ΚΟΥΙΖ

Ποιο ήταν το στοίχημα που έχασε ο Γιώργος Μαρίνης, λόγω της απρόσμενης παρουσίας του Κώωτση στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου;
(231111)




Είπαν…

«Εσύ έπρεπε να μας έχεις καλέσει όλοι μαζί να πάμε στην Τρίπολη κι όχι να ρωτάς τι θέλουμε εμείς εδώ. Η απορία είναι εσύ τι θέλεις εδώ;»
Τάδε έφη ο τέως πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Λουτρακίου Γιώργος Μαρίνης που παρίστατο ως μέλος του LTO, στον Κώωτση -του οποίου η προσέλευση αιφνιδίασε τους πάντες- στην προχθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου.
(231111)




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ
ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Τελικά ι Κώωτσης ποίου ή ποίων τα συμφέροντα υποστηρίζει, γιατί διαφορετικά μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται και ο άνθρωπος βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα κι όσα διαδραματίζονται στο δήμο Λουτρακίου.
Επιπρόσθετα αποδεικνύεται ότι οι προεκλογικές του εξαγγελίες ήταν πυροτεχνήματα για το θεαθήναι -προσφιλής του τακτική άλλωστε, η προσπάθεια του υπέρμετρου εντυπωσιασμού- και την παραπλάνηση της κοινής γνώμης, αν σκεφθεί κανείς ότι για τη Μαρίνα Λουτρακίου μέχρι σήμερα δεν έχει αρθρώσει λέξη, ενώ για τον προαστιακό σιδηρόδρομο, που δεν έχει κουνήσει το δακτυλάκι του, είναι προφανές από τη στιγμή που δεν είχε ιδέα για την εξέλιξη και την πορεία του έργου, ότι μετέβη για να καπηλευθεί τις προσπάθειες άλλων. Εξ' άλλλου είναι κάτι που έχει ξανακάνει και στο παρελθόν.
Παράλληλα, επέτυχε να εξοργίσει τους εκπροσώπους των φορέων, όταν άνοιξε το στόμα του για το έργο του προαστιακού σιδηροδρόμου, ευτυχώς στον προθάλαμο του συμβουλίου.
Συγκεκριμένα, ι Κώωτσης ανέφερε διερωτώμενος ότι το έργο του σταθμού στο Βασιλόπουλο προχωράει -κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά το προφασίζονται όσοι επιβουλεύονται τα συμφέροντα του Λουτρακίου- λέγοντας του εκπρόσωπος των φορέων, να μην ξαναπεί αυτή την ονομασία.
Κατά τα’ άλλα, πήγε για να υποστηρίξει και να προωθηθεί το έργο του προαστιακού σιδηροδρόμου και δεν είχε μαζί του την πιο σημαντική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, υποτίθεται για να υποστηρίξει το έργο, αλλά φαίνεται ότι με όσα είπε στον προθάλαμο του περιφερειακού συμβουλίου μάλλον άλλα πράγματα είχε στο μυαλό του.
Στο μεταξύ τα ανεγκέφαλα και πλήρους βλακείας «παπαγαλάκια» του Κώωτση έχουν βγει στην πιάτσα και ισχυρίζονται ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης πλησίασε τον Κώωτση -αυτή τη χαρά δεν θα τη γευθεί ποτέ του- και του ζήτησε να παραιτηθεί των αξιώσεών του και των εμποδίων που δήθεν προβάλλονται για να μην εγκατασταθεί η Soussaki Logistics A.E. στην περιοχή Σουσακίου κι ως αντάλλαγμα να συμβάλλει στην προώθηση του έργου του προαστιακού σιδηροδρόμου.
Πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας στο κεφάλι των «βαλσαμωμένων πουλιών» του Κώωτση, το οποίο ουδεμία απολύτως σχέση έχει με την πραγματικότητα, καθ’ ότι και στις δήθεν προφάσεις που προβάλλουν, ο Πέτρος Τατούλης την ώρα που έπρεπε, φρόντισε με τις ενδεδειγμένες ενέργειες και χειρισμούς και σήμερα έχει το πάνω χέρι.
Πάντως, η απορία που διατυπώνεται -μετά τη μπουρδολογία που έχουν επιδοθεί τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του Κώωτση- είναι, πώς είναι δυνατόν να είναι ενημερωμένος για την υπόθεση των χημικών του Σουσακίου και για το έργο του προαστιακού σιδηροδρόμου που αποτελούσε προεκλογική του δέσμευση να μην έχει ιδέα;
(231111)




ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΚΩΩΤΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ!

Κόλαφος κατά Κώωτση είναι η επιστολή του τέως νομικού συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργου Πέτρου με ημερομηνία αποστολής 16-8-2011 και αριθ. πρωτ. 592/23-8-2011, με την οποία απαντά σε απόφαση του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. για διακοπή της συνεργασίας μαζί του.
