Κουΐζ

Ποιο δημοτικός σύμβουλος του Κώστα Λογοθέτη είπε ο δήμος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων έχει στάση του προαστιακού στους Αγ. Θεοδώρους και δεν χρειάζεται δεύτερη στάση ούτε στο Λουτράκι, ούτε στον Ισθμό;

(060611)




ΛΙΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ «ΠΙΣΩ»


Με το πέρασμα του χρόνου, μόλις πέντε μήνες εξουσίας, μικραίνει διαρκώς ο αριθμός όσων ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις για συμμετοχή στις συνελεύσεις του συνδυασμού Με τους Πολίτες «Πίσω».
Το αξιοσημείωτο είναι ότι την πλάτη στον Κώστα Λογοθέτη δεν γυρίζουν πλέον υποψήφιοι και μέλη του συνδυασμού, αλλά πλέον έχουν αρχίσει να απέχουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι, γιατί ο αυτοκράτορας δεν πείθει.
Στη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση του συνδυασμού Με τους Πολίτες «Πίσω» οι προσελθόντες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, δεν υπερέβαιναν τους σαράντα, ενώ απουσίαζαν και δύο δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι μάλιστα είναι και συγχωριανοί του Κώστα Λογοθέτη.
Ωστόσο, για τους συγκεντρωσιάρχες του συνδυασμού, ο στόχος επετεύχθη. Μέλημά τους και κριτήριο δεν ήταν ο αριθμός όσων το δυνατόν περισσοτέρων, αλλά λίγων που δεν θα τολμήσουν να εκφράσουν κάποια αντίδρασή τους, μήπως και στενοχωρηθεί… ο αυτοκράτωρ. Μονό οι επευφημίες επιτρέποντο.
Τυπικότατες και δημοκρατικότατες διαδικασίες. Τα φασιστοειδή του συνδυασμού, δίνουν ρεσιτάλ…

(060611)




ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ;


Όπως αποκάλυψε στην ανάρτησή του της προπερασμένης Παρασκευής στο προσωπικό του ιστολόγιο ο πρόεδρος της Δημοτική; Κοινότητας Λουτρακίου, Γιώργος Μπάκος, ο Κώστας Λογοθέτης αρέσκεται να αποκαλεί το loutraki-press, «το blog του συκοφάντη».
Μέχρι σήμερα, από το ξεκίνημα της νέας δημοτικής αρχής, με όλα τα μεγάλα και καυτά θέματα που έχει αποκαλύψει και δημοσιοποιήσει σχεδόν εν τη γενέσει τους το loutraki-press, με το πλήρωμα του χρόνου έχουν επιβεβαιωθεί στο σύνολό τους ως προς την ουσία και το περιεχόμενο, σχεδόν όλα δε μέχρι κεραίας ως προς τις παραμέτρους τους.
Στο μεσοδιάστημα γεγονότος και αποκάλυψης, ο Κώστας Λογοθέτης, αρέσκεται ανερυθρίαστα, να συκοφαντεί το γράφοντα, όχι μόνο στο στενό του περιβάλλον, αλλά και… Με τους Πολίτες… Πίσω που έρχεται σε επαφή, ενδυόμενος το σπαραξικάρδιο ύφος του, δίκην Μάρθας Βούρτση, να ισχυρίζεται ότι οι αναρτήσεις είναι ψευδείς, με αποκορύφωμα ότι ο γράφων έχει εξυβρίσει τη σύζυγό του -κάτι που είναι απολύτως ψευδέστατο- και ενέπλεξε την οικογένειά του, όταν ο ίδιος ήταν αυτός που όχι μόνο δεν προστάτεψε, αλλά κι ενέπλεξε τη σύζυγό του στα τοπικά πολιτικά πράγματα, προκειμένου να έχει όφελος... Το loutraki-press, απλά κατέγραψε χωρίς σχολιασμό έναν γεγονός, αλλά στη Δημοκρατία που πιστεύει ο Κώστας Λογοθέτης, απαγορεύονται οι αποκαλύψεις, αν κρίνει κανείς και απ’ όλα τα φασιστοειδή με το κεντροαριστερό μανδύα και το φαίνεσθαι που έχει μαζέψει γύρω του κι αποτελούν το επιτελείο του.
Ο λόγος φυσικά, για ερώτημα που ουδέποτε έχει μπει στον κόπο να απαντήσει ο Κώστας Λογοθέτης: Ποιός είναι ο άνθρωπος που μεσολάβησε κι έκλεισε τη συνάντηση με τον ένα εκ των δύο μεγαλοεπενδυτών της Club Hotel Loutraki S.A., Yigal Zilka;

Οι ψευδείς ισχυρισμοί για ακύρωση των δεσμεύσεών του
Απεναντίας, με μεγάλη ευκολία, παίζει θέατρο ως καλός ηθοποιός, ευρισκόμενος σε απόγνωση για το… κακό που βρήκε την οικογένειά του!..
Προηγουμένως, ισχυριζόταν ότι κατά τις διαπραγματεύσεις για τη συνεργασία μεταξύ του Κινήματος Ενεργών Πολιτών Λουτρακίου και του συνδυασμού του, τότε Με τους Πολίτες Μπροστά, ουδέποτε δεσμεύθηκε για αξιοποίηση του γράφοντος στα θέματα Επικοινωνίας, διαδίδοντας ότι όλα αυτά είναι ψέματα, κρίνοντας φυσικά τους άλλους με την προσφιλή του τακτική των ψεμάτων.
Τελικά, εκτός της προφορικής δέσμευσης του Κώστα Λογοθέτη, υπάρχει και η έγγραφη δέσμευσή του, η οποία φέρει ακόμη και την υπογραφή του!

