ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ
ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ(;) ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ


Κατώτερο των περιστάσεων το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων στη χθεσινή του συνεδρίαση απέδειξε ότι δεν μπορεί να ελπίζει κανείς σε προοπτική κι ανάπτυξη του τόπου.
Μ’ ένα σώμα, σχεδόν στο σύνολό του, που κρυβόταν και φοβόταν το πολιτικό κόστος για να πει αλήθειες, οδηγήθηκε σε μια απόφαση παρωδία με την πλειοψηφία να σέρνει το χορό και οι υπόλοιποι να συνομολογούν για να μην κατηγορηθούν.
Σαφέστατη για το σύνολο η έλλειψη φαντασίας και οράματος και φυσικά κανείς δεν πρέπει να πιστεύει ότι όλοι αυτοί οι αιρετοί που σκέφτονται με γνώμονα και μόνο τι ψήφους θα λάβουν στις επόμενες εκλογές, ότι μπορούν να οδηγήσουν τον τόπο εμπρός και στο αύριο; Μάλλον, πιθανότερο ενδεχομένως μπορεί να είναι, να προκαλέσουν στον τόπο ανεπανόρθωτες βλάβες, που θα χρειασθούν πολλά χρόνια οι επόμενες γενιές για να αντιμετωπίσουν.
Σίγουρα, πρέπει όλοι τους να νιώθουν υπερήφανοι και να τους τιμά που συνέταξαν μια ονομασία σιδηρόδρομο, «δήμος Λουτρακίου Περαχώρας & Αγ. Θεοδώρων», ενώ πολύ σωστή ήταν η τοποθέτηση του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Κοντού που υποστήριξε ότι αν δεν ονομασθεί δήμος Λουτρακίου, προτιμότερο θα είναι να ονομασθεί «δήμος Λουτρακίου Περαχώρας, Αγ. Θεοδώρων, Ισθμίων, Πισίων, Σχίνου, Ζωζώς Σαπουντζάκη και λοιπών συγγενών».
Αν ο Κώστας Λογοθέτης νομίζει ότι του προσδίδει κύρος να τον ακολουθούν πολλά ονόματα, αυτό απαιτεί άλλου είδους διερεύνηση, εκτός πολιτικού φάσματος.
Μιλώντας με στενούς πολιτικούς όρους, στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η αστειότητα μετετράπη σε κυρίαρχο, αλλά λόγω έλλειψης πολιτικής κρίσης κανείς δεν αντιλαμβάνεται τις επιπτώσεις της χθεσινής απόφασης, ενώ στέκονται μόνο στο χάιδεμα των αυτιών των ψηφοφόρων εκ Περαχώρας και την ίδια ώρα να δυσαρεστούν Αγ. Θεοδώρους και Ίσθμια.
Το κυριότερο όμως είναι, ότι δημιουργούν σύγχυση στο τουριστικό γίγνεσθαι, δεδομένου ότι εμφανίζουν ένα νέο μέρος άγνωστο ως τουριστικό προορισμό, όταν παγκοσμίως γνωστό είναι μόνο το Λουτράκι.
(220611)




ΜΕ ΕΥΝΟΥΧΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΟΗ, Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΝΤΑΦΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Άλλη μια φορά ο Κώστας Λογοθέτης απέδειξε ότι θέλει ευνούχο πρόεδρο τον Νίκο Λόη στο νέο φορέα του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου, με τον δεύτερο πλέον να συμπεριφέρεται ως πειθήνιο ον του αυτοκράτορα.
Αυτός άλλωστε, ήταν και ο λόγος του ενθουσιασμού των φασιστοειδών της Ιάσωνος, που θα έχουν πλέον έναν πρόεδρο ανδρείκελο να τον κάνουν ότι θέλουν κι αυτοί να του υπαγορεύουν υπό στενή παρακολούθηση και επιτροπεία για τις αποφάσεις που θα παίρνει και πώς θα διοικεί.
Όσον αφορά τον Νίκο Λόη, δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί ότι τον πολεμούν και του υποσκάπτουν τις προσπάθειές του, όταν ανέχθηκε ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου όλα τα άτομα που του επέβαλαν.
Είναι πρωτοφανές, ένας πρόεδρος να μην έχει προτείνει ούτε ένα απολύτως άτομο στη σύνθεση του οργάνου που προεδρεύει που θα τον έχει ως άμεσο συνεργάτη του και να μπορεί να τον εμπιστευθεί.
Με απόλυτη βεβαιότητα και δεν πιστεύεται ότι διακινδυνεύεται πρόβλεψη, χθες παίχθηκε η τελευταία πράξη για να αρχίσει ο ενταφιασμός του κεφαλαίου που λέγεται Πολιτισμός για το δήμο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων.

