Είπαν…

Μέχρι πρόσφατα ο πολιτισμός χαρασσόταν στις ταβέρνες και τα καφενεία, κατά την άποψη δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού Με τους Πολίτες «Πίσω».

(140611)




ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ,
ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ


Την καθαίρεση του προέδρου της ΔΕΥΑΛ Μπάμπη Δοσσαρά, χωρίς ουσιαστικούς λόγους, αλλά καθαρά για λόγους εμπάθειας κι αντεκδίκησης, θα διεκδικήσει στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, ο Κώστας Λογοθέτης.
Μια καθαίρεση που δεν βασίζεται σε νομικό έρεισμα, δηλαδή να έχει διαπραχθεί από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ ποινικό αδίκημα ή αποφάσεις του και πρωτοβουλίες του να βάζουν σε κίνδυνο το μέλλον και την προοπτική της επιχείρησης.
Επειδή τέτοια προϋπόθεση η αιτία δεν συντρέχει, τα φασιστοειδή του δεύτερου ορόφου της Ιάσωνος, έχουν ξαμολήσει τα «παπαγαλάκια», τα οποία διαδίδουν στην πόλη εν είδει εμπίστου πληροφορίας, ότι οι υπάλληλοι της εταιρείας δεν μπορούν να συνεργασθούν με τον Μπάμπη Δοσσαρά.
Την πρόθεσή του αυτή ο Κώστας Λογοθέτης την έκανε γνωστή στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. την περασμένη Τετάρτη, λέγοντας ότι η καρατόμησή του θα εισαχθεί ως θέμα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ο πιο πιθανός ισχυρισμός θα είναι ότι δεν μπορεί να συνεργασθεί μαζί του.
Πάντως ζητούμενο είναι αν θα το εντάξει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς στα θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε θα είναι αυτός που θα συντάξει και θα αναγνώσει τη σχετική εισήγηση ή το θέμα θα το εισηγηθεί στα προ ημερησίας διάταξης θέματα ο Κώστας Λογοθέτης, οπότε θα ακουσθούν από τον ίδιο και οι αιτίες απαγχονισμού του προέδρου της ΔΕΥΑΛ, Μπάμπη Δοσσαρά.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η προσεχής συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να διαπιστωθεί αν ο Κώστας Λογοθέτης θα προχωρήσει τελικά στον αποκεφαλισμό του πρώην ευεργέτη του!

Υπακούει τους ανεγκέφαλους του περιβάλλοντός του
Ο Κώστας Λογοθέτης οδηγείται στις τυφλές επιλογές, υπακούοντας αναντίρρητα τους σχεδιασμούς και τις σκοτεινές επιδιώξεις των επικίνδυνων πλέον φασιστοειδών της αυλής του, που υπέρ του δέοντος σίγουρα θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον τόπο, δεδομένου ότι δεν διαθέτουν και την απαιτούμενη νοημοσύνη να αντιληφθούν τις επιπτώσεις των προθέσεών τους. Στο μυαλό τους έχουν και στοχεύουν στην έμμισθη θέση, δεδομένου ότι σκοπός τους είναι μόνο οι καρέκλες και το χρήμα…
Τα φασιστοειδή του δευτέρου ορόφου της Ιάσωνος, έχουν προκρίνει την αγχόνη για όσους τολμούν να μην υπακούσουν τις εντολές τους δια του Κώστα Λογοθέτη, δεδομένου ότι θέλουν δημοτικούς συμβούλους και μέλη του συνδυασμού άκρως υποταγμένους, που δεν θα αναλαμβάνουν καμία πρωτοβουλία, αλλά και δεν θα αντιδρούν σε οποιαδήποτε εντολή.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Κώστας Λογοθέτης, αν κι έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την ανακοίνωση της πρόθεσής της να παραιτηθεί η δημοτική σύμβουλος Μαρία Στάμου -αν κι απολαμβάνει πλέον καθολικά της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης των δημοτών- δεν έχει σηκώσει το τηλέφωνο να της ζητήσει να αναθεωρήσει την πρόθεσή της.
Διευκολύνει τα φασιστοειδή η παραίτησή της, γιατί ανοίγει ο δρόμος για ένταξη υπηκόου που δεν θα εκφράσει αντίρρηση και δεν θα έχει δική του άποψη και πολύ περισσότερο το θράσος να την προβάλλει…

Πρόθεση καρατομήσεων και στη Λουτράκι Α.Ε.
Τα φασιστοειδή που ανήκουν στην αυλή του Κώστα Λογοθέτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, επιδιώκουν και ζητούν από τον αυτοκράτορα την κεφαλή επί πίνακι δύο μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας κι αυτό το δρομολογούν να γίνει στη γενική συνέλευση της 30ης Ιουνίου.
Ο ένας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Δοσσαράς και ο έτερος ο πολίτης που εξελέγη αντιπρόεδρος της εταιρείας, Δημήτρης Κοντός.
Μπορεί τα φασιστοειδή της Ιάσωνος να κάνουν σχεδιασμούς κομμένους και ραμμένους στα μέτρα τους, για να καταλάβουν ακόμη περισσότερες θέσεις και να παραγοντίζουν στην πόλη αποκτώντας ταυτότητα και προσωπικότητα μέσω των συγκεκριμένων θέσεων, ωστόσο, το πρόβλημα το έχει ο Κώστας Λογοθέτης.
Το πρόβλημα του Κώστα Λογοθέτη συνίσταται στο γεγονός ότι αφενός δεν διαθέτει τη γνώση, αφετέρου δεν μπορεί να παρακολουθήσει το ρυθμό σκέψης τόσο του Μπάμπη Δοσσαρά, όσο και του Δημήτρη Κοντού, με συνέπεια να περιέρχεται σύμφωνα με πληροφορίες σε μειονεκτική θέση και να αντιδρά με τρόπο που δεν αρμόζει σε ανθρώπους με υψηλής ευφυΐας δείκτη.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ο Κώστας Λογοθέτης αυτούς που έχει επιλέξει να περιαυλίζονται στην Ιάσωνος, να είναι χαμηλότερου δείκτη ευφυΐας από τον ίδιο, θεωρώντας στο μυαλό του ότι είναι αυτός που αποφασίζει λόγω της θέσεώς του, ενώ στην ουσία υιοθετεί κι εκτελεί τις εντολές τους.

