ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, πότε θα συγκαλέσεις τελικά, διοικητικό συμβούλιο στη Λουτράκι Α.Ε., καθ’ ότι σύρεσαι πίσω από εξελίξεις και γεγονότα, αφού είναι επιτακτική η ανάγκη για αποφάσεις;
(171012)




Είπαν…

«Τι ενημέρωση να κάνει ι Κώωτσης στο διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. όταν δεν έχει ιδέα για το Loutraki Thermal Spa και για το ξενοδοχείο της Club Hotel Casino Loutraki, όταν μ’ αυτά κατ’ ουσίαν ασχολείται ο επίσημος σύμβουλός του Γιώργος Γιαννιτσόπουλος; Εκτός αν ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος του γράψει τι πρέπει να πει και πάει στο διοικητικό συμβούλιο με γραμμένο το ποιηματάκι του…»
(171012)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΣΕ ΕΞΥΜΝΟΥΣΑΝ ΤΑ «ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ» ΓΙΑΤΙ
Ο ΚΑΚΑΒΑΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΠΕΡΙΦΡΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗ;

Κώωτση, τι πίνετε και δεν μας δίνετε; Δώστε και σε μας λίγο να δούμε τον κόσμο ωραίο, όπως ακριβώς τα βλέπετε κι εσείς.
Έλεος. Συνέβη κι αυτό. Με τα τη λήξη του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή, ι Κώωτσης απευθύνθηκε στα «βαλσαμωμένα πουλιά» του διαταραγμένου και μεταλλαγμένου συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω» και ζήτησε τη γνώμη τους πώς ήταν η παρουσία του στη συνεδρίαση του σώματος. Μπράβο δήμαρχε του είπαν. Τον κατατρόπωσες. Έκλεψες την παράσταση κι όλα αυτά που λέγονται κι αρέσκεται σαν «αυτοκράτορας» που νομίζει στη φαντασία του ότι είναι, να τον εξυμνούν «εξαπτέρυγα», αυλικοί και υπήκοοι.
Όλοι αυτοί μαζί, δεν άκουσαν ότι ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς, περιφραστικά τον αποκάλεσε προδότη!
(171012)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΚΑΒΑ

Οι δύο επιστολές παραίτησης κι ανεξαρτητοποίησης του τέως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Κακαβά που κατατέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, διέρρευσαν στο loutraki-press και δημοσιοποιούνται για να μπορέσουν οι φίλοι αναγνώστες να τις μελετήσουν, να τις διερευνήσουν και να προβληματισθούν, έναντι του προφορικού λόγου που περνάει και φεύγει και είναι πιο δύσκολο να συγκρατηθεί.
Στην επιστολή για την παραίτησή του ο Γιώργος Κακαβάς επικαλούμενος τη ρήση του μεγάλου αρχαίου ιστορικού μας Θουκυδίδη, αποκαλεί τον Κώωτση προδότη, ενώ καυτηριάζει τις πισώπλατες μαχαιριές των «βαλσαμωμένων πουλιών» του διαταραγμένου και μεταλλαγμένου συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω».
Εντελώς άνανδρα και χωρίς προηγουμένως να έχει εξηγήσει τους λόγους της παραίτησής του, όλοι αυτοί που προσέτρεχαν στο γραφείο του για στήριξη, βοήθεια, λύσεις στα προβλήματά τους, ήταν οι πρώτοι σ’ εκείνη την έκτακτη συνεδρίαση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας και των πρασινοκόκκινων «χμερ» που του πέταξαν τις μαχαιριές και τον καθύβριζαν με αήθη τρόπο, για να επιδείξουν την αφοσίωσή τους στον κατά τη φαντασία του «αυτοκράτορα».
