ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, θα δώσεις αντίγραφο της μελέτης της On Track για τον προαστιακό σιδηρόδρομο προκειμένου νε έλθει το πλέον σύγχρονο και οικονομικό μέσον στο Λουτράκι ή θα εξακολουθήσεις να αδιαφορείς, παρά το γεγονός ότι το είχες εξαγγείλει ως πυλώνα του προεκλογικού σου προγράμματος και μέχρι σήμερα δεν έχεις κάνει τίποτα απολύτως;
(221012)




Είπαν…

«Με τη σημερινή δημοτική αρχή ο δήμος Λουτρακίου βιώνει ένα ασταμάτητο καρναβάλι. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς να ξαναδοθούν € 330.000, αφού δεν θα υπάρχει η εταιρεία να τα διαθέσει, όταν σκόπιμα πας να κλείσεις τη Λουτράκι Α.Ε. και μαζί της το Loutraki Thermal Spa
(221012)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΙ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ
ΣΕ ΣΩΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…

Ο αποτυχημένος ηθοποιός Κώωτσης μόλις δει τηλεοπτική κάμερα, κάτι τον πιάνει. Νομίζει, ενδεχομένως, ότι είναι η εκπομπή «Να η ευκαιρία», προσπαθεί να τα δώσει όλα, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να πιάσει την καλή, ανοίγοντας μπροστά του μια νέα καριέρα;
Έτσι και χθες λοιπόν, βγήκε να κάνει δηλώσεις στις ειδήσεις τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Ηλέκτρα, τον ρεπόρτερ του οποίου στην άλλη του ιδιότητα ως εκδότη, τον είχε αποκλείσει γιατί του ασκούσε κριτική, ενώ τώρα που είδε την τηλεοπτική κάμερα, τα ξέχασε όλα!..
Σχεδόν είκοσι δύο μήνες στην εξουσία, του Κώωτση φταίει ακόμη ο «Καλλικράτης», λες και δεν είναι πρόβλημα για τους άλλους τοπικούς άρχοντες της χώρας ή ακόμη για το γείτονα Αλέκο Πνευματικό που προχωρεί ακατάπαυστα τα έργα εξωραΐζοντας την εικόνα της πόλης του, ενώ και ρευστό υπάρχει στο ταμείο του.
Το Λουτράκι σήμερα, ο δήμος Λουτρακίου, θα μπορούσε να μην το αγγίζουν τα προβλήματα, αν από την πρώτη ημέρα που άρχισε η ροή των πόρων από την Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) αυτά επενδύονταν σε υποδομές κι έργα τουριστικής ανάπτυξης κι όχι σ’ έργα βιτρίνας ή γίνονταν δαπάνες για το θεαθήναι…
Ωστόσο, τα προβλήματα στο Λουτράκι είναι πολύ μεγαλύτερα ακόμη κι από ένα δήμο που δεν έχει πόρους, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο και κρισιμότερο περιουσιακό του στοιχείο, η Λουτράκι Α.Ε. απειλείται με κατάρρευση και λουκέτο.
Ι Κώωτσης στην κυριολεξία δεν δικαιούται να ομιλεί, δεδομένου ότι ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς και ο πρώην αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρης Κοντός του έκαναν ένα δώρο € 10.000.000 της Γνωμοδότησης Τσοβόλα, προκειμένου να μπορέσει να διοικήσει αποτελεσματικά το δήμο και να ανταπεξέλθει των υποχρεώσεών του. Ι Κώωτσης, ο μέντορας μαζί με τους συμβούλους τους δεν τα αγγίζουν φροντίζοντας και λειτουργώντας υπέρ των συμφερόντων των οφειλετών του δήμου Λουτρακίου κι όχι υπέρ αυτού καθ’ εαυτού του δήμου του οποίου άρχουν…
Φυσικά, οι σύμβουλοι του Κώωτση - φανεροί και μυστικοί, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία κι αυτό διαπιστώθηκε με τις γελοίες προσωρινές διαταγές, τα επίσης γελοία ασφαλιστικά μέτρα, την πλαστογράφηση της υπογραφής του έγκριτου νομικού Δημήτρη Τσοβόλα, καθώς επίσης και την προδοτική απόσυρση της αγωγής του 2006, προκειμένου σκόπιμα να ζημιώσουν το δήμο Λουτρακίου μέσω της Λουτράκι Α.Ε., από τους τόκους που δικαιούτο, κάνουν τα πάντα να τινάξουν στον αέρα και να εξανεμίσουν τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα.
Ο ηθοποιός Κώωτσης με το σπαραξικάρδιο ύφος του, την ώρα πλέον που δεν τον πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, ζητούσε από τον κόσμο να τον καταλάβει προφασιζόμενος ότι η χώρα πένεται, ο τόπος πένεται, μήπως μπορέσει και δικαιολογήσει την ανικανότητα, την ανεπάρκεια και το μηδενικό του έργο. Ισχυρίσθηκε δε, ότι δεν περίμενε να βρει τα οικονομικά του δήμου Λουτρακίου σε τόσο άσχημη κατάσταση, χωρίς να αποκαλύπτει ότι το δώρο Θεού των € 10.000.000 ο ίδιος το θάβει υπηρετώντας τα ξένα προς το δήμο Λουτρακίου συμφέροντα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είτε έχει για συμβούλους του, είτε έχει πολιτικούς φίλους και συνεταιρίζεται, πρόσωπα που αναφέρονται στη Γνωμοδότηση Τσοβόλα και ενδεχομένως να ζητηθεί από τη Δικαιοσύνη να ερωτηθούν για τη στάση τους και το ρόλο που έχουν διαδραματίσει.
Ι Κώωτσης με το απύθμενο θράσος αναφέρθηκε και στην ανάγκη για το νέο κτίριο στέγασης του Λυκείου Λουτρακίου, προφασιζόμενος ότι δεν θα το αποκτήσει ο τόπος γιατί δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
Έχει… βγάλει μαλλιά η γλώσσα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη να του ζητάει την ολοκληρωμένη μελέτη για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ της τρέχουσας διαχειριστικής περιόδου και ι Κώωτσης να μην του προσκομίζει τίποτα.
Αυτό που χαρακτήρισε ως μεγάλο επίτευγμα για τον πολιτισμό στον τόπο, ι Κώωτσης είπε ότι είναι η ζωντανή προβολή των παραστάσεων της Metropolitan opera. Σίγουρα, πρόκειται για ένα γεγονός υψηλότατου επίπεδου σε μια επαρχιακή πόλη, αλλά πρωτίστως απαιτεί μουσική παιδεία, η οποία δυστυχώς δεν υπάρχει και γι’ αυτό τουλάχιστον δεν φταίει ι Κώωτσης, παρά το γεγονός ότι οι διάνοιες του συνδυασμού του επιτέθηκαν για να κλείσει η μουσική σχολή.
Πάντως, το ταμείον από την περσινή χρονιά είναι κάποιες χιλιάδες ευρώ μέσα, χωρίς να συνυπολογίζονται οι δεκάδες χιλιάδες ευρώ που διατέθησαν για την εξαγορά του απαιτούμενου εξοπλισμού.
(221012)




ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Η ΛΑΣΠΗ…
ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΝΟΥ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!

Τρεις μήνες έχουν ολοκληρωθεί σήμερα από το Σάββατο 22 Ιουνίου που ο πρώην δήμαρχος Παύλος Παύλου μ’ ένα κατάπτυστο ρυπαρογράφημα υπό τη μορφή δελτίου Τύπου, το είχε αποστείλει σ’ όλα τα τοπικά μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά, με σκοπό να εξυβρίσει και να δυσφημήσει το γράφοντα.
Ως πρώην δήμαρχος θα περίμενε κανείς ότι στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, είναι υπεράνω και δεν εμπλέκεται σε θέματα που δεν τον αφορούν προσωπικά πολιτικά. Απεναντίας, συμπεριφέρθηκε σαν ένας τυχαίος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που συμπληρώνει τη λίστα και προκειμένου να ανταπεξέλθει βάζει τη λάσπη στον ανεμιστήρα για να μπορέσει να πλήξει όποιον βρίσκεται μπροστά του ή νομίζει ότι του κόβει το δρόμο μήπως κι επιβιώσει.
Μ’ εκείνο το ρυπαρό του δελτίο Τύπου, ο εν δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Παύλου στη δύση του πολιτικού του βίου, δια της στάσης του παραδίδει μαθήματα κάκιστης πολιτικής πώς να βάζεις λάσπη στον ανεμιστήρα, στην ουσία αποκάλυψε ποιος κρυβόταν σαν εμπνευστής πίσω από το υπηρεσιακό σημείωμα της συζύγου του Αικατερίνης Παύλου Πέτρου προς τον προϊστάμενό της, Κώωτση.
Ένα υπηρεσιακό σημείωμα που απέστειλε η σύζυγός του με δύο ημέρες καθυστέρηση, αφενός αφήνοντας να πάει χαμένος πολύτιμος χρόνος έτσι ώστε να μην πάρει τις ανάλογες διαστάσεις, αφετέρου ακόμη, κανείς, δεν έχει μπει στον κόπο να αναζητήσει ποιος είναι αυτός που έκανε την εν λόγω διαρροή;
Κώωτση, πότε θα αφυπνισθείς να το κάνεις, μπας και καταλάβεις τι μαγειρεύεται στα πόδια σου;
Σήμερα, έχουμε μπει στον τέταρτο μήνα και ο κατά τ’ άλλα πρώην πομπώδης δήμαρχος που θέλει να σώσει -μια σύγκριση της δωδεκαετίας με το Ξυλόκαστρο είναι αρκετή για να πείσει- και πάλι δήθεν τον τόπο -άραγε γιατί δεν το έκανε επί δώδεκα χρόνια με τους ποταμούς των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που διαχειρίσθηκε, πώς θα το κάνει τώρα με το ταμείον που είναι μείον;- δεν βγαίνει με τον ίδιο τρόπο που απέστειλε το δελτίο Τύπου, να πει που είναι η χολή που καταγγέλλει;
Γιατί στην εν λόγω ανάρτηση που προκάλεσε με την εμπλοκή του και την υπόδειξη της συνήθειάς του για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, δεν υπάρχει χολή, αλλά ερωτήματα που προκύπτουν αβίαστα από το εν λόγω υπηρεσιακό σημείωμα.
Αυτό φυσικά ενόχλησε τον Παύλο Παύλο, αλλά τα ερωτήματα αυτά θα απαντηθούν κάνοντας μια βουτιά σε γεγονότα του παρελθόντος, προκειμένου να ενημερωθεί και η κοινή γνώμη τι πραγματικά έχει συμβεί και τι ήθελε να κρύψει με τη λάσπη του ο ευρισκόμενος στη δύση του πολιτικού του βίου λόγω ηλικίας Παύλος Παύλου.
(221012)
Return top