ΚΟΥΙΖ

Ποιός από τους στενούς κι ευνοουμένους ανθρώπους του Κώωτση δεν ασχολείται με τίποτε περισσότερο, παρά το μόνον ενδιαφέρον του είναι οι όπερες, ενώ επιδίδεται καθημερινά και στα φιλιά με τις χαρές που κάνει;
(111111)




Είπαν…

«Ύποπτο(;) το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας στο δήμο Λουτρακίου, το οποίο συνέρχεται χωρίς ουσιαστικό θέμα, αλλά μάλλον κάτι πρέπει να υποκρύπτει;»

(111111)




ΚΩΩΤΣΗΣ ΚΑΙ «ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ» ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ(;)
ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΚΑΖΙΝΟ!

Κάθε ημέρα που περνάει ι Κώωτσης με τους ανεπαρκείς και πλέον ακατάλληλους συμβούλους του, δεν κάνουν τίποτε περισσότερο από το να επιβεβαιώνουν πόσο ανίκανοι, πόσο κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά και πόσο επικίνδυνοι είναι.
Οι ανεπαρκέστατες δυνατότητες του Κώωτση και των ανθρώπων του, έχουν ως αποτέλεσμα να μην ασχολείται με την αντιμετώπιση και την παροχή λύσεων στα προβλήματα, αλλά κυρίως να ασχολείται με το… κουτσομπολιό κι όχι την ουσία της πολιτικής.
Στο δεκάμηνο που έχει παρέλθει, μεταξύ των «θαυμάτων» του Κώωτση είναι και η τύχη της Λουτράκι Α.Ε., την οποία μαζί με τα περιουσιακά της στοιχεία, με πρόσω ολοταχώς τις μηχανές, την οδηγεί σε κατευθείαν σφοδρότατη σύγκρουση στα βράχια.
Οι αποκαλύψεις του loutraki-press προχθές Τετάρτη με τίτλο «Ι Κώωτσης οδηγεί στο κλείσιμο Thermal Spa και Λουτράκι Α.Ε. με ζητούμενο αν το προσωπικό πληρωθεί για το 15νθήμερο», μεταξύ άλλων γινόταν αναφορά, στην περιπαικτική συμπεριφορά του Κώωτση προς το βασικότερο εργολάβο όλων των τελευταίων μεγάλων έργων στο δήμο Λουτρακίου.
Πρόκειται για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε., Γιώργο Βλάχο, προς την εταιρεία του οποίου το οφειλόμενο ποσό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, καθ’ ότι υπερβαίνει τα € 5.000.000, ενώ οι επιταγές της Λουτράκι Α.Ε. που έχει στην κατοχή της η ανάδοχος εταιρεία, ήδη είναι από μηνών, ίσως κι έτους, διαμαρτυρημένες!
Ι Κώωτσης με τους συμβούλους του λόγω και της συμπεριφοράς του, αντί να έχουν… πάρει φωτιά να τρέχουν και να μη φθάνουν, λόγω των διαταγών πληρωμής που έχουν εκδοθεί από την Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε., βιώνουν τη νιρβάνα που τους παρέχει η εξουσία και περί άλλων τυρβάζουν!.. Κανείς τους, εκτός από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αντιλαμβάνεται ότι με τη διενέργεια συντηρητικής κατάσχεσης στη Λουτράκι Α.Ε., χάνεται για λογαριασμό του δήμου Λουτρακίου η άδεια του καζίνο.
Επιτέλους, πότε θα ξυπνήσετε να αντιληφθείτε ποια είναι η αποστολή σας;
Επιπρόσθετα, είναι άκρως επιβεβλημένο να αντιδράσουν και να συγκληθεί ένα συμβούλιο προσωπικοτήτων στο Λουτράκι -βρίσκονται εν ζωή πέντε πρώην δήμαρχοι, καθώς επίσης και πρώην πρόεδροι του δημοτικού συμβουλίου- που θα πρέπει να παρέμβει στις ενέργειες του Κώωτση, έτσι ώστε να κινηθεί στην κατεύθυνση υπεράσπισης των συμφερόντων του τόπου.

