ΚΟΥΙΖ

Ποιός και γιατί είναι αυτός που πληρώνει το μυστικοσύμβουλο του Κώωτση; Σε ποιό στρατόπεδο και ποίων τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο μυστικοσύμβουλος;
(291012)




Είπαν…

«Κώωτση, όπως σου είπε ο κοινός γνωστός όταν θα υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα του τόπου, αυτό θα σου αναγνωρίζεται και θα σου πιστώνεται από το loutraki-press. Όταν κινείσαι σε αντίθεση κατεύθυνση από το σκοπό αυτό, υποκινούμενος από τους συμβούλους σου να προκαλείς και να επιφέρεις ζημίες, η κριτική που θα σου ασκείται θα είναι στον πλέον εντονότατο βαθμό. Επέλεξε συμβούλους που θα υπερασπίζονται τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του κι ο ίδιος άλλαξε ρότα. Καθημερινά οδηγείς το δήμο Λουτρακίου στην ολοκληρωτική καταστροφή!»
Π. Η.
(291012)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙΣ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ;

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Η βόμβα έσκασε, ι Κώωτσης νόμιζε ότι θα εντυπωσιάσει, αλλά αυτή ήταν τζούφια…
Με απόφασή του ι Κώωτσης -συρόμενος στην κυριολεξία από τους τρεις επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης Παύλο Παύλου που την προκάλεσε συνεπικουρούμενος από τους Γιώργο Γκιώνη και Γιώργο Πετρίτση, μετά και την επανάληψη του ερωτήματος για περισσότερο από ένα μήνα που έχει θέσει το loutraki-press- συγκαλεί αύριο Τρίτη στις 17:00, μετά τρεις ολόκληρους μήνες -πρωτοφανές στην ιστορία λειτουργίας των ανωνύμων εταιρειών, κάτι που συνιστά άλλωστε παράβαση καθήκοντος- συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε.
Πέραν από το γεγονός λοιπόν ότι επί των ημερών του Κώωτση φθάσαμε στο σημείο να αποτελεί είδηση η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, μεγαλύτερη είδηση αποτελεί η επιστολή που απέστειλε προς τους τρεις προαναφερόμενους που εξαιτίας τους συνέρχεται αύριο το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.
Αυτοί που τον καθοδήγησαν να γράψει τη συγκεκριμένη επιστολή, επειδή κινούνται ευθέως κατά των συμφερόντων του τόπου, τον εκθέτουν με το περιεχόμενό της έτι περαιτέρω, σε σημείο αστειότητας, με τα όσα ανεδαφικά υποστηρίζονται στην εν λόγω επιστολή.
Ο «συγγενής» κουμπάρος του Δημήτρης Κονομόδης, στοιχειωδώς δεν θα έπρεπε να του έχει υποδείξει ότι βάσει του νόμου των ανωνύμων εταιρειών, είναι υποχρεωτική η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, τουλάχιστον μία φορά το μήνα;
Είναι γνωστό στους ασχολούμενους με τα κοινά και ειδικότερα σ’ όσους ασχολούνται με τα θέματα της Λουτράκι Α.Ε. και της CHCL ότι γινόντουσαν συζητήσεις για την ενοικίαση του ξενοδοχείου της CHCL και του Loutraki Thermal Spa, αλλά αυτές φαίνεται μάλλον να οδηγούνται σε οριστικό ναυάγιο. Μια εξέλιξη που θα ’βγαζε από την καταδικαστική θέση τη Λουτράκι Α.Ε. που την κατάντησαν ι Κώωτσης με τους συμβούλους του δεκαπέντε μήνες τώρα.
Μ’ αφορμή τις προαναφερόμενες εξελίξεις, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Παύλος Παύλου παρακίνησε και τους άλλους να οδηγηθούν στην πρόκληση συνεδρίασης του Δ.Σ., για να προλάβουν τον Κώωτση από ενδεχόμενη εγκληματική απόφαση κατά της εταιρείας που θα ελάμβανε σύμφωνα με τις υποδείξεις.

