Είπαν…

«Ο Κώστας Λογοθέτης θα πρέπει να αντιληφθεί ότι ποτέ δεν θα γίνει Μιχάλης Δρίτσας. Μια ζωή θα είναι ο Κωστάκης…»

(210611)




ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΤΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΟΗ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ,
ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ!

Η αθλιότητα των ανεγκέφαλων φασιστοειδών του Κώστα Λογοθέτη, δεν έχει προηγούμενο.
Το δυστύχημα, όμως, είναι ότι τους υπακούει και συμμορφώνεται με τις υποδείξεις τους, έχοντας συμβάλλει στον εκτροχιασμό πλέον της πορείας του δήμου και χωρίς κανείς να μπορεί να προσδιορίσει τι είναι αυτό που μπορεί να βρει τον τόπο την επόμενη ημέρα.
Τα ανεγκέφαλα φασιστοειδή, πριν καν ακόμη κάνουν την επέλασή τους στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος, αντιλαμβανόμενοι την αδυναμία τους και φαντάζοντας ως νάνοι στο τεράστιο σε μέγεθος εγχείρημα που καλούντο να αναλάβουν για τις δυνατότητές τους(;), νομίζοντας ότι θα μπορέσουν να επιπλεύσουν, επέλεξαν και πρόκριναν την ισοπέδωση των πάντων. Ωστόσο, μοίραζαν θέσεις και ofitsia με άμεσο στόχο κι ενδιαφέρον τη λήψη μηνιαίου μισθού.
Με γνώμονα την επιβίωσή τους, που θα προσέδιδε νόημα στην ασημαντότητά τους, επιδόθηκαν στη σπίλωση προσώπων και υπολήψεων. Για την ευόδωση του έργου τους, έχουν προχωρήσει στη συγκρότηση δύο ιστολογίων (blogs), εκ των οποίων ως ώρας μόνον το ένα έχει εκδηλωθεί, στην εκτόξευση λάσπης, φροντίζοντας για την ανωνυμία του διαχειριστή του, άλλο ένα δεν έχει εκδηλωθεί - ανήκει σε αυλικό του Κώστα Λογοθέτη ο οποίος έχει αυτογελοιοποιηθεί δημόσια κι ενδεχομένως ένα τρίτο που επίσης έχει δώσει δείγματα γραφής της φασιστικής νοοτροπίας του.
Έτσι, σύμφωνα πάντοτε με πρόσωπα που είναι βαθιά χωμένα στο 2ο όροφο της Ιάσωνος, η σπίλωση υπολήψεων εκπορεύεται και διαχέεται τις περισσότερες φορές από το γραφείο του Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος μετά συνηθίζει να λέει ως καλός ηθοποιός, κάνοντας χρήση της γλώσσας του σώματος, δεν είπα τίποτε, δεν γνωρίζω τίποτε, δεν θυμάμαι τίποτε.
Ειρήσθω εν παρόδω, αυτό που έχει απομείνει μέχρι σήμερα και μπορεί ο Κώστας Λογοθέτης να παρασύρει με τις υποσχέσεις του τους απλούς πολίτες, είναι η ηθοποιία του και τίποτε περισσότερο…

Οι τόνοι λάσπης κατά του συνεργαζόμενου συμβούλου
Πρώτος στο στόχαστρο αυτής της λαίλαπας βρέθηκε ο Νίκος Λόης, τον οποίο δεν δίστασαν να κατηγορήσουν ότι επιχειρεί να βγάλει μίζα από ένα έργο τελικού κόστους € 1.770 που αφορούσε την ανακατασκευή του παρκέ για το τμήμα χορού του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου κι απαιτούσε απόφαση ad hoc.
Ενώ τον εξαίρεσαν από την επιτροπή καρναβαλιού, δεν είχε καμία εμπλοκή, τον κατηγορούσαν κι άφηναν υπόνοιες για το διαχειριστικό τομέα, ενώ τις χορηγίες που συγκέντρωσε το έκανε πάντοτε παρουσία τρίτου προσώπου, λες και γνώριζε τον τρόπο που θα έσπευδαν να τον σπιλώσουν.

