ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, επειδή εσύ, όπως ομολόγησες, δεν έχεις σχέδιο και δεν γνωρίζεις τον τρόπο διάσωσης της Λουτράκι Α.Ε., εδώ που την κατάντησες μήπως μπορείς να πεις ποιός θα τη σώσει κι εσένα ποιος άλλος μπορεί να είναι ο ρόλος σου, εκτός από το να φέρεις την καταστροφή;
(030812)




Είπαν…

«Αφού ο Παύλος Παύλου θέλει στα εξήντα επτά του χρόνια το 2014, να είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος, γιατί να μην ξαναθέσουν και πάλι υποψηφιότητα οι πρώην και πιο πετυχημένοι δήμαρχοι Γιάννης Γιωτάκης και Παναγιώτης Πρωτοπαππάς, οι οποίοι είναι πιο ξεκούραστοι και πιο φρέσκοι, άρα και πιο ορεξάτοι, λόγω της μακρόχρονης αποχής τους;»
(030812)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΩΩΤΣΗ, ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ,
ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ - Π ΤΑΣΟ ΜΑΣΤΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗ

Ι Κώωτσης πέραν της διαπιστωμένης απ’ όλα τα πολιτικά πρόσωπα επικινδυνότητας κι ανικανότητας που διακατέχεται, διακρίνεται και για άλλο ένα προσόν του, την αχαριστία. Δεν είναι πρώτη φορά που έχει καταγραφεί το προσόν αυτό, ούτε και στο πρόσωπο κατά του οποίου την επιδεικνύει.
Η αχαριστία του Κώωτση, για άλλη μια φορά είχε ως θύμα της το γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΛ - Π Τάσο Μαστραντωνάκη και ως κύρια αιτία είναι η δυσφορία που νιώθει γιατί εισπράττει επίσημα και με το νόμο περισσότερα χρήματα και από τον ίδιο. Αυτή είναι η αιτία, που με το παραμικρό συμβεί σε σχέση με το νερό, αμέσως εξαπολύει μύδρους. Δεν είναι λίγες οι φορές, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press που έχει ακουστεί στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος να λέει ότι θα τον διώξω, ενώ δύο ή τρεις φορές έχει ζητήσει την παραίτησή του!
Έχει ζητήσει την παραίτηση από ποιόν; Από έναν άνθρωπο που τον έχει ξελασπώσει και του έχει βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά άπειρες φορές, αλλά αυτό είναι το σύνδρομο του Κώωτση. Εξ’ άλλου, δεν θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής κανενός, ότι όποιο έργο έχει παραχθεί στον εικοστό μήνα της δημοτικής αρχής Κώωτση, αυτό έχει παραχθεί μόνον στον τομέα της ΔΕΥΑΛ - Π. Κατά τα λοιπά ως έργο η δημοτική αρχή του Κώωτση, μπορεί να επιδείξει το απόλυτο κενό!
Τελευταία αιτία που εξαπέλυσε μύδρους κατά του συμπαθούς και πλήρους γνώσης γενικού διευθυντή ήταν η ανεύρεση ύδατος σε γεώτρηση, η οποία είχε αδρανοποιηθεί προ διετίας γιατί δεν έδινε καθόλου νερό. Πρόσφατα, μετά από υποδείξεις υπαλλήλου του δήμου στον Κώωτση, ο οποίος ενεπλάκη προσωπικά, διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη γεώτρηση στα Πίσια μπορεί να δώσει νερό. Έτσι, ο «αυτοκράτορας του μπάχαλου» αναψοκοκκίνισε κι απεφάσισε να επιτεθεί, σ’ άλλον ένα «ευεργέτη» του.
Να επισημανθεί ότι ο Τάσος Μαστραντωνάκης πάρα πολλές φορές έχει υπερβεί προς χάριν του Κώωτση, αρμοδιότητες και καθήκοντα, πολλές φορές κι εν αγνοία του προέδρου της εταιρείας Χαράλαμπου Δοσσαρά, με συνέπεια να δίνεται η αίσθηση και πολλοί να νομίζουν ότι υπήρχε διάσταση απόψεων και τριβή μεταξύ των δύο ανδρών.
