ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ




ΚΟΥΙΖ

Ποιος αντιδήμαρχος που διακρίνεται για τον πολύ θόρυβο και το μηδενικό του έργο, θέλει ο δήμος να του παρέχει αυτοκίνητο με οδηγό, για να γυρίζει από καφέ σε καφέ, ενώ αρνείται να δώσει το 20%, λέγοντας ας το Λιακόπουλο να λέει ότι θέλει, θα τους δώσω ένα ……, διαμαρτυρόμενος γιατί δεν του πληρώνουν και τις βενζίνες;
Κώωτση, να τους χαίρεσαι και να αλληλοχαιρόσαστε!

Ωραίοι άνθρωποι, με ήθος, αγωγή, παιδεία και πολύ φιλότιμο…
(171111)




Είπαν…

«Δεν είναι δυνατόν να ακούγεται μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ότι ο δήμαρχος είναι ψεύτης;»
Κώωτσης.
Όταν, όμως ο δήμαρχος έχει διαζύγιο με την αλήθεια, τι γίνεται τότε Κώωτση;

(171111)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ι ΚΩΩΤΣΗ;

ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ «ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΑΒΛΟΥ»…

Κώωτση οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν το «παρεάκι του στάβλου» από το Χιλιομόδι, που διακρίνεται από τα γραφόμενά του -λόγω και της ημέρας- για τις φασιστοειδείς αντιλήψεις του, είναι απλήρωτο από τον ημέρα που στο έστειλε ο φίλος σου…
Λέγεται ότι ι Κώωτσης δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από το «παρεάκι του στάβλου» για να πάρει τα χρήματά του, αλλά και ι Κώωτσης θέλει να το πληρώσει, όμως, δεν ξέρει που να βρει τα χρήματα;..
Κώωτση, γιατί δεν βάζεις το χέρι στην τσέπη σου να δώσεις κάτι έναντι κι έχει ο Θεός άμα περπατήσουν οι αγωγές με δικηγόρους που θα μοιράζουν και προμήθειες;..
(171111)




ΣΕ VAN ΧΩΡΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ
ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΣΩ

Συνεδριάζει την Κυριακή το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, στο πλαίσιο των μηνιαίων συναντήσεών του, ο συνδυασμός με τους Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, δεδομένου ότι ι Κώωτσης θέλει το χειροκρότημα των απλών πολιτών.
Επειδή τα «μέλη» δεν πάνε στις συνελεύσεις κι έχουν γυρίσει την πλάτη του στο μεταλλαγμένο συνδυασμό, ως δέλεαρ για την προσέλευσή τους λέγεται ότι θα ακολουθήσει γεύμα στη Λίμνη Βουλιαγμένης με τρία σφαχτά, ως ανταμοιβή για τον ένα χρόνο νίκης του κατά φαντασίαν «αυτοκράτορα».
Την περασμένη Κυριακή συγκεντρώθηκε η δημοτική ομάδα και χώραγαν στην κυριολεξία σε Ι.Χ. Αν κρίνει κανείς από την προηγούμενη συνέλευση που ήταν αρκετό το VAN, σε τούτη ίσως είναι αρκετό κι ένα mini-bus, δεδομένου ότι θα υπάρχει το… τυράκι του φαγητού.
Την προσεχή Κυριακή, πάντως, οι αυλοκόλακες του Κώωτση σχεδιάζουν να φέρουν προς ψήφιση καταστατικό λειτουργίας του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω. Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press οι αυλοκόλακες επείγονται να το περάσουν με «δημοκρατικές» διαδικασίες, προκειμένου όποιος δεν είναι αρεστός να αποκεφαλίζεται πάραυτα και χωρίς καμία στοιχειώδη δημοκρατική διαδικασία.
Το ερώτημα που προκύπτει για το loutraki-press κι ευελπιστείται να εκφράζει και την κοινή γνώμη, είναι αν σε διορισμούς κι απευθείας αναθέσεις έργων θα τηρείται η σειρά σύμφωνα με την ονομασία του μεταλλαγμένου συνδυασμού, όπως έχει δείξει η μέχρι σήμερα εμπειρία του ενός έτους ή θα προστεθούν κι άλλες δουλείες για την ικανοποίηση εκλεκτών της αυλής του αυτοκράτορα;
(171111)




ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΚΑΙ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΤΑ ’ΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΨΥΧΟΓΙΟ

Συνεδριάζει σήμερα στις 18:00 η δημοτική κοινότητα Αγ. Θεοδώρων με οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξή της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, χθες το πρωί ι Κώωτσης διερωτάτο στην Ιάσωνος τι θα κάνω μ’ αυτόν τον Χρήστο Ψυχογιό;
Κώωτση ο άνθρωπος σου υποβάλλει για τον τόπο του λογικά αιτήματα που θέλουν δουλειά και σε φέρνει σε δύσκολη θέση;
Μήπως θα πρέπει η δημοτική κοινότητα να συζητήσει και την πρωτοβουλία της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών που επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας και να υποστηρίξουν με περισσότερα στοιχεία το φάκελο που υποβλήθηκε, γιατί η δημοτική αρχή Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, βιώνουν τη νιρβάνα τους, αφού πέρασε ο καιρός των επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων…
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της ματαιωθείσας συνεδρίασης της 15-11-2011 είναι τα ακόλουθα:
1 Προτεινόμενες θέσεις για άσκηση υπαιθρίου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2012 σύμφωνα με το άρθρο 83 παρ. 1γ Ν.3852/2010.
2 Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2011 για το κατάστημα Καφετέρια ιδιοκτησίας του Stelios - Johannes Sahler το οποίο λειτουργεί στους Αγ. Θεοδώρους επί της οδού Σαρωνικού.
3 Εισήγηση και πρόταση για το Δ.Σ. περί επέκτασης δημοτικού φωτισμού στην παραλιακή οδό Σουσακίου περιοχή «Βρωμοπήγαδο».
4 Περί εξέταση αιτήματος Εξωραϊστικού Συλλόγου «Προφήτης Ηλίας» περιοχή Άνω Κουλατζίκι για ηλεκτροφωτισμό πλατείας.
5 Περί εξέταση αιτήματος Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γαλήνη «Αγ. Φίλιππας» περιοχή Κατσιβίρι για ηλεκτροφωτισμό πλατείας.
6 Περί εξέταση αιτήματος Συλλόγου Οικισμού «Γεράνεια».
7 Εισήγηση και πρόταση για το Δ.Σ. περί μεταφοράς πυλώνων ΔΕΗ υψηλής τάσης από οικισμούς της Δ.Κ. Αγίων Θεοδώρων.
8 Συζήτηση και πρόταση σχετικά με την επιβολή έκτακτης εισφοράς επί των ακινήτων.
(171111)
Return top