ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο τοπικός επιχειρηματίας στον τομέα των υπηρεσιών, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα τα μεσάνυχτα σε κατάστημα της κεντρικής λεωφόρου έλεγε θέλω να βγάλω € 5.000.000 και γι’ αυτό να μ’ εκλέξετε δήμαρχο;
(060812)




Είπαν…

«Αχώριστο δίδυμο αποτελούν επ’ εσχάτοις στις βραδινές τους βόλτες δύο πρώην δημοτικοί σύμβουλοι που φαίνεται ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης. Ο λόγος για τους Χαράλαμπο Γεωργίου και Γιάννη Γιαννούλη
(060812)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟ(;)
ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Συνταγές του πρώτου μισού της περασμένης δεκαετίας φαίνεται να επανέρχονται για τον Παύλο Παύλου και την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση, η οποία έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται προκειμένου να διεκδικήσει το 2014 την επιστροφή της στη διοίκηση του δήμου Λουτρακίου μετά από απουσία οκτώ ετών.
Έτσι, το δρόμο της επιστροφής στην πολιτική κοιτίδα τους, στα τοπικά πράγματα, φαίνεται είτε να παίρνουν, είτε να προβληματίζονται τρία πρόσωπα εκ των οποίων οι δύο έχουν μακρά παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ ο τρίτος έχει διατελέσει μόνον μία φορά δημοτικός σύμβουλος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συνομιλίες του επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Παύλου Παύλου με το συνεργαζόμενο δημοτικό σύμβουλο με τη Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών Δημήτρη Πρωτονοτάριο.
Το loutraki-press επικοινώνησε με τον Δημήτρη Πρωτονοτάριο ο οποίος επιβεβαίωσε τη φημολογία, ότι έχουν γίνει συνομιλίες με τον Παύλο Παύλου, επισημαίνοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος που δραστηριοποιείται και μπορεί να είναι ο νικητής των προσεχών δημοτικών εκλογών.
Σίγουρα, η ένταξη του Δημήτρη Πρωτονοτάριου σε συνδυασμό με τη φημολογούμενη σκέψη του Τάκη Στέφα να προσανατολίζεται να επιστρέψει υπό τον Παύλο Παύλου ισχυριζόμενο ότι όλοι εκεί πάνε, ενισχύει σημαντικά το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού στη δημοτική κοινότητα Ισθμίας, αλλά μέχρι εκεί.
Να υπενθυμίσουμε πάντως ότι ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος το 2006 ως ένα από τα βασικά αντιπολιτευτικά συνθήματά του κατά του Παύλου Παύλου, είχε το «κούρασες και κουράστηκες».
Άλλες πληροφορίες θέλουν και ο επιχειρηματίας - κατασκευαστής Γιώργος Φάνης που το 2006 είχε ενισχύσει ιδιαίτερα οικονομικά την προεκλογική εκστρατεία του συνδυασμού, να έχει συζητήσει κι ο ίδιος με τον Παύλο Παύλου και να σκέφτεται πολύ σοβαρά την κάθοδό του εκ νέου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Πάντως, να υπενθυμίσουμε ότι τη συνταγή αυτή, της ένταξης παλαιών «βαριών χαρτιών» στο συνδυασμό του την ακολούθησε και ο Γιώργος Γκιώνης το 2010 κι έχασε στο δεύτερο γύρο τις εκλογές. Ο απλός πολίτης αντιλαμβάνεται ότι με «παλαιά υλικά» δεν οικοδομείται το νέο.
Η κοινωνία, αν κρίνει κανείς κι από την κεντρική πολιτική σκηνή, αναζητά το νέο έχοντας τη διάθεση να ρισκάρει, μήπως και τις δώσει διέξοδο αφού έχει απορρίψει τις δοκιμασμένες συνταγές του παρελθόντος κι ειδικότερα του μακρινού, που δεν της απέφεραν αυτά που προσδοκούσε.
Σίγουρα το διάστημα μέχρι τις εκλογές είναι μακρύ, αλλά και σύντομο, οπότε θα δούμε να εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από νέους υποψηφίους οι οποίοι με φρέσκο αίμα, σύγχρονες αντιλήψεις και ιδέες, αλλά και γνώση, θα έχει περισσότερες αξιώσεις να διεκδικήσουν με μεγαλύτερες αξιώσεις την τύχη του τόπου.
(060812)




ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Ο δήμος Λουτρακίου  - Αγ.Θεοδώρων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού-Αθλητισμού-Περιβάλλοντος «Προμηθέας», σε συνεργασία με την Κοινωφελή εργασία από τον όμιλο Unesco νομού Πειραιώς και νήσων πραγματοποιεί καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά και νέους με ειδικές ανάγκες.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει θέατρο, μουσική και χορό από εξειδικευμένο προσωπικό για την υλοποίηση μιας καλλιτεχνικής παράστασης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προϋποθέτει την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα.
Αιτήσεις συμμετοχής από Τρίτη 7 Αυγούστου 2012 ως Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 τις ώρες 9-12 το πρωί στον «Προμηθέα» και πληροφορίες στο τηλ 27440.67000
(060812)
Return top