Το πλήρες κείμενο της αρχικής εισήγησης του Γιώργου Κακαβά, έχει ως ακολούθως:
«Τους λόγους, που με οδήγησαν, να υποβάλλω την από 30/08/2012 παραίτησή μου, από τη θεσμική θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων δεσμεύθηκα, να τους γνωστοποιήσω στο σώμα, με την επιστολή ανεξαρτητοποίησής μου, από το συνδυασμό της πλειοψηφίας, γεγονός που θα πράξω ευθύς αμέσως, μιας και είναι η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά την παραίτησή μου η οποία έγινε και τυπικά οριστική με την εκλογή του νέου προέδρου την 19/09/2012, σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 64 του Ν. 3852/2010.
Δυστυχώς, κάποιοι συνάδελφοι της πλειοψηφίας βιάστηκαν να προκαταβάλουν αυτούς τους λόγους, είτε με δική τους πρωτοβουλία, είτε καθοδηγούμενοι υπό άλλων και κυρίως υπό του δημάρχου.
Ξεχνώντας οι κ.κ. συνάδελφοι την όποια προσφορά μου, στην οικοδόμηση αυτής της δημοτικής αρχής, αλλά τον εμφανή ρόλο μου στη διατήρηση της συνοχής αυτής, ως αποδέκτης παραπόνων τους, που έφθαναν, πολλές φορές, μέχρι την απειλή να εγκαταλείψουν τις προσπάθειές τους, εξαιτίας κυρίως της αδυναμίας να ηγηθεί ο δήμαρχος του όλου εγχειρήματος και σ’ έκτακτη συνάντηση της δημοτικής ομάδας «μετά των ειδικών συμβούλων του δημάρχου», εξαπέλυσαν οργανωμένη επίθεση εναντίον μου, μ’ ανεξήγητους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όπως:
Ο πρόεδρος είναι «ανέντιμος - προδότης της παράταξης - ενήργησε με ομάδα τύπου φράξια, σέχτα - ήταν ο χειρότερος πρόεδρος - δεν παρήγαγε έργο - απροετοίμαστα τα θέματα στο Δ.Σ.- πολιτικά βάραινε την παράταξη» και άλλα…
Αυτούς τους χαρακτηρισμούς, που φρόντισαν να δημοσιοποιήσουν την επομένη, θα πρέπει οι κ.κ. συνάδελφοι της πλειοψηφίας να τους αιτιολογήσουν και ιδιαίτερα:
Τι σημαίνει ότι ο πρόεδρος Γιώργος Κακαβάς ήταν ανέντιμος;
- Μήπως κατηγγέλθη για συμμετοχή σε οποιαδήποτε διαπλοκή;
- Μήπως ελάμβανε αντιμισθία και δεν κατέβαλε το 20% αυτής στο υπό ίδρυση ακόμα Ταμείο Κοινωνικής Συμπαράστασης, όπως δεσμευτήκαμε στους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν;
Τι σημαίνει ομοίως ότι ήταν προδότης;
- Μήπως πρόδωσε την παράταξη σε οποιαδήποτε εξαγγελία, του προγράμματός μας, που αποτελούσε δέσμευση κι εντολή των πολιτών που μας εμπιστεύθηκαν;
- Τελικά αν ο πρόεδρος Γιώργος Κακαβάς ήταν ο χειρότερος και δεν παρήγαγε έργο, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, γιατί κ.κ. συνάδελφοι της πλειοψηφίας και κυρίως ο δήμαρχος δεν προβήκατε στο αυτονόητο και επιβεβλημένο να τον αντικαταστήσετε, αλλά, απεναντίας, με το δικό σας τρόπο, τον επικροτούσατε με το παραπάνω, σ’ όλες του τις ενέργειες;
Εάν κ.κ. συνάδελφοι της πλειοψηφίας, δεν αιτιολογήσετε επαρκώς τους προαναφερόμενους χαρακτηρισμούς σας, κινδυνεύετε να χαρακτηρισθείτε, από την Κοινωνία των Πολιτών, ότι κινηθήκατε, ως κοινοί συκοφάντες, προκειμένου να εξυπηρετήσετε ηγετικά προβλήματα της παράταξης.
