ΚΟΥΙΖ

Ποιος είναι ο τέως δημοτικός σύμβουλος κι επιχειρηματίας που υποστηρίζει ότι ο Παύλος Παύλου ξεκίνησε πολύ νωρίς την προεκλογική κούρσα και δεν θα μπορέσει να φθάσει μ’ αξιώσεις στον τερματισμό γιατί τον βαρύνουν τα χρόνια;
(140812)




Είπαν…

«Κώωτση, έχεις ακούσει τι λένε σε βάρος σου στο Λουτράκι κάποιοι εργολάβοι με τις απευθείας αναθέσεις που γίνονται;»
(140812)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΚΙΕΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ…

Πανικός χθες το πρωί στην Ιάσωνος με τον Κώωτση να ψάχνει να μάθει από πού έγινε η διαρροή για τα όσα ζήτησε από επιχείρηση του δήμου Λουτρακίου.
Όπως μεταφέρθηκε στο loutraki-press ι Κώωτσης βρισκόταν σ’ έξαλλη κατάσταση και δεν μπορούσε να φαντασθεί ποιος είναι το «βαθύ λαρύγγι».
Φαίνεται, σίγουρα, η εν λόγω διαρροή να του χαλάει τα σχέδια ή τη δουλειά, αλλά εδώ θα πρέπει να βρει μπροστά του τα αθλητικά σωματεία και τους πολιτιστικούς συλλόγους, δεδομένου ότι αυτό που θέλει να κάνει -να παραλαμβάνει τις χορηγίες από ιδιωτική επιχείρηση και να τις διανείμει κατά το δοκούν- θυμίζει πρακτικές είτε ολοκληρωτικών καθεστώτων -περιβάλλεται από τα πρασινοκόκκινα φασιστοειδή- είτε μαφίας που είχε την αποδοχή των αδυνάτων στις τοπικές κοινωνίες τους.
Είναι πρωτοφανές στη σύγχρονη εποχή μια επιχείρηση να σου δώσει τα περιθώρια να κάνεις πολιτική με τα χρήματά της, εκτός πλέον αν της έχεις υποσχεθεί «γη και ύδωρ».
Κώωτση, έχεις κάνει κάτι τέτοιο;
Οι νεότερες πληροφορίες θέλουν πάντως ι Κώωτσης την εν λόγω συνομιλία να την έκανε στα γραφεία της εταιρείας συνοδευόμενος από αντιδήμαρχό του, αλλά οι άνθρωποι κάνουν θόρυβο…
Κώωτση, άλλη μια φορά το loutraki-press θα σου επισημάνει ότι πρέπει να φοβάσαι όπως ο διάβολος το λιβάνι υποθέσεις που περιέχουν οικονομική συναλλαγή, δεδομένου ότι σε βαρύνει η υπόθεση της υπεξαίρεσης δύο επιταγών απόρων, έστω κι αν το ποσό ήταν ιδιαίτερα μικρό. Αντίθετα, εσύ συνεχίζεις να εμπλέκεσαι σε τέτοιου είδους υποθέσεις και περιέργως πώς, σε βάρος των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου και των φορέων του, όπως ακριβώς για παράδειγμα με τα διεκδικούμενα κεφάλαια από τους συνκοινοπρακτούντες στην Club Hotel casino Loutraki.

Υ.Γ.: Άδικος κόπος κατ’ αρχήν Κώωτση, να ψάχνεις από πού έγινε η διαρροή, γιατί όπως πολλές φορές σου έχει επισημανθεί από το loutraki-press, τις διαρροές τις κάνεις ο ίδιος, λόγω επίδειξης!
Επίσης το loutraki-press «ακούει» τα πάντα, γιατί όπως έλεγε πριν ένα χρόνο αντιδήμαρχός σου οι πλαϊνές μπαγκαζιέρες στο δίκυκλο του γράφοντος διαθέτουν δορυφορικά συστήματα για να κάνουν τηλεφωνικές υποκλοπές και να «ακούνε» μέσα από τους τοίχους!..
(140812)
Return top