Πέραν της αντικρούσεως της εν λόγω απόφασης με νομικά επιχειρήματα, η κρίση και ορθότητα των οποίων έγκειται στα πολιτικά δικαστήρια, ο Γιώργος Πέτρου αποκαλύπτει ψευδείς ισχυρισμούς και προφάσεις εν αμαρτίαις του Κώωτση, ο οποίος από την εξέλιξη των γεγονότων αποδεικνύεται ότι είχε δεύτερες σκέψεις στο μυαλό του, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και το ποιόν του ανθρώπου.
Χαρακτηριστικό είναι όπως ισχυρίζεται ο Γιώργος Πέτρου, ι Κώωτσης προτείνει στον πρόεδρο της επιτροπής σύνταξης του κανονισμού λειτουργίας της Λουτράκι Α.Ε. παράταση δέκα ημερών, ο τέως νομικός σύμβουλος του απαντά ότι αυτός έχει ήδη κατατεθεί προς συζήτηση από το διοικητικό συμβούλιο. Τελικά, έναν ολοκληρωμένο Κανονισμό Λειτουργίας με τις όποιες διορθώσεις θα γίνονταν στο πλαίσιο του διοικητικού συμβουλίου, ι Κώωτσης απευθείας και παρατύπως τον ανέθεσε για επεξεργασία στο «συγγενή» - κουμπάρο του με αμοιβή € 2.000 Δημήτρη Κονομόδη.
Επίσης, ο Γιώργος Πέτρου αποκαλύπτει στην επιστολή του και το πλέον «κουφό»: Ι Κώωτσης να δίνει στο «συγγενή» κουμπάρο του το ποσό των € 8.000 για τη σύνταξη του κανονισμού διαχείρισης της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki, όταν προηγουμένως και προφορικά ι Κώωτσης είχε ζητήσει από τον Αντώνη Στεργιώτη να παραιτηθεί. Επομένως, ι Κώωτσης ή δεν έχει αίσθηση και σχέση με την πραγματικότητα και τις συνέπειες των ενεργειών του ή παίζει με τη νοημοσύνη του κόσμου προκειμένου να διαθέσει € 8.000 στο συγγενή» κουμπάρο του δικηγόρο Κορίνθου Δημήτρη Κονομόδη.
Ο Γιώργος Πέτρου καταγγέλλει ευθέως για ψευδείς (τι πρωτότυπο;) ισχυρισμούς τον Κώωτση, καθώς επίσης και την κατασυκοφάντησή του, δεδομένου ότι στη γενική συνέλευση της εταιρείας στις 3/8/2011, ι Κώωτσης ισχυρίσθηκε ότι διακόπτει τη συνεργασία με τον Γιώργο Πέτρου γιατί καθυστερεί επί τετράμηνο να υποβάλλει τον κανονισμό λειτουργίας της Λουτράκι Α.Ε. Φυσικά όπως αποδεικνύεται από τα πρακτικά ι Κώωτσης άλλη μία φορά είπε ψέματα στη γενική συνέλευση της εταιρείας, καθ’ ότι η ανάθεση του ως άνω έργου έγινε στον Γιώργο Πέτρου στις 6-5-2011 και τον υπέβαλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις 23-5-2011, ενώ εγγράφως στις 25-5-211 προκειμένου να συζητηθεί στη συνεδρίαση της ιδίας ημέρας.
Με την παρακάτω επιστολή του ο Γιώργος Πέτρου ενημερώνει τον Κώωτση ότι δεν διαθέτει κανένα απολύτως φάκελο της εταιρείας, καθώς επίσης κι έγγραφα, ενώ του παρέχει πλήρη κι αναλυτική ενημέρωση για τις τρέχουσες εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις. Μ’ άλλα λόγια, τον καθιστά πλήρως ενήμερο για ότι αφορά το νομικό σκέλος της Λουτράκι Α.Ε.
Επομένως, είναι άκρως περίεργο το 8ο θέμα της ημερήσιας διάταξης της αυριανής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., όταν μάλιστα θέλει να αναθέσει την υπόθεση και σε δικηγόρο. Είναι προφανές ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση κάτι άλλο παίζεται και κατά συνέπεια απαιτείται προσοχή από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. για τη θέση που θα πάρουν. Γιατί όπως το πάει ι Κώωτσης, αν η υπόθεση οδηγηθεί στην τακτική Δικαιοσύνη, όταν θα συζητηθεί μπορεί να μην είναι αιρετά πρόσωπα και τότε θα πρέπει μόνοι τους να σηκώσουν το φορτίο των ποινικών κι αστικών ευθυνών που ενδεχομένως να προσφύγει ο Γιώργος Πέτρου. Εδώ θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι, ότι δεν υπάρχει και δεν ισχύει το: «Δεν ήξερα, δεν γνώριζα…»

Η επιστολή του τέως νομικού συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε.
