ΚΟΥΙΖ

Τι έκαναν προχθές μαζί Παρλαπίπας, Καραπίπας και Παρλαπίπας Ηθοποιός;
(061011)




Είπαν…

«Κάθε δάσκαλος πρέπει να νιώθει ικανοποιημένος όταν τον βλέπει να τον ξεπερνάει ο μαθητής του. Έτσι πρέπει να νιώθει κι ο δάσκαλος Τσούλιας για το μαθητή του Κώωτση, που έχει προοδεύσει και δεν πιάνεται με τίποτε, αρκεί να μην λέει την αλήθεια!»
(061011)




ΙΚΑΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΝΑΖΗΤΑ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ
ΤΟ «ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ

Το γεγονός που θα μπορέσει να κρατηθεί, προκειμένου να πορευθεί στο επόμενο διάστημα αναζητεί ι Κώωτσης, αφού με ότι καταπιάνεται και θέλει να στηριχθεί, αποδεικνύεται… άνθρακες ο θησαυρός, ενώ τα αρνητικά στοιχεία της μέχρι σήμερα πορείας του αποτελούν το βαρίδι που τον σέρνει στο βυθό.
Ι Κώωτσης θέλει πρώτα και πάνω απ’ όλα να βρει το γεγονός που θα εντυπωσιάσει τα πλήθη, δεδομένου ότι παντού νιώθει την αποστροφή της κοινωνίας, γιατί πάρα πολύ κόσμος αναμένει να υλοποιήσει υποσχέσεις και δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.
Παράλληλα, στον Κώωτση, έχει αρχίσει να λείπει έντονα η χαιρετούρα και η δοξασία στον… αυτοκράτορα, με συνέπεια να θέλει και πάλι να βγει στο δρόμο να έρθει σ’ επαφή και να μιλήσει με τους πολίτες, μήπως μπορέσει επιστρατεύοντας και την ηθοποιία, να αναστρέψει το βαρύ κλίμα που διαμορφώνεται σε βάρος του.
Για το λόγο αυτό αναζητεί νέο και πολύ ικανό συνεργάτη, ο ποίος κατ’ ουσία θα αναλάβει την αποτελεσματική διοίκηση του δήμου, γιατί όλους αυτούς που έχει μαζέψει περισσότερο τον εκθέτουν, παρά προς την επιδιωκόμενη κατεύθυνση συμβάλλουν.
Αξιοσημείωτο είναι, ότι λόγω έλλειψης γνώσης κι εμπειρίας και λάθους αξιοποίησης των γεγονότων, έχουν αναγάγει τον Γιώργο Γκιώνη ως τον επικρατέστερο να επιστρέψει στην Ιάσωνος, από τους πολύ κακούς χειρισμούς και παιδαριώδεις αντιδράσεις τους, σε σχέση με τους… κανόνες που υπαγορεύει η πολιτική.
Ως σκαλοπάτι στην πορεία του ι Κώωτσης -αρκεί να μην πέσει κι απ’ αυτό- θεωρεί ότι είναι το υψηλού επιπέδου πολιτιστικό γεγονός της Metropolitan Opera, που θα πέσουν όλοι πάνω για να στεφθεί από επιτυχία, αλλά και να προβληθούν για ιδιοτελείς σκοπιμότητες, χωρίς πρωτίστως να έχουν γνώση. Εκεί θα γίνει ο μέγας σκοτωμός, με σοβαρότατο τον κίνδυνο μια αξιόλογη εκδήλωση που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν να τους γυρίσει μπούμερανγκ.
Επισημαίνεται ότι σ’ όλες τις άλλες πόλεις που θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις είναι έτοιμοι ή σχεδόν έτοιμοι, αλλά για το Λουτράκι δεν υπολόγισαν ότι έχουν να κάνουν με τον Κώωτση, με συνέπεια όλοι οι συντελεστές για την επιτυχή παρουσία της συγκεκριμένης παράστασης να έχουν την αγωνία στο κατακόρυφο.
Πάντως, πρέπει να τονισθεί, ότι όλοι τρέχουν να προλάβουν το χρόνο που κυλάει αντίστροφα, δεδομένου ότι οι αντιδράσεις του Κώωτση ήταν με ρυθμούς αραμπά.

Η ξεπερασμένη μέθοδος του αποπροσανατολισμού
Ι Κώωτσης, παράλληλα, λαμβάνοντας υπόψη τους σύγχρονους γκαιμπελίσκους που έχει στην Ιάσωνος, θέλει και θα προσπαθήσει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας από το πολύ σοβαρό πρόβλημα που έχει προκληθεί λόγω της αναποφασιστικότητάς του και των κακών ανώνυμων συμβούλων του, στους οποίους εντελώς ανεξήγητα έχει τείνει ευήκοον ους;..
Ο λόγος για τη γνωμοδότηση Τσοβόλα και κυρίως το γεγονός που αδυνατεί να αντιληφθεί ο Κώωτσης κι όλοι αυτοί είναι ότι κάθε ημέρα που περνάει ο δήμος Λουτρακίου ή καλύτερα η Λουτράκι Α.Ε. χάνουν πόρους που δικαιούνται και μήπως θα πρέπει να κοστολογηθούν και να απαιτηθούν από τον Κώωτση, γιατί αποκλειστικά και μόνο εξαιτίας του Κώωτση, έχουν χαθεί οριστικά κι αμετάκλητα.
Πρόκειται για την πολύ ορθή παρέμβαση του Παύλου Παύλου στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης, αλλά από εδώ και στο εξής με βάση τη γνωμοδότηση Τσοβόλα θα πρέπει τα έσοδα που παραγράφονται για τη Λουτράκι Α.Ε. να προσμετρηθούν από ένα αξιόλογο φοροτεχνικό και να καταλογισθούν στον Κώωτση, δεδομένου ότι σκοπός της δαπάνης για την έρευνα αυτή ήταν να πάρει κατ’ αρχήν η Λουτράκι Α.Ε. τα έσοδα που της αναλογούν κι όχι ο Κώωτσης να προκαλεί εντυπωσιασμούς και να πετάει την μπάλα στην εξέδρα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις νομικών κύκλων, τονιζόταν στο loutraki-press ότι ι Κώωτσης με τους ανεπαρκέστατους συμβούλους του, έχουν εκμηδενίσει οποιοδήποτε πλεονέκτημα προσέφερε η γνωμοδότηση, ενώ οι άνευ στοιχειώδους λογικής χειρισμοί που έχουν επιλέξει να κάνουν, όχι μόνο είναι πού πιθανόν να τινάξουν την υπόθεση στον αέρα, αλλά μην τους γυρίσει η υπόθεση μπούμερανγκ.
Πάντως, σύμφωνα με παρατηρητές, θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα μεγάλη γκάφα Κώωτση, πάνω στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει τα πλήθη και να τραβήξει πάνω του την προσοχή της κοινής γνώμης.

(061011)
Return top