ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ LOUTRAKI-PRESS

Ευχαριστώ!
Σας ευχαριστώ όλους.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους εσάς, που επισκέπτεσθε το loutraki-press όχι για να ενημερωθείτε για ειδήσεις και γεγονότα, αλλά για να διαβάσετε την άποψή μου.
Με τιμάτε σε αφάνταστο βαθμό κι αυτό προσπαθώ να το ανταποδίδω καθημερινά όχι μόνο σε βάρος του προσωπικού μου χρόνου - αυτό για το γράφοντα δεν έχει κόστος, αλλά πολλές φορές φέρνω σε δεύτερη μοίρα και τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις όταν το επιτρέπουν τα χρονικά περιθώρια, δεδομένου ότι για το δημοσιογράφο αντίπαλος είναι ο χρόνος.
Στον τέταρτο χρόνο αυτής της μοναχικής πορείας, χωρίς φρου φρου κι αρώματα, όπως άλλωστε αρμόζει σ’ ένα ιστολόγιο πολιτικής άποψης κι όχι δημοσιογραφικού ρεπορτάζ ή σαφάρι αναδημοσιευμένων ειδήσεων, θέλω να πιστεύω ότι από το καλοκαίρι του 2006, κινούμαι στην ίδια ρότα, χωρίς ν’ έχω αλλάξει στόχο -ούτε κι ευκαιριακά- με μοναδικό σκοπό να καταγράφονται απόψεις και ιδέες που συμβάλλουν στην αναβάθμιση και πρόοδο του τόπου, καταγγέλλοντας σε όλους τους τόνους πρακτικές που εχθρεύονται αυτό το σκοπό με ιδιοτελείς σκοπιμότητες.
Κατηγορήθηκα πολλές φορές χωρίς βάσανο ότι τα έχω βρει με τον έναν πρώην ή τον άλλον πρώην δήμαρχο και ούτω καθ’ εξής. Ευκαιριακά μπορεί να φαινόταν κάτι τέτοιο, αλλά ήταν πάνω στο σκοπό που έχει χαραχθεί και κατά συνέπεια χωρίς να είναι εγωιστικό, δεν πήγαινα εγώ σ’ αυτούς, αλλά μάλλον διόρθωναν τις πολιτικές τους πορείες για συγκεκριμένα μικρά χρονικά διαστήματα και φαινόταν σαν σύμπλευση.
Έχω δύο αγωγές στην πλάτη και μία μηνυτήρια αναφορά. Ουδέποτε επεδίωξα να έλθω σ’ επαφή για να γλιτώσω είτε τις αστικές αξιώσεις που έχουν εγερθεί σε βάρος μου, είτε να παύσει η ποινική μου δίωξη. Το κυριότερο δε, δεν δέχθηκα να συμβιβασθώ ή να υποχωρήσω υποστέλλοντας αρχές, αξίες, συνείδηση για να απαλλαγώ από τις διώξεις.
Την προεκλογική περίοδο, επειδή είναι ακόμη νωπή, μετά τον κύκλο επαφών συνεργάσθηκα και συνυπέγραψα με τον Κώστα Λογοθέτη προς όφελος του συνδυασμού -τότε- Με τους Πολίτες Μπροστά. Υπερασπίσθηκα την προεκλογική περίοδο καλύτερα από τον εαυτό τους -ένα προεκλογικό μπουλούκι- άτομα τα οποία αποδεικνύουν καθημερινά ότι δεν αξίζουν τον κόπο, ενώ ο Κώστας Λογοθέτης είναι αυτός που δεν κράτησε το λόγο του -γιατί προφανώς δεν έχει- και το κυριότερο δεν σεβάσθηκε την υπογραφή του. Επέδειξε την υπέρμετρη αχαριστία του κι αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχει πει ούτε ένα ευχαριστώ!
Έτσι φθάσαμε, λόγω ανθρώπων μ’ αυτή τη συνείδηση και τη συμπεριφορά, ο δήμος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων να έχει γίνει περίγελος σ’ ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Στον τέταρτο χρόνο σταθερός στη ρότα που έχει χαραχθεί, θα αποκαλύπτεται, θα αναδεικνύεται και θα καταγράφεται το σάπιο, που στο σημερινό βασίλειο της Δανιμαρκίας είναι άφθονο και δεν αφήνει τίποτε να στεριώσει επάνω του.
Είναι ιδιαίτερα κολακευτικό να σε σταματούν στο δρόμο και να λένε ευτυχώς που υπάρχεις και λες τα πράγματα με τ’ όνομά τους γιατί τα πάντα σιωπούσαν από το μπαξίσι…
Σ’ αυτή τη δύσκολη πορεία μ’ ερμητικά κλειστά και φοβισμένα στόματα, σε τόσο δύσκολα κι επικίνδυνα θέματα που έχουν αναδειχθεί έχουν γίνει και λάθη, αλλά ποτέ από εμπάθεια και από κακή προαίρεση. Σίγουρα κάποια πρόσωπα που θεωρώ κατά την άποψή μου ότι κάνουν κακό στον τόπο και δη προς το ίδιον όφελος, μπορεί να έχει περάσει κι ολόκληρος χρόνος να τα αναμένω για να αναδειχθούν οι καταστροφικές για τον τόπο μεθοδεύσεις τους. Μόλις δόθηκε η ευκαιρία το κάθε τι αναδείχθηκε!..
Όσους όμως έχω αδίκως θίξει, μπορεί ενδεχομένως να μην μου το έχουν πει ποτέ, ζητώ από τα βάθη της καρδιάς μου ειλικρινή συγνώμη. Τουλάχιστον, είναι πεποίθηση σχεδόν σ’ όλους, ότι ουδέποτε συναλλάχθηκα και διαπλέχθηκα και ουδέποτε υπήρξε ιδιοτελής σκοπιμότητα.
Παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια δημοτική αρχή με τους ανθρώπους της σχεδόν στο σύνολό τους κατώτερους των περιστάσεων, ωστόσο, θα δοθούν σκληρότατες μάχες μπας και αφυπνισθεί ο επικεφαλής, να αφήσει τη σαβούρα να βουλιάξει, με μόνο γνώμονα να ωφεληθεί ο τόπος και να μπορεί το Λουτράκι να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες.
Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της ψυχής μου και καλόν είναι να μπορέσουμε όσοι πιστεύουμε στον ίδιο σκοπό να συμπλεύσουμε!