Στο πλήρες κείμενο απάντηση - δήλωση - γνωστοποίηση - πρόσκληση του Γιώργου Πέτρου με ημερομηνία 16-8-2011 προς τα του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Κύριε πρόεδρε, κύριε αντιπρόεδρε, κύριοι σύμβουλοι.
Α Την 3η.8.2011 μου θυροκολλήσατε την υπ’ αριθ. 73/18-15.7.2011 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας. Επειδή προσφάτως έλαβα γνώση της απόφασης αυτής, στην οποία με το υπ’ αριθ. 18 πρακτικό απεφάσισε το Δ.Σ. στην συνεδρίασή του της 15ης.7.2011 επί του 2ου θέματος του θεματολογίου που αφορούσε την "λήψη απόφασης" επί της υπ’ αριθ. πρωτ.224/27.6.2011 απόφασης -γνωμοδότησης του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου: «ότι δεν συνεχίζεται η συνεργασία με τον δικηγόρο Γιώργο Πέτρου και με οποιονδήποτε άλλο δικηγόρο για όλες ανεξαιρέτως τις υποθέσεις…».
Ως γνωστόν κύριε πρόεδρε και κύριοι σύμβουλοι, όλες ανεξαιρέτως οι αρχές και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου και μεταξύ αυτών οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις και Εταιρείες ως εν προκειμένω η Λουτράκι Α.Ε., έχουν συνέχεια ως προς τις αποφάσεις, που λαμβάνουν και δημιουργούν υποχρεώσεις και δεσμεύουν αυτές, ανεξαρτήτως της αλλαγής των προσώπων των διοικήσεών τους.
Ούτως να σας υπενθυμίσω και να σας γνωστοποιήσω - δηλώσω κύριοι σύμβουλοι και κύριε πρόεδρε, εφ’ όσον εσείς εισαγάγατε το άνω θέμα στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της 15.7.2011 και προτείνατε ότι "δεν συνεχίζεται η συνεργασία με τον δικηγόρο Γεώργιο Νικ. Πέτρου" και υπογράψατε το άνω υπ’ αριθ. 18 πρακτικό της υπ’ αριθ. 73/15.7.2011 απόφασης, την οποία μου θυροκολλήσατε για να λάβω γνώση, ότι η ΔΑΕΤ "Λουτράκι Α.Ε." προκάτοχος της σήμερον μετά την τροποποίηση του Καταστατικού της και της επωνυμίας της σε "Τουριστική Λουτρακίου Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ Λουτράκι Α.Ε." δια του νομίμου εκπροσώπου της προέδρου της και δημάρχου τότε του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη, είχε συνάψει δυνάμει της υπ αριθ. 86/8/2008 απόφασης του Δ.Σ. την από Απριλίου 2008 σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου μετ’ εμού ως νομικού συμβούλου της εταιρείας με πάγια αντιμισθία, η οποία και εφ’ όσον δεν καταγγέλλεται νομίμως από εσάς συνεχίζεται νομίμως να ισχύει.
Συνεπώς, κύριε πρόεδρε και κύριοι σύμβουλοι η υπ’ αριθ. 73/18-15.7.2011 απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας, όσον αφορά την νομική μου σχέση με την εταιρεία, την οποία όλως αδοκίμως, αστόχως και παρατύπως χαρακτηρίζει την νομική μου σχέση με την εταιρεία απλώς ως "συνεργασία!.. " και απεφάσισε έτσι απλά και με νομικίστικο σολοικισμό και ακροβατισμό "να μην συνεχίσει αυτήν".
Επειδή η άνω απόφαση είναι μη νόμιμη, αβάσιμη, παράτυπη, αόριστη και καταχρηστική, καταγγέλλω αυτήν και σας δηλώνω δε ότι δεν αποδέχομαι αυτήν και την αποκρούω μεθ’ επιτάσεως ως παράνομη και καταχρηστική, καθ’ όσον δεν αναφέρεται στη νομίμως υφιστάμενη με την εταιρεία από Απριλίου 2008 σύμβασή μου εργασίας αορίστου χρόνου, παραβλέπει σκοπίμως αυτήν και ομιλεί όλως παρατύπως για μία οιαδήποτε συνεργασία μας, την οποία αποφασίσατε δήθεν να διακόψετε, αρνούμενοι να προβείτε σε νόμιμη καταγγελία της συμβάσεώς μου, χωρίς καμία νόμιμη αιτιολογία και χωρίς σπουδαίο λόγο, που απαιτεί ο νόμος υποχρεωτικά μόνον σπουδαίο λόγο για την καταγγελία της συμβάσεως.
