ΚΟΥΙΖ

Αυτοί που σπεύδουν να δηλώσουν από τόσο νωρίς ότι επιστρέφουν στον Παύλο Παύλου έξι χρόνια μετά, έχουν εκλείψει οι λόγοι και οι καταγγελίες για τις οποίες αποχωρούσαν από το συνδυασμό του το 2006, όντας τότε δήμαρχος;
Ο κόσμος καταλαβαίνει και σας καταλαβαίνει!..
(110812)




Είπαν…

«Κώωτση, άμα οι νέες αγωγές είναι του ιδίου περιεχομένου σαν την προηγούμενη που η Λουτράκι Α.Ε. έχει χάσει τους τόκους € 650.000, τότε το παιχνίδι μοιάζει σαν κι εκείνα του τζόγου που είναι στημένα από τα αποδυτήρια. Άλλαξε «προπονητή και παίκτες», μπας και γλιτώσεις…»
(110812)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΜΕ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Η θέση του πρώτου πολίτη, ενός κορυφαίου θεσμικού παράγοντος διέπεται από άγραφους κανόνες, τους οποίους πρέπει να τηρεί ευλαβικά και να αποτελεί το παράδειγμα προς μίμησιν των όσων και του τόπου που προΐσταται.
Αυτό, σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι πρέπει να είναι ακέραιος, να μην μπορεί να τον αγγίξει ψεγάδι και να προτάσσει ως κορωνίδα του την ηθική την οποία παράλληλα επιβάλλεται να προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει και στους πολίτες του. Ας αναλογισθούμε με την ευκολία που παραιτούνται οι βόρειοι ευρωπαίοι ή το χαρακίρι που κάνουν οι γιαπωνέζοι. Εδώ αντίθετα, όταν μας εξυπηρετεί στέλνουμε στο απόσπασμα τον αντίπαλό μας, ενώ έχουμε διαπράξει κι εμείς το ίδιο αδίκημα και περί άλλων τυρβάζουμε. Κι αν βρεθεί κάποιος και μας αποκαλύψει, φίδια που τον έφαγαν Αν όλα αυτά συνέβαιναν, δεν θα είχαμε καταντήσει εδώ που έχουμε καταντήσει ως κράτος και δυστυχώς ο κατήφορος είναι ακόμη μεγαλύτερος γιατί κάποιοι επιμένουν λάθος ελληνικά και δεν λένε να διορθωθούν, θέλοντας, ωστόσο, να πρωταγωνιστούν, για τα καθ’ ημάς και στην τοπική πολιτική κονίστρα.
Ο λόγος εδώ για τον Κώωτση, τον οποίο φαίνεται κάποιοι εξυπνάκηδες που έχουν στο μυαλό τους το συνδυασμό πολιτικής και παρά, ενδεχομένως να τον παραξύπνησαν;
Οι πληροφορίες έφθασαν στο loutraki-press κι αναμένουν τη διάψευση του «αυτοκράτορα του μπάχαλου» Κώωτση αν κάτι έχει αναγραφεί ψευδές να αποκατασταθεί η πραγματικότητα.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του loutraki-press ι Κώωτσης επικοινώνησε με το γενικό διευθυντή μεγάλης εταιρείας που χορηγεί βοήθειες κι ενισχύει τις προσπάθειες αθλητικών συλλόγων και σωματείων του δήμου Λουτρακίου κι άκουσον - άκουσον μέχρι που έφθασε το θράσος του και τι ζήτησε: Τα χρήματα που διατίθενται από την εν λόγω εταιρεία στους προαναφερόμενους, να δίνονται στον ίδιο και ο «αυτοκράτορας του μπάχαλο» να τα διανείμει σε συλλόγους και σωματεία της «μπανανίας» που διοικεί για να απολαμβάνει ύμνων.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που κανείς προκάτοχός του δεν έχει τολμήσει ν’ αξιώσει.
Ορέ Κώωτση, πώς είναι δυνατόν η κάθε επιχείρηση να σου δίνει τα προς χορήγησιν κεφάλαιά της για να κάνεις εσύ τη δική σου πολιτική; Γιατί αν γινόταν αυτό θα παρέπεμπε σ’ άλλου είδους πράγματα. Τόσο άνοες και άφρονες είσαστε όλοι εσείς που έχετε μαζευτεί;
Κώωτση, θα πρέπει να έχεις υπόψη σου, όταν έχεις υπεξαιρέσει δύο επιταγές έστω και μικρού ποσού € 100, οι οποίες  κατά κακή σύμπτωση προορίζοντο για την ενίσχυση οικονομικά αδυνάτων, όταν θ’ ακούς για χρηματικές υποθέσεις θα πρέπει να απομακρύνεσαι όπως φοβάται ο διάολος το λιβάνι.
