ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο έμπιστος άνθρωπος του Κώωτση που «παρακολουθεί - λαμβάνει κατευθύνσεις» marketing από επιχειρηματία του οποίου οι δραστηριότητες εμπλέκονται και με το δήμο Λουτρακίου;
(241111)




Είπαν…

Παύλος Παύλου: «Είμαι ένας από τους χιλιάδες δημότες του δήμου Λουτρακίου που του έχεις πει ότι θα τα πούμε και τι κάνεις το Σαββατοκύριακο;»
Κώωτσης: «Λυπάμαι, λυπάμαι…»
Τώρα λυπάται γιατί λέει ψέματα κατ’ έφεσιν κι εθισμόν ή γιατί μεταξύ των «θυμάτων» του ήταν κι ο Παύλος Παύλου;
Άβυσσος η ψυχή του Κώωτση ειδικότερα…

(241111)




ΚΩΩΤΣΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…
ΟΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ


Ι Κώωτσης μετερχόμενος του σπαραξικάρδιου ύφους και δίνοντας παράσταση ως κάκιστος ηθοποιός πιπιλώντας την ίδια καραμέλα, συμπεριφέρεται ως να μην έχει αντιληφθεί ότι ήδη παρέρχονται πλέον ένδεκα μήνες, κατέχοντας το τιμόνι του δήμου και πλέον κρίνεται εκ του αποτελέσματος που παράγει.
Επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια ι Κώωτσης, πιστεύοντας ότι θα συγκινήσει τα πλήθη, αναφέρθηκε και πάλι στα υψηλά ποσά που διαχειρίσθηκαν οι προκάτοχοί του, κάτι άλλωστε που είναι πραγματικότητα. Σήμερα, ένδεκα μήνες μετά, με το να εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν έχω χρήματα και βρήκα άδεια ταμεία, δεν παράγει αποτέλεσμα.
Η άλλη πραγματικότητα είναι ότι ι Κώωτσης εξελέγη υποσχόμενος ότι θα αλλάξει τη δεινή κατάσταση για το δήμο και θα τον βάλει σε τροχιά ανάπτυξης.
Μέχρι σήμερα προς αυτή την κατεύθυνση δεν κάνει και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε. Το μόνο ότι βολεύονται κι απολαμβάνουν μισθό οι πέριξ από αυτόν. Το λυπηρό είναι ότι όχι μόνο δεν συμπεριφέρεται ως θεατής και διαχειριστής, αλλά παράλληλα απεμπολεί τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου, έχοντας θέσει σε άμεσο κίνδυνο περιουσιακά του στοιχεία.
Ο λόγος και πάλι για τη γνωμοδότηση Τσοβόλα και τα περίεργα παιχνίδια που πάει να παίξει σύμφωνα μ’ αυτά που τον βάζουν και τον κατευθύνουν οι σύμβουλοί του να πράξει, τα οποία όμως κατ’ εξοχήν στην ουσία ζημιώνουν το δήμο Λουτρακίου.
Έτσι, καλόν κι ωφέλιμον για το Λουτράκι και τους πολίτες του θα είναι, ι Κώωτσης να αντιληφθεί ότι χρόνος σε τούτη τη φάση για ηθοποιία δεν υπάρχει… Επιβάλλεται να αναλάβει δράση και τουλάχιστον να αξιοποιήσει αυτό που έχει χειροπιαστό και δεν είναι άλλο από τη γνωμοδότηση Τσοβόλα.
(241111)




ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.