Επίσης, σας δηλώνω - καταγγέλλω ότι η άνω απόφασή σας πέραν από το μη νόμιμο και αόριστο αυτής και την ακυρότητα και καταχρηστικότητά της, αυτή είναι ταυτόχρονα και προσβλητική - απαξιωτική και μειωτική της επιστημοσύνης μου και της προσωπικότητάς μου, ως επιστήμονα νομικού και ως ατόμου, καθ’ όσον υποβαθμίζετε εσκεμμένα την μεταξύ μας σύμβαση αορίστου χρόνου για παροχή νομικών υπηρεσιών με πάγια αντιμισθία προς την εταιρεία χαρακτηρίζοντας όλως παρατύπως και ακύρως την άνω σύμβασή μας, ως μία απλή οιουδήποτε είδους συνεργασία, την οποία αποφασίζετε να μην συνεχίσετε.
Επειδή, πλέον όλων των ανωτέρω, η υπ’ αριθ. 73/18-15.7.2011 απόφασή σας είναι άκυρη ως αβάσιμη, αόριστη, αναιτιολόγητη, καταχρηστική, αλλά και μη νόμιμη τύποις και ουσία, καθ’ όσον παραβλέπει τη νομίμως υφισταμένη μεταξύ μας από Απριλίου 2008 σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου μετ’ εμού για παροχή νομικών υπηρεσιών στην εταιρεία, την οποία δεν καταγγέλλει νομίμως και δυνάμει του νόμου και του άρθρου 94 του Κώδικα περί Δικηγόρων,(ΝΔ 3026/54) η όποια καταγγελία για να είναι νόμιμη θα πρέπει να μου καταβληθεί η νόμιμη αποζημίωση, η οποία ανέρχεται σε έξι (6) μηνιαίους μισθούς μου, εφ’ όσον έχω συμπληρώσει τριετή υπηρεσία προς την εταιρεία.
Παρακαλώ δε, κ. πρόεδρε, λαμβανομένων υπόψη σας όλων των ανωτέρω και με την ρητή μου δήλωση περί επιφύλαξης παντός νομίμου δικαιώματός μου έναντι της άνω άκυρης και μη νόμιμης απόφασης του Δ.Σ. της εταιρείας κι επειδή στο Δ.Σ. της εταιρείας εισέρχονται τέσσερα (4) νέα μέλη σε αντικατάσταση παραιτηθέντων και άλλως πώς αντικατασταθέντων, όπως στην πρώτη σας συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρείας με τον νέο αντιπρόεδρο και τα νέα μέλη, όπως ενημερωθούν ούτοι για την από 15.7.2011 δήλωσή μου, η οποία συμπεριελήφθη στην άνω άκυρη υπ’ αριθ. 73/18-15.7.2011 απόφασή σας, την οποία και επικαλούμαι και επαναλαμβάνω μετά της παρούσης μου, η οποία δέον όπως αναγνωσθεί στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρείας, που θα πραγματοποιήσετε και να συμπεριληφθεί στα πρακτικά προκειμένου να λάβουν νομίμως γνώση ο κ. αντιπρόεδρος και τα νέα μέλη, αλλά και το ολόκληρο σώμα.
Επί πλέον κ. πρόεδρε να δηλώσω προς το σώμα του Δ.Σ. της εταιρείας, ότι στην συνεδρίασή σας της 15ης.7.2011 ενώ αρνηθήκατε την παραμονή μου στην συνεδρίαση προβήκατε στη συζήτηση είκοσι πέντε τον αριθμό θεμάτων του θεματολογίου, χωρίς την απαραίτητη παράσταση νομικού συμβούλου, προκειμένου ούτος να εκθέσει τις νομικές του απόψεις και να αποφασίσουν τα μέλη του σώματος προκειμένου να διασφαλισθεί η νομιμότητα και το εταιρικό συμφέρον.