Από τη συγκεκριμένη ενέργειά σου, κάθε φορά θα καλείσαι να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, λαμβανομένου υπόψη ότι με τις παιδαριώδεις δικαιολογίες σου δεν έχεις πείσει απολύτως κανέναν ότι δεν υπεξαίρεσες τις δύο επιταγές κι ως εκ τούτου το γεγονός έχει γίνει πεποίθηση στη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του δήμου Λουτρακίου.
Επομένως Κώωτση, κάτσε μακριά από δούναι και λαβείν με οικονομικές υποθέσεις, δεδομένου ότι η φωλιά σου είναι λερωμένη και μυρίζει με την αλλαγή της αγωγής σε βάρος της συνκοινοπρακτούσης εταιρείας στην Club Hotel Casino Loutraki τόσο γιατί ο δήμος Λουτρακίου απώλεσε περισσότερα από € 650.000 από τόκους, όσο και το περιεχόμενο εκείνης της αγωγής που είχε κατατεθεί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις έγκριτων νομικών κύκλων τόσο της Αθήνας, όσο κι εδώ της Κορίνθου ήταν αόριστο και ασαφές με σίγουρο τον κίνδυνο να απορριφθεί. Σταμάτα Κώωτση να το παίζεις «μέγας νομικός» κι αναζήτησε νομικούς που θα έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν αυτών των απαιτήσεων. Μέχρι σήμερα τα ’χεις κάνει μπάχαλο και η μία κατραπακιά σε βάρος του δήμου Λουτρακίου και των φορέων του, έρχεται πίσω από την άλλη!
(110812)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΔΕΛΕΑΖΟΥΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ
ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Με αφορμή τον προσανατολισμό του Κώωτση να αναλάβει ένα ρόλο που παραπέμπει σε πρακτικές απολυταρχικών καθεστώτων (δεν γράφουμε τόσο καιρό τυχαία για τα πρασινοκόκκινα φασιστοειδή της Ιάσωνος) αξιοποιώντας για πολιτικό λογαριασμό του τις χορηγίες προς αθλητικά σωματεία και πολιτιστικούς συλλόγους ιδιωτικής εταιρείας, στο loutraki-press έφθασαν οι πληροφορίες και για άλλο ένα γεγονός που αφορά χρηματοδοτήσεις αθλητικών συλλόγων.
Οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν σωματείο πινγκ πονγκ που εδρεύει στην πρωτεύουσα να θέλει ν’ αλλάξει την έδρα του και να εγκατασταθεί στο Λουτράκι, διατηρώντας αφενός τ’ όνομά του, αφετέρου να προσθέσει και το συνθετικό Λουτρακίου.
Η επιδίωξη αυτή έχει διττό προσανατολισμό. Λέγεται ότι μέσω των επαρχιακών ομίλων ανεβαίνεις πιο εύκολα κατηγορία, ενώ θα μπορέσουν να πάρουν μέρος και στην πίτα των χορηγιών του δήμου. (Κώωτση, μάθαν πώς ………. Πλάκωσαν κι οι …… - χωρίς να εννοείται τίποτε προς τους ανθρώπους του εν λόγω συλλόγου.)
Την ώρα, μάλιστα, που έχει γίνει σφαγή στις χορηγίες των αθλητικών σωματείων, των πολιτιστικών συλλόγων, αλλά και τις οργανώσεις εθελοντών που βοηθούν στην προστασία του δήμου Λουτρακίου, θα μπει άλλος ένας ενδιαφερόμενος που θα συμβάλλει να μειωθούν έτι περαιτέρω τα κομμάτια της πίτας;
Εξάλλου, ο Ποσειδώνας δεν διαθέτει τμήμα πινγκ πονγκ; Ας βγάλουμε παιδιά μας πρωταθλητές μέσα από αυτό το σωματείο κι όλα τ’ άλλα Κώωτση είναι εκ του περισσού.
Πάντως, Κώωτση, επειδή βρίσκεσαι από χειμερία νάρκη σε θερινή ραστώνη, επειδή το έργο σου είναι το τίποτα, αν δεν το έχεις πληροφορηθεί και δεν το γνωρίζεις, είναι ευκαιρία να μάθεις τι παίζεται…
(110812)
Return top