ΚΟΥΙΖ

Ποιός πατέρας δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας είπε ότι ι Κώωτσης όσο περνάει ο καιρός βάζει το δήμο και τους φορείς του σε οικογενειακό κλοιό;
(050812)




Είπαν…

«Ο πρωτοξάδελφος Κώστας Δόσχορης δεν μπορεί να φέρει μόνον τον τίτλο του αντιπροέδρου. Θα πρέπει να τοποθετηθεί σ’ ένα φορέα και ως πρόεδρος. Κι αυτός ο φορέας, δεν είναι άλλος από το φορέα που δεν ελέγχει ι Κώωτσης και θέλει σώνει και καλά να αποκεφαλίσει πρόεδρο και υπαλλήλους του. Ο λόγος, φυσικά, για τη ΔΕΥΑΛ - Π όπου συνυπάρχουν Χαράλαμπος Δοσσαράς, Τάσος Μαστραντωνάκης και Μιχάλης Αντωνίου
(050812)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Γράφει ο conpater*

«Η αρχή, είναι το ήμισυ του παντός», έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες. Κι επειδή δεν έχουμε πλέον καμιά σχέση μ’ αυτούς, ούτε την αρχή δεν κάνουμε πλέον σωστά. Λέγαμε, χθες, για τα προγράμματα της Ουνέσκο και συνεχίζουμε σήμερα με κάτι εξ’ ίσου σοβαρό, που μπορεί να εκθέσει και την Ουνέσκο πρωτίστως, αλλά και το δήμο.
Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες, απαγορεύεται το ωράριο να μην είναι ενιαίο. Δεν λέμε να μην υπάρχουν βάρδιες, λέμε να δουλεύουν κάποιοι εργαζόμενοι 4 ώρες το πρωί και 4 το απόγευμα. Και τις ώρες αυτές τις φέρνουμε σαν παράδειγμα. Όπως απαγορεύεται η εργασία την Κυριακή. Σε περίπτωση που υπάρχει Σαββατιάτικη εργασία, τότε θα πρέπει να υπάρχει ρεπό, κάποια από τις τρέχουσες καθημερινές την επόμενη εβδομάδα. Τα λέμε αυτά, γιατί λόγω αδυναμίας πλήρωσης από την πλευρά του δήμου κάποιων θέσεων, μερικοί από τους προσληφθέντες της «κοινωνικής εργασίας» χρησιμοποιούνται ήδη σε θέσεις που πρέπει να εργάζονται και Σάββατα ή Κυριακές. Σε επικοινωνία με την επιθεώρηση εργασίας, που είχαν οι ενδιαφερόμενοι, αλλά και με τον ασφαλιστικό φορέα, τους ξέκοψαν πως σκάντζες σ’ αυτά τα θέματα δεν πρόκειται να γίνουν.
Από κει και πέρα, οι μουρμούρες χθες το πρωί, ήταν εντονότερες, λόγω της διαρροής περί σπαστού ωραρίου και Σαββατοκύριακου. Αντιλαμβανόμαστε, πως δεν είναι δυνατόν, όλες οι εργασίες να γίνονται 7-3 και μόνο πρωί, οφείλουν, όμως, οι αρμόδιοι να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για όλα τα παραπάνω. Ήδη υπήρχαν κάποιες παραιτήσεις που πήγαν πίσω την έναρξη του προγράμματος, καλό θα ήταν να μην υπάρξουν κι άλλες. Είναι το πρώτο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας τέτοιου μεγέθους στο δήμο και θα πρέπει σαν «πιλοτικό» που είναι, να λυθούν πραγματάκια τα οποία θα είναι στα υπέρ των οποίων ακολουθήσουν.
Αλήθεια, γιατί πειράχθηκαν που βγήκε στον αέρα το «ραντεβουδάκι» για το catering;
Αν δεν έγινε, όπως έλεγαν χθες κάποιοι, ας το διαψεύσουν! Μπορούν;

* Ο conpater, είναι φίλος αναγνώστης του loutraki-press.
(050812)
Return top