(220611)





ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΘΕΙ
ΤΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ!


Κάτι που δεν τολμάει κανείς ούτε καν να φανταστεί, είναι η αμφισβήτηση του γεγονότος ότι η έλευση του Ράλι Ακρόπολις στο Λουτράκι, είναι αποκλειστικά και μόνο έργο του Γιώργου Γκιώνη.
Ωστόσο, αυτή η δημοτική αρχή που είναι η χειρότερη που πέρασε από τον τόπο, επειδή δεν έχει να παρουσιάσει έργο, μόνον έναν τεράστιο τίποτα, έχοντας ως δεύτερη φύση της την καπηλεία, αποπειράθηκε να μειώσει την επιτυχία.
Χωρίς να διαφημίσει το γεγονός, προβάλλοντας παράλληλα και τον τόπο στα πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικά δίκτυα, δεν κατέστη ικανή, όπως πολύ ορθά επεσήμανε και ο Γιώργος Πετρίτσης να προβάλλει στους φίλους του αθλήματος το Thermal Spa Λουτρακίου.
Με τον κατώτερο των περιστάσεων, όπως έχει αποδείξει η μέχρι σήμερα παρουσία του, αντιδήμαρχο Γιώργο Δέδε, που έσπευσε να μειώσει τον Γιώργο Γκιώνη για οικονομικό σκάνδαλο, δεν είπε λέξη για την ανικανότητά τους να τυπώσουν σωστά την ονομασία του δήμου, αλλά και δεν εξέδωσαν προσκλήσεις ακόμη και προς τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, θέλοντας προφανώς να εκμεταλλευθούν μόνοι τους το γεγονός και να δρέψουν τους ανάλογους επικοινωνιακούς καρπούς.
Μπορεί το 2009 να έγινε ότι έγινε κι ότι καταγγέλθηκε προεξάρχοντος του loutraki-press για το Ράλι Ακρόπολις, είναι αισχρό κάποιος να αμφισβητεί ότι είναι αποκλειστικά και μόνο έργο Γιώργου Γκιώνη, ο οποίος το πίστεψε όσο κανείς άλλος και το κυνήγησε για να καθιερωθεί ως ένα μεγάλο ετήσιο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός για τον τόπο.
Ο Κώστας Λογοθέτης και οι άνθρωποί του, για τους οποίους είναι προφανές ότι παρουσιάζουν έλλειμμα πολιτικής παιδείας και πολιτικού πολιτισμού, θα πρέπει να προβληματισθούν πώς θα αναβαθμίσουν πώς θα προβάλλουν ακόμη πιο αποτελεσματικά το παγκόσμιο γεγονός πουλώντας Λουτράκι όχι μόνο στην εγχώρια, αλλά και στη διεθνή αγορά.

(220611)




ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ

Προκειμένου να αντιπαρέλθουν την αδυναμία και την ανικανότητά τους ως δημοτική αρχή, λόγω και του ανύπαρκτου τεράστιου έργου τους, οποιαδήποτε ευκαιρία κι αν παρουσιασθεί κοιτάζουν να την αξιοποιήσουν επικοινωνιακά για να προβληθούν μόνοι τους, στοχεύοντας τη ψήφο του φιλοθεάμονος κοινού.
Αυτό έγινε και με την Ολυμπιακή Φλόγα για τους Special Olympics, που ο περί πολλού αντιδήμαρχος Γιώργος Δέδες δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει ούτε το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρακίου, το οποίο είναι αρμόδιο για τη διοργάνωση διέλευσης της Ολυμπιακής Φλόγας.

(220611)
Return top