Αντιθέτως εσείς κ. πρόεδρε, εν απουσία νομικού συμβούλου της εταιρείας, προβήκατε στη λήψη αποφάσεων για τα υπ’ αριθ. 3ο και 4ο θέματα του θεματολογίου που αφορούσαν την "περαιτέρω νομική επεξεργασία του σχεδίου Κανονισμού Διαχείρισης" και την "ανάθεση εκπόνησης σχεδίου και επιμελείας Κανονισμού Διαχείρισης της Κοινοπραξίας" και αναθέσατε τα άνω δύο έργα (απ’ ευθείας ανάθεση άνευ διατυπώσεων δημοσιότητας και διαγωνισμού) στον ίδιο δικηγόρο Κορίνθου αντί αμοιβής 2.000 και 8.000 ευρώ αντίστοιχα όλως παρατύπως και ενάντια στα εταιρικά συμφέροντα και παρότι είχατε λάβει γνώση της από 16.6.2011 με αριθμό πρωτοκόλλου 285/20.6.2011 γνωμοδότησής - εισηγήσεώς μου, όπου για τις προσλήψεις των νομικών και του οικονομικού συμβούλου σας είχα επισημάνει ότι πρέπει να εφαρμοσθούν οι διατάξεις του ΑΣΕΠ ν. 2527/97, αλλά και για τις συμβάσεις έργου προκειμένου να εξασφαλισθεί η διαφάνεια, η αντικειμενικότητα και αμεροληψία. Αλλά αδιαφορήσατε και για την υπ’ αριθ. πρωτ. 224/27.6.2011 γνωμοδότηση του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, η οποία καυτηρίαζε τις μεροληπτικές αποφάσεις απ’ ευθείας προσλήψεις νομικών και σας καλούσε να ανακαλέσετε την απόφασή σας αυτή, ως και κάθε άλλη συναφή. Μάλιστα δε, προβήκατε στην λήψη των άνω αποφάσεων για συμβάσεις έργου με αμοιβές 2.000 και 8.000 ευρώ, αλλά επί πλέον αποφασίσατε στο υπ’ αριθ. 5ο θέμα του θεματολογίου για σύναψη συμβάσεως έργου με οικονομολόγο αντί αμοιβής άλλων 10.000 ευρώ, χωρίς η εταιρεία να έχει εγκρίνει τον ήδη κατατεθειμένο Κανονισμό Διαχείρισης υπ’ εμού και χωρίς να υπάρχουν άλλες προσφορές άλλων επαγγελματιών, προκειμένου να εξασφαλισθεί η δημοσιότητα, αντικειμενικότητα και η συμφερωτέρα προσφορά για τα συμφέροντα της εταιρείας, όπως συνηθίζετο και επεβάλετο επί χρόνια στη εταιρεία για κάθε έργο άνω των 1.000 ευρώ. Άλλως, θα γνωρίζετε ότι όσα χρήματα δοθούν για αμοιβές για τις άνω συμβάσεις έργου, που δεν έχουν τύχει των διατυπώσεων δημοσιότητος, διαφάνειας και αντικειμενικότητος, αυτές οι αποφάσεις είναι άκυρες και πιθανότατα να καταλογισθούν τα όποια ποσά έχουν δοθεί με αυτόν τον τρόπο.
Επειδή δε κ. πρόεδρε πληροφορήθηκα, ότι στο δημοτικό συμβούλιο της 3ης.8.2011 για τον ορισμό του εκπροσώπου (σε επανάληψη) στην τακτική γενική συνέλευση της εταιρείας προκειμένου να δικαιολογήσετε την αποπομπή μου, ισχυρισθήκατε όλως ανακριβώς και συκοφαντικώς, ότι δήθεν εγώ καθυστερούσα επί τετράμηνο την σύνταξη του Κανονισμού Διαχείρισης της εταιρείας και ενώ γνωρίζετε πολύ καλά, ότι αυτό είναι ψευδές, καθ’ όσον ήδη ως μέλος της επιτροπής που είχα ορισθεί με την υπ’ αριθ. 33/212-6.5.2011 απόφαση του Δ.Σ. με πρόεδρο της επιτροπής το μέλος του Δ.Σ. Δημήτριο Πέτρου για την εκπόνηση πρότασης συμπλήρωσης του κανονισμού διαχείρισης της εταιρείας σας είχα υποβάλλει σε ηλεκτρονική μορφή την 23η.5.2011 (αποσταλέν με e-mail στον υπολογιστή της εταιρείας) το τελικό καταρτισθέν σχέδιο συμπεριλαμβανομένων και θεμάτων διαχείρισης των δαπανών του Υδροθεραπευτηρίου μετά από συνάντηση εμού και της επιτροπής με τον Νικόλαο Πετρίτση, συνοδευόμενο από εισηγητικό μου έγγραφο και μάλιστα το σχέδιο αυτό Εισήγησή μου το κατέθεσα και με το υπ’ αριθ. πρωτ.219/25.5.2011 έγγραφο - εισήγησή μου για την συνεδρίαση του Δ.Σ. της 25ης.5.2011. Όταν δε στην άνω συνεδρίαση του Δ.Σ. θα συζητείτο το θέμα της έγκρισης κατ’ άρθρο και εν συνόλω μετά τις όποιες αλλαγές ή συμπληρώσεις ήθελε υποστεί κατά τη συνεδρίαση αυτήν, εσείς απευθυνθήκατε στον πρόεδρο της επιτροπής Δημήτριο Πέτρου και του είπατε, εάν θέλει δεκαήμερη αναβολή, εγώ δε, τότε σας υπενθύμισα, ότι ήδη έχει κατατεθεί από εμένα ο Κανονισμός Διαχείρισης.
Πώς λοιπόν κ. πρόεδρε παραβλέπετε αυτήν την πραγματικότητα και ισχυρίζεσθε δημόσια στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν αυτό καλύπτεται και από τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, ανακρίβειες και αβασιμότητες που είναι σίγουρο, ότι με προσβάλλουν βάναυσα ως επιστήμονα νομικό, απαξιώνοντάς με και υποτιμώντας με, αλλά και ως άτομο και προσωπικότητα. Γι’ αυτό κύριε πρόεδρε θα ήθελα να αποκαταστήσετε άμεσα την αλήθεια και την πραγματικότητα, όσον αφορά αυτήν σας την συκοφαντική δήλωση για εμένα στις 3.8.2011 επιφυλασσόμενος ρητά των όποιων δικαιωμάτων μου για την προάσπιση της προσωπικότητός μου και της επιστημοσύνης μου, η οποία επλήγη βαρέως από την άνω δήλωσή σας, ενώ γνωρίζατε κάλλιστα την πραγματικότητα.