Με βαθύτατο σεβασμό προς όλους σας

Πάνος Ηλιακόπουλος

(280611)




ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ!

Στο έκτακτο διοικητικός συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε., ο Κώστας Λογοθέτης, μετά την καταγγελτήρια γνωμοδότηση του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, για την πρόσληψη των δύο εκλεκτών του δικηγόρων, που εξέθεσε ένα ολόκληρο δήμο - ευτυχώς όχι σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, αναγκάσθηκε να ανακαλέσει την υπ’ αριθ. 43/2011 απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας.
Μια εξέλιξη, στην οποία συνέβαλαν τα κατώτερα των περιστάσεων ανεγκέφαλα φασιστοειδή του, δεδομένου ότι δεν είχαν την ικανότητα να τον συμβουλεύσουν και να του πουν γνώμη που προστατεύει κατ’ αρχήν τον ίδιο και στη συνέχεια ολόκληρο το δήμο.
Ο Κώστας Λογοθέτης, σύντομα, τάχιστα, θα πρέπει να απαλλαγεί από όλους αυτούς τους βλάκες και ανεπαρκείς που έχει μαζέψει γύρω του, αλλιώς καθημερινά θα εκτίθεται και θα γίνεται περίγελος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, ο Κώστας Λογοθέτης σε ερώτηση της δημοτικής συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης Εβίτας Κούτμου, μετερχόμενος της γνωστής του τακτικής των ψεμάτων, είχε ισχυρισθεί, ότι δεν έχει ληφθεί τέτοιου είδους απόφαση. Όχι μόνον δεν είχε ληφθεί, αλλά είχε αναρτηθεί και στο διαδίκτυο.
Κώστα Λογοθέτη, είσαι μεγάλο παιδί, καλώς ή κακώς είσαι ο πρώτος πολίτης αυτού του τόπου και θα πρέπει να αντιληφθείς ότι πρέπει κι επιβάλλεται να λες αλήθειες ανεξαρτήτως κόστους.
Πρέπει να ξεχάσεις τις τακτικές και τις συνήθειες που να είχες ενδεχομένως και στην προσωπική σου ζωή και να αποκτάς σιγά σιγά και συνείδηση.
(280611)




Η ΕΒΙΤΑ ΚΟΥΤΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ, ΚΟΝΤΡΑ… ΣΤΗ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΗ ΣΟΥΠΑ

Οι γνωστές και αδιέξοδες αντιπαραθέσεις - κοκορομαχίες Παύλου Παύλου με Γιώργο Γκιώνη, η άλλη μια φορά ανούσια σφαγή του Γιώργου Γκιώνη, ήταν αυτές που τράβηξαν επί μακρόν, υποβάθμισαν το επίπεδο κι έδειξαν ότι μ’ αυτές τις νοοτροπίες δεν πάει ο τόπος μπροστά.
Η Εβίτα Κούτμου, ήταν όλα τα λεφτά, δεδομένου ότι σε μια παρέμβαση ενός λεπτού κάλυψε την ουσία της γενικής συνέλευσης της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. Η Εβίτα Κούτμου, επεσήμανε την ανούσια αντιπαράθεση των δύο επικεφαλής των συνδυασμών κι απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο της εταιρείας του επεσήμανε ότι είμαστε εδώ για να εγκρίνουμε ή όχι τα αποτελέσματα χρήσης του 2010 και να μας πείτε αν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, τι στόχο έχετε και ποιος είναι τελικά ο σκοπός σας. Απάντηση δεν πήραμε, γιατί από εδώ και πέρα ευελπιστείται ότι θα αρχίσει ο όποιος σχεδιασμός.
Ευτύχημα που δεν εισακούσθηκαν οι βλακώδεις υποδείξεις των φασιστοειδών για αλλαγές στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κι όσο δεν τους ακούει θα έχει κέρδος, ενώ εκ του περισσού και κουραστική ήταν η βουτιά στο παρελθόν με την ασφάλεια που παρείχε προφανώς το πόρισμα Τσοβόλα.
Καλόν θα είναι ο Κωστάαακης να μάθει να αναγνωρίζει από προέρχονταν βασικότατα στοιχεία και φούσκωνε σαν δέκα καρδινάλιοι μαζί.
Πάντως δεν εγκρίθηκε ούτε ο απολογισμός του 2010 ούτε η απαλλαγή των μελών του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου. Φαίνεται, ότι μάλλον ο Κώστας Λογοθέτης στηρίζεται στο πόρισμα Τσοβόλα και γι’ αυτό επιδιώκει πιο ενδελεχή έλεγχο σε στοιχεία της εταιρείας, που θα συμβάλλει να είναι πιο αποτελεσματική μια δεκαπενταετία πίσω για ενδεχόμενα αδικήματα -αν υπάρχουν- που είναι σε βαθμό κακουργήματος και δεν έχουν παραγραφεί.

(280611)
Return top