Αυτά κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του δημοτικού συμβουλίου ειπώθηκαν, χωρίς ακόμα να εξηγήσω τους λόγους παραίτησής μου, τους οποίους οι κ.κ. συνάδελφοι της πλειοψηφίας, εδώ και καιρό είχαν εμπεδώσει λίγο - πολύ κι απλώς αιφνιδιάσθηκαν μόνο με το συγκεκριμένο χρόνο της παραίτησής μου, που πράγματι δεν γνωστοποίησα σε κανέναν, γιατί έκρινα, ότι η γνωστοποίηση αυτή δεν εξυπηρετούσε κάτι θετικό στην όλη λειτουργία της δημοτικής αρχής.
Προσωπικά δεν έδωσα, ούτε θα δώσω σημασία σε τέτοιου είδους τακτικές κρίσεων κι επικρίσεων συναδέλφων. Έδωσα και θα συνεχίσω να δίδω σημασία και βάση στην κρίση της Κοινωνίας των Πολιτών, όπως αρχικά ασπασθήκαμε άπαντες της πλειοψηφίας, σύμφωνα με το πρόγραμμά μας.
Κύριε δήμαρχε, κ. πρόεδρε, κ.κ. συνάδελφοι, ως γνώστες όλοι μας, των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες του δήμου μας, θα πρέπει να μην ξεχνάμε τα σοφά λόγια του μεγάλου ιστορικού μας Θουκυδίδη 460 - 398 π.Χ., που πολύ ορθά μας υπενθυμίζει τοπική εφημερίδα, ότι «προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά κι εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του, δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει».
Κύριε πρόεδρε θα σας καταθέσω τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου, αφού προηγουμένως, μου επιτρέψετε να αναγνώσω, αυτή, στο σώμα κι επιπλέον να δηλώσω, εκ των προτέρων, ξεκάθαρα, ότι στην πολιτική κίνηση αυτή δεν οδηγήθηκα εξ αιτίας ταπεινών ελατηρίων, διασπαστικών κινήσεων ή προσωπικών φιλοδοξιών, αλλά αποκλειστικά και μόνον εξ αιτίας της μεγάλης ευθύνης και του απαιτούμενου σεβασμού που αισθάνομαι απέναντι στην Κοινωνία των Πολιτών του δήμου μας.»
(171012)




Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΑΒΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑ

Ο πρώτος άνθρωπος -πέραν όλων των άλλων που ανέφερε στην επιστολή της ανεξαρτητοποίησής του- που είπε φωναχτά για το έγκλημα του δημοτικού συμβουλίου σε σχέση με τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα ήταν ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς.
Το loutraki-press δεν το προβάλλει επιδιώκοντας την επιβεβαίωση, αλλά του πλέον κορυφαίου θέματος που θα δώσει τη σωτηρία στο δήμο Λουτρακίου από τη δεινή οικονομική θέση, λόγω της κάκιστης διοίκησής του που έχει βρεθεί σήμερα.
Δεν είναι δυνατόν πέντε δικηγόροι να που ενεπλάκησαν με την υπόθεση να έχουν ταχθεί αναφανδόν υπέρ της προώθησής της και να μη το θέλουν αυτό ι Κώωτσης και ο «συγγενής» κουμπάρος του νομικός Κορίνθου Δημήτρης Κονομόδης, όπως είχε διαφανεί μετά την αποχώρηση της συνεργάτιδας του Δημήτρη Τσοβόλα, στην παρουσίαση της γνωμοδότησης την 24η Ιουνίου 2011, στα γραφεία της Λουτράκι Α.Ε.
Στην επιστολή της ανεξαρτητοποίησής του ο Γιώργος Κακαβάς επισημαίνει ακόμη ότι ι Κώωτσης «επέμενε κι επιμένει, επί της ουσίας, να ακολουθεί τις υποδείξεις - συμβουλές των λίγων πέριξ αυτού, ειδικών του συνδυασμού και μη», με συνέπεια όλοι εμείς σήμερα να βιώνουμε την καταστροφή που συντελείται στο δήμο Λουτρακίου.

Το πλήρες κείμενο της ανεξαρτητοποίησης, έχει ως ακολούθως:
«Λουτράκι 12 Οκτωβρίου 2012.
Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης δημοτικού συμβούλου Γιώργου Κακαβά
προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων.
ΕΝΤΑΥΘΑ
1 Με την παρούσα επιστολή μου, αξιότιμε πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου, δηλώνω, σύμφωνα με την παρ.4 του άρθρου 66 του Ν. 3852/2010, την ανεξαρτητοποίησή μου, από το συνδυασμό της πλειοψηφίας «Με τους πολίτες μπροστά», από σήμερα 12/10/2012, αρνούμενος να συνεχίσω να παρέχω τη στήριξή μου, σε πολιτικές με αδιευκρίνιστους στόχους, που δυστυχώς δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πολιτών, που μας τίμησαν με τη ψήφο τους.
2 Οι πολιτικές αυτές συνίστανται ενδεικτικά στους παρακάτω βασικούς και κρίσιμους πυλώνες:
- Στην μη ανταπόκριση εξυπηρέτησης της καθημερινότητας του πολίτη, όπως καθαριότητα - φωτισμός - μικροεπισκευές οδοστρωμάτων - διαχείριση ύδρευσης οικισμών Αγ. Θεοδώρων κ.λπ.
Όλοι οι αρμόδιοι και αναρμόδιοι της δημοτικής αρχής ήταν και είναι αποδέκτες έντονων παραπόνων πολιτών, φορέων και συνεργατών ακόμη, για την ελλιπέστατη έως απαράδεκτη αντιμετώπιση των παραπάνω θεμάτων καθημερινότητας.
Εξαναγκάσθηκε ο πολίτης να θεωρεί μεγάλη τύχη το γεγονός ότι, μετά από πολλούς μήνες, έγινε αντικατάσταση μιας λάμπας φωτισμού ή αποκατεστάθη μια λακκούβα στο δρόμο ή μετά από αρκετές ημέρες τρέχει νερό στη βρύση του σε οικιστικές περιοχές Αγ. Θεοδώρων.
Κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας, αυτή της δημοτικής αρχής, ήταν φυσιολογικό να υπάρχουν αρρυθμίες και καθυστερήσεις γενικά, λόγω της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης, δεν συγχωρείται όμως, με τίποτα στο δεύτερο έτος και σχετική επισήμανση είχα κάνει από τις αρχές του 2012. Παρά ταύτα τα προβλήματα επιδεινώθηκαν και τα καταιγιστικά παράπονα των πολιτών επέφεραν, μεταξύ των άλλων, ανεξαρτητοποιήσεις και παραιτήσεις προέδρου και συμβούλων της δημοτικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων, καθώς και απειλή για παραίτηση αντιδημάρχου, προερχομένου από την περιοχή αυτή.
- Στην ανεπαρκέστατη προσπάθεια διαχείρισης και λειτουργίας της ναυαρχίδας των εταιρειών του δήμου μας, την «Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ Λουτράκι Α.Ε.» και τη σχέση μας με την κοινοπραξία Club Hotel Casino Loutraki, ευτελίζοντας την ιδιότητα του ομόρρυθμου συνεταίρου με τη διαρκή και παρατεταμένη αναβλητικότητα εκτέλεσης ακόμα και των ειλημμένων αποφάσεων του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, όπως έχουν αναφερθεί στο δημοτικό συμβούλιο Α τις γενικές συνελεύσεις της εταιρείας.
Κατά τη διάρκεια της εξάμηνης συμμετοχής μου, ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της παραπάνω εταιρείας μας, καταφέραμε όλοι μαζί να βάλουμε τα θεμέλια ανασυγκρότησής της, σ’ ότι έχει να κάνει με τη νομότυπη και διάφανη λειτουργία της, αλλά κυρίως με το κατεπείγον -εξαιτίας της άμεσα επαπειλούμενης οικονομικής κατάρρευσης- που συνίστατο στη διαδικασία διεκδίκησης όλων των υπαρχόντων αστικών αξιώσεων -μετά την υποβληθείσα στην εταιρεία αναφοράς συνδημότη μας δικηγόρου Περικλή Μπαλοδήμου, από το έτερο κοινοπρακτικό μέλος Club Hotel Loutraki S.A. προς τούτο ζητήθηκε από το δικηγορικό γραφείο Δημητρίου Τσοβόλα και υπεβλήθη στην εταιρεία σχετική Γνωμοδότηση.
