Είπαν…

Είναι αλήθεια ότι ο Κώστας Λογοθέτης συναντήθηκε κατ’ ιδίαν στα Γεράνεια με δημοτικό σύμβουλό του να του εξηγήσει ή πιο ορθά να του δικαιολογηθεί, ως συνήθως κάνει, γιατί δεν τήρησε την προεκλογική του δέσμευση -ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι- ότι θα τον έκανε αντιδήμαρχο, λέγοντάς του ότι δέχθηκε ισχυρές πιέσεις και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά;
Αν αλήθεια τα προηγούμενα, ποιός είναι αυτός που επέβαλε στον Κώστα Λογοθέτη τον αντιδήμαρχο που δεν μπορούσε να πει όχι και ποια είναι η εξάρτησή του;
Και ποιός είναι αυτός που πρέπει να έχει ελεγχόμενο και δικό του αντιδήμαρχο;
Ποιος είναι ο λόγος για όλα αυτά Κώστα Λογοθέτη;
Είναι αλήθεια ή ψέματα;

(070611)




…ΠΟΝΗΡΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ!

Τρίβουν τα χέρια τους στη Δημοτική Ανανεωτική παρέμβαση Πολιτών και η ευφορία που τους έχει καταλάβει για επιστροφή τους στη διοίκηση του δήμου δεν έχει προηγούμενο!
Μετά και την προχθεσινή συγκέντρωση του συνδυασμού Με τους Πολίτες «Πίσω», έχει αναπτερωθεί πλήρως το ηθικό τους, δεδομένου ότι βλέπουν να επιβεβαιώνονται οι προσδοκίες τους από την αναποτελεσματικότητα που προκαλεί ένα και μόνο πρόσωπο, του οποίου ξέρουν τις ανεπάρκειες, ελλείψεις κι αδυναμίες, δεδομένου ότι ανήκουν στον ίδιο πολιτικό κομματικό χώρο.
Πράγματι, από την ημέρα που είδαν το συγκεκριμένο πρόσωπο να καταλαμβάνει τη μία θέση μετά την άλλη και να μετατρέπεται στο βασικότερο στέλεχος που επηρεάζει όσο κανένας άλλος τον Κώστα Λογοθέτη ως να μην υπάρχει άλλος, θεωρούσαν και θεωρούν δεδομένο το ναυάγιο της δημοτικής αρχής. Τουλάχιστον, μέχρι σήμερα, δικαιώνονται πλήρως, γιατί το κυρίαρχο στοιχείο στο συνδυασμό Με τους Πολίτες «Πίσω», είναι οι ανεπάρκειές τους σ’ ολόκληρο το φάσμα όπου απαιτείται πολιτικός νους.
Αν και οι αδυναμίες του έγιναν αντιληπτές από το εκλογικό σώμα, λόγω της υστέρησής του σε αριθμό ψήφων, οι της Δημοτικής ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών, διαπιστώνουν ότι έχουν απέναντί τους έναν …πονηρό πολιτευτή, που λειτουργεί για να επανακάμψουν στη δημοτική αρχή, ως Θείο δώρο.
Θεωρούν δε, λαμβάνοντας υπόψη τις πρακτικές του, ότι είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθούν ευθείες αντιδράσεις στο πρόσωπό του, γιατί με τις …πονηριές του έχει πετύχει να εκτοπίσει όλους τους άλλους, ως να είναι ο μοναδικός!
Κατ’ αρχήν είναι ο άνθρωπος -σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν φθάσει στο loutraki-press στους πέντε μήνες εξουσίας της δημοτικής αρχής- στα μέσα και στα έξω του Κώστα Λογοθέτη, λειτουργεί ως ο άτυπος σύμβουλος που μπαινοβγαίνει στο γραφείο του και επιβάλλει με έμμεσο τρόπο την άποψή του, σχεδόν για όλα ανεξαιρέτως τα ζητήματα.
Με άκρως αντιδημοκρατικό τρόπο τύπου «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» επεβλήθη στον Κώστα Λογοθέτη να τον χρήσει γραμματέα Οργανωτικού, μια θέση για την οποία -σε κόμματα, συνδυασμούς, φορείς- η πλήρωσή της γίνεται με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο, που δεν είναι άλλος από την εκλογή, εξαιρουμένων φυσικά ολοκληρωτικών καθεστώτων κι άκρως φασιστικών σχηματισμών. Έχει επιβάλλει στον Κώστα Λογοθέτη να συμμετάσχει σ’ όποιες διαδικασίες του συνδυασμού ο ίδιος κρίνει σκόπιμο, προκειμένου να επηρεάζει εξελίξεις και καταστάσεις. Προκειμένου δε να κρύβεται, πάντοτε υπάρχει κι άλλο ένα ή άλλα δύο μέλη του συνδυασμού. Χαρακτηριστικό είναι, ότι στο κρεματόριο που στήθηκε κατά του Μπάμπη Δοσσαρά, η απόφαση επιβλήθηκε από ανθρώπους που δεν νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στο όργανο των εκλεγμένων συμβούλων.
Με το πλήρωμα του χρόνου, καθ’ ότι πλησιάζει η γενική συνέλευση της Λουτράκι Α.Ε. στο τέλος του τρέχοντος μηνός, επιδίωξή του είναι να τοποθετηθεί αντιπρόεδρος της εταιρείας μεθοδεύοντας καρατόμηση του σημερινού αντιπροέδρου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι είχε κάνει φασαρία στον Κώστα Λογοθέτη και του είχε απευθυνθεί σε έντονο ύφος και σε υψηλούς τόνους, που δεν τον είχε επιλέξει αυτόν τον περασμένο Ιανουάριο, για τη θέση του πολίτη, στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.
Πάντως, οι καταγγελίες και τα σχόλια που φθάνουν και εισπράττει το loutraki-press για τον …πονηρό πολιτευτή ακόμη και από τα μέλη του συνδυασμού Με τους Πολίτες «Πίσω» που βλέπουν να απαξιώνονται ως να είναι μόνον αυτός ο μοναδικός, στοχοποιούν τον Κώστα Λογοθέτη για το βαθμό εξάρτησής του και αναζητούν τους λόγους, που ενδεχομένως να τον κρατάει σε κάτι πάρα πολύ σοβαρό που θα προκαλέσει εκρήξεις κι αναταράξεις και να μην μπορεί να κάνει διαφορετικά!