Όσον αφορά δε κύριε πρόεδρε, κύριε αντιπρόεδρε και κύριοι σύμβουλοι την παράσταση του συγκεκριμένου δικηγόρου, που ανέλαβε τις άνω δύο συμβάσεις έργου των 2.000 και 8.000 ευρώ στις όποιες συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, χωρίς αυτός να έχει προσληφθεί νομίμως και με αμοιβή σχεδόν χαριστική, κάτι το οποίο απαγορεύεται για τα συμφέροντα της εταιρείας η χαριστική παροχή υπηρεσιών ή σχεδόν χαριστική, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι η μη νόμιμη παρουσία προσώπου, πλην των μελών του συμβουλίου εμπίπτει και στις διατάξεις του ν.2190/20 και του καταστατικού της εταιρείας, σχετικά με την δυνατότητα να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. χωρίς δικαίωμα ψήφου, σύμβουλοι, συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας, όταν συζητούνται θέματα σχετικά με τις αρμοδιότητές τους και πάντα με την τήρηση των διατάξεων για την μυστικότητα και την διαφύλαξη των μυστικών της εταιρείας.
Β Όσον αφορά το αίτημά σας στο δεύτερο σκέλος του εγγράφου, που μου θυροκολλήσατε "περί παραδόσεως υπ’ εμού των φακέλων, των εγγράφων και πάντα εν γένει τα στοιχεία που αφορούν την εταιρεία" να σας ενημερώσω ότι ουδένα φάκελο της εταιρείας κατέχω, καθ’ όσον δεν μου έχει παραδοθεί ποτέ τέτοιος φάκελος. Για δε τα έγγραφα και τα εν γένει στοιχεία της εταιρείας, όπως αναφέρετε, όλως αορίστως στο έγγραφό σας, να σας απαντήσω, ότι τέτοια έγγραφα ήσαν τα θεματολόγια των συνεδριάσεων του Δ.Σ. της εταιρείας που μου απεστέλοντο με τηλεμοιότυπο (fax) από την γραμματέα της εταιρείας ή τα σχετικά έγγραφα προσφορών μετά από διαγωνισμό για την ανάληψη διαφόρων έργων της εταιρείας προκειμένου να συντάξω τις σχετικές συμβάσεις έργου ή πώλησης ή μίσθωσης.
Να σας ενημερώσω δε σε συνέχεια του υπ’ αριθ. πρωτ. 19/15.2.2011 από 10.2.2011 ενημερωτικού μου εγγράφου εκ 54 σελίδων προς το Δ.Σ. της εταιρείας, (το οποίο απ’ ότι θυμάμαι δεν ήρθε προς ενημέρωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου), πλην όμως εσείς κ. πρόεδρε έχετε λάβει γνώση, καθ’ όσον εσείς με έγγραφό σας από 8.2.2011 μου ζητήσατε να ενημερωθείτε εγγράφως για τα εταιρικά θέματα, όπου εκτενώς και λεπτομερώς ανέφερα όλα τα σχετικά θέματα με την εταιρεία, (τόσον το ιστορικό της, όσον και για τα ακίνητά της, τους τίτλους κτήσεως, τη συμμετοχή της εταιρείας στην Κοινοπραξία κ.α.) και στην IV παράγραφο ανέφερα τις εκκρεμείς δίκες και τις απαιτήσεις της εταιρείας.
Συμπληρωματικά δε του άνω ενημερωτικού μου εγγράφου σας ενημερώνω σχετικά με τις εκκρεμείς δίκες και με τις δικασίμους αυτών προκειμένου να λάβετε γνώση και να ενεργήσετε αναλόγως για την υπεράσπισή τους μ’ άλλον συνάδελφο εφ’ όσον επιμείνετε στην άκυρη και παράνομη κατ’ εμέ υπ’ αριθ. 73/18-15.7.2011 απόφασή σας, ότι:
1 Η αγωγή από 20.3.2008 της πρώην ΔΑΕΤ κατά ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ κ.λπ. μετά από αναβολές και ματαίωσή της λόγω απεργίας των δικαστικών υπαλλήλων επανήλθε υπ’ εμού προς συζήτηση με αίτησή μου και κατόπιν αναβολής, λόγω αποχής των δικηγόρων στη δικάσιμο της 13ης.10.2010 ανεβλήθη αύτη για την δικάσιμο της 28ης.9.2011 και θα πρέπει να υπενθυμίσω, ότι προκειμένου να συζητηθεί αύτη την άνω ημερομηνία θα πρέπει να κατατεθούν προτάσεις προ 20ημέρου από άλλον συνάδελφο, εφ’ όσον επιμείνετε στην παράτυπη απόφασή σας περί διακοπής της συνεργασίας μας κατ’ εσάς.