Επιπλέον, κατά την τετράμηνη συμμετοχή μου στο διοικητικό συμβούλιο του διαχειριστικού συμβουλίου της κοινοπραξίας, στις δυο «2» συνεδριάσεις -05/05/11 & 24/06/11- τέθησαν από τα μέλη της που εκπροσωπούσαν την εταιρεία μας, θέματα προς συζήτηση κι έγιναν αποδεκτές εισηγήσεις σχετικά με την καταγραφή - μαγνητοφώνηση συνεδριάσεων και έγκαιρη παράδοση οικονομικών κ.λπ. στοιχείων κοινοπραξίας.
Λόγοι μη αγαστής συνεργασίας μεταξύ των μελών της πλειοψηφίας της εταιρείας και κυρίως η συνεχής αναβλητικότητα του προέδρου αυτής και δημάρχου, σχετικά με τις κατεπείγουσες προαναφερόμενες ενέργειες αστικών διεκδικήσεων και λοιπών βασικών θεμάτων αυτής, μ' εξανάγκασαν την 19/07/2011 να υποβάλλω την παραίτησή μου, από τις παραπάνω θέσεις, επικαλούμενος -χάριν της συνοχής της δημοτικής παράταξης και κυρίως της σοβαρότητας των θεμάτων της εταιρείας- ανύπαρκτους προσωπικούς λόγους.
Το γεγονός, ότι οι επιβαλλόμενες ενέργειες, σύμφωνα με τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα, δεν έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα, φανερώνει την αδυναμία διοίκησης της εταιρείας μας από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. Η παρατεταμένη αυτή εκκρεμότητα οδηγεί με βεβαιότητα στη χρεοκοπία της εταιρείας και συνεπώς στην οικονομική κατάρρευση του δήμου μας.
- Στη γενικότερη διερεύνηση της όλης λειτουργίας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αγ. Θεοδώρων (ΔΗΚΕΠΑΘ) μετά τη λύση αυτής, με τρόπο τέτοιο, που να προκαλεί εύλογες απορίες και πολλά ερωτηματικά, για την πρόθεση ανάδειξης των τυχόν ευθυνών σε βάρος των προηγουμένων δημοτικών αρχών πρώην δήμου Αγ. Θεοδώρων, που είχαν ως αποτέλεσμα, μεταξύ των άλλων, την ανεργία δεκάδων εργαζομένων συμπολιτών μας. Με το υπ. αριθ. 493 από 21/06/2012 έγγραφό του, το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης - περιφερειακό γραφείο Τρίπολης γνωστοποίησε στο δήμο μας, την κατ’ αρχήν εκτίμησή του και αξιολόγηση των ευρημάτων του ελέγχου της παραπάνω υπό λύση επιχείρησης, αναγράφοντας χαρακτηριστικές παραβατικές συμπεριφορές, στις οποίες αναγκαστικά πλέον συμφωνεί και ο δήμος, σύμφωνα με το υπ' αριθ. 14169 από 03/07/2012 απαντητικό του έγγραφο. Στη δέσμευση της πλειοψηφίας «Όλα στο Φως» θα πρέπει να ενημερωθεί το δημοτικό συμβούλιο για αυτή την εξέλιξη αφενός κα αφετέρου για τους λόφους καθυστέρησης της εκκαθάρισης αυτής.
