ΚΟΥΪΖ

Γιατί οι σύμβουλοι των δημοτικών κοινοτήτων Πισίων και Αγ. Θεοδώρων που ανήκουν στο συνδυασμό της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών, δεν υποστηρίζουν την ένταξη της ονομασίας της Περαχώρας στην πλήρη ονομασία του νέου δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, καθ’ ότι ενώθηκε ο δήμος Λουτρακίου Περαχώρας με το δήμο Αγ. Θεοδώρων;

(080611)




ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ
ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΩΝ 29 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΘ


Ερμηνεύοντας το ρόλο ως ηθοποιός ενός ανθρώπου που δεν γνώριζε, αλλά μόνον είχε ακούσει, στην ουσία χρησιμοποιώντας την προσφιλή του τακτική, τα απροκάλυπτα ψέματα, ο Κώστας Λογοθέτης επέτυχε να διασώσει εαυτόν και τον αντιδήμαρχό του Δημήτρη Δέδε, από την… πολιορκία των ευρισκόμενων σαν σε εκκρεμές 29 εργαζομένων στη ΔΗΚΕΠΑΘ, καθώς και άλλων 24 πρώην συμβασιούχων, του πρώην δήμου Αγ. Θεοδώρων, για τους οποίους το μέλλον μάλλον είναι δυσοίωνο!
Οι εργαζόμενοι στη ΔΗΚΕΠΑΘ από χθες το πρωί ξεκίνησαν λευκή απεργία, ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους, δεδομένου ότι έχουν συμπληρώσει πέντε μήνες απλήρωτοι. Όταν αντιλήφθηκαν στο δημοτικό κατάστημα την παρουσία του Κώστα Λογοθέτη μαζί με τον Δημήτρη Δέδε, τους… πολιόρκησαν κι έτυχαν της συμπαράστασης και των μελών του τοπικού ΚΑΠΗ.

Όσον αφορά την απεργιακή τους κινητοποίηση, αυτή θα συνεχισθεί μέχρι και μεθαύριο Παρασκευή, οπότε οι εργαζόμενοι θα επανακαθορίσουν τη στάση τους.
Ο Κώστας Λογοθέτης πάντως, σε έντονο κι αυστηρότατο ύφος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στο loutraki-press, ζήτησε να του καταγράψουν τα ονόματα όλων όσων συμμετείχαν στη λευκή απεργία, ενδεχομένως για αν τους κάνει ντα; Και κερατάς και δαρμένος δεν γίνεται!
Φίλοι κι αναγνώστες του loutraki-press που ενημέρωσαν το ιστολόγιο για τα χθεσινά γεγονότα, παρέπεμψαν το γράφοντα να παρακολουθήσει τις δηλώσεις Κώστα Λογοθέτη στον ιστότοπο, e-istos.
Στις δηλώσεις του στο δημοσιογράφο Θύμιο Τσαρμπό, ως Πόντιος Πιλάτος, ο Κώστας Λογοθέτης ισχυρίζεται ότι προσπαθεί για την επίλυση του θέματος, προφασιζόμενος την άνευ αντικρίσματος -όπως άλλωστε του επισημάνθηκε την ώρα της ψηφοφορίας- απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για μετάταξη των 29 της ΔΗΚΕΠΑΘ, που μακάρι για τους ανθρώπους να γίνει, αλλά όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στην άποψη ότι ο Επίτροπος θα την απορρίψει.