Επί των ημερών του Κώωτση στη ΔΕΥΑΛ - Π έχει αναληφθεί κι εκτελεσθεί μια σειρά πρωτοβουλιών κι ενεργειών, προκειμένου η εταιρεία να παρακολουθεί τις σύγχρονες εξελίξεις, αλλά να αυξάνει και την παρεχόμενη ποιότητα των υπηρεσιών της, καθώς επίσης και να διαθέτει πιο υγιεινό κι ασφαλές προϊόν.
Μεταξύ άλλων ενεργειών οι κυριότερες δραστηριότητες είναι:
- Υποβολή προς ένταξη και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ εγκατάστασης ασυρμάτου συστήματος επικοινωνίας και τηλεελέγχου γεωτρήσεων, αντλιοστασίων και δεξαμενών ύδρευσης.
- Έτοιμος για υποβολή προς ένταξη και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ο φάκελος για το έργο εγκατάστασης νέου δικτύου 15 χλμ. υδροδότησης της Περαχώρας, την ώρα που ι Κώωτσης απολαμβάνει τον ύπνο του δικαίου κι όταν θα το καταλάβει, θα τρέξει στο χωριό και κατά την προσφιλή του τακτική θα το καπηλευθεί. (Ποιός τον πιστεύει πλέον;)
- Εγκατάσταση δικτύου ύδρευσης 11 χλμ. στις περιοχές Πετρίτα και Στραβά.
- Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στο Σχίνο. (Εκεί πρέπει επιτέλους να λυθεί το θέμα με την άντληση υδάτων από τις πηγές.)
- Νέες γεωτρήσεις, βάσει μελετών του ΙΓΜΕ, για τις οποίες έχει γίνει κατάθεση φακέλων αδειοδότησης προς τη διεύθυνση Υδάτων Αττικής.
- Έργα αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων Ισθμίας με την κατασκευή αγωγού μεταφοράς των λυμάτων στους Αγ. Θεοδώρους, έργο το οποίο θα υποβληθεί για ένταξη και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
- Προγραμματική σύμβαση λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού των Αγ. Θεοδώρων.
- Επικουρική βοήθεια με άτομα από τη ΔΕΥΑΛ - Π και το δήμο Λουτρακίου για την καταγραφή των υδρομέτρων και την παραλαβή του έργου. (Εδώ το εν λόγω έργο μυρίζει… καθ’ ότι ι Κώωτσης έχει κάνει μια αναίτια απευθείας ανάθεση ύψους € 7.000, η οποία φέρει φαρδιά πλατειά την υπογραφή του αναπληρωτή του αντιδημάρχου Γιώργου Γλυκοφρύδη, που ισχυρίζεται ότι δεν είναι ενημερωμένος. Δεν θυμίζει λίγο από Μι-χάλη Χρυσοχοΐδη: «Δεν είχα διαβάσει το μνημόνιο;»)
- Αναλύσεις, ανακοινώσεις για το νερό, καθώς επίσης και υποβολή ολοκληρωμένων προτάσεων αποτελεσματικού τρόπου αντιμετώπισης προβλημάτων.
- Παρουσία σε διαβουλεύσεις, σε συνέδρια τόσο στην Τρίπολη, όσο και στην Αθήνα, καθώς επίσης και σε γενικές συνελεύσεις της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης.
- Θέσεις και στρατηγικές προσέγγισης με άλλες ΔΕΥΑ για τη μη παραχώρηση των υδάτων στα ιδιωτικά συμφέροντα.
- Αποκορύφωμα η ενεργός συμμετοχή του στο «καφέ όνειρο» του Κώωτση για τη μετατροπή του Λουτρακίου σε «σκατιέρα» του Κορινθιακού κόλπου. Εδώ ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΛ - Π, πέραν του απαιτούμενου κι επιβεβλημένου εκσυγχρονισμού κι αναβάθμισης σε τριτοβάθμια επεξεργασία, βάσει των εντολών του «αυτοκράτορα» συνέταξε μελέτη επέκτασης του εργοστασίου κι εγκατάστασης αγωγού 20 χλμ. περίπου για τη μεταφορά των λυμάτων από Βραχάτι, Άσσο μέχρι και το μακρινό Βέλο.

