ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο συγγενής του Κώωτση που καυχάται στους υπαλλήλους ότι έχει κάνει τρεις μεταθέσεις αναβάθμισης, αν και η πραγματικότητα αφορά δύο πρόσωπα των οποίων είναι γνωστά τα ονόματα στο loutraki-press, ενώ η τρίτη μετάθεση έχει προέλθει από αντιδήμαρχο;

(241011)




Είπαν…

Στη γενική συνέλευση της πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε. το 2007 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, ο διαχειριστής της CHCL Αντώνης Στεργιώτης, είχε ισχυρισθεί επ’ ακριβώς: «Όποιος τολμήσει να κάνει ζημιά στην επιχείρηση θα του κόψω το χέρι με τσεκούρι.»
Σήμερα Αντώνη Στεργιώτη, εν έτει 2011 που κάποιοι συνειδητά προκαλούν ανεπανόρθωτες βλάβες στην επιχείρηση, θα τους κόψεις το χέρι ή όχι ή ενδεχομένως να συμβαίνει κάτι άλλο;
Ποιος θα απαντήσει στους Λουτρακιώτες ή δεν τους δίνετε σημασία θεωρώντας ενδεχομένως ότι ανήκουν στο μαγικό κόσμο της φαιδράς πορτοκαλέας ή μήπως έχει επιβληθεί στην επιχείρηση το καθεστώς της φαιδράς πορτοκαλέας;
(241011)




ΠΟΙΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΓΙΑΤΙ
ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ CLUB HOTEL LOUTRAKI S.A.

Ο τραγέλαφος Κώωτση από την ώρα που έλαβε στα χέρια του τη γνωμοδότηση Τσοβόλα δεν έχει ούτε αρχή, ούτε τέλος και αποκορύφωμα θα είναι να βρεθεί και ο ίδιος κατηγορούμενος για τους χειρισμούς του στη συγκεκριμένη υπόθεση.
Οι μέχρι σήμερα χειρισμοί του, αποδεικνύουν ότι δεν ενδιαφέρεται να προστατέψει τα συμφέροντα του τόπου, διεκδικώντας για λογαριασμό της Λουτράκι Α.Ε. τις απαιτήσεις που διαπιστώνονται και υποδεικνύονται στην εν λόγω γνωμοδότηση.
Οι παιδαριώδεις συμβουλές κι οι εκτός πραγματικότητας εισηγήσεις που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα κι εφαρμόζει, καθ’ ότι ο ίδιος αφενός έχει αδυναμία να αξιολογήσει, αφετέρου δεν μπορεί να αποφασίσει, τον έχουν οδηγήσει σε γκάφες που κανείς εχέφρων πολιτικός δεν θα διανοείτο να πράξει.
Κατ’ αρχήν με τη στάση και τη συμπεριφορά του, επιδεικνύει κι αποδεικνύει ότι δεν σέβεται και γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, θεσμούς κι αιρετά όργανα και πρωτίστως τις αποφάσεις τους που είναι δεσμευτικές γι’ αυτόν να τις εκτελέσει κι όχι προκλητικότατα να αυθαιρετεί.
Μεταξύ αυτών, είναι η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. της 3ης Απριλίου 2011, με την οποία ορίζεται πληρεξούσιος δικηγόρος για την υποστήριξη των όποιων δικαιωμάτων της εταιρείας, ο έγκριτος νομικός Αθηνών κι έντιμος από τον πολιτικό του βίο, Δημήτρης Τσοβόλας με τους συνεργάτες του.
Με την ανάθεση της υπόθεσης και την πρώτη έρευνα που διεξήγαγαν ο Δημήτρης Τσοβόλας και οι δύο συνεργάτες του, κατέληξαν στην πολυσυζητημένη γνωμοδότηση την οποία και υπέβαλαν στη Λουτράκι Α.Ε. με ημερομηνία 24 Ιουνίου 2011. Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου σ’ έκτακτο Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. ενημερώθηκαν τα μέλη του για την παραλαβή της γνωμοδότησης, ενώ συνεφωνήθη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των Παύλου Παύλου και Γιώργου Γκιώνη να μην γίνει καμία μνεία στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου της ίδιας ημέρας. Εκεί όλοι αιφνιδιάσθηκαν όταν άκουσαν εμβρόντητοι τον Κώωτση να αναφέρεται στο περιεχόμενο των σελίδων 41, 42, 43, 44 και 45 που δημοσιοποιήθηκαν από το loutraki-press στις 21 Οκτωβρίου 2011.
Στις 16 Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από την εκπρόσωπο δικηγόρο Αρετή Μαργαρίτη, με την οποία ο Δημήτρης Κονομόδης συμφωνούσε με τις ερωτήσεις που του απηύθυνε για όσο χρονικό διάστημα ήταν παρούσα και μόλις εκείνη αποχώρησε, κράτησε την εκ διαμέτρου αντίθετη στάση!
(Γιατί να μη σκεφθεί κανείς άραγε ότι ι Κώωτσης κάτι άλλο μεθόδευε;)
Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ι Κώωτσης, εντελώς αυθαίρετα και σιωπηλά, παύει τη συνεργασία με τον Δημήτρη Τσοβόλα και τους συνεργάτες του, αφήνει τον καιρό να κυλήσει αντιπαραγωγικά, χωρίς να προβεί σε καμία νόμιμη ενέργεια για τα συμφέροντα της εταιρείας, όπως του υποδεικνύεται κι εντελώς αψυχολόγητα -άφησε εμβρόντητους νομικούς κύκλους- καταθέτει τη γνωμοδότηση Τσοβόλα στον εισαγγελέα Κορίνθου δια του αντιπροέδρου της εταιρείας Δημήτρη Λογοθέτη και πολύ ορθά παρατήρησε ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης: «ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ».
Οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν τον Κώστα Λογοθέτη να προσπαθεί να θολώσει τα νερά για να μπορέσει να την αναθέσει την υπόθεση στο «συγγενή» - κουμπάρο του δικηγόρο Κορίνθου Δημήτρη Κονομόδη - τον οποίο τελικά δεν παύει από συνεργάτη του, καθ’ ότι η υπόθεση έχει απαιτήσεις που μπορούν να φθάσουν τα € 3.000.000 κι αν ληφθούν υπόψη όλοι οι τόκοι -στη Δικαιοσύνη θα κριθεί το ύψος τους- μπορούν να φθάσουν τα € 9.000.000 περίπου, ενώ ο ενδελεχής έλεγχος μπορεί να αποκαλύψει κι άλλα ποσά, οπότε ούτως ή άλλως θα απολάβει και σημαντικής αμοιβής.
Αξιοσημείωτη είναι η χαρακτηριστική επισήμανση που απευθύνει πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας: «Κώωτση, άλλος δούλεψε κι έβαλε την υπόθεση σ’ ένα δρόμο κι άλλος θα κάνει το πάρτι ή συμβαίνει μαζί και κάτι άλλο που ο καθένας μπορεί να φαντάζεται και δεν θέλεις ακόμη να αποκαλυφθεί για να γίνει η δουλειά;..»
Το αποκορύφωμα πάντως θα είναι, επειδή ελέγχει την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε., να αποπειραθεί να παύσει τον Δημήτρη Τσοβόλα με τους συνεργάτες του και την υπόθεση να τη δώσει με απευθείας ανάθεση στο «συγγενή» κουμπάρο του Δημήτρη Κονομόδη ή τέλος πάντων σε κάποιον άλλον δικηγόρο ο οποίος θα εγγυάται την εχεμύθεια και για άλλες πράξεις;..

