ΚΟΥΙΖ

Τι πρέπει να γίνει τελικά, ποιός ειδικός κι από πού πρέπει να έλθει, αφού είσαστε ανίκανοι να φωταγωγήσετε την κεντρική λεωφόρο και μάλιστα στα πιο δύσκολα σημεία της;
(111012)




Είπαν…

«Κώωτση, μαζί με το μέντορα και τους συγγενείς σου -την ανοχή των φίλων- έχετε δει το τυράκι της Γνωμοδότησης Τσοβόλα κι έχετε πέσει με τα μούτρα;.. Τη φάκα, όμως, την έχετε δει ή δεν την έχετε δει;»
(111012)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ…

Σουρωτήρι είναι στην κυριολεξία ο δεύτερος όροφος της Ιάσωνος κι όλα δείχνουν ότι θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο, δεδομένου ότι τα πάντα διαρρέουν εν τη γενέσει τους με πρώτο και καλύτερο τον Κώωτση που δεν κρατάει τίποτα το στόμα του κι εν συνεχεία το περιβάλλον του αποτελούμενο από τα πρασινοκόκκινα «χμερ» που αλωνίζουν στο δημαρχείο.
Χθες, το korinthostv.blogspot.gr του Γιάννη Στεφανή αποκάλυψε τη νέα σύνθεση διοίκησης του δήμου Λουτρακίου μέχρι τις διημηρεσίες στην αρχή του νέου χρόνου, όπου όλα δείχνουν ότι θα παραμείνουν έμμισθοι τα περισσότερα πρόσωπα της σημερινής δημοτικής αρχής, χωρίς, ωστόσο, να καταβάλλουν στο φιλόπτωχο ταμείο της εκκλησίας το 20% του μισθού τους, όπως προεκλογικά είχαν δεσμευθεί, εξαπατώντας στην ουσία τους συμπολίτες τους στο δήμο Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων. Διευκρινίζεται ότι αυτών εξαιρούνται ο αντιδήμαρχος αναπληρωτής του δημάρχου Γιώργος Γλυκοφρύδης και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς, οι οποίοι ως γνωστόν δεν ελάμβαναν μισθό. Όλοι οι άλλοι μισθοδοτούμενοι εξαπάτησαν ωμά και ψυχρά τους συμπολίτες τους.
Τις προθέσεις του μέντορα του Κώωτση για τη νέα σύνθεση της δημοτικής αρχής, είχε αποκαλύψει από την προηγούμενη εβδομάδα το loutraki-press, δεδομένου ότι η διαρροή είχε γίνει από τον ίδιο τον Κώωτση, που δεν κρατάει τίποτα το στόμα του…
Με αντιδήμαρχο Πολεοδομίας κι εφαρμογής του σχεδίου πόλης τον αντιδήμαρχο τον mr. της αμαρτωλής ΔΗΚΕΠΑΘ Δημήτρη Δέδε, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι ότι κάποιος δρόμος δεν θα περάσει μέσα από κάποιο σπίτι για να μην αγγίξει την περιουσία αξιωματούχου του δήμου Λουτρακίου, όπως συμβαίνει σύμφωνα με τις πληροφορίες -που μεταφέρονται μ’ επιφύλαξη- του loutraki-press στην Περαχώρα.
Στις τεχνικές υπηρεσίες ο Γιώργος Δέδες «κουρασμένος» από τις λάμπες που έχει αλλάξει το καλοκαίρι και με πλήρη αδυναμία ν’ αλλάξει το καλώδιο της κεντρικής λεωφόρου, δέκα μήνες τώρα, πώς θα μπορέσει ν’ ανταποκριθεί τόσο μεγάλου κύκλου έργων. Εκτός αν ακολουθηθεί η πεπατημένη των είκοσι δύο μηνών της δημοτικής αρχής που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα.
Φυσικά για την καθαριότητα που έχει επιτύχει ο μόνιμος συνοδός του Κώωτση Θανάσης Μουζάκης, ούτε λόγος, καθ’ ότι η επικράτεια του δήμου Λουτρακίου μ’ εξαίρεση τα Στραβά, βρωμάει και ζέχνει απ’ άκρου εις άκρον, δείχνοντας μια εγκαταλελειμμένη πόλη.
Ας ελπίσουμε ότι ο νέος αντιδήμαρχος με την πολιτική εμπειρία Γιάννης Κακούρος, θα προσπαθήσει κάτι να τρέξει και να μην γίνει ένα με τους υπολοίπους που αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η αδράνεια.
Αφού ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, καλόν θα είναι ι Κώωτσης να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση προσώπων και αρμοδιοτήτων για να διαψεύσει τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης που τον εχθρεύονται.
Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής του δημάρχου Γεώργιος Γλυκοφρύδης με αρμοδιότητες εποπτείας στις οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες, το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου, τη Δημοτική Αστυνομία, το γραφείο Τύπου και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και της δημοτικής ενότητας Αγίων Θεοδώρων Δημήτριος Δέδες με αρμοδιότητες το γραφείο Πολεοδομίας και την εφαρμογή του σχεδίου πόλης, ενώ στην αρμοδιότητά του θα είναι η λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στην δημοτική ενότητα Αγίων Θεοδώρων.
Επίσης θα παρακολουθεί την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στην δημοτική ενότητα, θα μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται εκεί, ενώ θα συνεργάζεται με τον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Αγίων Θεοδώρων
Τέλος, εξουσιοδοτείται για την υπογραφή βεβαιώσεων και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις Υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας.
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Δέδες με αρμοδιότητες στις μελέτες, τα έργα και τις κατασκευές, το πρόγραμμα Θησέας, το Γ΄ και Δ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, τον ηλεκτροφωτισμό, την ενέργεια, την εποπτεία και τον έλεγχο συνεργείων των ηλεκτρολόγων, των υδραυλικών και των οικοδόμων του δήμου Λουτρακίου.
Τέλος, υπό την εποπτεία του θα είναι και η πολιτική προστασία.
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου & Περιβάλλοντος Αθανάσιος Μουζάκης με αρμοδιότητες τη χορήγηση των πάσης φύσεως αιτούμενων αδειών του προσωπικού που υπηρετεί στην υπηρεσία καθαριότητας. πρασίνου και νεκροταφείων του δήμου, ενώ υπό την εποπτεία του θα είναι και τα νεκροταφεία.
Αντιδήμαρχος Πολιτιστικής - Τουριστικής Ανάπτυξης & Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννης Κακούρος, με αρμοδιότητες τη νεολαία και την άθληση, την Κοινωνία της Πληροφορίας, με ευθύνη για την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου Λουτρακίου, όλων των αποφάσεων μονομελών και συλλογικών οργάνων που προβλέπονται από τον Νόμο 3852/2010
Τέλος, υπό την εποπτεία του θα είναι τα θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
(111012)




ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Την προσεχή Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 18:30, θα συνεδριάσει η δη δημοτική κοινότητα Λουτρακίου Περαχώρας για τη λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1 Εισηγήσεις - προτάσεις για τις αναπτυξιακές προτεραιότητες του δήμου.
2 Υποβολή πρότασης για ανάληψη πρωτοβουλιών και δημιουργία δικτύου αλληλεγγύης από την δημοτική κοινότητα Λουτρακίου - Περαχώρας.
3 Περί εξέτασης αιτήματος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Φλάμπουρο» Λουτρακίου - Περαχώρας για επέκταση δημοτικού φωτισμού της περιοχής.
4 Περί εξέτασης αιτήματος της Μονάδας Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑΜΕΑ «Elpis Care» στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου για επέκταση δημοτικού φωτισμού της περιοχής.
5 Περί εξέτασης αιτήματος της Μαρίας Καμπανέλλου για τοποθέτηση δημοτικού φωτισμού στην περιοχή Πούσι - Μεϊντάνι Λουτρακίου.
6 Περί εξέτασης αιτήματος της Ελένης Κωνσταντοπούλου για τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στην περιοχή Ισθμού.
7 Περί εξέτασης αιτήματος του Γεωργίου Λάμπρου για τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στην περιοχή «Παλαιάς Γέφυρας».
8 Περί εξέτασης αιτήματος του Δημητρίου Ζερβού για τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στην περιοχή «Λαχίδια».
9 Περί εξέτασης αιτήματος του Χρήστου Σάκαρη για τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στην περιοχή «Κατουνίστρα».
10 Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2012 για το διάστημα ( 9/5/2012-8/11/2012) για το κατάστημα Καφετέρια - εστιατόριο - σνακ μπαρ της «Υπανέμα Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.» το οποίο λειτουργεί στην Λίμνη Βουλιαγμένης περιοχή Περαχώρας δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων.
11 Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2012 για το κατάστημα Καφετέρια - εστιατόριο - μπαρ του Παναγιώτη Καραμιχάλη το οποίο λειτουργεί επί της Ποσειδώνος 49 στο Λουτράκι.
12 Χορήγηση ή μη προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος Καφετέρια - μπαρ του Λύσανδρου Καρασκούτη, το οποίο θα λειτουργεί επί της Ελευθερίου Βενιζέλου 8 στο Λουτράκι.
(111012)
Return top