Προσπαθούν να ξεχαστεί η υπεξαίρεση των δύο επιταγών
Όλα αυτά τα ανεπαρκή φασιστοειδή, θεωρώντας εξ ιδίων τα αλλότρια, δεν έχουν ακουσθεί να λένε λέξη για τον Κώστα Λογοθέτη που υπεξαίρεσε δύο επιταγές απόρων και τις διέθεσε για την αποπληρωμή προσωπικών του προεκλογικών δεσμεύσεων κι ακόμη δεν έχει επιστρέψει το αναλογούν ποσό, ούτε ακόμη δεν έχει ομολογήσει στο δημοτικό συμβούλιο σε ποιους αξιωματούχους του ο ίδιος προσωπικά έδωσε επιταγές απόρων για προσωπικά τους ρουσφέτια, αντί να τις καταθέσει στο ΔΟΥΚΑΛ κι από εκεί να μοιρασθούν βάσει των καταστάσεων όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Χαρακτηριστικότατη στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του σώματος η παρέμβαση της δημοτικής συμβούλου της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών, Μαρίας Πρωτοπαππά, «πώς να σας εμπιστευθεί ο πολίτης στη διαχείριση εκατομμυρίων;»

Βροχή η συκοφαντία κατά Νίκου Λόη με την «Εκτός Αθηνών»
Λόγω της πανθομολογούμενης ανεπάρκειας κι ανικανότητας του Κώστα Λογοθέτη, κλείνουν έξι μήνες κι ακόμη δεν επιτύχει να συγκροτήσει το νέο διευρυμένο οργανισμό του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου, με αποκορύφωμα του -στοιχειωδώς κατώτερος των περιστάσεων δεν μπορεί ούτε να επιλέξει ένα ικανοποιητικό σχήμα διοικητικού συμβουλίου, που θα μπορέσει ως ελάχιστο να συνεχίσει το ομολογημένο έργο που παραλαμβάνει από τον τέως πρόεδρο, Μιχάλη Δρίτσα.
Αντ’ αυτού, τα φασιστοειδή, έχουν ξαμολήσει τα «παπαγαλάκια» τους κι ομιλούν περί σκανδάλων στην Εκτός Αθηνών κι εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούν το Νίκο Λόη ότι πάει να συγκαλύψει (ξέρουν από την τακτική και τις πρακτικές Κωστάκη) οικονομικές ατασθαλίες, να μην αποκαλυφθούν σκοτεινά σημεία κι ούτω καθ’ εξής. (Σε αντιπαράθεση μέσω του ιστολογίου τους φέρνουν ως παράδειγμα τις αντιδράσεις που εκδηλώνονται για τα πέντε χιλιάρικα που θέλει να μοιράσει ο Κώστας Λογοθέτης σε καθένα από τους δύο δικούς του δικηγόρους. Ας τους πληρώσει από την τσέπη του να τελειώνουμε. Άλλως ας υποβάλλουν το αίτημα στην περιφέρεια Πελοποννήσου σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου).
Στο πλαίσιο αυτό, θέλει να έχει ευνούχο πρόεδρο τον Νίκο Λόη! Στην προηγούμενη αποτυχημένη προσπάθειά του να επιλεγεί ένα διοικητικό συμβούλιο απόλυτα ελεγχόμενο από τον ίδιο, δημιούργησε ναυάγιο… στη στεριά. Τουλάχιστον για το φέρεσθε κι όπως αρμόζει, ο πρόεδρος ενός σώματος είθισται να έχει δύο δικούς του συμβούλους τους οποίους θα μπορεί να εμπιστευθεί απόλυτα, να συνεργασθεί χωρίς προσκόμματα και να παράξει αποτέλεσμα. Με τα άτομα που επέλεξε ο Κώστας Λογοθέτης, γελάει η πόλη!..
Είναι η ιδανική ευκαιρία να υπερψηφισθεί ως αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου η Μαρία Στάμου -άσχετα αν στενοχωριούνται οικογενειακά προσκείμενα πρόσωπα- ενώ θέση έχει, τον εμπιστεύεται άλλωστε ο Νίκος Λόης και θα υποδηλοί τη συνέχεια στο έργο που έχει γίνει στον πολιτισμό καθ’ ότι είναι μέλος και του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, ο πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος και οικογενειακός φίλος του Κώστα Λογοθέτη, οποίος επίσης σπιλώθηκε δια της γνωστής και μη εξαιρετέας μεθόδου, Δημήτρης Γλυκοφρύδης.
(210611)




«ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΤΩΝ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΩΝ ΓΙΑ… ΕΝΤΑΞΗ
ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ


Το θέατρο του παραλόγου θα παιχθεί σήμερα το βράδυ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, με την ονομασία της Περαχώρας, στο πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς, εισηγείται στο πλαίσιο των προεκλογικών δεσμεύσεων του συνδυασμού -σήμερα- Με τους Πολίτες «Πίσω» την ένταξη στην ονομασία του δήμου, του ονόματος της Περαχώρας.
Στην ουσία θα χαϊδέψουν τα αυτιά των κατοίκων του χωριού ότι δήθεν είναι συνεπείς στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, όταν σε τεράστιας σημασίας θέματα για το δήμο περί άλλων τυρβάζουν κι έχοντάς τον εγκαταλείψει στην κυριολεξία στην τύχη του.
Ο σημερινός δήμος σ’ ολόκληρη την επικράτειά του είναι ένας κατ’ εξοχήν τουριστικός δήμος και το αγροτικό του κεφάλαιο έχει περάσει σε τρίτη ή τέταρτη θέση. Κατά συνέπεια, η προοπτική και η ανάπτυξη του σημερινού δήμου εξαρτάται και στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, που θα επιτευχθεί με την κατάλληλη προώθηση και πώληση της ονομασίας της περιοχής.
Έτσι λοιπόν, αυτό που ενδιαφέρει και είναι μείζονος σημασίας, η ονομασία, θα πρέπει να γίνει brand name. Οπότε, χρειάζεται σύντομη λέξη που θα μπορεί να την αποστηθίσει ο ενδιαφερόμενος επισκέπτης και δεν θα ψάχνεται πως λένε το μέρος που θέλει να επισκεφθεί…
Μέχρι σήμερα, από τις αρχές του 20ου αιώνα το Λουτράκι είναι παγκοσμίως γνωστό είτε για τα δύο σπάνια νερά του, το μεταλλικό και το ιαματικό, είτε γιατί διέθετε καζίνο. Επομένως, αυτό που πρέπει να προσεχθεί κι έχει σημασία, είναι να υπάρχει -όντως υπάρχει- ένα όνομα που θα παραπέμπει σε κάτι κι αυτό είναι τα’ όνομα του Λουτρακίου.
Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τα μέλη του θα πρέπει να αρθούν και να ανταποκριθούν των περιστάσεων, να πουν την αλήθεια χωρίς περιστροφές ούτε να συνυπολογίσουν το πολιτικό κόστος με γνώμονα μόνο το συμφέρον του τόπου και το νέο όνομα του δήμου να είναι δήμος Λουτρακίου. Όσον αφορά το όνομα της Περαχώρας, θα μπορούσε να ανακηρυχθεί η ιστορική πρωτεύουσα της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας κι εκεί στο νέο πνευματικό κέντρο να πραγματοποιούνται οι πανηγυρικές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του νέου δήμου Λουτρακίου.

(210611)




ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΙΑΣΩΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΙ ΕΧΑΣΑΝ
ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΔΟΣΣΑΡΑ

Όλα ήταν χθες έτοιμα στο «κρεματόριο» του συνδυασμού Με τους Πολίτες «Πίσω», για τη θυσία, ώστε να ανοίξει ο δρόμος και τα φασιστοειδή του 2ου ορόφου της Ιάσωνος να καταλάβουν δημοτικά αξιώματα και να εισρεύσει χρήμα στις τσέπες τους, δεδομένου ότι γι’ αυτό τα κάνουν όλα και τίποτε περισσότερο.
Τα φασιστοειδή σχεδίαζαν να πάρουν… την κεφαλή του Μπάμπη Δοσσαρά, αλλά υπολόγισαν χωρίς το ξενοδόχο, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ και τα πάντα πήγαν στράφι… δεδομένου ότι δεν παρέστη. Το κλίμα που είχε διαμορφωθεί, όχι αυθόρμητα, ήταν εχθρικό και σκληρό κατά του Μπάμπη Δοσσαρά, που ζητείτο εδώ και τώρα η κεφαλή του επί πίνακι, με τον Κωστάκη να καμαρώνει για τις επιθυμίες των εντολέων του…
Το ότι δεν ελήφθη χθες απόφαση, σε καμία των περιπτώσεων δεν σημαίνει ότι τα φασιστοειδή σταματούν εδώ και δεν θα επανέλθουν μέχρι την οριστική επιτυχία του στόχου τους.