2 Όσον αφορά την υπόθεση της πρώην εργαζομένης Βασιλικής Λάγιου συμπληρωματικά του άνω εγγράφου μου να σας ενημερώσω, ότι η ασκηθείσα υπ’ αυτής αγωγή ακυρώσεως της καταγγελίας συμβάσεως εργασίας, όπως γνωρίζετε η οποία είχε προσδιορισθεί να δικασθεί την 1η.6.2011 και κατόπιν αναβολής αύτη προσδιορίσθηκε να δικασθεί στη δικάσιμο της 19ης.10.2011 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου (όπως προφορικά σας έχω ενημερώσει ήδη).
3 Για την υπόθεση της δικαστικής διαφοράς της εταιρείας με την "Κωνσταντινίδης Δρίτσας Ο.Ε.» που εκμεταλλεύεται το κατάστημα των Καταρρακτών, όπως σας έχω ενημερώσει με το άνω ενημερωτικό μου έγγραφο στην από 30.3.2008 Έκθεση Ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών των διαχειριστικών περιόδων 2005 - 2006 ανέφεραν χαρακτηριστικά "το μίσθωμα υπολογίζεται και βεβαιώνεται από την ανωτέρω μισθώτρια εταιρεία δίχως επιβεβαίωση από την εκμισθώτρια εταιρεία ΔΕΤΑΛΠ μέχρι 2005 και για τη χρήση 2006 ΔΑΕΤ". Το μισθωτήριο συμβόλαιο έχει λήξει από το έτος 1998 και έχει ασκηθεί αγωγή για έξωση και καταβολή διαφορών μισθωμάτων 45.644,10 ευρώ. Την υπόθεση αυτήν την χειρίζεται ο συνάδελφος Δημήτριος Κονομόδης και εγώ απλώς παρακολουθούσα την πορεία της, όπως σας έχω ενημερώσει και με το άνω έγγραφό μου. Ήδη κατά την δικάσιμο της 1ης.6.2011 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου η αντίδικος εταιρεία ματαίωσε μία αγωγή της που είχε ασκήσει κατά της εταιρείας. Η αντίδικος εταιρεία είχε επαναφέρει μία έφεσή της στο εφετείο Ναυπλίου η οποία εξεδικάζετο την 4η.5.2011 και ανεβλήθη για την δικάσιμο της 19ης.9.2012 και πλήρη ενημέρωση θα πρέπει να σας κάνει ο συνάδελφος που χειρίζεται την υπόθεση, όπως σας προανέφερα. Επίσης, να σας αναφέρω ότι δεν έχει ασκηθεί αγωγή απόδοσης του μισθίου λόγω παρέλευσης 16ετίας, καθόσον η ασκηθείσα από εμάς αγωγή για μη καταβολή διαφοράς μισθωμάτων 45.644,10 ευρώ εκκρεμεί και εμπεριέχει αίτημα απόδοσης του μισθίου λόγω δυστροπίας και συνεπώς λόγω εκκρεμοδικίας δεν θα μπορούσε να ασκηθεί αγωγή με το ίδιο αίτημα απόδοσης του μισθίου, εξ’ άλλου έχω ενημερώσει σχετικά με το άνω έγγραφό μου.
4
Επίσης ο ίδιος συνάδελφος, Δημήτριος Κονομόδης, χειρίζεται τη υπόθεση της αγωγής του Ευθυμίου Κόντη κατά της εταιρείας στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου, η οποία εξεδικάζετο την 19.1.2011, αλλά ανεβλήθη για την δικάσιμο της 1ης.2.2012
5 Επίσης, έχει ασκηθεί αγωγή από τον Θεοδόσιο Τζογανάκο στο Ειρηνοδικείο Κορίνθου για την δικάσιμο της 7ης.11.2011 και στον οποίο είχαμε αποστείλει εξώδικο για τη λύση της μίσθωσης ενός οικοπέδου του για χώρο στάθμευσης. Απ’ ότι δε πληροφορήθηκα από τον συνάδελφο, που είχε υπογράψει την αγωγή, ο εν λόγω αντίδικος ικανοποιήθηκε οικονομικά, χωρίς να το γνωρίζω αυτό επίσημα από την εταιρεία.
6 Κατά της εταιρείας έχει ασκήσει αγωγή η εταιρεία φύλαξης κτιρίων MEGA FOUR SECURITY, η οποία φύλασσε το δημαρχείο, στο Ειρηνοδικείο Κορίνθου και θα εκδικασθεί στη δικάσιμο της 8ης.3.2012.