Δεν λέει λέξη για το χρηματισμένο αντιδήμαρχο
Στη συνέχεια, ακολούθησε η αποκάλυψη για τον αντιδήμαρχό του που έχει χρηματισθεί, ο Κώστας Λογοθέτης -σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press- έλαβε την ομολογία από το μόνιμο συνοδό του, περιοριζόμενος να του αντιτείνει ότι έπρεπε να μου το έχεις πει!
Παρ’ όλα αυτά, ο Κώστας Λογοθέτης συνέχισε να διαβάλλει και να κατηγορεί τον γράφοντα και το loutraki-press για δήθεν ψεύδη και ανακρίβειες που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, επιχειρώντας να απαξιώσει το παρόν ιστολόγιο.

Η υπεξαίρεση των δύο επιταγών των απόρων
Αποκορύφωμα στον πεντάμηνο βίο του στα τοπικά πολιτικά πράγματα, ήταν η αποκάλυψη της υπεξαίρεσης από τον Κώστα Λογοθέτη των δύο επιταγών απόρων, (πρώτος το αποκάλυψε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Αγ. Θεοδώρων της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Παπαγεωργίου, στην οποία εκείνη τη στιγμή δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή) κοινωνική προσφορά της Motor Oil ενόψει Πάσχα, για την καταβολή έναντι, σε προσωπική του υποχρέωση, την οποία διατηρεί ακόμη ανοικτή παρά το σε βάρος του θόρυβο.
Μέχρι το θέμα να συζητηθεί στα προ ημερήσιας διάταξης θέματα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, όπου ο Κώστας Λογοθέτης επέλεξε την τακτική των ασύστολων και ψευδών ισχυρισμών επιχειρώντας να ενοχοποιήσει τον παραλήπτη των επιταγών αντί να ζητήσει ευθαρσώς συγνώμη, όπως θα έκανε ο κάθε έντιμος και αξιοπρεπής άνθρωπος, σπίλωνε όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν το loutraki-press και τον γράφοντα.
Τελικά, ο Κώστας Λογοθέτης, ομολόγησε εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή του, με τους υπηκόους του, αδυνατώντας να αντιληφθούν την ομολογία του, να διολισθήσουν σε έσχατο σημείο, την ώρα που όλοι είχαν πεισθεί τι πραγματικά είχε γίνει, να προβάλλουν ψευδείς ισχυρισμούς για να επιδείξουν την αφοσίωσή τους στον αυτοκράτορα!..

Θα θερίσει θύελλες στους… ανέμους που έχει σπείρει
Όχι μόνο στις προαναφερόμενες, που είναι βαριές περιπτώσεις, αλλά και σε ήσσονος σημασίας θέματα, ο Κώστας Λογοθέτης ενδυόμενος το προσωπείο ηθοποιού, αξιοποιεί τη δυνατότητά του να γίνεται πιστευτός σ’ όσους δεν τον γνωρίζουν, μοιράζοντας ελπίδες και συντηρώντας προσδοκίες, την ώρα που ο ίδιος έχει υπόψη του και γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι δεν μπορεί ν’ ανταποκριθεί σε τίποτε.
Κοινώς, Ψέματα, Ψέματα, Ψέματα.
Μνημειώδης και χαρακτηριστική, που γελάει ολόκληρη η λεγόμενη πολιτική πιάτσα, είναι η ατάκα του Κώστα Λογοθέτη: «Θέλω κάποια στιγμή να τα πούμε». Φυσικό είναι οι συνομιλητές του μετά τον αρχικό ενθουσιασμό ότι θα συνευρεθούν και θα τους ακούσει, κατόπιν της επί μηνών αναμονής στο ακουστικό τους, καθ’ ότι ο ίδιος δεν το εννοούσε, αλλά κι επειδή δεν θυμάται και δεν γνωρίζει σε ποιόν έχει πρωτοπεί, θέλω κάποια στιγμή να τα πούμε…
Ωστόσο, τη θύελλα στους ανέμους που έχει σπείρει ο Κώστας Λογοθέτης, θα την αισθανθεί όταν οι απλοί πολίτες αντιληφθούν ότι ελπίδες και προσδοκίες που τους καλλιεργούσε ήταν κάλπικες, γιατί χωρίς κανένα απολύτως δισταγμό, τους έλεγε την αλήθεια, προσποιούμενος ως ηθοποιός ότι όλα θα γίνουν.
Κώστα Λογοθέτη ο γράφων και το loutraki-press αναμένουν με μεγάλη αγωνία, πότε θα πείτε επιτέλους αλήθειες;

(060611)
Return top