ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, τι σόι ρουσφέτι θα είναι ο νέος σύμβουλος που αναζητείς για την ανάπτυξη ευρωπαϊκών προγραμμάτων; Θα στον φυτέψει ο σύμβουλός σου, όπως σου επιλέγει δικηγόρους για να ζημιώνεται και να καταστρέφεται ο δήμος Λουτρακίου;
(301012)




Είπαν…

«Μετά ψέματα κερδίζεις παραστάσεις. Με την αλήθεια κερδίζεις ανθρώπους. Ι Κώωτσης πώς τα ’χει καταφέρει κι απογοητεύει σ’ όλες του τις παραστάσεις, μόνον αυτός μπορεί να το εξηγήσει…»
(301012)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ

«Του Κώωτση το κάγκελο» έγινε για άλλη μια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, γεγονός που αφενός δεν αποτελεί είδηση, αφετέρου όταν διαθέτεις στοιχειώδες επίπεδο σε κάνει να τραβάς τα μαλλιά σου.
Αυτό τόνιζαν χθες το βράδυ στο loutraki-press μέλη του δημοτικού συμβουλίου, επισημαίνοντας ότι από συνεδρίαση σε συνεδρίαση βαδίζουμε από το κακό στο χειρότερο κι αυτό που διαφαίνεται είναι ότι δεν υπάρχει προοπτική.
Όπως άλλωστε, είχε προβλεφθεί από το loutraki-press, χωρίς να διεκδικείται ο όρος του προφήτη, αλλά το επέκεινα της στοιχειώδους λογικής, η συνεδρίαση δεν θα ολοκληρωνόταν και θα διακοπτόταν, δεδομένου ότι η αδράνεια και η ανικανότητα του «αυτοκράτορα» και των συν αυτώ, έχει μετατρέψει το κάθε πρόβλημα πλέον σε βουνό, με συνέπεια από τη μία είναι καθοριστικής σημασίας και από την άλλη άκρως ουσιαστικό τόσο για τη συνέχιση του δήμου Λουτρακίου, όσο και συγκεκριμένων πολιτών που εμπλέκονται σ’ αυτού του είδους τα προβλήματα.
Κατ’ αρχήν ο λόγος για το έγκλημα της ΔΗΚΕΠΑΘ, με τον εμπαιγμό των εργαζομένων της που παραμένουν κι εφ’ όσον δεν έχουν απολυθεί να διεκδικούν μισθούς υπερημερίας, αφετέρου ένα έγκλημα σε βαθμό κακουργήματος κατά δήμου και εργαζομένων να σύρεται και να μην επιτρέπει να δοθεί λύση.
Κατά περίεργο τρόπο και με αποκλειστική ευθύνη του Κώωτση, δεν διατίθενται τα στοιχεία για να μπορέσει η ΔΗΚΕΠΑΘ να προχωρήσει στην εκκαθάρισή της, γεγονός που λειτουργεί ανασταλτικά όσες δικαστικές αποφάσεις κι αν εκδοθούν να μην μπορούν να καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους εργαζομένους.
Ζητούμενο είναι γιατί οι εργαζόμενοι δεν έχουν κινήσει ποινικές διαδικασίες, δεδομένου ότι από εκεί θα ξεκινήσουν οι πιέσεις για να δοθεί λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Πάντως, των είκοσι δύο μηνών εμπαιγμό των εργαζομένων από τη δημοτική αρχή, αποκάλυψε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς, υποστηρίζοντας ότι ευθύς εξ’ αρχής γνώριζαν ότι η υποστήριξη των εργαζομένων δεν θα έχει αποτέλεσμα, απλά να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εν λόγω απόφαση στις αστικές διεκδικήσεις τους.
Πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας συνομιλώντας χθες το βράδυ με το loutraki-press υπογράμμιζε ότι η υπόθεση της ΔΗΚΕΠΑΘ «προς Θεού μην παρεξηγηθώ έναντι των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων, αλλά έτσι όπως τη διαιωνίζει την υπόθεση ι Κώωτσης με τον mr. ΔΗΚΕΠΑΘ Δημήτρη Δέδε, είναι ως να συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός καρκινώματος στα σπλάχνα του δήμου Λουτρακίου».
Το μείζον θέμα στην προ ημερησίας διάταξη συζήτηση, ήταν αυτό της συνειδητής προσπάθειας του Κώωτση και των συμβούλων του να πνίξουν συνειδητά τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα για να πληγεί ο δήμος Λουτρακίου, λαμβανομένου υπόψη ότι η διεκδίκηση των αξιώσεων όπως προκύπτουν μέσα από αυτή θα έβγαζε από το αδιέξοδο όχι μόνο τη Λουτράκι Α.Ε., αλλά συνολικά το δήμου Λουτρακίου κι ως εκ τούτου θα έπρεπε να έχουν διεκδικηθεί τα κονδύλια που προβλέπονται σε πρώτη φάση μέχρι τελευταίου λεπτού. Κάτι που επιτέλους αντελήφθη κι επεσήμανε κι ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου.
Ι Κώωτσης με τους συμβούλους του, του ενός εξ αυτών το όνομα συμπεριλαμβάνεται στη Γνωμοδότηση Τσοβόλα κι ενδεχομένως να κληθεί προς εξέτασιν από τη Δικαιοσύνη, μέχρι σήμερα έχει κάνει τα πάντα να μην προχωρήσει η συγκεκριμένη διαδικασία, ενώ και οι νομικοί σύμβουλοι του Κώωτση που έχουν εμπλακεί στη συγκεκριμένη υπόθεση, έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημία στα συμφέροντα της εταιρείας και θα έπρεπε ήδη να έχει απαιτηθεί να απομακρυνθούν πάραυτα τόσο από τη Λουτράκι Α.Ε., όσο και από το δήμο Λουτρακίου, μηδενός εξαιρουμένου.
Ι Κώωτσης με την τακτική που ακολουθεί και τις επιλογές που κάνει βάσει των υποδείξεων των συμβούλων του λειτουργεί συνειδητά πλέον σε βάρος των συμφερόντων του τόπου, καθ’ ότι οι επισημάνσεις και οι υποδείξεις του έχουν γίνει κατά κόρον από το συγκεκριμένο βήμα.

