ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ

Στη θέση αυτή στις 07:02 της 13/06/2011 αναρτήθηκε από το loutraki-press ένα κείμενο, το οποίο αφορούσε νέα καταγγελία του Παναγιώτη Παλαιολόγου για την γνωστή υπόθεση των δύο επιταγών.
Η καταγγελία που έγινε στο γράφοντα το Σάββατο το βράδυ, ενέπλεκε τους γονείς του Παναγιώτη Παλαιολόγου καθώς και τον Κώστα Λογοθέτη και αφορούσε πολύ περισσότερα στοιχεία από αυτά που τελικά αναρτήθηκαν, γιατί δεν ενδιαφέρουν.
Στις 19:22, ο γράφων δέχθηκε κλήση από τον Γιώργο Παλαιολόγο, ο οποίος απαίτησε να καταργηθεί προηγούμενη ανάρτηση καθώς δεν επιθυμούσε να εμπλέκεται το όνομα του ιδίου και της συζύγου του.
Το loutraki-press μόλις δόθηκε η ευκαιρία κι εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος έκανε αποδεκτή την επιθυμία του εμπλεκομένου και κατήργησε την εν λόγω ανάρτηση.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιώργος Παλαιολόγος είναι γνώστης της συγκεκριμένης υπόθεσης με κάθε λεπτομέρεια.

(130611)




ΤΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟ
ΚΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!


Το ξεφτισμένο προφίλ του Κώστα Λογοθέτη προσπαθούν να βελτιώσουν με ξένα προς τη σύστασή του υλικά, οι άνθρωποι που συγκροτούν το σαθρό περιβάλλον του… αυτοκράτορα, στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος.
Ένας δύο και ουχί περισσότεροι που διαθέτουν μυαλό, αλλά δεν εισακούγονται και το περιβάλλον τους έχει στο περιθώριο, διεμήνυσαν στον Κώστα Λογοθέτη ότι τα ακούσματα δεν είναι καλά κι επιβάλλεται να αναληφθεί δράση για να σταματήσει η κατηφορική πορεία.
Όπως ήταν επόμενο δεν σκέφθηκαν τίποτε περισσότερο ή λιγότερο μηδενός εξαιρουμένου, πέραν του πως θα διασφαλίσουν και θα υπερασπίσουν το εγώ τους κι όχι πως θα διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με μετρήσιμα και χειροπιαστά αποτελέσματα, για να μπορέσουν να συνεχίσουν την πορεία τους.
Φυσικό κι επόμενο είναι, η όλη επιχειρηματολογία τους να είναι για γέλια και για κλάματα, δεδομένου ότι ως άνθρωποι ενδιαφέρονται μόνο για τη βόλεψή τους και την απόκτηση μηνιαίου μισθού, με τραγική συνέπεια να αδυνατούν αφενός να ανταποκριθούν του ρόλου που νόμιζαν και προφασίσθηκαν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν λόγω των πολύ χαμηλών έως ανύπαρκτων προσόντων τους, αφετέρου να προτείνουν για να δοθεί διέξοδος, γιατί ουδέποτε ασχολήθηκαν -ακόμη και σήμερα- ποτέ με τον τόπο για να γνωρίζουν προβλήματα κι αναγκαία μέτρα που επιβάλλεται να ληφθούν.

Όπλισαν την προπαγάνδα με άσφαιρα βλήματα…
Ο Κώστας Λογοθέτης, άνθρωπος που για να συντηρηθεί έχει ανάγκη την καθημερινή χαιρετούρα και το μπράβο, για να τον επευφημεί η αυλή του, στο πλαίσιο αυτό έκανε γνωστό τι είπε και τι ισχυρίσθηκε στο διαχειριστικό συμβούλιο περισσότερες πλέον από τέσσερις εβδομάδες που έγινε η μία και μοναδική μέχρι σήμερα συνεδρίασή του.
Ο Κώστας Λογοθέτης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press από μέλος του διαχειριστικού συμβουλίου από την πλευρά των συμφερόντων της Club Hotel Loutraki S.A., ανέβασε στροφές «ρετάροντας» και με τρεμάμενη στην κυριολεξία φωνή ζήτησε την παραίτηση του διαχειριστή της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki, Αντώνη Στεργιώτη, αλλά από τα οκτώ μέλη κανείς δεν συγκινήθηκε!..
Για του λόγου το αληθές; Ο Κώστας Λογοθέτης ζήτησε το διαχειριστικό συμβούλιο να συνεδριάζει απαρεγκλίτως κάθε δύο εβδομάδες και η απάντηση που έλαβε ήταν: «Δεν μπορούμε, δεν προλαβαίνουμε, έχουμε δουλειές. Μια φορά το μήνα.»
Ο μήνας πέρασε, αλλά συνεδρίαση του διαχειριστικού δεν φαίνεται στον ορίζοντα.
Φυσικά, οι άνθρωποι με εμπειρία στο επιχειρείν, μπορούν να διαβάζουν και να διερευνούν με μεγάλη ευκολία προθέσεις ανθρώπων σαν τον Κώστα Λογοθέτη, ασχέτως του θεσμικού του ρόλου.

