ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ




ΚΟΥΪΖ

Τη Δευτέρα το πρωί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, μόλις ανέγνωσαν στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος το κουίζ για τα πετρέλαια που εκλάπησαν δύο φορές από τη μπουλντόζα «ΜΟΜΑ», ο εκλεκτός δημοτικός σύμβουλος του Κωστάαακη, δεσμεύθηκε ότι θα αναλάβει αυτός το κόστος. Ο μετρ των συγκαλύψεων, Κωστάαακης, το ήξερε ή τη Δευτέρα το πληροφορήθηκε κι αυτός;

(010711)




ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
& ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ – ΛΕΞΗ, ΔΕΝ ΕΛΕΧΘΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ;


Η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και η όσο το δυνατόν πιο επαρκής αστυνόμευση -λόγω της σημαντικής έλλειψης του απαιτούμενου οργανικού προσωπικού- του νέου δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην έδρα του δήμου.
Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε υπό τον Κώστα Λογοθέτη, συμμετείχαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου υποστράτηγος ε.α., Γιώργος Κακαβάς, ο αντιδήμαρχος ταξίαρχος ε.α., Γιώργος Γλυκοφρύδης, οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων, Αγ. Θεοδώρων, Χρήστος Ψυχογιός, Ισθμίων, Παναγιώτης Σπανός, οι διοικητές των Α.Τ., Λουτρακίου, Χαράλαμπος Τετράδης, Αγ. Θεοδώρων κ. Αστέρης, οι υπολιμενάρχες, Κορίνθου, Παναγιώτης Πολυζωίδης, Ισθμίας, κ. Ζετέσης, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αστυνομίας, καθώς επίσης και υπερεσιακοί παράγοντες του δήμου.
Επειδή στη σύσκεψη συμμετείχε -λαμβανομένης υπόψη και πρότερης θέσης που κατείχε- ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου υποστράτηγος ε.α., Γιώργος Κακαβάς, για τη σύγχρονη μάστιγα που έχει πνίξει τον τόπο και σε λίγο οι διακινητές θα πωλούν την πραμάτεια τους -μαλακά και σκληρά ναρκωτικά σε διάφορες ποικιλίες και ποιότητες- στις θέσεις που πωλούν τα μαϊμού εμπορεύματά τους οι οικονομικοί λαθρομετανάστες, έγινε κάποια συζήτηση ή το θέμα δεν αγγίχτηκε;
Αν μη τι άλλο, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα έχει εκ των πραγμάτων κι άποψη και γνώση.
Σε καμία περίπτωση εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει μομφή στο Α.Τ. Λουτρακίου, δεδομένου ότι είναι τρεις κι ο κούκος και δεν μπορείς από άτομα μετρημένα στα δάχτυλα να σου βγάλουν τα… κάστανα από τη φωτιά, αν δεν υπάρχει εκπεφρασμένη και κάθετη βούληση της πόλης.
Μόνο μην δούμε κι εδώ ασθμαίνοντας να τρέχει από πίσω και σ’ αυτό το γεγονός ο Κώστας Λογοθέτης, να καπηλευθεί άλλη μια προσπάθεια.

Υ.Γ.: Όλοι αυτοί… οι κύριοι που νομίζουν ότι κάνουν Επικοινωνία, θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι στα δελτία Τύπου αναφέρονται πάντοτε τα γενετήσια ονόματα, όταν γίνεται αναφορά σε πρόσωπα. Ειδικότερα, όταν πρόκειται για ένστολους, είθισται, πέραν της θέσης που κατέχουν, να αναφέρεται και ο βαθμός τους, όπως επίσης και στους εν αποστρατεία ανώτατους αξιωματικούς.
Εκεί στην επικοινωνία τι κάνετε αλήθεια «δημοκράταροι»; Λογοκρισία και κομματικές διώξεις (αναλυτικά και διεξοδικά τις επόμενες ημέρες); Αυτό είναι το πρωτεύον; Πότε περιμένετε να ενημερώσετε τον ιστότοπο του δήμου;
Επίσης, τα δελτία Τύπου, ποτέ δεν υπογράφονται από τον αρμόδιο προϊστάμενο, έστω κι αν επιμένει, γιατί υπάρχει η μανία της αυτοπροβολής και της περισσότερης αναγνωρισιμότητας που αναζητεί...