3 Μετά τα μεγάλα οικονομικά κυρίως, αλλά και κοινωνικά θεσμικά προβλήματα, που δημιούργησαν στο δήμο μας οι δύο προηγούμενες κυρίως δημοτικές αρχές, έξω αιώνιας των οποίων βρίσκονται στην αντιπολίτευση, οι συμπολίτες μας, υπερψηφίζοντας τν πρωτοεμφανιζόμενο δημοτικό συνδυασμό μας, προσδοκούσαν μέσα από χρηστή και ουσιαστική διοίκηση, την ανάδειξη όλων των ελαττωμάτων του παρελθόντος και την ουσιαστική διεκδίκηση των αναφαίρετων και αδιαπραγμάτευτων δικαιωμάτων, που απορρέουν από τη λειτουργία του δήμου μας, αλλά και των εταιρειών του. Δυστυχώς, με την πολιτική που επί είκοσι και πλέον μήνες ακολουθείται στο δήμο μας, από το συνδυασμό με την κατ’ ευφημισμόν ονομασία «Με τους Πολίτες Μπροστά», επιτεύχθηκε το ακατόρθωτο, να απογοητευθούν πλήρως ακόμη και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του. Αυτή η αποτυχία μας, βασικά οφείλεται στον αρχηγό της πλειοψηφίας και δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη που δεν μπόρεσε, δυστυχώς, να αναδειχθεί σε ηγέτη και να διευθύνει το σύστημα διοίκησης του δήμου μας. Επέμενε κι επιμένει, επί της ουσίας, να ακολουθεί τις υποδείξεις - συμβουλές των λίγων πέριξ αυτού, ειδικών του συνδυασμού και μη και να αγνοεί, με ευγενικό τρόπο, τις έγκαιρες επισημάνσεις τόσο τις δικές μου, όσο και άλλων θεσμικών ή μη συμβούλων, οι οποίοι κατά καιρούς ή και συστηματικά δημοσιοποιούν αυτές
4 Τ αποτέλεσμα μέχρι σήμερα στο δήμο μας, εκτός των θεσμικών υποχρεωτικών μεταβολών, είναι εμφανής η έλλειψη οργάνωσης, αναποφασιστικότητα και αναποτελεσματικότητα, γεγονότα που απογοητεύουν και τον πιο αισιόδοξο πολίτη του τόπου μας
5 Κοιτάζοντας τους συμπολίτες μου, στα μάτια, νιώθω τη μεγάλη ανάγκη να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη, γιατί παρά τις συνεχείς επί 20 μήνες προσπάθειές μου, να αναληφθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες, ιδιαιτέρως από τον δήμαρχο, ώστε το «καράβι να πάει μπροστά», σύμφωνα με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, που ήταν και το συμβόλαιο τιμής που αποδέχθηκα για τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό «Με τους Πολίτες Μπροστά», δυστυχώς στην πράξη εφαρμοζόταν πολιτική διάφορη από τη συμπεφωνημένη, ως τελικό αποτέλεσμα των επαφών και συζητήσεων της ηγεσίας του δήμου μας με τους εμφανείς και αφανείς μυστικοσυμβούλους.
6 Από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου θα καταβάλλω, κάθε προσπάθεια για την αυτοδίκαιη και απαραίτητη προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών και του τόπου μας γενικότερα.
7 Η αυτοκριτική θεωρείται απαραίτητη σ' όλους τους αυτοδιοικητικούς γιατί επιφέρει θετικά αποτελέσματα στους διοικούντες και διοικούμενους.
Ο τόπος μας είναι ευλογημένος και πλούσια προικισμένος από τη φύση και για την περαιτέρω ανάπτυξη και προοπτική του, απαιτεί, οι διοικούντες να μπορούν να ανταποκρίνονται στο τρίπτυχο όραμα - σχεδιασμός - υλοποίηση

Υ.Γ.: Επειδή δεν μου αρέσει να αδικώ κανέναν, για τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα σε υψηλούς τόνους είχε ακουσθεί και μια γυναικεία φωνή στο δημοτικό συμβούλιο, υποσχόμενη ότι θα καταθέσει και μήνυση κατά του Κώωτση. Ενδεχομένως να παρενεβλήθη ο επικεφαλής του συνδυασμού της και να την απέτρεψε, γιατί τελικά, δεν τήρησε τη δημόσια δέσμευσή της.
(171012)
Return top