ΚΟΥΙΖ

Κώωτση το πυροσβεστικό όχημα της Λουτράκι Α.Ε. το ανεβάζεις από το Σχίνο στο αμαξοστάσιο του δήμου για να σβήσει τις φωτιές που προτίθεσαι εσύ ν’ ανάβεις; Τι μας περιμένει ακόμη από τον "αυτοκράτορα" και την κουστωδία του, ο Θεός να βάλει το χέρι του…;
(041012)




Είπαν…

«Το προσωπικό του Loutraki Thermal Spa μοχθεί για να μπορέσει να λειτουργήσει και να πάρει πάνω του αυτός ο τουριστικός γίγαντας, έτσι ώστε να συμβάλλει και στην ανάπτυξη του τόπου. Υπάρχει μια διαφορά…
Δεν ρώτησαν το μέντορα, τον Κώωτση και τους μυστικοσυμβούλους του, που έχουν εντελώς αντίθετη άποψη…
Ποια είναι αυτή;
Θέλουν να τα βουλιάξουν όλα!..»
(041012)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΕΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ
«ΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!

Το νέο του διοικητικό σχήμα του δήμου Λουτρακίου από το μεταλλαγμένο και διαταραγμένο συνδυασμό «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι πολίτες Πίσω», προτίθεται να ανακοινώσει δια του Κώωτση ο μέντορας, ώστε να πορευθεί αυτή η δημοτική αρχή μέχρι τις διημερησίες.
Η μεταπήδηση στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του Σπύρου Νικολάου, λόγω του κενού που δημιουργήθηκε, προκαλεί καραμπόλες, ενώ όλα δείχνουν ότι ι Κώωτσης και ο μέντορας δεν εμπιστεύονται τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού τους, προκειμένου να χρήσουν κάποιο νέο πρόσωπο ως αντιδήμαρχο.
Εν προκειμένω, μία καλή ευκαιρία θα ήταν να δοκιμάσει για τις ικανότητές του τον Παναγιώτη Βαρελά, ο οποίος από τη μία διακαώς επιθυμεί να χρησθεί αξιωματούχος σε οποιαδήποτε θέση κι αν είναι αυτή, από την άλλη και ι Κώωτσης, έστω και δοκιμαστικά να τηρήσει δέσμευση του, έναντι του συμβούλου του. (Εκτός πλέον αν φοβάται ο μέντορας μη χαλάσει η συνταγή του Κώωτση και τηρήσει δέσμευσή του…)
Παράλληλα, ο μέντορας φαίνεται να έχει αποφασίσει την αναδιάταξη των αντιδημαρχειών, καθ’ ότι διαπιστώνει ότι τους Αγ. Θεοδώρους τους έχει πλέον χαμένους κι από εκεί δεν υπάρχει πλέον σωτηρία στην κάλπη. Πρόκειται για ένα δεύτερο σενάριο, το οποίο ενδεχομένως να αναδειχθεί ως το επικρατέστερο, καθ’ ότι όλα θα εξαρτηθούν από το μέγεθος των αντιδράσεων στους Αγ. Θεοδώρους με την κατάργηση της αντιδημαρχείας. Επισημαίνεται ότι στο σχεδιασμό με την ανάληψη των καθηκόντων της δημοτικής αρχής, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρος Νικολάου είχε εισηγηθεί στον Κώωτση να μην συστήσει αντιδημαρχεία Αγ. Θεοδώρων, θεωρώντας τη εκ του περισσού. Ι Κώωτσης τότε είχε πεισθεί από τον mr. της αμαρτωλής ΔΗΚΕΠΑΘ Δημήτρη Δέδε και προς χάριν του είχε συστήσει την αντιδημαρχεία, καθ’ ότι «έπαιζαν» με το σκοτεινό μέλλον πενήντα και πλέον εργαζομένων.
