ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, γιατί άλλαξες στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο τη χάραξη δρόμου στην Περαχώρα; Κώωτση μπορείς να πεις ποιός θα ωφεληθεί από τη χάραξη αυτού του δρόμου;
(220812)




Είπαν…

«Στη Λουτράκι Α.Ε. ι Κώωτσης και οι συν αυτώ δήθεν ψάχνονται για να ασκήσουν αγωγές, αλλά ψάχνονται πώς να το κάνουν γιατί θέλουν να είναι "μουσαντένιες". Έτσι, έχουν επιδοθεί να δυσφημούν τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, το οποίο απεναντίας για όποιον διαθέτει νιονιό, έχει γνώση, αντιλαμβάνεται πραγμάτων και πάνω απ’ όλα θέλει αποτέλεσμα μπορεί να το αξιοποιήσει στο έπακρο».
Κώωτση, άλλωστε, πλήρως ενδελεχής και κατατοπιστική είναι και η μηνυτήρια αναφορά του γράφοντος, αλλά αυτή επιδιώκει, ενδεχομένως εν αντιθέσει με τις προθέσεις σας, αποτέλεσμα. Μόνον έτσι θα εισρεύσουν στο ταμείο της Λουτράκι Α.Ε. τα κεφάλαια που δικαιούται. Όπως το πάτε εσείς, θα χάνονται αγωγές, γιατί είσαστε απλά, κατώτεροι των περιστάσεων. Έτσι χάθηκαν τα € 656.000!...
Π.Η.
(220812)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΤΑΧΘΕΙ
ΣΤΗΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ;

Δανεικά του γείτονα λέει ο θυμόσοφος λαός μας.
Τη Δευτέρα σε κουίζ το loutraki-press έκανε λόγο για αξιωματούχο από το μεταλλαγμένο συνδυασμό του Κώωτση Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω που έχει ήδη αποχωρήσει κι έχει μετακομίσει σ’ άλλο στρατόπεδο.
Ο εν λόγω αξιωματούχος - αντιδήμαρχος αναπληρωτής του Κώωτση Γιώργος Γλυκοφρύδης, πριν περίπου δεκαπέντε μήνες όπως είχε αποκαλύψει το loutraki-press, είχε πάρει από το χέρι τη σύζυγο του πρώην δημάρχου Παύλου Παύλου Κατερίνα Παύλου Πέτρου και την είχε πάει στο Loutraki Thermal Spa, προκειμένου να τη συστήσει σ’ έναν προς έναν τους συναδέλφους της.
Τότε, το loutraki-press είχε αντιμετωπίσει το θέμα με λεπτότητα κι απέφευγε αν και είναι γεγονός, να συνδέει την Κατερίνα Παύλου Πέτρου με τον πρώην δήμαρχο. Όμως, τα ενδιαφέροντα και οι στοχεύσεις της Κατερίνας Παύλου Πέτρου δεν περιορίζονται στα υπηρεσιακά της καθήκοντα, αλλά ενδιαφέρεται άμεσα κι εμπλέκεται ενεργά με την πολιτική προοπτική του συζύγου της Παύλου Παύλου.
Σύμφωνα λοιπόν, με τις πληροφορίες του loutraki-press, η αναπληρώτρια διευθύντρια του Loutraki Thermal Spa Κατερίνα Παύλου Πέτρου, έχει συμβάλλει στην μετακόμιση του μονίμως κουρασμένου -από το φόρτο εργασίας που διεκπεραιώνει- αντιδημάρχου Γιώργου Γλυκοφρύδη στο συνδυασμό του συζύγου της, την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση;
Σύμφωνα με χθεσινοβραδυνές πληροφορίες, που μεταφέρονται μ’ επιφύλαξη, λέγεται ότι η Κατερίνα Παύλου Πέτρου συστήνει τον Γιώργο Γλυκοφρύδη ως υποψήφιο του συνδυασμού σε πιστούς οπαδούς της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης.
(220812)
Return top