Η επιστολή Κώωτση
Πέρα κι έξω από τη λογική κάθε νοήμονος ανθρώπου, στην επιστολή του ι Κώωτσης, μ’ όσα ισχυρίζεται, συμπεριφέρεται ως να μην αντιλαμβάνεται ποιός είναι ο ρόλος του, αλλά και σε ποιά καταδικαστική θέση έχει περιέλθει πλέον σήμερα η εταιρεία;
Αξιοσημείωτο είναι ότι συνεχίζει το θεατρινίστικο παιχνίδι του, με το αλαζονικό ύφος του κατά φαντασίαν «αυτοκράτορα», προκειμένου να εντυπωσιάσει προφασιζόμενος το αυτονόητο...
Αυτό δε, προκύπτει τόσο από τα θέματα ημερήσιας διάταξης που εισάγονται προς συνεδρίαση στο διοικητικό συμβούλιο, όσο και από την κατάσταση πλήρους διάλυσης που οδηγείται το Loutraki Thermal Spa, το οποίο πλέον αδυνατεί να ανταποκριθεί κι ακόμη σε ανελαστικές του υποχρεώσεις.
«Θεμελιώδης προϋπόθεση για να συζητηθεί οποιοδήποτε θέμα στο Δ.Σ. της εταιρείας είναι να έχει ωριμάσει η αντιμετώπισή του και να έχει ευρεθεί ο τρόπος της επίλυσής του, ώστε να ληφθεί συγκεκριμένη απόφαση επ’ αυτού.
Προτρέξατε και βιαστήκατε με το να ζητήσετε από την 15/10/2012 τη σύγκληση του Δ.Σ. και τη συζήτηση συγκεκριμένου θέματος, ενώ ακόμη εκκρεμούσε η επεξεργασία του και επίσης ενώ υπήρχαν και άλλα σοβαρά θέματα προς συζήτηση.
Με την υπό σημερινή ημερομηνία 24/10/2012 πρόσκλησή μου, ήδη σας έχω καλέσει για συζήτηση και λήψη απόφασης επί όλων των θεμάτων που απασχολούν την εταιρεία και βεβαίως επί του θέματος που εσείς υποβάλατε προς συζήτηση της Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 17:00.»

