ΚΟΥΙΖ

«Κώωτση το εξώδικο το έστειλες για την απομάκρυνση όντως του Αντώνη Στεργιώτη από την Club Hotel Casino Loutraki ή για να χρησιμοποιηθεί στη δικαστική διαμάχη μεταξύ των μεγαλοεπενδυτών;»

(211111)




Είπαν…

«Στο Λουτράκι έχουμε το προνόμιο, δήμαρχος της πόλης, ι Κώωτσης, να είναι... ο κλώνος του Γιωργάκη

(211111)




ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΣΤΟ… ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ

Την καθιερωμένη μηνιαία του συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου ο μεταλλαγμένος συνδυασμός Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω.
Ένας συνδυασμός, στην πρόσκληση πλέον του οποίου, δεν ανταποκρίνονται περισσότερα από τριάντα άτομα, λιγότερα δηλαδή από το ¼ όσων συμμετείχαν στον προεκλογικό αγώνα, για τη νίκη του οποίου πολλοί έχουν μετανιώσει σήμερα και θα ήθελαν αν ήταν δυνατόν να γύριζαν το χρόνο πίσω. Αξιοσημείωτο είναι ότι από τα τριάντα άτομα τα δώδεκα προέρχονταν από τις δημοτικές κοινότητες Ισθμίων κι Αγ. Θεοδώρων, ενώ δεν παρευρέθησαν οι πρόεδροι και των δύο κοινοτήτων.
Επισημαίνεται ότι η παθογένεια του συνδυασμού, για τα πρώην στελέχη που συνέβαλαν στην ανάδειξή του ως νικητή των εκλογών, θεωρούν ότι ι Κώωτσης είναι ο μόνος υπεύθυνος όχι μόνο για την καθυστέρηση, αλλά και την υστέρηση που παρουσιάζεται σήμερα στο δήμο Λουτρακίου.
Μέλη του μεταλλαγμένου συνδυασμού που παρίσταντο στη χθεσινή συνεδρίαση, όπως επεσήμαιναν χθες αργά το βράδυ στην επικοινωνία τους με το loutraki-press, παρέμειναν αν και αηδίαζαν μέχρι τέλους, με όσα διαδραματίζονταν και δεν είχαν καμία σχέση με δημοκρατική συμπεριφορά, ανθρώπων που υπηρετούν κι ασπάζονται τη Δημοκρατία.
Ο συνομιλητής του loutraki-press έκανε λόγο για υπέρμετρη φασιστοειδή συμπεριφορά που όμοιά της δεν είχε γνωρίσει ποτέ στο παρελθόν, προβληματιζόμενος έτι περαιτέρω που το πάνε τα χωρίς μυαλό πρωτοπαλίκαρα του Κώωτση, δεδομένου ότι οι πρακτικές τους λαμβάνουν ανησυχητικές διαστάσεις.
Αφορμή γι’ αυτή τη συμπεριφορά το καταστατικό λειτουργίας του μεταλλαγμένου συνδυασμού που επιχειρήθηκε να υπογραφεί από τους παρευρισκόμενους, χωρίς προηγουμένως για καθαρά και μόνο στοιχειώδης λόγους Δημοκρατίας να υπάρχει η απαιτούμενη πλειοψηφία, δεδομένου ότι οι παρευρισκόμενοι αποτελούν την ισχνή μειοψηφία του άλλοτε συνδυασμού Με τους Πολίτες Μπροστά. Κατά δεύτερο λόγο κάποια φασιστοειδή προέκριναν, προφανώς σε γνώση και τη σύμφωνη γνώμη του Κώωτση, την υφαρπαγή της ψήφου των παρισταμένων μελών για την υιοθέτηση αυτού του εξαμβλώματος, όπως το χαρακτήρισαν.
Μια ομάδα μελών του συνδυασμού εκφράζει την άποψη ότι ως συνδυασμός ξεκινήσαμε να διεκδικήσουμε το δήμο για να επιφέρουμε αλλαγές στη λειτουργία του δήμου Λουτρακίου με βάση το προεκλογικό πρόγραμμα και τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Επομένως, αν θέλουμε καταστατικό υπάρχει το προεκλογικό πρόγραμμα. Αν κάποιος δεν το ακολουθεί τότε είναι υπόλογος έναντι αυτού. Τώρα, αν μέσω του καταστατικού επιδιώκεται κάτι άλλο, όπως ακριβώς αναδεικνύονται φασιστικές επιδιώξεις του τύπου: Ι Κώωτσης να καρατομεί όποιον δεν του αρέσει ή ο συνδυασμός να διαλύεται αν αποχωρήσει ι Κώωτσης, αυτό είναι ένα διαφορετικό πράγμα που θα πρέπει να εξετασθεί σ’ άλλη βάση.
Διευκρινίζεται ότι είχε συμφωνηθεί και τα φασιστοειδή του συνδυασμού το έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, το σχέδιο καταστατικού να μοιρασθεί στα μέλη του συνδυασμού, να υποβληθούν παρατηρήσεις και να γίνουν αλλαγές και στη συνέχεια να έλθει προς συζήτηση στη συνέλευση του μεταλλαγμένου πλέον συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κάποιων μελών του συνδυασμού, που ο συνομιλητής μετέφερε στο loutraki-press, όλος αυτός ο σχεδιασμός και η προσπάθεια που καταβάλλεται έχει μεταξύ άλλων στο φόντο της και την καρατόμηση δύο προσώπων, που αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπισθεί μ’ άλλο τρόπο, δεδομένου ότι αν ι Κώωτσης θέλει κι επιθυμεί να προχωρήσει σ’ αλλαγές θα πρέπει να αλλάξει όλους τους αξιωματούχους.
Έτσι, στο φόντο βρίσκονται οι καρατομήσεις(;) δύο «αντιπαθών» προσώπων για τους αυλικούς του Κώωτση, προκειμένου να προωθηθούν δικά τους παιδιά κι ελεγχόμενα, καθ’ ότι κάποιοι λόγω έλλειψης τυπικών προσόντων δεν μπορούν να φθάσουν σε μηνιαίες αμοιβές από τον κρατικό κορβανά. Στο στόχαστρο λοιπόν βρίσκονται ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Χαράλαμπος Δοσσαράς και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου Γιώργος Μπάκος. Λέγεται δε, ότι κόπτονται αυτού του είδους τις αλλαγές να τις πραγματοποιήσουν μέχρι τέλους του τρέχοντος χρόνου, προκειμένου να απαλλαγούν από τους… ανεπιθύμητους.
Όσα μεθοδεύονται είναι πρωτοφανή για δημοτικό συνδυασμό, όταν πρώτα και κύρια έχουν κάνει κουρέλι τη σημασία των στοιχειωδών δημοκρατικών διαδικασιών. Κι όλα αυτά συμβαίνουν μόνον στο συνδυασμό του Κώωτση, κάτι που ιστορικά δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον συνδυασμό στο δήμο Λουτρακίου.

(211111)
Return top