Η συζήτηση για τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα στη Λουτράκι Α.Ε.
Η υπόθεση της Γνωμοδότησης Τσοβόλα που είναι καθοριστικής σημασίας όχι μόνον για την τύχη της Λουτράκι Α.Ε. όπως προαναφέρθηκε, αλλά και του δήμου Λουτρακίου γενικότερα επιβάλλεται να προωθηθεί και να εξελιχθεί σύμφωνα με όσα υποδεικνύει στο περιεχόμενό της η εν λόγω γνωμοδότηση.
Προκειμένου να έχει ευτυχή κατάληξη για τα συμφέροντα Λουτρακίου, θα πρέπει να απομακρυνθούν οι σύμβουλοι του Κώωτση, καθ’ ότι είναι αυτοί που συνέβαλαν στο μπλοκάρισμά και την εκτροπή της, προκαλώντας συν της άλλης ήδη και την πρώτη ζημία. Επίσης, ι Κώωτσης, κάτι που αποδεικνύει και τον ενδεχόμενο δόλο του σε βάρος των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου θα πρέπει να αιτιολογήσει πώς έπαυσε τους δικηγόρους που συμμετείχαν στην εν λόγω γνωμοδότηση, αν και η απόφαση του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. προέβλεπε να φέρουν σε πέρας την υπόθεση και να την ολοκληρώσουν.
Κατά συνέπεια θα πρέπει να επιστρέψουν και να συνεχίσουν την υπόθεση, συνεχίζοντας αφενός την ερευνητική τους εργασία για να ανακαλυφθούν όλα τα κονδύλια, αφετέρου να ασκηθεί η ποινική διαδικασία με συγκεκριμένη ευθύνη για την κάθε που θα αναδείξει η ερευνητική εργασία των νομικών. Η υποβολή μηνύσεων με ονοματεπώνυμο θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένη και δεμένη κι όχι σαθρή, για να μπορεί να αφήνει τα περιθώρια να απαλλαγούν οι ενδεχομένως υπόλογοι. Φυσικά, αν εξακολουθούν να παραμένουν οι εν λόγω σύμβουλοι στο πλευρό του Κώωτση, δεν θα μπορούμε να αναμένουμε ως κοινωνία τίποτα και να μην ληφθεί απόφαση που θα συμβάλλει στη διεκδίκηση και υπεράσπιση των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου. Ήδη τα κόλπα με τις αγωγές έχουν ζημιώσει κατά € 600.000 το δήμο Λουτρακίου, ενώ το περιεχόμενο της αγωγής έχει χαρακτηρισθεί από νομικούς κύκλους της Αθήνας και της Κορίνθου, αντιφατικό και αόριστο.
Αφού λοιπόν αφυπνίσθηκε, επιτέλους, ο Παύλος Παύλου(;) μαζί του και οι της αντιπολίτευσης Γιώργος Γκιώνης και Γιώργος Πετρίτσης, θα πρέπει να αφαιρέσουν τη διαχείριση της υπόθεσης από τα χέρια του Κώωτση και να καλέσουν πίσω τους δικηγόρους για να προωθήσουν την υπόθεση.
Εδώ θα αποδειχθεί ποιοί θέλουν και προωθούν το συμφέρον του τόπου και ποιοί ενδιαφέρονται μόνον για τις ιδιοτελείς τους σκοπιμότητες.
Το loutraki-press θα είναι εδώ, θα είναι παρών, θα αποκαλύπτει το ρόλο του καθενός προκειμένου η κοινή γνώμη να πληροφορείται και να ενημερώνεται ποιοί υπερασπίζονται τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου και ποιοί όχι!
Τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του Κώωτση στο διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. θα πρέπει να γνωρίζουν και να έχουν υπόψη τους υπερψηφίζοντας τις επιθυμίες του Κώωτση και του μέντορά του, είναι συνένοχοι και ενδεχομένως να παραπεμφθούν και οι ίδιοι για τα αδικήματα που ενδεχομένως να παραπεμφθεί και ι Κώωτσης συνεχίζοντας την ίδια τακτική ξεπουλήματος των συμφερόντων της Λουτράκι Α.Ε., υπέρ των συμφερόντων των οφειλετών της.
(301012)
Return top