ΚΟΥΙΖ

Γιατί κατηγορεί ι Κώωτσης όλη την ώρα τον Μάνο Μαυρογόνατο για θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του και δεν φταίει;
(201011)




Είπαν…

««Στην οδό Χατζοπούλου οι λάμπες ήταν καμένες για έξι μήνες και κανείς δεν έδινε σημασία. Μόλις οι περίοικοι απευθυνθήκαμε στον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας Γιώργο Μπάκο, αυτές αντικαταστάθηκαν σε δύο ημέρες, όπως αντικαταστάθηκαν με τη μεσολάβησή του και οι κάδοι ανακύκλωσης.»
Δ. Κ.
(201011)




ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ

Το πλήρες μπάχαλο έχει γίνει στην Ιάσωνος το τελευταίο διήμερο με τις αποκαλύψεις του loutraki-press για τα φορτία του θανάτου.
Στο δεύτερο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου η αναστάτωση είναι δεδομένη με τους αυλικούς, αξιωματούχους και μη να συμπαρίστανται στον αυτοκράτορα και να του εκδηλώνουν ως ώρας την αφοσίωσή τους.
Αυτό που επισημαίνεται στο loutraki-press είναι ο ραγιαδισμός και η υποτελικότητα κάποιων, οι οποίοι με τη στάση τους προκαλούν απέχθεια, γιατί απλά δεν σέβονται ούτε καν τον εαυτό τους. Κι αν δώσεις άφεση αμαρτιών στους νέους λόγω του ελαφρύ της ηλικίας τους, το θέμα είναι τι γίνεται με τους μεγαλύτερους, τίθεται το ερώτημα στο loutraki-press;
Πρωτόγνωρα πράγματα, επισημαίνεται, που δεν τα έχει ζήσει ποτέ στο παρελθόν η Ιάσωνος, γιατί όλοι φρόντιζαν στοιχειωδώς να προστατεύουν και να μην εκτίθεται το άτομό τους, εικόνα που έρχεται από το παρελθόν.
Ο φίλος του loutraki-press, επισημαίνει για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβά, ο οποίος είναι απών αυτές τις ημέρες από το Λουτράκι, ότι επιδεικνύει μια διαφορετική στάση, γιατί απλά σέβεται τον εαυτό του.
(201011)




ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Μια πρωτόγνωρη και ιδιαιτέρως σπάνια στάση που αποτελεί παράδειγμα για μεγάλη μερίδα πολιτών του Λουτρακίου κράτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου Γιώργος Μαρίνης.
Την Τρίτη συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, όπου ο Γιώργος Μαρίνης υπέβαλε την παραίτησή του μετά από εννέα συναπτά έτη πρόεδρος λόγω της συνταξιοδότησής του.
Τα καθήκοντα του Γιώργου Μαρίνη θα εκτελεί μέχρι την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 που θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Νικόλαος Σακέλλης.
Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου από τις 10:30 έως 14:00.
(201011)




ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ VODAFONE ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Νέα e-mail με παράπονα εξοργισμένων συνδρομητών της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Vodafone έχουν φθάσει στο loutraki-press που είτε είναι μόνιμοι κάτοικοι κυρίως, είτε είναι παραθεριστές, είτε εργάζονται στο Κολωνάκι, αλλά και στο κέντρο του Λουτρακίου κι αδυνατούν να επικοινωνήσουν με συνεχή ομιλία. Σχεδόν κάθε μισό λεπτό είτε κόβεται η γραμμή, είτε το σήμα παγώνει, με συνέπεια οι καταναλωτές να επιβαρύνονται με πρόσθετη χρέωση, αλλά και να είναι κοπιώδης η προσπάθεια για μια συνομιλία, όταν μάλιστα περιεχόμενο συζητήσεων αφορά και σοβαρότατα επαγγελματικά θέματα.
Ας ελπίσουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία θα επιδείξει τη δέουσα διάθεση και προσοχή, θα σεβασθεί τους συνδρομητές της για την επίλυση του οξύτατου προβλήματος στη συγκεκριμένη περιοχή, γιατί αλλιώς υπάρχουν κι άλλες εταιρείες.

(201011)
Return top