Γκάφες και ανοησίες από το επιτελείο του Κώωτση
Η εμπλοκή του ονόματος της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε., «προκάλεσε» την αντίδρασή της και χθες με ηλεκτρονική επιστολή προς το loutraki-press, τονίζει τα ακόλουθα:
«Κύριοι,
σχετικά με δημοσίευμα στο
http://loutraki-press.blogspot.com, όπου αναφέρονται «πληροφορίες» αναφορικά με τις σχέσεις της εταιρείας μας και του διευθύνοντα συμβούλου με την Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε., σας ενημερώνουμε ότι:
α) Δεν προτιθέμεθα να προβούμε σε κανένα σχολιασμό των αναγραφόμενων.
β) Σε κάθε περίπτωση οι σχέσεις μας με την Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. τα αιτήματά μας και οι τυχόν διαφωνίες μας εκφράζονται αποκλειστικά και μόνον από την επίσημη αλληλογραφία μας με την Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. και τα επίσημα έγγραφά μας προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ.»
Εδώ αξίζει να υπενθυμηθεί η ανάρτηση του loutraki-press για να γίνει αντιληπτό τι «προκάλεσε» την αντίδραση της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.
«Από τους εγκληματικούς χειρισμούς του Κώωτση, τα ψέματα και το «κρυφτούλι» στο τηλέφωνο προς τον εργολάβο της Αλέξανδρος Τεχνικής, Γιώργο Βλάχο, ο επιχειρηματίας έχει εξοργισθεί πλήρως και σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, λόγω του εμπαιγμού του έχει εκδώσει διαταγές πληρωμής, τις οποίες θα κοινοποιήσει εντός της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ παράλληλα είναι πλέον αποφασισμένος να προχωρήσει σε συντηρητική κατάσχεση μέχρι το ισόποσο της οφειλής.
Αξίζει να επισημανθεί, ότι ι Κώωτσης στην… παράγκα διατεινόταν για τους άριστους χειρισμούς του έναντι του Γιώργου Βλάχου, άσχετα αν κανείς δεν αντιδρούσε, δεδομένου ότι οι παριστάμενοι γνώριζαν από πρώτο χέρι την πραγματική κατάσταση, καθώς επίσης και την αντιμετώπιση του Κώωτση, έναντι του συγκεκριμένου εργολάβου. (Άλλη μια φορά που ι Κώωτσης έλεγε τη δική του… κατά φαντασίαν αλήθεια)»
Διαβάζοντας ο κάθε καλόπιστος αναγνώστης την ανάρτηση της Τετάρτης, αλλά κυριότερα οι υποψιασμένοι, διαπιστώνεται ότι δεν υπήρχε λόγος αντίδρασης από την Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.
Αυτό, εξάλλου, προκύπτει και από το περιεχόμενος της επιστολής, όπου η Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. δεν διαψεύδει απολύτως τίποτε, γεγονός μεθερμηνευόμενον ότι αποδέχεται τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι οποίες προφανώς, σε συντριπτικό ποσοστό μ’ εξαίρεση κάποιες λεπτομέρειες, αποτυπώνουν την πραγματικότητα.
Επομένως, η Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. δεν είχε κανένα απολύτως λόγο να προβεί στην αποστολή επιστολής. Αυτό πρακτικά σημαίνει -πρόκειται για εκτίμηση- ότι της ζητήθηκε είτε από τον Κώωτση (μάλλον δύσκολο γιατί κρυβόταν και κρύβεται από τον Γιώργο Βλάχο, περισσότερες είναι οι πιθανότητες να έβαλε κάποιον από τα εξαπτέρυγά του να μεταφέρει την παράκλησή του) να προβεί στην αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας προς το loutraki-press.

Ανεγκέφαλοι, πώς να προβεί η Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. σ’ αυτήν την ενέργεια;
Να πάει κόντρα στα συμφέροντά της και η ίδια να ακυρώσει τις διεκδικήσεις της;
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει, αλλά ποιος να την έχασε;..

Ενδιαφέρον για… το κουτσομπολιό, δίκην κυρακατίνας
Στον ενδέκατο μήνα της θητείας τους, οι ρέκορντμαν της επικινδυνότητας και της ανικανότητας που μόνον στόχο έχουν -κι όχι μόνον- την είσπραξη του μηνιαίου μισθού -ι Κώωτσης με τα εξαπτέρυγά του και τους συμβούλους του- οδηγούν την Λουτράκι Α.Ε. και το δήμο γενικότερα στην καταστροφή, χωρίς να ασχολούνται με την επίλυση των προβλημάτων που κληρονόμησαν αφενός, τους προκύπτουν λόγω Καλλικράτη αφετέρου, αλλά και αυτά που γνώριζαν κι άφησαν να σύρονται για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, καθώς επίσης κι αυτά που οι ίδιοι δημιουργούν από την επικινδυνότητά τους.
Κυρίαρχό τους μέλημα είναι το κουτσομπολιό, δίκην κυρακατίνας της γειτονιάς, ενδιαφερόμενοι να μάθουν ποιος τα είπε στο loutraki-press και τον Ηλιακόπουλο και δεν ασχολούνται πώς θα διορθώσουν τα χάλια τους, να βελτιωθεί η πολύ κακή κατάσταση που έχουν φέρει την εταιρεία και πώς θα αντιμετωπισθούν τα προβληματα με την Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. κι όχι μόνον;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press την Τετάρτη το πρωί έγινε ο κακός χαμός στην Λουτράκι Α.Ε. κι αναζητούσαν να μάθουν ποιο είναι το πρόσωπο που διοχέτευσε τις πληροφορίες στο loutraki-press;

Κανενός δεν ίδρωσε το αυτί για το περιεχόμενο των αποκαλύψεων, επιδεικνύοντας πλήρη αδιαφορία, που η Λουτράκι Α.Ε., είναι αντιμέτωπη με την ολοκληρωτική καταστροφή!