Οι κάλπικες και ψευδέστατες υποσχέσεις του Κώστα Λογοθέτη
Ο Κώστας Λογοθέτης επιστρατεύοντας όλη την τέχνη του, έπεισε τους «πολιορκητές» του ότι αναλυτικά για την υπόθεση της ΔΗΚΕΠΑΘ, ενημερώθηκε στις 31 Μαρτίου 2011. Κάτι, για το οποίο τον διαψεύδει η προεκλογική του δέσμευση, που είχε μάλιστα μοιράσει έντυπη στους Αγ. Θεοδώρους την προεκλογική περίοδο.
Την περίοδο που ήταν όλα εύκολα και οι υποσχέσεις δεν είχαν αντίκρισμα, ο Κώστας Λογοθέτης αυτολεξεί σε γραπτή του δήλωση αναφέρει:
«Μετά από την ενημέρωση που μου έγινε από το συνεργάτη μου Δημήτριο Δέδε, ο οποίος είναι πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αγ. Θεοδώρων (ΔΗΚΕΠΑΘ) και μετά από προσωπική επαφή που είχα με εργαζόμενους της ΔΗΚΕΠΑΘ, διαπίστωσα ότι η απρόσκοπτη λειτουργία του δήμου Αγ. Θεοδώρων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους εργαζομένους της.
Η συνέχιση της λειτουργίας της ΔΗΚΕΠΑΘ, αλλά και η διεύρυνσή της ώστε να καλύψει ανάγκες του διευρυμένου δήμου μας, αποτελεί προγραμματική μας θέση, αφού ο δήμος Λουτρακίου δεν διαθέτει αντίστοιχη δημοτική επιχείρηση.
Από τις 14 Νοεμβρίου 2010, εάν ο συνδυασμός μας «Με τους Πολίτες Μπροστά» είναι αυτός που θα κερδίσει τις εκλογές, θα ξεκινήσουμε αμέσως την επεξεργασία του διετούς χρηματοδοτικού προγράμματος, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες μισθοδοσίας και λειτουργίας της ΔΗΚΕΠΑΘ, και όχι μόνο. Και τούτο, διότι θα γίνει προσπάθεια κάλυψης και των εργαζομένων οι οποίοι τώρα εμφανίζονται εργαζόμενοι σε εργολάβους.
Η θέση μας αυτή δεν είναι μια κάλπικη προεκλογική υπόσχεση, αλλά ένα συμβόλαιο τιμής μαζί σας».


Ο Κώστας Λογοθέτης γνώριζε τα πάντα ενδελεχώς!
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, διαβάζοντας την προεκλογική υπόσχεση του Κώστα Λογοθέτη, ήταν πλήρως ενημερωμένος από τον πλέον αρμόδιο θεσμικά άνθρωπο που τον αποκαλεί και συνεργάτη του, τον Δημήτρη Δέδε, ενώ είχε ενημερωθεί όπως ο ίδιος ισχυρίζεται και από τους εργαζομένους, τους οποίους εκ τους αποτελέσματος εμπαίζει και οι προεκλογικές του υποσχέσεις αποδεικνύονται κάλπικες και συνειδητά λέει ψέματα.
Δεσμεύθηκε προεκλογικά έναντι των εργαζομένων της ΔΗΚΕΠΑΘ ότι μόλις κερδίσει τις εκλογές: «Θα ξεκινήσουμε αμέσως την επεξεργασία του διετούς χρηματοδοτικού προγράμματος, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες μισθοδοσίας και λειτουργίας της ΔΗΚΕΠΑΘ, και όχι μόνο. Και τούτο, διότι θα γίνει προσπάθεια κάλυψης και των εργαζομένων οι οποίοι τώρα εμφανίζονται εργαζόμενοι σε εργολάβους».
Τελικά, όχι μόνο δεν κινήθηκε μόλις εξελέγη, αλλά το θυμήθηκε με πέντε μήνες καθυστέρηση κι όταν ο κόμπος έφθασε στο χτένι για να μην υπάρχουν άλλα περιθώρια, πλην των άτακτων και καταδικασμένων κινήσεων πανικού.
Να έλθουμε και στον ισχυρισμό του, ότι δεν γνώριζε.

Αν δεν γνώριζε τι πραγματικά συνέβαινε, είναι εγκληματική ευθύνη του ιδίου, λόγω της θέσεώς του και η παιδική δικαιολογία δεν εκστομείται, με συνέπεια να αναλαμβάνεις κι ολόκληρη την ευθύνη.