(070611)




ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΟΥ
ΠΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!


Με αμείωτη ένταση συνεχίσθηκε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο κι εντάθηκε χθες, η αποστολή μηνυμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο loutraki-press, τα οποία προτρέπουν τη δημοτική σύμβουλο Αγ. Θεοδώρων του συνδυασμού Με τους Πολίτες «Πίσω», Μαρία Στάμου, να παραμείνει στη θέση της και να μην παραιτηθεί. Κοινή συνισταμένη των περισσοτέρων μηνυμάτων είναι ότι αποτελεί τη λαμπρή εξαίρεση και είναι ένα από τα πρόσωπα που κάνουν τη διαφορά, σε σχέση με τους περισσότερους εκ των υπολοίπων.
Πολλά μηνύματα από τους Αγ. Θεοδώρους την προτρέπουν να μη δίνει σημασία και να μη λαμβάνει υπόψη της και να υπερκεράσει όσα της δημιουργούν άνθρωποι κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά κυριότερα πολύ κατώτεροι από την ίδια, γεγονός που αποδεικνύει η στάση των μεν με τη δε.
Δυστυχώς, αυτή είναι η κακώς εννοούμενη πολιτική, που προέρχεται από ανθρώπους κατ’ αρχήν που δεν διαθέτουν υγιή σκέψη και πολιτισμό και κατά δεύτερο λόγο δεν διαθέτουν ικανότητες αυτογνωσία, προσπαθώντας να υποτιμήσουν και να απαξιώσουν όλους τους άλλους που διαθέτουν προσόντα που λείπουν από τους ίδιους.
Όσον αφορά την περίπτωση της Μαρίας Στάμου τα πράγματα είναι χειρότερα, δεδομένου ότι τα φασιστοειδή του 2ου ορόφου της Ιάσωνος με τον κεντροαριστερό μανδύα και φαίνεσθαι, σπιλώνουν την προσωπικότητά της, τη χλευάζουν και προσπαθούν να την υποβιβάσουν σε επίπεδο κάτω από τα δικά τους χάλια, συνεπικουρούμενοι από τους συγχωριανούς της λόγω του χάσματος στο μεταξύ τους επίπεδο.
Μέρος της αθλιότητάς τους συμπεριλαμβάνει και την κάλπικη κατηγορία ότι η Μαρία Στάμου έκανε τις διαρροές σε μαζικά Μέσα Ενημέρωσης και ειδικότερα στο loutraki-press, όταν οι ίδιοι είναι στο πλαίσιο σπίλωσης κι απαξίωσης των πάντων, αυτοί που διαρρέουν και καταγγέλλουν αλλήλους. Χαρακτηριστικότατη η ανάρτηση του ιστολογίου loutraki 1, την Παρασκευή 29 Μαΐου 2011.
Ο Κώστας Λογοθέτης θα πρέπει κι επιβάλλεται να σταματήσει ν’ ακούει όλους αυτούς τους κακούς συμβούλους του και δημόσια, έστω και με τόση χρονική καθυστέρηση -εξάλλου και σε τι δεν έχει καθυστερήσει και σε τι δεν έχει αντιδράσει με καθυστέρηση- να ζητήσει συγνώμη εκ μέρους ολόκληρου του συνδυασμού του, τοποθετώντας τη αντιπρόεδρο στο διοικητικό συμβούλιο του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων.
Ο Κώστας Λογοθέτης ας πάρει επιτέλους, για πρώτη φορά, μόνος του μια γενναία και καθ’ όλα ανδροπρεπή απόφαση, προκειμένου να αποκαταστήσει την τάξη, την οποία ο ίδιος έχει διασαλεύσει αποδεχόμενος τις εισηγήσεις των φασιστοειδών συμβούλων του.

(070611)




ΠΕΜΠΤΗ ΑΝΤΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ


Με ανακοίνωση που εξέδωσε το συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας, γίνεται γνωστό ότι η συνεδρίαση του οργάνου αναβάλλεται κατά μία ημέρα και θα πραγματοποιηθεί επίσης στην Περαχώρα, στο Πνευματικό Κέντρο στις 19:00.

(070611)
Return top