(010711)




ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ
ΚΑΙ… ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ


Με τριάντα δύο εκδηλώσεις, σε μια περίοδο ισχνών αγελάδων, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης, Περιβάλλοντος ο «Προμηθέας» του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, ανακοίνωσε -έστω και καθυστερημένα λόγω του αλαλούμ της δημοτικής αρχής- το πρόγραμμα των εκδηλώσεών του για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο κατά βάση, καθώς και για το Σεπτέμβριο.
Επισημαίνεται, ότι οι εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και δεν περίμεναν τον Κώστα Λογοθέτη πότε θα συγκροτηθεί το όργανο για το νέο Οργανισμό Πολιτισμού και Άθλησης στο δήμο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα γεμάτο, που καλύπτει μεγάλη γκάμα ειδών εκδηλώσεων και θεματικών ενοτήτων, λαμβανομένου υπόψη ότι έχει στηριχθεί σε μικρή οικονομική δημοτική συμμετοχή, καθ’ ότι σε μεγάλο μέρος των παραστάσεων έχει μπει εισιτήριο και δεν υπάρχει το δωρεάν… Ωστόσο, το γραφείο Επικοινωνίας του δήμου (τρεις, τέσσερις δεν συνωστίζονται εκεί προκειμένου να πάρουν αμοιβή;) αγρόν ηγόραζε και δεν έσπευσε να ενημερώσει τα Μέσα Ενημέρωσης, ενώ δεν έχει ενημερώσει ακόμη και τον ιστότοπό του.
Αξιοσημείωτο είναι, ότι η συγκρότηση του μεγαλύτερου μέρους του προγράμματος έχει επιτευχθεί από τη μοναχική πορεία του Νίκου Λόη, έστω κι αν κατηγορείται για πρωτοβουλίες που λαμβάνει πολλές φορές, όταν το Λουτράκι σύσσωμο γυρίζει την πλάτη του σε κορυφαία θέματα του τόπου κι ως πρόσχημα μετά προβάλλονται οι θεσμικές τυπικότητες, που ομολογουμένως, όλοι επιβάλλεται να σεβόμεθα.
Αρνητική εντύπωση για τους παρισταμένους δημιούργησαν δύο γεγονότα:
Το πρώτο ήταν ότι ο Νίκος Λόης δεν πλαισιωνόταν από μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά από τον αναπληρωτή του, αφού υπήρχαν κάμερες και δημοσιότητα. Φάουλ, του Νίκου Λόη, έναντι των ανθρώπων που καλείται να συνεργασθεί και να συναποφασίσει.
Το δεύτερο ήταν, ότι ο Κώστας Λογοθέτης (Μιχάλης Δρίτσας ποτέ δεν θα μπορέσει να γίνει), δεν έχασε την ευκαιρία, παρέστη κι από πάρα πολλούς εκλήφθηκε ως προσπάθεια να καπελωθεί ο Νίκος Λόης. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, η εκδήλωση ανήκει στο φορέα που τη δημιουργεί κι αν υπάρχει παριστάμενος προϊστάμενος, απλά απευθύνει ένα συντομότατο και διακριτικό χαιρετισμό κι απλά συμμετέχει με τους υπόλοιπους παρισταμένους.
Στη χθεσινή παρουσίαση του προγράμματος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Άθλησης, Περιβάλλοντος ο «Προμηθέας», αίσθηση προκάλεσε η ερώτηση δημοσιογράφου (όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά) τοπικού τηλεοπτικού διαδικτυακού καναλιού, του Θύμιου Τσαρμπού, αν υπήρχε δυσφορία κι εκδηλώθηκαν αντιδράσεις ως προς τη θεατρική παράσταση «Μας πήραν τα σώβρακα… ζητάνε και τα ρέστα» που έχει πρωταγωνιστή το γνωστό κωμικό Στάθη Ψάλτη και το περιεχόμενο του σεναρίου είναι έντονα αντικυβερνητικό, γεγονός που ενδεχομένως η επιλογή αυτή να έχει ενοχλήσει τους πρασινοκόκκινους δημοκράταρους της δημοτικής αρχής. Η ερώτηση διαψεύσθηκε, αλλά ένας δημοσιογράφος ποτέ δεν ρωτάει κάτι, αν δεν διαθέτει κάποιες παραπάνω πληροφορίες; Ίδωμεν…