Πείτε επιτέλους την οδυνηρή αλήθεια στους εργαζομένους
Η υπόθεση της αμαρτωλής ΔΗΚΕΠΑΘ δεν είναι μια απλή υπόθεση, ούτε το ηθικό καλύπτεται από τη νομοθεσία, δεδομένου ότι στην αμαρτωλή ΔΗΚΕΠΑΘ δεν είναι τα πάντα αγγελικά πλασμένα, αλλά η υπόθεση από παντού όζει…
Ο Κώστας Λογοθέτης -λόγω της αναβλητικότητας και αναποτελεσματικότητάς του, λόγω της εμφανέστατης αδυναμίας του να πάρει μια απόφαση- θα έπρεπε από την αρχή να αποφύγει να πάρει στα χέρια του την «καυτή πατάτα», για την οποία όπως υποστήριξε στις δηλώσεις του, «εμείς διαχειριστήκαμε μια κατάσταση» και σ’ αυτό αποδείχθηκε κάκιστος.
Κώστα Λογοθέτη ο πολιτικός δεν διαχειρίζεται καταστάσεις. Δίνει λύσεις. Αν θέλει να κάνει το διαχειριστή ας κάτσει σπίτι του. Επομένως, πρέπει να δώσετε άμεσα λύση, παραπέμποντας την υπόθεση με κάθε λεπτομέρεια στους προϊσταμένους σας κι αφού δηλώνετε εμμέσως πλην σαφώς ανικανότητα, ας βγάλουν άλλοι τα… κάστανα από τη φωτιά με τις όποιες επιπτώσεις.
Από τις δηλώσεις διαπιστώνεται ότι δεν αντιλαμβάνεσθε το μέγεθος του προβλήματος και είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει καταλυτικά σε βάρος του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων.

Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν πίσω τους τρέφουν στόματα, μεγαλώνουν παιδιά κι αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα.
Πείτε τους επιτέλους την αλήθεια.
Αφήστε κατά μέρος τη σπέκουλα με το χρόνο…

Αναμένεται από τους τρεις περισπούδαστους επικοινωνιολόγους σας και το «παρεάκι» να διαψευσθεί η προεκλογική σας δήλωση κι έναντι αυτής να δημοσιοποιηθεί η «αληθινή» σας θέση για την αποκατάσταση της πραγματικότητας;

(080611)




ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΔΩΣΑΤΕ Ή ΟΧΙ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ;

Απαντώντας ο Κώστας Λογοθέτης στην ίδια συνέντευξη σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Θύμιου Τσαρμπού στον ιστότοπο e-istos, για τις επιταγές της Motor Oil και πως αυτές μοιράσθηκαν, ο Κώστας Λογοθέτης ισχυρίσθηκε ότι όλες μοιράσθηκαν μέσω του ΔΟΥΚΑΛ και καμία δεν δόθηκε από αξιωματούχο, πλην των τριών που έδωσε με πρωτοβουλία του ο δήμαρχος.
(Οι δύο δόθηκαν στον Παναγιώτη Παλαιολόγο για την εξόφληση προσωπικής του οφειλής, άσχετα αν ο Κώστας Λογοθέτης δικαιολογούμενος βαφτίζει τον Παναγιώτη Παλαιολόγο άπορο! Σας διέψευσε μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, αποκαλύπτοντας τα ποσά των φορολογικών του δηλώσεων, ενώ την περίοδο που του παραδώσατε τις δύο επιταγές γνωρίζατε πολύ καλά που εργαζόταν, δεδομένου ότι σας είχε εξυπηρετήσει στα πλαίσια των καθηκόντων του).
Είναι αλήθεια λοιπόν Κώστα Λογοθέτη ότι όλες έχουν μοιρασθεί μέσω του ΔΟΥΚΑΛ, βάσει των καταστάσεων ή και κάποιες μοιράσθηκαν από εκλεκτούς σας;
Αυτές είναι οι πληροφορίες του loutraki-press και είναι επίσης γνωστά και τα ονόματα αυτών που πήραν να μοιράσουν τις επιταγές!
Οι τρεις περισπούδαστοι επικοινωνιολόγοι σας και το «παρεάκι» θα εκδώσουν την επίσημη θέση σας για να αποκατασταθεί η πραγματικότητα;

(080611)




ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙOY

Ημερίδα, για τους τουριστικούς φορείς και τις επιχειρήσεις του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, διοργανώνει την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 18:00 στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (LTO).
Στόχος της ημερίδας είναι να γνωρίσουν τον LTO, όλοι οι φορείς, επιχειρήσεις, οργανισμοί που σχετίζονται και αναπτύσσουν τη δραστηριότητά τους σε σχέση με το τουριστικό προϊόν, ενώ σκοπός είναι η ανάδειξη του Λουτρακίου ως διεθνή τουριστικού προορισμού.
Ο νεοσυσταθείς Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου στα πρώτα του βήματα επιδιώκει τη δημιουργία ενός φορέα πολυσυλλεκτικού, ισχυρού, με τεχνοκρατική αντίληψη και διαφάνεια, απαλλαγμένου από μικροπολιτικές κι άλλες σκοπιμότητες, (αποτέλεσμα των παλινδρομήσεων του Κώστα Λογοθέτη σε σχέση με την Επιτροπή Τουρισμού), ο οποίος θα ασχολείται αποκλειστικά με το μάρκετινγκ του Λουτρακίου, ως τουριστικού προορισμού.
Στη σύσταση και ίδρυση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, ο οποίος είναι Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Λουτρακίου», προχώρησαν οι τουριστικοί φορείς κι επιχειρήσεις της πόλης.
Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του LTO, συγκροτήθηκε ως εξής:
Πρόεδρος, Σπυρίδων Καραβούλης, εκπρόσωπος του Ομίλου Sportcamp και της Πανελλήνιας Ένωσης Κατασκηνώσεων, αντιπρόεδρος, Δημήτριος Παππάς, πρόεδρος του Συλλόγου ξενοδόχων Λουτρακίου, γραμματέας, Δημήτριος Βλάσσης, εκπρόσωπος των Τουριστικών Γραφείων Λουτρακίου, ταμίας, Γιώργος Οικονόμου, πρόεδρος του Συλλόγου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Λουτρακίου και μέλος τον Βασίλειο Νανόπουλο, πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

(080611)




ΧΩΡΙΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΕ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ!

Με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών και λήψη λίγο πριν τα μεσάνυχτα -λόγω φόρτου εργασίας(!..) υπερωρίες που θα πέφτουν;- οι επικοινωνιολόγοι του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων ανακοίνωσαν ότι έχουν προσληφθεί κι έχουν εγκατασταθεί ναυαγοσώστες με πλήρη εξοπλισμό για το διάστημα από τις 3 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου 2011, για τις παραλίες Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων.
Το ωράριο των ναυαγοσωστών είναι από 10:30 έως 17:30 καθημερινά και για όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Όσοι έλαβαν την απόφαση για το ωράριο παρουσίας των ναυαγοσωστών, φαίνεται ως να μην γνωρίζουν ότι η παραλία του Λουτρακίου τους μήνες Ιούλιο κι Αύγουστο πλημμυρίζει από κόσμο από τις 18:00 - 20:30.
Το χρονικό διάστημα που η παραλία έχει υπερτριπλάσιο κόσμο, έναντι των μεσημβρινών ωρών, θα είναι κλειστή; Πώς το έχετε αντιληφθεί; Το εξηγείτε να το καταλάβει και το πόπολο;..
(080611)




ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Συνεδριάζει την Παρασκευή 10/06/2011 στις 09:00, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, έχοντας στην ατζέντα της τα ακόλουθα θέματα:
1 Κατακύρωση αποτελέσματος δημοπρασίας εκτέλεσης προμήθειας φρέσκου γάλακτος για το εργατοτεχνικό προσωπικό του δήμου.
2 Διάθεση πιστώσεων τρέχοντος προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011 δαπανών πάγιου χαρακτήρα.
3 Διάθεση πιστώσεων τρέχοντος προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011 δαπανών ανειλημμένων υποχρεώσεων προηγούμενων ετών.
4 Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου επί αγωγής αποζημιώσεως Δημητρίου Γκιόκα του Αθανασίου κατά Δήμου .
5 Έγκριση ή μη του πρακτικού της Επιτροπής ΕΚΠΟΤΑ περί ματαίωσης του διαγωνισμού για την προμήθεια μονάδας αφαλάτωσης τύπου αντίστροφης όσμωσης R.O. ελάχιστης παραγωγής 40m3 /h.

(080611)
Return top