Τον Κώωτση, για μεθοδευμένη τακτική συκοφαντικής δυσφήμισης με διαδιδόμενα ψευδέστατα κι ανυπόστατα γεγονότα που βλάπτουν σαφέστατα την επαγγελματική του τιμή και υπόληψη, καταγγέλλει ο δικηγόρος Κορίνθου Γιώργος Πέτρου με αφορμή το 8ο θέμα της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας που προβλέπει τον "ορισμό δικηγόρου με καθορισμό αμοιβής του για την απόκτηση όλων των εγγράφων και υποθέσεων από τον τέως νομικό σύμβουλο της εταιρείας Γιώργο Πέτρου, καθώς και κατάθεση αγωγής αποζημίωσης".
Πιο συγκεκριμένα, επιφυλασσόμενος των δικαιωμάτων του σε εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία - καταγγελία - πρόσκληση προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. ο Γιώργος Πέτρου τους γνωστοποιεί την υπ’ αριθ. πρωτ. 592/23-8-2011/Λουτράκι Α.Ε. έγγραφη απάντηση - δήλωση - γνωστοποίηση - πρόσκληση προς τον Κώωτση, με την οποία αντέκρουε τους ψευδείς ισχυρισμούς του για άρνηση παράδοσης φακέλων και εγγράφων που δήθεν κατείχε.
Ο Γιώργος Πέτρου ενημερώνει τα μέλη του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. ότι ζητούσε με την ως άνω επιστολή του την ενημέρωση των μελών του σώματος, αλλά ι Κώωτσης επέλεξε την τακτική της δημιουργίας εντυπώσεων επιδιώκοντας να τον απαξιώσει, να τον μειώσει επαγγελματικά και να τον κατασυκοφαντήσει κοινωνικά στην κοινωνία του Λουτρακίου, αλλά κι ευρύτερα, όπου ζει κι εργάζεται.
Ακόμη στο εξώδικό του ο Γιώργος Πέτρου επισημαίνει προς τα μέλη του Δ.Σ. ότι η αποπομπή του οφείλεται κι εκπορεύονται σε λόγους εκδίκησης του Κώωτση προς το πρόσωπό του γιατί με την υπ’ αριθ. πρωτ. 285/20-6-2011/Λουτράκι Α.Ε. γνωμοδότησή μου εισήγησή μου για τις παράνομες απ’ ευθείας προσλήψεις των τριών νομικών και του ενός οικονομικού συμβούλου που σας συνιστούσα, ότι θα έπρεπε να γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.2527/97 για να εξασφαλισθεί η διαφάνεια, η αντικειμενικότητα και η αμεροληψία και επ’ αυτού ήρθε και η υπ’ αριθ. πρωτ. 224/27.6.2011/Λουτράκι Α.Ε. γνωμοδότηση ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, που επίσης σας καυτηρίαζε για τις μεροληπτικές απ’ ευθείας προσλήψεις χωρίς έκδοση και κοινοποίηση προκήρυξης και χωρίς την τήρηση διατάξεων δημοσιότητος και διαφάνειας.
Το πλήρες κείμενο της υπ’ αριθ. πρωτ. 592/23-8-2011/Λουτράκι Α.Ε. ανήρτησε χθες το loutraki-press, ενώ πρώτη φορά το είχε αναρτήσει στις 11 Σεπτεμβρίου 2011. Τρεις ημέρες αργότερα, τον ίδιο μήνα Σεπτέμβριο, το loutraki-press είχε αναρτήσει και τον κανονισμό λειτουργίας που είχε καταθέσει ο τέως νομικός σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. με τον υπ’ αριθ. πρωτ. 219/25-5-2011/Λουτράκι Α.Ε.


