ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο πρώην ή ο νυν κοινοβουλευτικός άνδρας, που μόλις πριν τρεις ημέρες έλεγε: «Καλό παιδί ι Κώωτσης, αλλά κοιμάται όρθιο!»
Δεν ήξερες δεν ρώταγες; Κύρια/ε πρώην ή νυν βουλευτή αν γνώριζες για το καλό και το αν κοιμάται ή προσπαθεί να μας κοιμίσει όλους θα τίναζες τη σκούφια σου…
(271111)




Είπαν…

«Ι Κώωτσης,
αν γνώριζε τι αντιπροσωπεύει ο κωδικός ταγματάρχης δεν θα τολμούσε ούτε καν να συνομιλήσει μαζί του με τις δεύτερες και τρίτες σκέψεις που είχε στο μυαλό του, πολύ περισσότερο να τον εξαπατήσει. Αν παρ’ ελπίδα τώρα μάθει τι εστί ταγματάεχης, πράγμα αδύνατον, δεν θα πρέπει να νοιώθει ασφαλής για την ξεφτίλα που θα υποστεί, ακόμη κι αν κρυφτεί στην τελευταία σπηλιά ή την τελευταία κατακόμβη πάνω στην ελληνική επικράτεια.
Κι αυτό; Γιατί κάνει κακό στον τόπο του!..»
(271111)




ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…

Χθες το πρωί έξω από το κατάστημα του επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι συνομιλούσαν ο Δημήτρης Καραπατάς με το στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων Πελοποννήσου Βαγγέλη Σπινθάκη.
Κατά σύμπτωση, εκείνη την ώρα, κατερχόταν τη Χατζοπούλου ένα αυτοκίνητο στο οποίο συνοδηγός ήταν ι Κώωτσης και στο τιμόνι η σύζυγός του Φωτεινή Ανδρέου.
Μόλις έφθασε το όχημα στο ύψος των δύο συνομιλητών, ι Κώωτσης έκλεινε προς την αριστερή πλευρά του οχήματος λέγοντας: Είδατε τι έκανα για τον προαστιακό;
Κάγκελο και οι δύο, μόνον που δεν λιποθύμησαν.
Η πληροφορία έφθασε χθες το βράδυ στο loutraki-press, ενώ όταν ρωτήθηκε ο Δημήτρης Καραπατάς, αν και παραμιλούσε μέχρι αργά, δεν ήθελε να πιστέψει όσα άκουσε να εκστομίζονται από το στόμα του ηθοποιού Κώωτση.
Ειρήσθω εν παρόδω η συνάντηση των τριών καθηγητών συγκοινωνιολόγων εκ των οποίων οι δύο και πολεοδόμοι, με τον Κώωτση και τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Λουτρακίου, παρόντος του Δημήτρη Καραπατά θα πραγματοποιηθεί τη μεταπροσεχή Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:30 στην Ιάσωνος.
Ως γνωστόν, ι Κώωτσης αύριο, πετάει για Βρυξέλλες συνοδευόμενος από τον έναν εκ των δύο επικοινωνιολόγων του Τάσο Φουντούκη!
Λέγεται ότι πηγαίνει εκεί για να ενημερωθεί για τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις διαδικασίες -πως γίνονται- οι χρηματοδοτήσεις των έργων.
Πάντως εισαγωγή τεχνογνωσίας Κώωτση, οι Βρυξέλλες αποκλείεται να θέλουν να κάνουν…
(271111)




ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η «ΦΟΥΣΚΑ» ΜΕΤΟΧΗ ΚΩΩΤΣΗΣ, ΑΚΟΜΗ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ

Το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. την περασμένη Πέμπτη κι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από αυτό, αρχίζει να ανατρέπει το σκηνικό και η πλάστιγγα να γίνεται λιποβαρής προς τον Κώωτση.
Δημοτικοί σύμβουλοι, μαζί τους και αυλικοί του μεταλλαγμένου συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι στο βασίλειο της Δανιμαρκίας υπάρχει σαπίλα…
Στη μερίδα των μελών του μεταλλαγμένου πλέον συνδυασμού που μέχρι πρότινος δημιουργούντο ερωτήματα τη θέση τους έχει διαδεχθεί η αμφισβήτηση, ενώ σ’ αυτούς που είτε δεν έδιναν σημασία, είτε προσπαθούσαν να υποτιμήσουν και να απαξιώσουν αποκαλύψεις, έχουν αρχίσει πλέον να υπεισέρχονται διαφόρων ειδών ερωτήματα.
Οι περισσότεροι εξ’ αυτών πλέον, παραμένουν ευθυγραμμισμένοι και δεν εκδηλώνονται, γιατί τούτη τη στιγμή δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, σιωπούν ή σκοπίμως αλληθωρίζουν, έχοντας κατά νου ότι μέχρι τις επόμενες εκλογές μεσολαβούν περίπου τριάντα ένας μήνες. Κατά την πάγια πρακτική των μελών του μεταλλαγμένου συνδυασμού, είναι προφανές ότι σκέφτονται μήπως βολευθούν σε κάποια έμμισθη θέση απολαμβάνοντας το μηνιαίο μισθό τους(;) αδιαφορώντας αν πολιτικά διασύρονται και το πολιτικό τους μέλλον ολοκληρώνεται εδώ.
Δυσαρέσκεια πλέον, έχει αρχίσει να εκδηλώνεται και από την κοινή γνώμη, η οποία απευθυνόμενη σε μέλη του συνδυασμού τους λέει ότι πλέον πέρασε ένας χρόνος και δεν βλέπουμε να έχετε κάνει τίποτε!
Κώωτση, με τον καινούργιο χρόνο αρχίζουν τα όργανα και θα πρέπει πλέον να κάνεις απολογισμό να μας πεις τι έκανες και το μόνο νέο έργο είναι ο προαστιακός σιδηρόδρομος, που είναι του Δημήτρη Καραπατά, οποιουδήποτε άλλου, πλην των μελών του μεταλλαγμένου συνδυασμού σου.
(271111)
Return top