ΚΟΥΙΖ

Τι έχει πάθει ι Κώωτσης και ψάχνουν στην Ιάσωνος απεγνωσμένα το νέο σωτήρα τους, που πιστεύουν ότι θα τους σώσει;
(071111)




Είπαν…

«Πώς θα νοιώθει ι Κώωτσης που θα πρέπει να πάει στο διαχειριστικό συμβούλιο της Club Hotel Casino Loutraki και θα έχει απέναντί του τον άνθρωπο που ζήτησε να παραιτηθεί, τον αγνόησαν κι επιπρόσθετα δεν θα αποδέχεται αυτά που θα του ζητάει; Μήπως πλέον ελλοχεύει ο κίνδυνος η απέναντι πλευρά να μην αντιμετωπίζει με την ενδεδειγμένη σοβαρότητα τους εκπροσώπους της Λουτράκι Α.Ε.;»
(071111)




ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ «ΓΛΑΣΤΡΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΘΕΙ
ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ ΠΟΥ «ΠΝΙΓΕΙ» Ι ΚΩΩΤΣΗΣ;

Είναι πρωτοφανές πώς τα έχει μπλέξει ι Κώωτσης σε τόσο μεγάλο βαθμό με τους δικηγόρους. Έχουν παρέλθει δέκα μήνες, η Λουτράκι Α.Ε. από νομική υποστήριξη σύννομα είναι εντελώς στον αέρα και στην τύχη της, εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο, που είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί και να δουν το φως της δημοσιότητας περίεργες διαδρομές;
Ι Κώωτσης, όπως τα ’χει κάνει μπάχαλο όπου ανακατεύεται κατά την προσφιλή του τακτική, έτσι τα ’χει κάνει μπάχαλο ως γνωστόν και με το θέμα των δικηγόρων, με συνέπεια να είναι εγκλωβισμένες νομικές διαδικασίες, που κάτω υπό άλλες προϋποθέσεις θα έπρεπε να τρέχουν...
Πρωτίστως, υπενθυμίζεται ότι όσον αφορά την τύχη της γνωμοδότησης Τσοβόλα, κάθε ημέρα που περνάει παραγράφονται σημαντικά ποσά τα οποία έχει τόσο πολύ ανάγκη η Λουτράκι Α.Ε., στη δύσκολη καμπή που την έχει φέρει με την αναβλητικότητα και την αναποτελεσματικότητά του.
Τελευταία ακούγεται στην πόλη έντονα η φημολογία ότι προτίθεται να απευθυνθεί εκ νέου σε δικηγόρο των Αθηνών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται και περιήλθαν και σε γνώση του loutraki-press, αναζητείται δικηγόρος που θα δεχθεί να παίξει το ρόλο της «γλάστρας», ενώ τη δουλειά από το παρασκήνιο θα ετοιμάζει ο «συγγενής» κουμπάρος Δημήτρης Κονομόδης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι πρόσφατα δημοτικός σύμβουλος που ζήτησε από τον Κώωτση να του υποδείξει σε ποιο δικηγόρο να απευθυνθεί, ι Κώωτσης τον παρέπεμψε σε συνεργάτη του «συγγενούς» κουμπάρου, που στεγάζεται στο γραφείο του! Επιβεβαιώνεται με κάθε ευκαιρία η νοοτροπία του Κώωτση και του στενού κύκλου των ανθρώπων του: Με τους συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω!
Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τη νοοτροπία Κώωτση, εκτιμάται ότι μεθοδεύει να αναθέσει τη γνωμοδότηση Τσοβόλα στο νέο δικηγόρο εξ Αθηνών, όποτε θα τον ανακαλύψει με κριτήριο ότι θα είναι διατεθειμένος να ανταποκρίνεται σ’ ότι του ζητείται; Λέγεται δε ότι θα επιδιωχθεί να είναι και κάποιος επώνυμος - τηλεοπτικά, έτσι ώστε να ισορροπεί τη νομική δεινότητα του Δημήτρη Τσοβόλα.
Μια πρωτοβουλία του Κώωτση, η οποία είναι εντελώς παράνομη, καθ’ ότι γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του απόφαση του διοικητικού συμβουλίου -την οποία σημειωτέον έχει υπερψηφίσει και ο ίδιος- της Λουτράκι Α.Ε. της 3/4/2011 για εκπροσώπηση της εταιρείας και διεκδίκησης των συμφερόντων της, στον έγκριτο κι έντιμο νομικό Αθηνών Δημήτρη Τσοβόλα.
Ι Κώωτσης, έχει επιτύχει να προκαλεί σε βάρος του σενάρια και εικασίες, λόγω του υψηλού τιμήματος που προκύπτει αφενός από την ανάγνωση των απαιτήσεων που αναδεικνύει η γνωμοδότηση Τσοβόλα, στην πρώτη κι όχι τόσο ενδελεχή έρευνά της λόγω έλλειψης στοιχείων, αφετέρου γιατί έχει εκτρέψει την υπόθεση από τη φυσιολογική της κι ενδεδειγμένη εξέλιξη, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.
Λέγεται μάλιστα, ότι οι αναφορές του loutraki-press όχι μόνο στη γνωμοδότηση Τσοβόλα, αλλά και στις άλλες εκκρεμείς νομικές υποθέσεις, ενοχλούν τους ανθρώπους και το περιβάλλον του Κώωτση, που σχεδιάζουν με άλλη στόχευση, ενδεχομένως δε να θέτουν εν αμφιβόλω ακόμη και τα συμφέροντα της εταιρείας και γενικότερα του τόπου;
Άλλη μία υπόθεση, που αποτελεί ζητούμενο, αν κι έχει παρέλθει περισσότερο από ενάμιση μήνας, είναι τι γίνεται με την εκ πολλών αναβολών αγωγή, που εντελώς αδικαιολόγητα ανέβαλε με εντολή Κώωτση, εκ νέου ο «συγγενής» κουμπάρος Δημήτρης Κονομόδης και το τίμημα δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο;
Ι Κώωτσης, από μόνος του, όσον αφορά τις νομικές υποθέσεις, έχει δημιουργήσει ένα λαβύρινθο, που όμως είτε το θέλει είτε όχι θα τον φέρει ενώπιος ενωπίω κι ενδεχομένως με δυσάρεστες για τον ίδιο εκπλήξεις.
(071111)
Return top