Τι απάντησε στον Γιώργο Βλάχο ο έμπιστος του Κώωτση
Νεότερες πληροφορίες θέλουν ο επιχειρηματίας Γιώργος Βλάχος, αγανακτισμένος που δεν σήκωνε το τηλέφωνο ι Κώωτσης, αναγκάσθηκε να απευθυνθεί στον αντιπρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε. -άνθρωπο του Κώωτση- Δημήτρη Λογοθέτη, προκειμένου να πληροφορηθεί ποιες είναι οι διαθέσεις της εταιρείας απέναντί του κι εκείνος του απάντησε: «Δεν γνωρίζω τι μου λες. Δεν είμαι αρμόδιος. Σε παρακαλώ μην με ξαναενοχλήσεις.»
(111111)




ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα και χωρίς κανένα απολύτως ουσιαστικό θέμα -σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας- εκ νέου το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου.
Μακάρι να τους έπιασε η προκοπή στη δημοτική αρχή να επιλύσουν τα σοβαρότατα προβλήματα που σωρεύονται για τον τόπο. Ο λόγος όμως, κατά πάσα πιθανότητα, μόνον αυτός δεν είναι για το συνδυασμό Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, καθ’ ότι μέχρι σήμερα έχουν επιδείξει ότι αυτό είναι το μόνον που δεν τους ενδιαφέρει!..
Από την πρώτη ανάγνωση, καταγράφεται μ’ επιφύλαξη, μάλλον πρέπει να τελειώνουν ως συνήθως οι χρονικές προθεσμίες για τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου κι έρχονται άλλη μια φορά να πάρουν απόφαση με το πιστόλι στον κρόταφο των μελών του δημοτικού συμβουλίου. Τρέχουν πίσω από τα γεγονότα για να προλάβουν τις εξελίξεις…
Τα επτά μόλις θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1 Γνωμοδότηση για οριοθέτηση οικισμού Κάβου Ισθμίας.
2 Γνωμοδότηση επί της πρότασης διέλευσης αγωγού φυσικού αερίου από τη ΔΕΣΦΑ.
3 Λήψη απόφασης για καταστροφή άχρηστων αντικειμένων του δήμου.
4 Συγκρότηση γνωμοδοτικής Επιτροπής σε θέματα ίδρυσης, μετακίνησης και κατάργησης λαϊκών αγορών δήμου.
5 Έγκριση πίστωσης για επέκταση δημοτικού φωτισμού στην περιοχή «Καλαμάκι – Ίσθμια». Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων. Αναμόρφωση προϋπολογισμού.
6 Έγκριση πίστωσης για επέκταση δημοτικού φωτισμού στην περιοχή «Γαλότα». Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων. Αναμόρφωση προϋπολογισμού.
7 Εξέταση αιτήματος Πέτρου Θωμαΐδη για επιστροφή ποσού από Τέλος Ακαθαρίστων Εσόδων, για το χρονικό διάστημα 1/7/2010 – 30/9/2010 & 1/10/2010 - 31/12/2010, επ’ ονόματι Φίλιππα Κακούρα, ως αχρεωστήτως καταβληθέντος. Διάθεση πίστωσης.
(111111)




ΝΕΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ THN «ΜΕΡΙΜΝΑ» TOY ΔΟΚΟΠΑΠ

Επαναλαμβάνεται την προσεχή Τρίτη 15 Νοεμβρίου και ώρες 12:00 - 15:00 στο ιατρείο του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας , Αλληλεγγύης & Παιδείας (ΔΟΚΟΠΑΠ) «Μέριμνα», Ελ. Βενιζέλου 4 στο Λουτράκι.
Ο έλεγχος γίνεται δωρεάν και αφορά κυρίως καπνιστές που είναι άνω των σαράντα ετών, ενώ η εξέταση διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά.
Η «Μέριμνα» σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διαδικασία της περασμένης Τρίτης και κυρίως την ιατρό πνευμονολόγο Σοφία Κατσιμπούλα.

(111111)
Return top