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε.
Με λίγη γνώση των τεκταινομένων στη Λουτράκι Α.Ε., στο Loutraki Thermal Spa, στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο και την CHCL, από τα θέματα που εισάγονται προς συζήτηση, εύκολο είναι να αντιληφθεί ο ολίγον υποψιασμένος ότι υπάρχει μεθόδευση απαξίωσης για να μπει λουκέτο και να οδηγηθεί στον πλειστηριασμό η εταιρεία.
Κάθε θέμα θα σχολιασθεί -πλάγια γράμματα- για να υπενθυμηθεί τι έχει γίνει και να αντιληφθεί ο καθένας πόσο ανεύθυνος και πόσο επικίνδυνος από τη θέση που βρίσκεται είναι ο πρώτος πολίτης αυτού του τόπου.
1 Λήψη απόφασης για παράταση προθεσμίας καταβολής της αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου. Από το πρώτο τετράμηνο του 2011, μόλις ανέλαβαν τα καθήκοντά τους τα τότε μέλη, ζητούσαν και υποδείκνυαν από τον Κώωτση να προχωρήσει σ’ αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, αλλά αυτός ηγόραζε κι απέφευγε σκόπιμα όπως αποδεικνύεται, κάθε είδους συζήτηση. Κατά δεύτερο λόγο και ο τρόπος που έχει συνταχθεί το αίτημα για να ληφθούν από τη Λουτράκι Α.Ε. χρήματα από την πρώην ΔΕΚΕΛΠ, παραπέμπει σε πρόθεση απόρριψής του από τον Επίτροπο που εγκρίνει δαπάνες και μετακινήσεις κονδυλίων.
2 Λήψη απόφασης συμβιβασμού και ρύθμισης οφειλών με την «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» Ι Κώωτσης είχε συμφωνήσει με τον εκπρόσωπο της εταιρείας Γιώργο Βλάχο να του καταβάλλει έναντι της οφειλής κάθε μήνα περίπου € 75.000, αλλά έχει να του καταβάλλει τις δόσεις Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, ενώ οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν να κρύβεται και να μην του βγαίνει στο τηλέφωνο.
3 Ενημέρωση και λήψη απόφασης για το σχεδιασμό και τη λειτουργία του Loutraki Thermal Spa. Αφού πρώτα το καταδίκασαν με τις εγκληματικές ενέργειες κι αποφάσεις τους ως μαθητευόμενοι μάγοι, ενώ κατηγορούσαν την προηγούμενη δημοτική αρχή ότι ήταν ανίκανη να το λειτουργήσει, τώρα που το βούλιαξαν, ψάχνουν για «σωσίβιο» προκειμένου να μην χρεωθούν την καταστροφή. Μια καταστροφή που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον Κώωτση και τους συμβούλους του, όταν μάλιστα για διάστημα δεκαπέντε μηνών η μία εγκληματική απόφαση διαδέχονταν την άλλη.
4 Έγκριση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του «Αλεξάνδρειου» Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου. Βρίσκονται στο τιμόνι της Λουτράκι Α.Ε. είκοσι δύο μήνες και εδέησαν, καθ’ ότι είχαν γίνει ενέργειες στο να αποκτήσει δραστηριότητα στο πρώτο εξάμηνο, στη συνέχεια συνειδητά το απαξίωσαν κι έχει μεταβληθεί σ’ ένα ζημιογόνο έργο.
5 Λήψη απόφασης για την ανάκληση ή μη της υπ’ αριθ. 36/4 - 2012 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά στην πώληση των διαμορφωμένων για πυρασφάλεια οχημάτων και του σχετικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού της εταιρείας στον «Προμηθέα». Έχει παρέλθει ένα εξάμηνο, από τη λήψη της απόφασης, στο μεταξύ ι Κώωτσης για δικούς του λόγους δεν δίνει και κρατάει τα χρήματα του «Προμηθέα», ο οποίος δεν έχει την απαιτούμενη ρευστότητα για την απόκτηση του εν λόγω εξοπλισμού με συμβολική δαπάνη.
6 Έγκριση των πραγματοποιηθεισών δαπανών της εταιρείας των μηνών Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, και Σεπτέμβριος 2012. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα κεφάλαια στην εταιρεία κι αυτή τα έβγαζε πέρα ασθμαίνοντας, μ’ επιφύλαξη μεταφέρεται, ότι κάτι περίεργα έχουν ακουσθεί…
7 Λήψη απόφασης επί της από 2/10/2012 αιτήσεως Αλεξίου Μαρίας και των λοιπών.
8 Λήψη απόφασης για την πορεία και το μέλλον της εταιρείας «Λουτράκι Α.Ε.» και συγκεκριμένα:
- Η παρούσα οικονομική κατάσταση της Λουτράκι Α.Ε.
- Η πορεία της συμφωνίας με την «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» για την σταδιακή αποπληρωμή της οφειλής από την κατασκευή του υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου Loutraki Thermal Spa.
- Η λειτουργία και το μέλλον του υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου Loutraki Thermal Spa.
Όπως διαπιστώνει ο κάθε εχέφρων πολίτης από τη σύνταξη του θεματολογίου, προκύπτει ότι οι σύμβουλοι του Κώωτση βρίσκονται με τρικυμία εν κρανίω, καθ’ ότι το όγδοο θέμα, που είναι το πιο σοβαρό κι από αυτό εξαρτάται αν θα μπορέσουν να ληφθούν αποφάσεις για όλα ανεξαιρέτως τα προηγούμενα θέματα, το έχουν τοποθετήσει τελευταίο στην ημερήσια διάταξη.
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του και να προβληματισθεί σε τι χέρια έχει πέσει ο τόπος και η τύχη του, όχι μόνον του Κώωτση, αλλά και των συμβούλων του. Φυσικά ο μέντορας είναι για γέλια και για κλάματα…

