ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ
ΚΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μετά την αποχώρηση του Κώωτση που αιφνιδίασε τους πάντες για τον τρόπο της, ο «συγγενής» - κουμπάρος του Δημήτρης Κονομόδης του οποίου η παρουσία αφενός δεν νομιμοποιείτο, αφετέρου δεν υπήρχε νομικό έρεισμα να παρευρίσκεται, απευθυνόμενος στο διαχειριστή της Club Hotel Casino Loutraki Αντώνη Στεργιώτη όχι μία, αλλά τρεις φορές, ισχυρίσθηκε ότι διαφωνεί με το «δια ταύτα» της γνωμοδότησης Τσοβόλα, επισημαίνοντας ότι τα ίδια είχε ισχυρισθεί και στην συγκεκριμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., ακυρώνοντας στην ουσία την πολιτική της εταιρρείας! Χαρακτηριστικό είναι, ότι προς επίρρωσιν των λεγομένων του, επικαλέσθηκε και τη μαρτυρία του παρισταμένου Γιώργου Γκιώνη.
Να διευκρινισθεί ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση παρούσης της εκπροσώπου του Δημήτρη Τσοβόλα συμφωνούσε, ενώ μετά την αποχώρησή της, διατύπωσε εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις!

Η πραγματικότητα για την παρουσία των άλλων τριών + ένας
Εκ παραδρομής ανεγράφη ότι η πρόσκληση για την παρουσία στη χθεσινή συνεδρίαση του διαχειριστικού συμβουλίου των Μαρίας Πρωτοπαππά, Μιχάλη Δρίτσα, Θανάση Γεωργίου και Γιώργου Πέτρου (του οποίου δεν είχε αναφερθεί τα’ όνομα), έγινε από τον αντιπρόεδρο της Club Hotel Loutraki S.A. Νίκο Ρεμαντά. Για το λόγο αυτό, loutraki-press και ο υπογράφων ζητούν από τους προαναφερόμενους τέσσερις θιγόμενους συγνώμη και σπεύδουν άμα την ενημέρωση στην αποκατάσταση της πραγματικότητας.
Πιο συγκεκριμένα τα τέσσερα πολιτικά πρόσωπα της τοπικής σκηνής προσκλήθηκαν από τους Γιώργο Γκιώνη και Παύλο Παύλου καθ’ ότι έχουν διατελέσει είτε μέλη του διοικητικού συμβουλίου της πρώην Λουτράκι Α.Ε., είτε κάποιοι εξ’ αυτών και μέλη του διαχειριστικού συμβουλίου. Επίσης, είχαν προσκληθεί κι άλλα μέλη από τους δύο επικεφαλής των συνδυασμών, αλλά λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων δεν είχαν τη δυνατότητα να παραστούν. (Τα ονόματά τους είναι στη διάθεση του loutraki-press, αλλά αφού δεν παρέστησαν δεν υπάρχει λόγος αναφοράς.)
Προσερχόμενος ι Κώωτσης στη συνεδρίαση του διαχειριστικού συμβουλίου, κατελήφθη εξ’ απήνης όταν είδε μπροστά του τους Γιώργο Γκιώνη και Παύλο Παύλου συνοδευόμενους από τα στελέχη του συνδυασμού τους.
Ι Κώωτσης τους ρώτησε τι θέλετε εδώ και ο Παύλος Παύλου τον εξέθεσε λέγοντας: «Ξέχασες τι είχαμε συμφωνήσει στο δημοτικό συμβούλιο;»

Τι είχαν ξεκαθαρίσει Γκιώνης και Παύλου στο δημοτικό συμβούλιο
Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου ο Γιώργος Γκιώνης είχε ξεκαθαρίσει στον Κώωτση, ότι «θέλω να παρευρίσκομαι στη συνεδρίαση του διαχειριστικού συμβουλίου και στη συζήτηση με θέμα τη γνωμοδότηση Τσοβόλα για να δω τι θα πείτε και να ξέρω τι γίνεται. Θέλω να δω τι ξέρεις για τα 12+4 χρόνια.» Ι Κώωτσης είχε πάρει το λόγο κι είχε πει ότι θα ρωτήσω και θα σας ενημερώσω. Στη συνέχεια το λόγο είχε πάρει ο Παύλος Παύλου και του είχε ξεκαθαρίσει σε αυστηρό τόνο ότι είναι υποχρεωμένος ι Κώωτσης να φροντίσει και να επιβάλλει να παρευρίσκονται οι ενδιαφερόμενοι.
Για την ιστορία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, όπως άλλωστε προκύπτει και από τον αιφνιδιασμό του όταν τους αντίκρισε, ι Κώωτσης ουδέποτε ασχολήθηκε για να εξασφαλίσει την παρουσία τους στη συγκεκριμένη συνεδρίαση.
Επισημαίνεται, ότι ήταν σε γνώση του loutraki-press για τους δύο επικεφαλής των συνδυασμών, ότι θα παραστούν τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του διαχειριστικού συμβουλίου, αλλά η αξιολόγηση δεν επέτρεπε για ευνόητους λόγους τη δημοσιοποίηση της εν λόγω πληροφορίας.

Πάνος Ηλιακόπουλος
(111011)
Return top