Τι είχε προηγηθεί ολόκληρη την ημέρα
Από χθες το μεσημέρι στην πόλη τα «παπαγαλάκια» των φασιστοειδών, διέρρεαν ότι σήμερα το βράδυ τελειώνει οριστικά η υπόθεση με τον Μπάμπη Δοσσαρά. Χαρακτηριστικά, περιχαρείς έλεγαν ότι ο Μπάμπης αν δεν ζητήσει ταπεινά συγνώμη, θα του ζητηθεί να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ και ίσως να του ζητήσουν να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος. Σίγουρο είναι πάντως, ότι θα διαγραφεί από μέλος του συνδυασμού Με τους Πολίτες «Πίσω»!
Τώρα τα ανεγκέφαλα φασιστοειδή πώς θα διαγράψουν κάποιον που έχει δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή του μόνον αυτά το γνωρίζουν. Ο Μπάμπης Δοσσαράς είχε εκλεγεί με τη… σημαία του τότε συνδυασμού Με τους Πολίτες Μπροστά και ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό όπως έχει μετατραπεί σήμερα, Με τους Πολίτες «Πίσω».!
Τα φασιστοειδή του 2ου ορόφου της Ιάσωνος, έχοντας καταστήσει υποχείριό τους τον επικεφαλής του… συνδυασμού τους Με τους Πολίτες «Πίσω», που αδυνατεί να αξιολογήσει ποιες είναι οι ενδεδειγμένες κινήσεις στις οποίες επιβάλλεται να προβεί μήπως κι επιτύχει να συνθέσει εν μέρει το χάος που έχει δημιουργηθεί, άγεται και φέρεται σύμφωνα πάντοτε με τους σχεδιασμούς τους, με συνέπεια ο δήμος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων να βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο. Λουτράκι και Αγ. Θεόδωροι είναι εγκαταλελειμμένοι στην τύχη τους και σε τίποτε δεν θυμίζουν τουριστικό προορισμό.

Πρόβλημα για τον τόπο όσο δεν έχουν θέση και μισθό!
Σίγουρα, εκτιμάται ότι και οι δύο πόλεις θα έχουν πρόβλημα για όσο διάστημα τα φασιστοειδή του Κώστα Λογοθέτη είναι στον αέρα και δεν έχουν καταλάβει στην επέλασή τους στο δήμο και κυρίως στις επιχειρήσεις του, θέση με μισθό! Ενδιαφέρον θα έχει πάντως μέχρι που θα σπρώξουν τα φασιστοειδή τον Κώστα Λογοθέτη.
Ζητούμενο για τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είναι αν ο Κώστας Λογοθέτης θα εισηγηθεί και ζητήσει με ψηφοφορία την καρατόμηση του Μπάμπη Δοσσαρά στα προ ημερησίας διάταξης θέματα. Πάντως, οι πληροφορίες λένε ότι τα φασιστοειδή στήνουν ενέδρα για επόμενη στροφή…
Καταλήγοντας θα πρέπει να υπενθυμισθεί η αχαριστία που διακρίνει τον Κώστα Λογοθέτη έναντι του ευεργέτη του Μπάμπη Δοσσαρά, χάρις στον οποίο έχει καταλάβει σήμερα τη θέση του πρώτου πολίτη του δήμου.

(210611)




ΟΙ «29+25» ΤΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΩ
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ


Πολύ πιθανόν είναι σήμερα οι πενήντα τέσσερις εργαζόμενοι των Αγ. Θεοδώρων να βρεθούν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, αναζητώντας το δέον γενέσθαι με την τύχη τους, δεδομένου ότι από παντού εισπράττουν ότι δεν μπορούν να εργασθούν στο δήμο, γιατί δεν καλύπτονται από καμία απολύτως σύμβαση.
Παράλληλα, έχουν συνειδητοποιήσει, ότι και ο Κώστας Λογοθέτης δεν τους λέει την αλήθεια και τους έχει εμπαίξει με το περιβόητο «εγώ ενημερώθηκα στις 31 Μαρτίου», ενώ τους επισημαίνεται ότι και ο ίδιος είναι μπλεγμένος στην υπόθεση και πλέον ποινικά υπεύθυνος γιατί συγκαλύπτει τον αντιδήμαρχό του Δημήτρη Δέδε.
Χθες, πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press δημιουργήθηκε νέα ένταση μερίδας εργαζομένων με τον αντιδήμαρχο Αγ. Θεοδώρων, ο οποίος απειλούσε όποιον τολμούσε να του αρθρώσει λέξη.

(210611)




Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ...