Υ.Γ.: Κώωτση, η ΔΕΥΑΛ - Π σου έχει προσφέρει λύση ακόμη και για τη σωτηρία της Λουτράκι Α.Ε. Είσαι, όμως τόσο άφρων που δεν μπορείς ν’ αντιληφθείς τι σου λένε!..
(030812)




ΠΥΚΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ

Ο Παύλος Παύλου κάνει πιο εμφανή την παρουσία του στο κέντρο της πόλης ενώ εθεάθη και σε κατάστημα στο οποίο δεν συνηθίζει να εμφανίζεται.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να δούμε πώς πέρασαν το βράδυ της Τρίτης, τρεις φίλοι από τα παλιά, αλλά κι επικαιροποιημένα πλέον...
Τον επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλο Παύλου συνόδευαν ο επιστήθιος φίλος του και κορυφαίο στέλεχος του συνδυασμού του Γιώργος Πέτρου και ο νέος πρόεδρος του Ποσειδώνα (καλή επιτυχία στα νέα του αυξημένων υποχρεώσεων καθήκοντα) Χαράλαμπος Γεωργίου, για τον οποίο φαίνεται λόγω της νέας του θέσης να έκλεισε -προς το παρόν;- ο κύκλος του στα τοπικά πολιτικά πράγματα.
Οι τρεις άνδρες πρώτα επισκέφθηκαν το καφέ Las Vegas, κατάστημα του κουμπάρου του Παύλου Παύλου όπου παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη σκωτσέζικη Μάδεργουελ, η νίκη του οποίου φαίνεται να τους ανέβασε το κέφι. Στη συνέχεια οι τρεις τους πήγαν για σουβλάκια και κατόπιν μετέβησαν στο τοστάδικο του Μάικ. Κατά σύμπτωση, έκατσαν σε διπλανό τραπέζι από τον Γιώργο Γκιώνη που καθόταν μ’ ένα φίλο του.
Πέραν των τυπικών δεν έγινε καμία άλλη κουβέντα. Όμως, έγινε ένα ευτράπελο…
Ο φίλος του Γιώργου Γκιώνη είχε παραγγείλει ένα τοστ. Όταν ετοιμάσθηκε, λόγω του φόρτου εργασίας του Μάικ, προθυμοποιήθηκε να εξυπηρετήσει ο καθημερινά παρόν Αποστόλης. Έκανε λάθος και το πήγε στο τραπέζι του Παύλου Παύλου. Εκείνη τη στιγμή ο Χαράλαμπος Γεωργίου δεν έχασε την ευκαιρία και είπε: «Αποστόλη, σε άλλο δήμαρχο το έφερες…»
(030812)




ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ
ΖΗΤΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΚΟ

Την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους απαιτούν οι εργαζόμενοι της Μη Κυβερνητικής οργάνωσης «Ένωση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορινθίας».
Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα το πρωί, καταγγέλλοντας παράλληλα «αδιαφορία των αρμόδιων αρχών και το παιχνίδι που παίζουν εις βάρος τους».
«Εμείς,
οι εργαζόμενοι της Μη Κυβερνητικής οργάνωσης «Ένωση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορινθίας», η οποία εδρεύει στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, απαιτούμε την αποπληρωμή των δεδουλευμένων μας, μηνών Ιουνίου και Ιουλίου 2012 (20/6 έως 2/8/2012).
Δεν είναι δυνατόν οι λίγοι πάντα σε αυτή την χώρα, να απολαμβάνουν στην ώρα τους τα χρήματά τους και εμείς να εργαζόμαστε σε δύσκολες συνθήκες για 625€ και κάποιες φορές και λιγότερα και να μην τα παίρνουμε στην ώρα μας.
Το πρόβλημα της μη έγκαιρης καταβολής των δεδουλευμένων, μαστίζει όλους τους εργαζομένους καθώς δεν μπορούν να καλύψουν βασικές βιοποριστικές ανάγκες.
Καταγγέλλουμε την αδιαφορία των αρμόδιων αρχών και το παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας.
Απαιτούμε την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων και τήρηση της συμφωνίας.
Αλληλεγγύη σ’ όλους τους απλήρωτους εργαζομένους αυτής της χώρας.»
Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας της Ε.Π.Ε.Κ.
(030812)
Return top