ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, είναι αλήθεια ότι κρύβεσαι μετά το διακανονισμό και πάλι από τον ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας «Αλέξανδρος ΑΤΕ» Γιώργο Βλάχο που κατασκεύασε το Loutraki Thermal Spa και δεν του βγαίνεις στο τηλέφωνο;
Κώωτση, το έχεις υπόψη σου ότι ανά πάσα στιγμή έχει πλέον ανοικτό το δρόμο να προχωρήσει σε συντηρητική κατάσχεση και πλειστηριασμό;
Κώωτση γιατί θέλεις σώνει και καλά με το μέντορα, μαζί με συμβούλους και μυστικοσυμβούλους να θάψετε το Λουτράκι;
Κώωτση γιατί στρέφεσαι εσύ κι ο μέντοράς σου κυρίως, κατά της πόλης που σας έκανε τη μεγαλύτερη τιμή στη ζωή σας;
(181012)




Είπαν…

«Κώωτση, το ’πες και το ’κανες. Θα μας αλλάξεις τα φώτα. Έχεις βυθίσει το Λουτράκι στο σκοτάδι, εκτός αν το κάνεις για ενεργειακή οικονομία. Πάντως, στην Ποσειδώνος μετά το ποτάμι, που ο δρόμος φωτίζεται μόνον από τις πινακίδες των καταστημάτων, καλόν θα είναι να τις σβήσεις κι αυτές! Πνίξτε ολόκληρη την πόλη στο σκοτάδι.»
(181012)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




«ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ» ΚΩΩΤΣΗ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ
ΚΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗ «ΘΕΜΙΔΑ» ΛΟΓΩ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑ

Ι Κώωτσης δεν συγκινείται με τίποτα και για τίποτα, ακόμη και να βουλιάξει ο τόπος. Έχει και δύο συμβούλους διαλεχτούς κι ας καεί το πελεκούδι.
Ο λόγος, για τους ανθρώπους που έχει επιλέξει είτε να συγκροτούν το περιβάλλον του, είτε να έχει προχωρήσει σε πολιτικό συνεταιρισμό μαζί τους.
Όπως επεσήμαιναν στο loutraki-press ένας πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας, καθώς κι εκπρόσωποι του νομικού κόσμου της Κορίνθιας «ι Κώωτσης περιστοιχίζεται από ανθρώπους που ενδεχομένως να αναδειχθούν ελεγχόμενοι από τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα, όταν αυτή θα πάρει τον κανονικό δρόμο που αρμόζει και πρέπει προς τη Δικαιοσύνη. Μην περιμένετε θετικό αποτέλεσμα είτε από ανθρώπους που την απορρίπτουν, είτε που τ’ όνομά τους φιγουράρει σ’ αυτήν. Αυτονόητο δεν είναι και οι δύο κατηγορίες ανθρώπων να κάνουν τα πάντα για τη μπλοκάρουν; Τι τους νοιάζει αν καταστρέφεται το Λουτράκι; Ποιός ενδιαφέρεται απ’ όλους αυτούς εκτός από το γεγονός να μην δυσαρεστήσουν τους μεγαλομετόχους της Club Hotel Loutraki S.A.;»
Από την πλευρά τους, συγκεκριμένα πρόσωπα του νομικού κόσμου της Κορινθίας υπογράμμιζαν ότι: «Όποια προσπάθεια μέσω της δικαστικής οδού γίνει, είναι ενδεχόμενο να την οδηγήσουν σ’ εμπλοκή. Αυτό και για τον πλέον αδαή δεν θα ήταν η φυσική συνέπεια όταν έχεις στα χέρια σου ένα εργαλείο που μπορεί να σε σώσει, στην αρχή το απεμπολούσες και στη συνέχεια το έχεις θάψει γιατί σου επιβάλλουν και συναινείς έτσι να κάνεις;
»Τώρα, μην κολλήσετε στην κατάθεση της Γνωμοδότησης Τσοβόλα στη Δικαιοσύνη από τον Κώωτση και τους συμβούλους του; Ήταν για το θεαθήναι και η λάμψη της ως ουσία κράτησε, όση ώρα κρατάει κι ένα βεγγαλικό!»
Από την πλευρά του ο πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας επεσήμανε στο loutraki-press: «Κάντε υπομονή, με τη νέα δημοτική αρχή που θα αναλάβει, οι ισορροπίες θα έχουν αλλάξει, νέα πρόσωπα θα έχουν μπει σε μεγάλο βαθμό στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, οπότε θα κινηθούμε συντεταγμένα, δεν έχουμε σε κανέναν να δώσουμε λόγο, αλλά ούτε και να φοβηθούμε, δεν έχουμε εξαρτήσεις, οπότε η Γνωμοδότηση Τσοβόλα θα έχει την τύχη που τις αξίζει. Όχι για μας. Για τον τόπο και τους συμπολίτες μας…»
(181012)
Return top