Τι θα κάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι;
Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου, όπου θα πρέπει στα θέματα προ ημερήσιας διάταξης να συζητηθεί και πάλι η τύχη της Λουτράκι Α.Ε., καθ’ ότι πολλά ακούγονται για διαπραγματεύσεις κάποιων εκ των συμβούλων του Κώωτση με την CHCL προκειμένου να επέλθει συμβιβασμός επί της Γνωμοδότησης Τσοβόλα.
Είναι πρωτάκουστο στα ιστορικά χρονικά, τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου να τα εκπροσωπεί σύμβουλος του Κώωτση του οποίο τ’ όνομα αναγράφεται στη Γνωμοδότηση Τσοβόλα από την πλευρά της CHCL με το ενδεχόμενο να εξετασθεί με το ερώτημα, αν εξ υπαιτιότητάς του έχει ζημιωθεί η Λουτράκι Α.Ε. - πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε., λόγω της νευραλγικής θέσης που διατηρούσε στην CHCL;
Επίσης, ο «συγγενής» κουμπάρος του Κώωτση είναι ο άνθρωπος που έχει απορρίψει τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα. Υπενθυμίζεται ότι την ώρα που η εκ των συντακτών νομικός της Γνωμοδότησης Τσοβόλα αιτιολογούσε στην παρουσίαση τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί και ενώπιον του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. ρωτούσε το συνάδελφό της Δημήτρη Κονομόδη αν συμφωνεί, αυτός απαντούσε «ναι σε όλα» και μόλις η νομικός απεχώρησε, ο «συγγενής» κουμπάρος του Κώωτση, ανέκρουσε πρύμναν.
Δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε ότι ο «συγγενής» κουμπάρος του Κώωτση Δημήτρης Κονομόδης ήταν αυτός που δεν συζήτησε την αγωγή του 2007 τον Οκτώβριο του 2010 και στη συνέχεια τη ματαίωσε, ενώ με τη νέα αγωγή που κατατέθηκε και φέρει την υπογραφή του και την πλαστογράφηση της υπογραφής του Δημήτρη Τσοβόλα, χάθηκαν για λογαριασμό της Λουτράκι Α.Ε. τόκοι περισσότεροι από € 600.000.
Μην διαφεύγει της προσοχής μας ότι στο Πρωτοδικείο Κορίνθου, ο Δημήτρης Κονομόδης ήταν ο άνθρωπος που υποστήριξε το αίτημα των ασφαλιστικών μέτρων κατά της CHCL, ενώ είχε υπογράψει και τη σχετική αίτηση.
Απ’ όλα αυτά προκύπτει ένα και μοναδικό ερώτημα με τρία σκέλη:
Τα είκοσι επτά μέλη του δημοτικού συμβουλίου, με τη διπλή ιδιότητά τους των μελών της γενικής συνέλευσης της Λουτράκι Α.Ε. θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων να παύσουν κατ’ αρχήν τους συμβούλους του Κώωτση;
Ο «συγγενής» κουμπάρος του Κώωτση, για ποιο έργο αμείβεται τη σημερινή εποχή με το ποσό των € 5.000, έχοντας προκαλέσει ήδη αυτές τις βλάβες αν κι ο πελάτης του έχει αναλάβει στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη;
Ο άλλος σύμβουλος του Κώωτση, Γιώργος Γιαννιτσόπουλος από ποιό λογαριασμό πληρώνεται;
Έχει ερευνηθεί ο δικηγόρος από την Αθήνα που προσελήφθη για την υπόθεση της αντιδικίας με τη Ν. Προβής Α.Ε. σε ποιο δικηγορικό γραφείο ήταν κι από ποιόν προτάθηκε; Διευκρινίζεται ότι μπορεί να είναι ο καλύτερος που θα μπορούσε να εξευρεθεί. Σημασία έχει η νοοτροπία και οι πρακτικές που έχουν ακολουθηθεί.
Πρόκειται για κρίσιμα για τον τόπο και το μέλλον του ερωτήματα, που σήμερα θα κριθεί αν οι είκοσι επτά βρίσκονται επάξια στον τοπικό ναό της Δημοκρατίας ή εξαπάτησαν τους συμπολίτες τους για να αποκτήσουν τη θέση έτσι ώστε να συμμετάσχουν και να εξυπηρετήσουν συμφέροντα ξένα ακόμη και αντίθετα ως προς τα συμφέροντα του Λουτρακίου και των πολιτών του;
Η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα πρέπει να είναι καθοριστική για το επόμενο διάστημα.

Υ.Γ.: Κώωτση, οι σύμβουλοι είναι για να προστατεύουν τον εργοδότη τους και όχι για να τον εκθέτουν. Κάποιοι από τους συμβούλους σου που φαντάζεσαι ότι σου ανήκουν, στην ουσία δεν σου ανήκουν και εκπληρώνουν στο ακέραιο τις εντολές των εργοδοτών τους. Αξιοπερίεργο είναι πότε θα μπορέσετε να το καταλάβετε εσύ και ο μέντοράς σου, γιατί μέχρι σήμερα οι κινήσεις σας δείχνουν ότι δεν έχετε αντιληφθεί και δεν έχετε πάρει μυρωδιά τίποτα, ενώ το συζητάει το θέμα αυτό όλη η πόλη; Εκτός αν σκόπιμα παίζεται αυτό το παιχνίδι για να οδηγήσετε τον τόπο στην καταστροφή;
(291012)
Return top