To εξώδικο του Γιώργου Πέτρου που παρελήφθη από την Λουτράκι Α.Ε.
Τι αναφέρει στο πλήρες κείμενο του εξωδίκου του ο δικηγόρος Κορίνθου Γιώργος Πέτρου, προς τα μέλη του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., επισημαίνοντάς τους την ευθύνη των πράξεών τους.
«Κύριε πρόεδρε, κύριε αντιπρόεδρε, κύριοι σύμβουλοι.
Με έκπληξη πληροφορήθηκα, ότι κατά την συγκληθησόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011 μεταξύ των εννέα θεμάτων στην ημερήσια διάταξή του προς συζήτηση, συμπεριλαμβάνεται στο 8ο θέμα και "ο ορισμός δικηγόρου με καθορισμό αμοιβής του για την απόκτηση όλων των εγγράφων και υποθέσεων από τον τέως νομικό σύμβουλο της εταιρείας Γιώργο Πέτρου, καθώς και κατάθεση αγωγής αποζημίωσης".
Επειδή μετά λύπης μου διαπιστώνω κύριε πρόεδρε, ότι ακολουθείτε εσκεμμένα και κατ’ εξακολούθηση μία μεθοδευμένη τακτική απαξίωσής μου, συκοφάντησής μου και σπίλωσης της προσωπικότητός μου ως επιστήμονα νομικού, ως ατόμου και ως οικογενειάρχου, αναθρέφοντας τέσσερα (4) τέκνα, ασκώντας εντίμως το επάγγελμά μου και ζώντας αποκλειστικά απ’ αυτό και μόνο, στον τόπο μου, που τιμώ και σέβομαι και που γεννήθηκα εγώ και οι αείμνηστοι πρόγονοί μου.
Επειδή κ. πρόεδρε αντιλαμβάνεσθε πολύ καλά, ότι η αναγραφή και μόνον του ονόματός μου στο θεματολόγιο και η δημοσίευσή του σχετικά με την προσχηματική δήθεν μη παράδοση υπ’ εμού εγγράφων και υποθέσεων της εταιρείας και η απειλή κατάθεσης αγωγής αποζημίωσης, αποτελεί καταφανώς συκοφαντική δυσφήμησή μου, καθ’ όσον γνωρίζετε πολύ καλά ότι το ισχυριζόμενο και διαδιδόμενο από εσάς ως άνω γεγονός είναι ψευδέστατο και ανυπόστατο και βλάπτει σαφέστατα την επαγγελματική μου τιμή και υπόληψή μου.
Επειδή κ. πρόεδρε γνωρίζετε πολύ καλά, ότι στην κοινοποιηθείσα σε εμέ υπ’ αριθ. 73/18-15.7.2011 απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας και στο σκέλος της, που αφορούσε την παράδοση φακέλων και εγγράφων της εταιρείας, που δήθεν κατείχα, σας απήντησα και αντέκρουσα τους ψευδείς ισχυρισμούς σας με το από 16.8.2003 υπ’ αριθ. πρωτ. 592/23.8.2011 έγγραφό μου απάντηση δήλωση γνωστοποίηση και πρόσκληση, του οποίου λάβατε γνώση, άλλως οφείλατε, σας δήλωσα δε , ότι ουδένα φάκελο ή έγγραφα της εταιρείας κατείχα, παρά μόνον είχα φωτοτυπίες εγγράφων και δικογράφων τα οποία μου απεστέλοντο, τα δε πρωτότυπα αυτών τηρούντο και τηρούνται στα γραφεία της εταιρείας, άλλως, θα έπρεπε να τηρούνται και επί πλέον σας ενημέρωνα πλήρως για όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις της εταιρείας, όπως και στο παρελθόν είχα πράξει με το υπ’ αριθ. πρωτ.19/15.2.2011 Ενημερωτικό μου έγγραφο εκ 54 σελίδων και σας καλούσα, όπως στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρείας και με την είσοδο των τεσσάρων νέων μελών σ’ αυτήν, όπως Αναγιγνώσκατε την άνω απάντησή μου και να συμπεριλαμβάνατε ταύτην στα πρακτικά, προκειμένου να ελάμβανον γνώση τόσον τα νέα μέλη του Δ.Σ. όσον και όλο το σώμα.
