ΚΟΥΙΖ

Ποιό πολιτικό πρόσωπο ξυπνάει το πρωί, ανοίγει τον υπολογιστή του να δει τι γράφουν τα blogs και η γυναίκα του του... ρίχνει με την παντόφλα ή πιο ορθά τ’ ακούει χύμα και τσουβαλάτα;
(161012)




Είπαν…

«Έπρεπε να φθάσει τόσο ψηλά, για να καταλάβουμε ότι είναι ένα τίποτα πολιτικά;»
Ένας μόνος συγχωριανός του Κώωτση, αγράμματος, αλλά προφέσορας στη ζωή και το μόχθο του μεροκάματου, έλεγε προεκλογικά στο γράφοντα: «Δεν έχετε αντιληφθεί τι κακό πάτε να κάνετε στον τόπο που προωθείται τον Κώωτση. Θα τα βρείτε μπροστά σας και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Τον ξέρω από μικρό παιδί.»
Όντως ο συγχωριανός και λίγο μεγαλύτερος του Κώωτση, έχει επιβεβαιωθεί και δικαιωθεί στο έπακρο, καλή του ώρα!
(161012)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Εκόντες άκοντες οι της αντιπολίτευσης απέστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε. Κώωτση και του ζητούν τη σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, καθ’ ότι έχουν να συνεδριάσουν από την 1η Αυγούστου 2012.
Μ’ επιστολή που απέστειλαν οι τρεις της αντιπολίτευσης -προφανώς για τα μάτια του κόσμου, αλήθεια τι περίμεναν εβδομήντα επτά ημέρες- ζητούν να ενημερωθούν επίσημα από τον Κώωτση, τι πραγματικά συμβαίνει τόσο με το Loutraki Thermal Spa και την τύχη του λόγω των οικονομικών προβλημάτων, όσο και με την τύχη του ξενοδοχείου της Club Hotel Casino Loutraki (CHCL).
Αν και είναι σε γνώση του υποκινητή της πρωτοβουλίας αυτής Παύλου Παύλου, ότι ούτε ι Κώωτσης γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει -εν αντιθέσει με τον ίδιο που τα γνωρίζει μόνον αυτός, όλα, πλήρως κι αναλυτικά- εκτός του συμβούλου του Γιώργου Γιαννιτσόπουλου -ο οποίος του διοχετεύει ελεγχόμενες πληροφορίες σύμφωνα με τις εντολές του- όπως επισημαίνει στο loutraki-press ανώτερο στέλεχος της CHCL, μήπως τελικά ο επικεφαλής της Αδέσμευτης δημοτικής Κίνησης θα πρέπει να κάνει την ενημέρωση;
Στο αίτημα των τριών, ι Κώωτσης, σύμφωνα με το καταστατικό της Λουτράκι Α.Ε. υποχρεούται να συρθεί στη σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας και να… ενημερώσει τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του συνδυασμού του, καθώς επίσης και την αντιπολίτευση τι πραγματικά συμβαίνει. Η πραγματικότητα είναι, όπως προαναφέρθηκε ότι ούτε ο ίδιος γνωρίζει και τον… πάει ο καιρός.
Ενδιαφέρον θα έχει η απόφαση που θα ληφθεί όταν θα δεήσει ι Κώωτσης να συγκαλέσει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.
(161012)




Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ «ΜΥΘΟ»

Ο «Μύθος» της Βίβιαν Φόρτη από τις εκδόσεις «Διόπτρα» θα παρουσιασθεί την προσεχή Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου.
Πρόκειται για ένα βιβλίο που στηρίζεται στ’ ακούσματα και τις εικονογραφημένες ιστορίες της φυλής μας κι αναζητεί τι θα μπορούσε να γινόταν, αν όλα αυτά δεν ήταν Μύθος.
«…Τους ξέρεις, άκουσες για αυτούς στα παιδικά σου χρόνια, σού διηγήθηκαν τις ιστορίες τους οι προγονοί σου, διάβασες για αυτούς σε παιδικά βιβλία με όμορφες εικόνες, διδάχτηκες για αυτούς στο σχολείο. Τους ξέρεις, τους ήξερες πάντα και εσύ και όλοι οι Έλληνες, η φυλή που τους δέχτηκε και τους έκανε κομμάτι της ιστορίας της.
Όλοι τους ξέρουμε. Όμως… αν όλα αυτά δεν ήταν Μύθος;»
Το βιβλίο θα προλογίσουν οι: Αντώνης Καραθανάσης, συνταγματάρχης ε.α., Κατερίνα Λαγογιάννη, εκπαιδευτικός και Γιώτα Παπαδημακοπούλου, συγγραφέας, bloger, βιβλιοκριτικός.
(161012)
Return top