Σήμερα, που δεν υπάρχει Δημήτρης Δέδες η αντιδημαρχεία, σύμφωνα με το σχεδιασμό του μέντορα οδεύει προς κατάργηση, με μόνη εξαίρεση αν εκδηλωθούν αντιδράσεις ότι υποβαθμίζεται το χωριό και μετατρέπεται σε φτωχό συγγενή του δήμου Λουτρακίου, οπότε επικρατέστερο πρόσωπο να προωθηθεί στη θέση αντιδημάρχου, είναι η οικογενειακή φίλη του Κώωτση Σταυρούλα Λέζου, ώστε να βρίσκεται επισήμως σχεδόν καθημερινά στην Ιάσωνος κι όχι ανεπισήμως… Γιατί οι κολλητοί φίλοι πρέπει να είναι επίσημοι κι όχι ανεπίσημοι…
Με τη διατήρηση των σημερινών αντιδημαρχειών οι νέοι αξιωματούχοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press θα προκύψουν από μετακινήσεις των υπαρχόντων προσώπων και μεταβιβάσεις αρμοδιοτήτων. Με βάση το πλάνο του μέντορα, ο αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων μάλλον μετακινείται στην πρώτη τη τάξει αντιδημαρχεία της Πολεοδομίας, ενώ οι Τεχνικές Υπηρεσίες θα περάσουν στην εποπτεία του αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού, Πληροφορικής, δημοτικού φωτισμού Γιώργου Δέδε. Ο αναπληρωτής του δημάρχου Γιώργος Γλυκοφρύδης θα παραμείνει στη θέση του, ενώ στην αντιδημαρχεία καθαριότητας, επίσης παραμένει ο μόνιμος συνοδός του Κώωτση Θανάσης Μουζάκης. Όσον αφορά την αντιδημαρχεία Αγ. Θεοδώρων, όπως προαναφέρθηκε επικρατέστερη φέρεται η οικογενειακή φίλη του Κώωτση Σταυρούλα Λέζου.
Με τη μετακίνηση του Δημήτρη Δέδε στην πρώτη τη τάξει αντιδημαρχεία, πρόκειται πραγματικά για μία αναβάθμιση της δημοτικής αρχής και ο δήμος Λουτρακίου θα ζήσει μοναδικές στιγμές στην ιστορία του!..
Το δεύτερο σενάριο στο πλάνο του μέντορα που ενδεχομένως θα κληθεί ι Κώωτσης να υπηρετήσει και να εφαρμόσει είναι η κατάργηση της αντιδημαρχείας Αγ. Θεοδώρων, οπότε θα σημειωθεί μια άλλη διάταξη της δημοτικής αρχής.
Την αντιδημαρχεία Πολεοδομίας θα αναλάβει ο Δημήτρης Δέδες, ενώ το άλλο της κομμάτι των Τεχνικών Υπηρεσιών, των Έργων, διατηρώντας και το δημοτικό φωτισμό, θα αναλάβει ο Γιώργος Δέδες. Η αντιδημαρχεία που κατείχε μέχρι σήμερα ο Γιώργος Δέδες περνάει στα χέρια του νεαρότερου των δημοτικών συμβούλων Γιάννη Κακούρου, ο οποίος επιλέγεται λόγω της πολιτικής θέσεώς του, αυτής του γραμματέως της τοπικής οργάνωσης Λουτρακίου του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να σταλεί ένα μήνυμα προς τους αμετανόητους φανατικούς του κόμματος.
Ο μόνιμος συνοδός του Κώωτση Θανάσης Μουζάκης, θα διατηρήσει τα κεκτημένα του, όπως και ο αναπληρωτής του δημάρχου Γιώργος Γλυκοφρύδης.
Ο αριθμός των πέντε αντιδημαρχειών θα διατηρηθεί με την προϋπόθεση ότι δεν θα εφαρμοσθεί από τώρα ο «Καλλικράτης» που προβλέπει βάσει της απογραφής του 2011, μείωση των αντιδημαρχειών κατά μία, μ’ επικρατέστερη αυτής των Αγ. Θεοδώρων, καθ’ ότι ο «φίλος» Δημήτρης Δέδε ήλθε πιο κοτά…
(041012)
Return top