Πλην όμως κ. πρόεδρε απ’ ότι αντιλαμβάνομαι, δεν έχετε πράξει το ανωτέρω, ήτοι να ενημερώσετε το σώμα για την απάντησή μου αυτήν, αλλά αντιθέτως επανέρχεσθε για τους ιδικούς σας λόγους όλως προσχηματικώς και προς δημιουργία εντυπώσεων να αναζητήσετε δήθεν "έγγραφα που κατέχω" επιδιώκοντας να με απαξιώσετε, να με μειώσετε επαγγελματικά και να με κατασυκοφαντήσετε στην κοινωνία του Λουτρακίου όπου κατοικώ και εργάζομαι, αλλά και ευρύτερα.
Επειδή η προσφορά μου ως δικηγόρου και τις περισσότερες φορές ανιδιοτελώς, τόσον στο δήμο μας όσον και στην συσταθείσα τότε ΔΕΤΑΛ-Π (προκάτοχος της ΔΑΕΤ και της σημερινής ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.) της οποίας υπήρξα μέλος του Δ.Σ. επί δημοτικής αρχής Ιωάννου Γιωτάκη ήταν σημαντική και ιδία με την μεταγραφή των περιουσιακών της στοιχείων(φυσικά λουτρά, λουτρά πολυτελείας κ.α.), όπως έπραξα και πάλιν επί ΔΑΕΤ, καθώς και σε ενέργειές μου για την παράταση της σύμβασης χρησιδανείου της Πλαζ του ΕΟΤ σε 50 χρόνια από τον ΕΟΤ, εκεί όπου σήμερα έχει ανοικοδομηθεί το ξενοδοχείο της Club Hotel Casino Loutraki, στη σύνταξη προκήρυξης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ΚΑΖΙΝΟ κ.α.
Επειδή η προσφορά μου στην εταιρεία ως νομικού συμβούλου ήταν σημαντικότατη κατορθώνοντας να εισρεύσει στο ταμείο της την 27.7.2010 ποσό 246.268,66 ευρώ μετά από επιτυχείς δικαστικές και εξωδικαστικές μου ενέργειες μετά του τότε προέδρου και δημάρχου Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη εισπράττοντες το ποσό αυτό από την Μοχλός Α.Ε.(Άλφα Τεχνική Α.Ε.) από προκαταβολή που είχε δοθεί από την εταιρεία από την 23η.11.2001!..
Κι ενώ θα ανέμενε ο οιοσδήποτε καλόπιστος τρίτος για τις υπηρεσίες μου αυτές, όσον και για την συμμετοχή μου στη σύνταξη του νέου Καταστατικού της εταιρείας και τη σύνταξη του Κανονισμού διαχείρισης, πέραν της άκυρης και καταχρηστικής καταγγελίας της συμβάσεώς μας στην οποία προβήκατε όλως αβασίμως, τουλάχιστον αν όχι να εισπράξω εύφημο μνεία, να σιωπάτε, εσείς όμως όλως αγνωμόνως παρ’ ότι με γνωρίζετε από ετών και ως επαγγελματία δικηγόρο και δη ως δικηγόρο σας, προβαίνετε όλως αναιτίως σε συκοφάντησή μου και δυσφήμησή μου γνωρίζοντες, ότι έτσι βλάπτεται η τιμή και η υπόληψή μου, ως επαγγελματία και ως ατόμου και οικογενειάρχου.
Επειδή το αυτό επράξατε τόσον κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρείας την 15η.7.2011,όταν με αποπέμψατε από την συνεδρίαση, όταν ταυτόχρονα στα γραφεία της εταιρείας την ημέρα αυτή ευρίσκοντο και ευρίσκονται όλως εξωθεσμικά όργανα και χωρίς καμία νόμιμη αρμοδιότητα και θέση στην εταιρεία, όπως έχει καταγγελθεί στον ηλεκτρονικό Tύπο.
