν να προκαλούν ανεπανόρθωτη βλάβη για τον τόπο.
Απλοί πολίτες στις συζητήσεις τους ενδιαφέρονται και θέλουν να πληροφορηθούν ποια είναι τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και να αναδειχθούν.
Απευθύνουν ευθέως ερώτημα δια του loutraki-press στον Κώωτση και ζητούν να πληροφορηθούν αν έχει σκοπό και πότε να διενεργήσει Ένορκη Διοικητική Εξέταση ή να στείλει την υπόθεση στον εισαγγελέα Κορίνθου.
Περιμένουν να βρει και να αναδείξει τους ενόχους και να μην συγκαλύπτεται άλλο μια αμαρτωλή ιστορία, που είναι σε βάρος του τόπου και της υγείας των κατοίκων, αλλά και του υπεδάφους από το οποίο τα προβλήματα θα αναδειχθούν σε ύστερο χρόνο.

(211011)
Return top