«Σ’ αυτή την περίπτωση», επισημαίνεται από τον ίδιο πρώην κορυφαίο θεσμικό παράγοντα, «όλοι οι σύμβουλοι του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. είναι υπόλογοι, ενώ ι Κώωτσης θα πρέπει να δώσει δημόσια εξηγήσεις γιατί αντικαθιστά ένα έντιμο δικηγόρο, όταν οι αμοιβές του κυμαίνονται κάτω από τα συνήθη επίπεδα της αγοράς; Τι συμβαίνει λοιπόν;»
«Πάντως, ι Κώωτσης, για να μην έχει προχωρήσει την έρευνα να καταλήξει ποιο είναι το τελικό ποσό που θα διεκδικήσει η Λουτράκι Α.Ε., να μην έχει ανταποκριθεί στις προσκλήσεις για διαπραγμάτευση με την άλλη πλευρά και να μην διεκδικεί με αγωγή από τη Club Hotel Loutraki S.A. αυτά που προβλέπονται», εκτιμά ο πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας, «ενδεχομένως να υποκρύπτονται ανίερες συμφωνίες, από τις οποίες πρώτα και πάνω απ’ όλα πλήττεται η Λουτράκι Α.Ε., χωρίς κανείς να γνωρίζει και να μπορεί να προσδιορίσει αν υπάρχουν ενδεχόμενα ανταλλάγματα και ποιά είναι αυτά, υπέρ αυτών που συμβουλεύουν τον Κώωτση και λειτουργούν ως τροχοπέδη για να μην προωθείται τόσους μήνες η υπόθεση, σύμφωνα με τις υποδείξεις;»
Στους τρεις μήνες που έχουν παρέλθει, αν οι διαπραγματεύσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό Λουτράκι Α.Ε. με Club Hotel Loutraki S.A. είχαν αποβεί άγονες, θα πρέπει ήδη να έχει ή να έχουν κατατεθεί η σχετική ή οι σχετικές αγωγές και παράλληλα οι υποστηρικτικές μηνύσεις.
Αξιοσημείωτο είναι ότι κάθε ημέρα που περνάει παραγράφονται ποσά από τα οποία ζημιώνεται η Λουτράκι Α.Ε. κι αυτά στη συνέχεια θα πρέπει να απαιτηθούν από την προσωπική περιουσία του Κώωτση.
(241011)
Return top