Επίσης, κατά την συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης της εταιρείας την 3η.8.2011 στον χώρο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου με συκοφαντήσατε ισχυριζόμενος εν γνώσει σας, ότι αυτό ήτο ψευδές, ότι δήθεν καθυστερούσα επί τετράμηνο τη σύνταξη του κανονισμού διαχείρισης (που με είχατε διορίσει ως μέλος της επιτροπής σύνταξής του με την υπ’ αριθ. 33/212-6.5.2011 απόφαση του Δ.Σ.) ενώ γνωρίζατε καλώς, ότι αυτός είχε κατατεθεί εγκαίρως και εμπροθέσμως στην εταιρεία τόσον σε ηλεκτρονική μορφή όσον και με το υπ’ αριθ. πρωτ. 219/25.5.2011 και συνοδεύετο από ενημερωτικό μου έγγραφο κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της 25ης.5.20111, πλην όμως εσείς θελήσατε να δώσετε αναβολή της συζητήσεώς του γιατί άραγε; Και δεν γνωρίζω εάν υπάρχει και σήμερα κατατεθειμένος και εγκεκριμένος νέος κανονισμός διαχείρισης, εφόσον ήδη από 15.7.2011 αναθέσατε με αμοιβή 2.000 ευρώ σε άλλον δικηγόρο την δήθεν περαιτέρω νομική επεξεργασία του και αναρωτιέμαι, πώς μέχρι σήμερα αναθέτετε έργα της εταιρείας πολλών χιλιάδων ευρώ, χωρίς να υπάρχει εγκεκριμένος Κανονισμός Διαχείρισης είναι νόμιμο τούτο;
Επειδή κ. πρόεδρε της "ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε." όλες σας οι πράξεις και παραλείψεις προς το πρόσωπό μου, που αποτελούν ευθείες βάναυσες προσβολές της προσωπικότητός μου εκπορεύονται μετά την από 16.6.2011 και με αριθμό πρωτοκόλλου 285/20.6.2011 γνωμοδότησή μου εισήγησή μου για τις παράνομες απ’ ευθείας προσλήψεις των τριών νομικών και του ενός οικονομικού συμβούλου που σας συνιστούσα, ότι θα έπρεπε να γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.2527/97 για να εξασφαλισθεί η διαφάνεια, η αντικειμενικότητα και η αμεροληψία και επ’ αυτού ήρθε και η υπ’ αριθ. πρωτ. 224/27.6.2011 γνωμοδότηση ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, που επίσης σας καυτηρίαζε για τις μεροληπτικές απ’ ευθείας προσλήψεις, χωρίς έκδοση και κοινοποίηση προκήρυξης και χωρίς την τήρηση διατάξεων δημοσιότητος και διαφάνειας.
Επειδή η άνω γνωμοδότησή μου για τις δήθεν προσλήψεις των τριών νομικών συμβούλων κι ενός οικονομικού συμβούλου με υπέρογκες αμοιβές αποσκοπούσε τόσον στην τήρηση των διατάξεων του νόμου και της διαφάνειας, αλλά και στην εξασφάλιση των οικονομικών συμφερόντων τόσον της εταιρείας, όσον και της Κοινοπραξίας, στην οποία επιδιώκατε να παραπέμψετε την είσπραξη των αμοιβών τους.
Μετά δε ταύτα ανακαλέσατε τις άνω προσλήψεις, πλην όμως απ’ ότι προέκυψε και προκύπτει με "τιμωρήσατε" με την αποπομπή μου, ως νομικού συμβούλου της εταιρείας, αλλά και επιμένετε στην κατασυκοφάντησή μου και ενώ σήμερα η εταιρεία δεν διαθέτει νομικό σύμβουλο contra τόσον στη γνωμοδότησή μου, όσον και στην ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου προβαίνετε σε απ’ ευθείας αναθέσεις έργων σε δικηγόρους χωρίς να τηρείτε τους κανόνες της διαφάνειας και της δημοσιότητος.
Επειδή θέλω με την παρούσα μου να καταστήσω γνωστά στα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας προκειμένου να ενημερωθούν και να πράξουν δεόντως και με την ευθύνη των πράξεών τους, αφού θα γνωρίζουν και επίσημα τις θέσεις και απόψεις μου και δη τα όσα είχα εκθέσει στην από 16.8.2011 απάντηση δήλωσή μου προς την εταιρεία, που μάλλον δεν έχουν λάβει γνώση.»

(241111)
Return top