Είπαν…

«Έχουν βγει για τα καλά τα μαχαίρια στην αυλή του αυτοκράτορα. Έμπιστο εξαπτέρυγό του -μάλλον αντιδήμαρχος- με τις ευλογίες φυσικά του Κώωτση, επιδίδεται μέσω του ιστολογίου που είναι διαχειριστής, σε κτυπήματα κάτω από τη μέση σε βάρος του ενός εκ των μετρ της επικοινωνίας, λόγω της γενικότερης δυσαρέσκειας που υπάρχει στο πρόσωπό του. Από την πλευρά του ο …μετρ της επικοινωνίας, χοντρόπετσος, αφού πέφτει ο μισθός, δεν καταλαβαίνει τίποτε… καθ’ ότι μπορεί και παραγοντίζει.»

(231111)




Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ή ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ

Καθοριστική είναι η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου για την τύχη της Λουτράκι Α.Ε. και τον τρόπο που ασκεί την προεδρεία της ι Κώωτσης, τόσο υπέρ των συμφερόντων αυτής καθ’ εαυτής της εταιρείας, όσο και η στάση του έναντι των συνκοινοπρακτούντων στην Club Hotel Casino Loutraki.
Οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης μετά το χαρτοπόλεμο εξωδίκων μεταξύ του Κώωτση και του Αντώνη Στεργιώτη, θα πρέπει να του ζητήσουν να ξεκαθαρίσει τη θέση του, υπό ποίες συνθήκες αποστέλλει εξώδικα, χωρίς προηγουμένως να έχει τη σχετική εξουσιοδότηση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.
Με τις πρωτοβουλίες του αυτές, ι Κώωτσης, αυθαιρετώντας, εκθέτει ανεπανόρθωτα το δήμο Λουτρακίου, πυροδοτεί την ένταση στις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών, όταν προηγουμένως και μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν στοιχεία όχι μόνο να αποδεικνύουν, αλλά τουλάχιστον να συνηγορούν για παραβατικές ή τουλάχιστον έκνομη συμπεριφορά κατά την άσκηση των καθηκόντων του Αντώνη Στεργιώτη.
Είναι ευκαιρία σήμερα, λόγω και της παρουσίας του, να προκληθεί και να μιλήσει ανοικτά κι έξω από τα δόντια και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ως πρώην μέλος του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργος Κακαβάς. Είναι αναγκαιότητα κι επιβάλλεται οι επικεφαλής των συνδυασμών να πιέσουν ασφυκτικά τον Γιώργο Κακαβά, προκειμένου να σταματήσει να το παίζει «Ελβετία», καθ’ ότι ήταν ένας από αυτούς που συνέβαλαν κι ώθησαν τις διαδικασίες για να φτάσει η εταιρεία στη γνωμοδότηση Τσοβόλα, την οποία «πνίγει» ι Κώωτσης για δικούς του κι εντελώς ανεξήγητους λόγους, που όχι μόνον δεν ωφελούν, αλλά αντίθετα έχουν επιβαρύνει τη Λουτράκι Α.Ε., ενώ παράλληλα απεμπολεί και τα συμφέροντά της.
Θα πρέπει δε όλοι να λάβουν πάρα πολύ σοβαρά υπόψη τους ότι η CHCL βρίσκεται σε άσχημη και κρίσιμη καμπή, με συνέπεια να μην απαιτούνται πυροτεχνήματα κα κροτίδες, αλλά ουσιαστικές κινήσεις που θα φέρουν κοντά τις δύο πλευρές για την από κοινού αντιμετώπιση των οξύτατων προβλημάτων και με τη Λουτράκι Α.Ε. να δρομολογεί την κατοχύρωση των απαιτήσεών της. Μέχρι σήμερα ι Κώωτσης αναδεικνύεται με τις πρωτοβουλίες του κατώτερος των περιστάσεων και το μόνο που κάνει είναι να απειλούνται από τους χειρισμούς του να τιναχθούν τα πάντα στον αέρα.
Επιπρόσθετα, θα πρέπει να του τεθεί το ερώτημα πώς θα πάει σε συνεδρίαση του διαχειριστικού συμβουλίου και να προεδρεύει ο Αντώνης Στεργιώτης, εκτός αν τον έβαλαν να ακολουθεί αυτή την τακτική για να επικαλείται προσχηματικό λόγο και να σταματήσει να πηγαίνει στις συνεδριάσεις του διαχειριστικού συμβουλίου. Γιατί, αν ι Κώωτσης, έτσι όπως τα έχει κάνει, μεταβεί να συμμετάσχει σε συνεδρίαση του διαχειριστικού συμβουλίου υπό την προεδρεία του Αντώνη Στεργιώτη, τότε θα πρόκειται για τον απόλυτο αυτοευτελισμό του.
Επίσης, ι Κώωτσης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις πώς απευθύνθηκε στη δικηγορική εταιρεία Ν. Παπαχρονόπουλος και Συνεργάτες, χωρίς προηγουμένως να έχει πάρει απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. Πρόκειται για άλλη μια αυθαίρετη πράξη του Κώωτση, που αναδεικνύει την προσφιλή του τακτική σε παραβατική συμπεριφορά.
Άλλο ένα θέμα που θα πρέπει να κατατροπωθεί σήμερα ι Κώωτσης είναι η τροπή της εξέλιξης υπέρ των συμφερόντων του Λουτρακίου και των πολιτών του για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου. Πρέπει να θεωρείται υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι ι Κώωτσης θα προσπαθήσει να δώσει παράσταση και να παίξει θέατρο με τη θετική εξέλιξη για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, υποστηρίζοντας ότι «εμείς με τις προσπάθειες που καταβάλαμε σύμφωνα και με το προεκλογικό μας πρόγραμμα και την προσωπική μου δέσμευση φέρνουμε το σύγχρονο μέσο στην πόλη για να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες μας». Ι Κώωτσης κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χάσει την ευκαιρία να κατηγορήσει και την αντιπολίτευση ότι δεν έκανε τίποτε, αλλά αντίθετα συνέβαλαν να χαθεί το έργο.

(231111)
Return top