Του Δημήτρη Καραπατά*

Έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε τέτοιες εκφράσεις σε φυσικές καταστροφές και ανεξέλεγκτες καταστάσεις που προκαλούν ακραία φυσικά φαινόμενα.
Με την δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη, φτάσαμε, όμως, στο έσχατο σημείο να επικαλούμαστε τον Θεό και για την απύθμενη και ατέρμονη πολιτική ανοησία ορισμένων συνεργατών του, που αν δεν δρουν με τις ευλογίες του, σίγουρα δρουν με την ανοχή του. Με την στάση τους, οδηγούν τον δήμο στο σημείο μηδέν.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του λοιπόν και να μας προστατεύσει από αυτούς που φέρεται ότι δρουν σαν να θυμίζουν συμμορία και πάνε να διαλύσουν τα πάντα επιβάλλοντας λογικές του παραλόγου και συμπεριφέρονται σαν πρωτομάστορες της ανεπάρκειας εκφράζοντας πολιτικές της κατεδάφισης και της υπονόμευσης βασικών δημοκρατικών διαδικασιών.
Με πρόσχημα της δήθεν δημοκρατικές τους περγαμηνές έφτασαν στο σημείο να υβρίζουν τους πολίτες που τους ψήφισαν (ακόμη περιμένουμε να μας απαντήσει ο δήμαρχος στην συνάντηση με τον Λάμπρο Μπούκλη σε ποιούς πολίτες αναφερόταν χαρακτηρίζοντάς τους παρορμητικούς και με ιδιαιτερότητες);
Οι «παπαγαλοδημοσιογράφοι» τους, αδυνατούν να μας πείσουν ότι αυτοί που ευθύνονται για την μπαχαλοποίηση του δήμου μας θα δώσουν τις λύσεις που απαιτούνται. Βλέποντάς τους και ακούγοντας τη… βαθυστόχαστη μπουρδολογία τους, καθώς και τις ανόητες και ανάξιες διαψεύσεις - ατάκες τους, του τύπου να μην έρθει ο προαστιακός στο Λουτράκι γιατί θα έρχονται επισκέπτες με «ταπεράκια» (δυστυχώς, το ισχυρίστηκε και ο ιλαροτραγικός και περαστικός Κώστας Λογοθέτης, αφού όμως πρώτα υφάρπαξε τον ψήφο των δημοτών έχοντας την έλευση του προαστιακού στο Λουτράκι, ως αιχμή στην προεκλογική του προμετωπίδα).
Στο άκουσμα λοιπόν, αυτών των κακόηχων νέων ανασκευασμένων θέσεών τους, ανατριχιάζει ο κάθε έντιμος και εχέφρων πολίτης που αντιλαμβάνεται ότι προσπαθούν να τον εκλάβουν ως άνθρωπο κατώτερου πνευματικού επιπέδου, υποτιμώντας προκλητικότατα τη νοημοσύνη, αλλά και την μνήμη του.
Η ανεπάρκεια και η πολιτική ανοησία αποκτούν τον απόλυτο ορισμό τους.
Αυτούς τους βαθυστόχαστους μπουρδολόγους, εξ επαγγέλματος, τους βολεύει να χαντακώνουν τις γενιές του δήμου και με θράσος και υποκρισία που περισσεύει, βάλουν, τόσο κατά των πολιτών, όσο και κατά του σιδηροδρόμου, σ’ ένα άνευ προηγουμένου και αδικαιολόγητο αντισιδηροδρομικό ντελίριο.
Δεν ντρέπονται που επιβάλλουν στο Λουτράκι την υστέρηση, ακόμη κι έναντι των Ζευγολατιού, Λυκοποριάς, Διμηνιού, Λυγίας, ποντάροντας κι επενδύοντας στην ισοπεδωτική τους λογική, αλλά και στις ύποπτες μεθοδεύσεις τους, με σκοπό να μην έρθει ο προαστιακός σιδηρόδρομος στο Λουτράκι.
Ενορχηστρωτής όλων αυτών φέρεται να είναι ο ίδιος ο Κώστας Λογοθέτης, από την στιγμή που τα επιτρέπει και δεν τα εμποδίζει αυτού του τύπου θέσεις κι απόψεις στελεχών του, αφού προηγουμένως είχε υφαρπάξει τη ψήφο των δημοτών, τώρα εμφανίζεται με λογοθετικές πομφόλυγες του τύπου «κοστίζει το έργο», παριστάνοντας τον οικονομολόγο του ΕΣΠΑ ή το λαφυραγωγημένο «είναι δύσκολη η συγκυρία επειδή ο ΟΣΕ είναι σε αναδιάρθρωση» και στη συνέχεια ακολούθησαν οι δηλώσεις των αρμόδιων υπουργών που υπογράμμισαν ότι: «Μέσα στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης του ΟΣΕ, προωθούνται όλα τα σιδηροδρομικά έργα, αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει η χώρα», αδειάζοντας κατ’ ουσία τον ανεπαρκή δήμαρχο.
Επίσης σήμερα αποκαλύπτουμε ότι υπάρχει έγγραφο του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, που αναγνωρίζεται η σπουδαιότητα του έργου για την ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου και βλέπει θετικά το υπουργείο την κατασκευή του έργου.
Το εύληπτο και ευανάγνωστο μήνυμα που στέλνει ο Κώστας Λογοθέτης είναι, ξεχάστε τον προαστιακό, δεν το κάνω!..

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι.
(210611)
Return top