Μην κάνεις πράγματα που δεν γίνονται...
Δεν είναι δυνατόν από τη μία να θέλεις να προφασισθείς τον ισχυρό και τον αταλάντευτο και από την άλλη να εκλιπαρείς να φορτώσεις στο κόστος της CHCL προσωπικά σου ρουσφέτια - οι δύο δικηγόροι από το «παρεάκι» της Ιάσωνος, για τα οποία έχουν γνώση των προθέσεών σου, πριν καν ανοίξεις το στόμα σου;
Φυσικό δεν είναι να έχεις ευνουχιστεί από μόνος σου;
Το σαθρό περιβάλλον του Κώστα Λογοθέτη, τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει σημαία την εισήγηση του… αυτοκράτορα ότι έτριξε τα δόντια στον Αντώνη Στεργιώτη ζητώντας την αποπομπή του, προσπαθώντας να πείσει το πόπολο, ότι ο Κώστας Λογοθέτης, ενώ μόνος του έχει ευνουχιστεί, ότι διαθέτει ……. και θα τα κάνει όλα!..
Τα «παπαγαλάκια» της Ιάσωνος έχουν βγει στην πόλη και με στόμφο διαλαλούν ότι «Έμαθες, είδες πόσο ισχυρός και μάγκας είναι ο Κώστας Λογοθέτης; Ζήτησε την παραίτηση του Αντώνη Στεργιώτη, που όλοι οι προηγούμενοι τον έβλεπαν και τρέμανε!..»
«Παπαγαλάκια» κάντε και λίγο κράτει…

(130611)




Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ
ΚΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΩΡΙΑ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ


Είναι πρωτοφανή στον τόπο αυτά που συμβαίνουν επί των ημερών του Κώστα Λογοθέτη στο δήμο Λουτρακίου και Αγ. Θεοδώρων.
Ο Κώστας Λογοθέτης λοιπόν, με μεγάλη ευκολία μπορεί να μοιράζει € 5.000 το μήνα για τον καθένα εκ των δύο φίλων του δικηγόρων, συνολικά € 140.000 σε ετήσια βάση, ωστόσο, δεν του περισσεύουν χρήματα να καταβάλλει ως υπερωρία σε υπάλληλο της Λουτράκι Α.Ε., ο οποίος το Σάββατο το πρωί καθάριζε το πάρκο της Δεξαμενής.
Μια πρωτοβουλία που γινόταν από την αγάπη του συγκεκριμένου ανθρώπου, όπως αποκάλυψαν συνάδελφοί του στο loutraki-press, λόγω της αγάπης του ιδίου, αλλά και όλων μας για την προστασία της εταιρείας που εργαζόμαστε, καθώς και των περιουσιακών της στοιχείων. Ο καθαρισμός γινόταν από το συγκεκριμένο υπάλληλο γιατί το πάρκο το Σάββατο είχε δοθεί για μία εκδήλωση το βράδυ και βρισκόταν σε κακό χάλι
Μπορεί η εμπλοκή των πολιτικών προσώπων να είναι αυτή που τις περισσότερες φορές δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία δημοσίων ή δημοτικών επιχειρήσεων, όμως, οι περισσότεροι εκ των μονίμων υπαλλήλων είναι αυτοί που φυλάττουν Θερμοπύλες και διασφαλίζουν την προοπτική και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης, κόντρα πολλές φορές σε… καταστροφικές προοπτικές που οδηγούν αποφάσεις του πολιτικού προσωπικού.
Οι εργαζόμενοι στη Λουτράκι Α.Ε. περιμένουν από την αρχή του χρόνου τη μετακίνησή τους στο Thermal Spa Λουτρακίου, αλλά ο Κώστας Λογοθέτης είχε μυαλό υποβοηθούμενος από τον πειθήνιο αντιδήμαρχό του Γιώργο Γλυκοφρύδη, για τη μετακίνηση μόνο της συζύγου του μέντορά του, Παύλου Παύλου.

(130611)
Return top