Μεγάλο το πρόβλημα με τις Φιλαρμονικές
Στο αλαλούμ που επικρατεί στον Πολιτισμό, λόγω της εξάμηνης ρευστότητας και στην ουσία να μην υπάρχει διοικητικό συμβούλιο, έχει ενσκύψει πολύ μεγάλο πρόβλημα με τις Φιλαρμονικές, κάποιοι λόγω ανικανότητας προσπαθούν να επιβάλλουν τη διάλυση και το χάος με τις πρακτικές τους, με την κατάσταση να επιβάλλεται να καθαρίσει πάραυτα.
Ως ο ουσιαστικότατος λόγος προβάλλεται η έλλειψη πόρων, δεδομένου ότι η «Εκτός Αθηνών» από την οποία πληρώνοντο, δεν έχει εισπράξει την οικονομική βοήθεια από το δήμο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, αλλά είναι έγκλημα να προσπαθείς να διαλύσεις μία Φιλαρμονική, η οποία έχει τη δυνατότητα να συμπράττει με συμφωνικές ορχήστρες.
Το loutraki-press θα διερευνήσει και θα αναδείξει το θέμα σ’ όλη του την έκταση, γιατί άνθρωποι απαίδευτοι με τον Πολιτισμό, επιχειρούν να ισοπεδώσουν ότι έχει συντελεσθεί μέχρι σήμερα.
Πολιτισμός δεν είναι μόνο τα τσάμικα και τα πανηγύρια. Ο Πολιτισμός απαιτεί να διαθέτεις πολυδιάστατη παιδεία στα γράμματα και τις τέχνες για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σ’ ολόκληρο το φάσμα του.

Πρώτη αναγκαστική αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο
Σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες του loutraki-press, το επόμενο διάστημα στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης, Περιβάλλοντος θα εισέλθει κατ’ επιβολήν, η οικογενειακή φίλη του Κώστα Λογοθέτη Σταυρούλα Λέζου, δημοτική σύμβουλος προερχόμενη από τους Αγ. Θεοδώρους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, o λόγος που δεν έχει αντιδράσει ο Κώστας Λογοθέτης, είναι το γεγονός ότι υπήρχε από παλιά κόντρα της έγκριτης νομικού με το βαρύ βιογραφικό και την πολυσχιδή δράση, Μαρίας Στάμου, έναντι της φίλης του Κώστα Λογοθέτη -για την οποία δεν μπορεί να εκφράσει καμία αντίδραση- Σταυρούλας Λέζου.
Έτσι, ο Κώστας Λογοθέτης, οδηγήθηκε να επιλέξει να στερηθεί της παρουσίας μιας επιστήμονος, λαμβανομένου υπόψη ότι είναι νομικός και είναι ότι καλύτερο για όργανα, όπως τα δημοτικά ή διοικητικά συμβούλια, δεδομένου ότι λαμβάνονται αποφάσεις και πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψη η κείμενη νομοθεσία, αλλά εν προκειμένω, η Μαρία Στάμου διαθέτει και παιδεία, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να συμβάλλει θετικά και παραγωγικά στην αναβάθμιση του Πολιτισμού στο νέο δήμο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων.
Τα συγχαρητήρια του loutraki-press προς τον Κώστα Λογοθέτη.

(010711)




ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ικανοποίηση αποπνέει η ανακοίνωση του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου - Loutraki Tourism Organization (LTO), σε σχέση με την ανταπόκριση του κόσμου που είχε προσκληθεί.
Ιδιαίτερη σημασία, ωστόσο, έχει η ποιοτική ανταπόκριση στην πρόσκληση αυτή και οι συντελεστές που συμμετείχαν, να συμβάλλουν έτσι ώστε το Λουτράκι ν’ αποκτήσει αυτό που έχει χάσει, ειδικότερα την τελευταία δεκαπενταετία.
Επί τόσα χρόνια, δαπανήθηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, γιατί υπήρχε άπλετο χρήμα, αλλά τα πάντα γινόντουσαν στο πόδι και το αποτέλεσμα σήμερα να είναι μηδέν εις το πηλίκον. Ως loutraki-press το μόνο που μπορεί να επισημανθεί είναι τα πήγαινε έλα των κινεζικών αντιπροσωπειών που διερευνούν συγκεκριμένα στοιχεία, που αν ικανοποιηθούν, ενδεχομένως να μπορεί ο τόπος να ελπίζει σε κάτι…
Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη προσπάθεια, οφείλεται αποκλειστικά στην ιδιωτική πρωτοβουλία, παγκοσμίως κι εγχώρια έχει να επιδείξει αποτελέσματα, ενώ αλλάζει άρδην ο χάρτης στην πεπατημένη που ακολουθούσε το Λουτράκι.
Η υπόθεση τουριστική ανάπτυξη στο δήμο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, επιβάλλεται και πρέπει να είναι κεντρική υπόθεση, δεδομένου ότι η συνολική εικόνα του κλάδου με την ευρύτερη έννοια, μάλλον βρίσκεται σε νηπιακή φάση.
Έτσι, το ένα στάδιο θα πρέπει να είναι ο σκοπός με προσδιορισμό στόχων και χάραξη πορειών, διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου πλαισίου και το άλλο στάδιο είναι η εκπαίδευση των εμπλεκομένων με τη στενή και την ευρεία έννοια, δεδομένου ότι η συνολική εικόνα, αλλά και οι προσφερόμενες υπηρεσίες σε τίποτε δεν θυμίζουν συντεταγμένο τουριστικό προορισμό.
Στον προσανατολισμό αυτό, καρδιά αυτής της προοπτικής θα έπρεπε να είναι ο δήμος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, αλλά βρίσκεται πλέον εκτός, δεδομένου ότι το επιχειρείν δεν μπορεί και δεν έχει τα περιθώρια να αναμένει την ανακολουθία και την αναβλητικότητα του Κώστα Λογοθέτη, που ενώ θα μπορούσε να οδηγεί και να χαράσσει τις εξελίξεις βρέθηκε τελικά συρόμενος με ευχολόγια, σε μια παράσταση που ήταν αποτέλεσμα της δικής του αδυναμίας!
Ας ελπίσουμε ότι η συστράτευση στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου, όλων των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο παραγόμενο τουριστικό προϊόν με τη στενή και με την ευρεία έννοια, ότι θα συμβάλλει όλοι ανεξαιρέτως να προσαρμοσθούν και από την επόμενη περίοδο η πόλη να αρχίσει να εκπέμπει μια ενιαία και συντονισμένη εικόνα, λαμβανομένου υπόψη ότι το 2012 έχει χαθεί και η στόχευση πλέον πρέπει να γίνεται για το 2013.
Σε τούτη τη φάση προέχει η χάραξη ενός πλάνου - πλαισίου, ενώ ζητούμενο είναι η χρηματοδότηση αυτού του νέου εγχειρήματος στο οποίο πλέον οι άμεσα ενδιαφερόμενοι παίρνοντας την τύχη στα χέρια τους, θα πρέπει να συμμετάσχουν με ίδια κεφάλαια, λαμβανομένου υπόψη ότι η χρηματοδότηση των συγκεκριμένων πρωτοβουλιών τα προηγούμενα χρόνια γινόταν με δημοτικό χρήμα. Τώρα για τα απαιτούμενα κονδύλια των δεκάδων χιλιάδων ευρώ, οι επιχειρηματίες θα πρέπει να βάλουν οι ίδιοι το χέρι στην τσέπη, έτσι ώστε το εγχείρημά τους να στεφθεί από επιτυχία, που όλοι πρέπει να εύχονται και να συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Αξιοσημείωτη της προχθεσινής συνάντησης ήταν η ομόφωνη η αναγνώριση της αναγκαιότητας της πρωτοβουλίας και μεγάλος αριθμός από τους παρευρισκόμενους εκδήλωσε ενδιαφέρον για την εγγραφή του στον LTO.

Όλοι γνωρίζουν τις διαπιστώσεις, αναγκαίες προτάσεις και ιδέες…
Την παρουσίαση ξεκίνησε ο πρόεδρος του LTO Σπύρος Καραβούλης, εκπρόσωπος του Ομίλου SPORTCAMP, συνέχισαν διαδοχικά τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρης Παππάς, πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λουτρακίου, Δημήτρης Βλάσσης, εκπρόσωπος Τουριστικών Γραφείων Λουτρακίου, Γιώργος Οικονόμου πρόεδρος Συλλόγου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Λουτρακίου, Βασίλης Νανόπουλος πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας, Κώστας Λογοθέτης δήμαρχος Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων, ο τέως δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου Νέα Πορεία, Γιώργος Πετρίτσης και ο γενικός διευθυντής της Club Hotel Casino Loutraki, Αλέξανδρος Δούκας.
Χαιρετισμούς, απηύθυναν δημοτικοί σύμβουλοι κι εκπρόσωποι φορέων όπως ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου.
Κοινός παρονομαστής των ομιλιών ήταν ότι το Λουτράκι διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει υπόδειγμα τουριστικής ανάπτυξης με αναγκαία προϋπόθεση την συνεργασία και συσπείρωση όλων των τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής. Η πολυσυλλεκτικότητα και η εμπειρία των φορέων που απαρτίζουν τον LTO, αποτελούν τα συστατικά για την επίτευξη των στόχων της τουριστικής ανάπτυξης, μονόδρομο για το μέλλον του Λουτρακίου ως τουριστικού προορισμού.