7 Επίσης, κατά της εταιρείας και κατά της ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ έχει ασκηθεί αγωγή από την Γενική Τράπεζα η οποία εκδικάζεται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στην δικάσιμο της 20ης.9.2012.
8 Επίσης, να σας αναφέρω ότι έχει επανέλθει για δεύτερη φορά η Μοχλός Α.Ε. σε διοικητικό επίπεδο με έγγραφό της στην Περιφέρεια Πελοποννήσου παραπονούμενη για την είσπραξη από εμάς με ενέργειές μου της εγγυητικής επιστολής την 27.7.2010 ποσού 246.268,66 ευρώ, που είχε δοθεί για τη δοθείσα προκαταβολή των 81.366.686 δρχ. από 23.11.2001 ισχυριζόμενη σήμερα, παρ’ ότι σε δικόγραφά της ισχυρίζετο στο παρελθόν το αντίθετο, ότι δήθεν η σύμβαση του έργου του παραλιακού πεζόδρομου είναι ενεργή και απαιτούν την προκαταβολή. Για το θέμα αυτό τους είχε απαντήσει στο παρελθόν στο ίδιο αίτημά τους ο διευθυντής της εταιρείας και απ’ ότι μου είχε είπει θα τους επαναλάμβανε την απάντησή του.
Ούτως εξ όσων δύναμαι να γνωρίζω οι άνω υποθέσεις - δίκες είναι εκκρεμείς και με πάσα επιφύλαξη σας αναφέρω αυτές με την όποια ενημέρωση είχα από την εταιρεία σχετικά με αυτές.
Γ Για όλους τους άνω αναφερόμενους λόγους στην Α παράγραφο του παρόντος και με την επιφύλαξη οιουδήποτε δικαιώματός μου δηλώνω με πάσα επιφύλαξη των δικαιωμάτων μου προς τον κ. πρόεδρο ,τον κ. αντιπρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. και προς πάντα αρμόδιο, ότι η υπ’ αριθ. 73/18-15.7.2011 του Δ.Σ. της εταιρείας, που μου θυροκολλήθηκε προκειμένου να λάβω γνώση και αφορά την κατ’ εσάς διακοπή της συνεργασίας μας, είναι καθ’ ολοκληρία άκυρη. Καταγγέλλω αυτήν ως μη νόμιμη τύποις και ουσία, αόριστη και καταχρηστική καθόσον δεν αναφέρεται σε καταγγελία της από Απριλίου 2008 συμβάσεώς μου εργασίας αορίστου χρόνου με την εταιρεία με πάγια αντιμισθία, την οποία παραβλέπετε και δεν καταγγέλλετε για σπουδαίο και μόνον λόγο, όπως επιβάλλεται από το νόμο και με την καταβολή σε εμέ της νομίμου προβλεπομένης αποζημιώσεώς μου των έξι μηνιαίων μισθών σύμφωνα με το άρθρο 94 του Κώδικα περί Δικηγόρων (ΝΔ.3026/54).

Σας καλώ δε, όπως ανακαλέσετε την άνω άκυρη, παράτυπη και καταχρηστική απόφασή σας, άλλως, όπως προβείτε νομίμως σε καταγγελία της από Απριλίου 2008 συμβάσεώς μου εργασίας αορίστου χρόνου με την εταιρεία καταβάλλοντάς μου την νόμιμη αποζημίωσή μου.
Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου οποθενδήποτε απορρέοντος.»
(231111)




ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Με επτά θέματα, μεταξύ των οποίων το πρώτο πάρα πολύ σοβαρό, συνεδριάζει την προσεχή Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 19:30, η δημοτική κοινότητα Λουτρακίου Περαχώρας, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1 Εισήγηση περί καθορισμού ανώτατου αριθμού αδειών, κατά κατηγορία επαγγελμάτων, που πρόκειται να χορηγηθούν το επόμενο έτος και προσδιορισμό ισάριθμων, συγκεκριμένων θέσεων για την άσκηση υπαίθριων στάσιμων εμπορικών δραστηριοτήτων. Βάσει του Ν. 3377/2005.
2 Αποδοχή ή μη δωρεάς του Νικόλαου Κινόπουλου προς το δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων.
3 Περί εξέτασης αιτήματος του Αναστάσιου Μοσχόπουλου στην περιοχή Λειβαδάκι για επέκταση δημοτικού φωτισμού.
4 Περί εξέτασης αιτήματος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «ΕΙΡΗΝΗ» για επέκταση δημοτικού φωτισμού.
5 Περί εξέτασης αιτήματος του Παναγιώτη Σακελλαρίου για επέκταση δημοτικού φωτισμού.
6 Περί εξέτασης αιτήματος του Ευστράτιου Γκοτζαρίδη για επέκταση δημοτικού φωτισμού.
7 Περί εξέτασης αιτήματος του Βασίλειου Βουλτσίδη για επέκταση δημοτικού φωτισμού.
(231111)
Return top