Δεσμεύσεις από Γιώργο Γκιώνη για ουσιαστική συμβολή
Βατήρα, για τη νέα αφετηρία ανάπτυξης του τουρισμού στο δήμο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, χαρακτήρισε τα φυσικά πλεονεκτήματα και τις υπάρχουσες υποδομές, ο τέως δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, χαρακτηρίζοντας μεγάλο στοίχημα για τον τόπο τη λειτουργία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου.
Ο τέως δήμαρχος στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι το Λουτράκι δεν υπάρχει στην κεντρική καμπάνια του ΕΟΤ, τονίζοντας χαρακτηριστικά:
- τα κτίρια του ΕΟΤ σαπίζουν.
- η ιαματική πηγή του ΕΟΤ είναι εγκαταλελειμμένη.
- δεν λειτουργεί Τουριστική Σχολή.
- η Κορινθία και το Λουτράκι εξαιρέθηκαν από τον χωροταξικό σχεδιασμό για τον τουρισμό.
- η διάταξη για τον «ξενοδοχειακό κορεσμό» απαγορεύει τις επενδύσεις.
- το Λουτράκι απουσιάζει από τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό.

Ο Γιώργος Γκιώνης επεσήμανε ιδιαίτερα ότι με βάση το SPA του δήμου, μπορούμε να ταυτιστούμε με τον ιαματικό τουρισμό και τον θερμαλισμό και να φέρουμε τουρισμό υψηλής ποιότητας στον τόπο μας, αλλά πρώτιστο είναι να ξεκαθαρίσουμε -πρώτα απ’ όλα στον εαυτό μας- τι τουρισμό θέλουμε;
Κατά την άποψή μου τα ζητούμενα για το Λουτράκι είναι τέσσερα:
1 Σύγχρονη ευρωπαϊκή λουτρόπολη.
2 Διεθνής τουριστικός προορισμός.
3 Ισόρροπη ανάπτυξη όλων των μορφών τουρισμού, και ιδιαίτερα του ιαματικού, του αθλητικού και του πολιτιστικού.
4 Τουρισμός 12 μήνες το χρόνο.

Ο τέως δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι ο συνδυασμός του σύσσωμος θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια, ενώ άμεσα προτίθεται να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για το παραλιακό μέτωπο, τον ιαματικό τουρισμό, το THEERMA SPA, την Βουλιαγμένη και το Ηραίο, για την φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, τον συνεδριακό τουρισμό, τον θρησκευτικό τουρισμό, τον τουρισμό στα Γεράνεια, τη Σχολή Τουρισμού, για την αξιοποίηση των κτιρίων του ΕΟΤ που σαπίζουν.
Πιστεύω ότι με συλλογική δουλειά, με συνεργασία και με όραμα μπορούμε να βγάλουμε τον τόπο μας από την κρίση, υποστήριξε κλείνοντας την παρέμβασή του ο Γιώργος Γκιώνης, δηλώνοντας ότι σ’ αυτό τον αγώνα θα είναι δικός τουας συμπαραστάτης.

Αισιοδοξία Γιώργου Πετρίτση για επιτυχία του εγχειρήματος
Ικανοποιημένος από την σύσταση του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου, εμφανίσθηκε στη σύντομη παρέμβασή του ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου Νέα Πορεία, Γιώργος Πετρίτσης, επισημαίνοντας ότι έγινε το πρωταρχικό βήμα για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος στο Λουτράκι.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου Νέα Πορεία, επεσήμανε ότι η σύσταση του Οργανισμού αυτού, αποτελούσε προεκλογική του δέσμευση, ενώ έκανε την πρόβλεψη ότι θα έχει σίγουρη επιτυχία, αφού απαρτίζεται από επίλεκτα μέλη της τοπικής κοινωνίας και το σπουδαιότερο από όλους τους εκπροσώπους των φορέων που έχουν σχέση με τον τουρισμό της πόλης μας, οι οποίοι έχουν τη γνώση, την αγάπη και τη δυναμική για τον πρόοδο του τόπου μας.
Ο Γιώργος Πετρίτσης ευχήθηκε καλή δύναμη στο νέο διοικητικό συμβούλιο και ζήτησε από όλη την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει και να στελεχώσει το νέο Οργανισμό, ώστε να αποκτήσει δύναμη και να φέρει επιτέλους μια νέα ελπιδοφόρο προοπτική στο τουριστικό γίγνεσθαι της πόλης του Λουτρακίου.
Στη συνάντηση παρέστη και ο δημοτικός σύμβουλος, μέλος του συνδυασμού Παναγιώτης Φίλης.
(010711)
Return top