Ανοιχτή παραμένει η πόρτα που άνοιξε ο Μπάμπης Δοσσαράς
Πρώτος την πόρτα της εξόδου από το συνδυασμό, καθ’ ότι η δημοτική αρχή έχει ξεφύγει πλέον από τις προεκλογικές δεσμεύσεις και σχεδιασμούς, άνοιξε ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Μπάμπης Δοσσαράς, ο οποίος την απόφασή του ο ίδιος εξεδήλωσε συντεταγμένα στο διευρυμένο από τα φασιστοειδή όργανο, που στη συνέχεια έσπευσαν να τον καρατομήσουν.
Αξιοσημείωτο είναι ότι όσα επικαλέστηκε ο Μπάμπης Δοσσαράς στο πλαίσιο του οργάνου ουδέποτε δημοσιοποιήθηκαν, τουλάχιστον δε από τον ίδιο, αλλά αντίθετα έγιναν οι γνωστές διαρροές από τα συγκεκριμένα πρόσωπα του συνδυασμού σε προκαθορισμένο ιστολόγιο.
Επομένως, δεν υπήρχε κανένας λόγος να ζητηθεί η καρατόμησή του.
Κυρίως δε, δεν καρατομείς κάποιον που δεν είναι πλέον μέλος του οργανισμού σου.
Είναι τουλάχιστον φαιδρό!

Αλλάζει γρήγορα χέρια η σκυτάλη των ανεξαρτητοποιήσεων…
Τη σκυτάλη της αποχώρησης πήρε η δημοτική σύμβουλος από τη δημοτική κοινότητα Αγ. Θεοδώρων Μαρία Στάμου, με μια ομιλία μεστή που αναφερόταν στη βάση των προβλημάτων, γεγονός που συνέτεινε να απολαμβάνει σήμερα της καθολικής εκτίμησης των δημοτών -πλην των ανεγκέφαλων που περιαυλίζονται στην Ιάσωνος- και να ζητείται απ’ όλους να μην παραιτηθεί, ευελπιστώντας ότι αποτελεί μία από τις υγιείς φωνές του παρόντος δημοτικού συμβουλίου και δεν είναι πειθήνιο ον.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press, τα χνάρια της εξόδου από το συνδυασμού θα βαδίσουν κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και μέλη του συνδυασμού, πολλοί εκ των οποίων ήδη απέχουν και κρατούν αποστάσεις από τα τεκταινόμενα στο συνδυασμό Με τους Πολίτες «Πίσω».

(140611)




ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ & ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Στην κεντρική ιστοσελίδα του δήμου www.loutraki.gr, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση της κοινής γνώμης, θα γίνεται ανάρτηση με το περιληπτικό περιεχόμενο όλων των αποφάσεων της εκάστοτε συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, στην ενότητα «Νέα - Ανακοινώσεις».
Ήδη, οι πρώτες αναρτήσεις έχουν πραγματοποιηθεί και το κοινό μπορεί να τις επισκεφθεί.
Μάθετε να γράφετε μια ανακοίνωση, εκθέτετε το δήμο!
(140611)




ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΜΑΤΣΗ - ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

Η εθελοντική ομάδα «Δράση Πολιτών» Λουτρακίου Περαχώρας, προσκαλεί δημότες και κατοίκους της περιοχής σε καθαρισμό του Πάρκου Μάτση - Δεξαμενής Λουτρακίου, την Κυριακή 19 Ιουνίου ώρα 10.00 - 12.00.
Η συγκέντρωση θα γίνει στις 9.45 στον χώρο του θεάτρου «Παντελής Ζερβός», όπου το αρμόδιο τμήμα καθαριότητας του δήμου θα προμηθεύσει τους εθελοντές με γάντια, σακούλες και υποστηρικτικά υλικά για τον καθαρισμό του πάρκου. Την εθελοντική δράση θα υποστηρίξουν και δημοτικοί υπάλληλοι με οχήματα αποκομιδής και μεταφοράς.
Κατά την διάρκεια της εθελοντικής δράσης καθαρισμού, θα δοθεί ψήφισμα από την «Δράση Πολιτών» προς το δήμαρχο Λουτρακίου & Αγίων Θεοδώρων για την τύχη του εγκαταλελειμμένου κτίσματος, το οποίο αποτελεί χώρο φιλοξενίας ναρκομανών και πηγή κινδύνου για τους επισκέπτες και ειδικά για τα παιδιά.
Θα ζητείται είτε το άμεσο σφράγισμα του, είτε η άμεση καταστροφή του ή η επισκευή και αξιοποίηση του.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας ή με τα μέλη του συμβουλίου συντονισμού της «Δράσης Πολιτών». Ακόμη, επικοινωνία μπορεί να γίνει και μέσω του email: DrasiPoliton@gmail.com

(140611)




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ARSENAL

Η ποδοσφαιρική ακαδημία του Π.Α.Ο. Λουτράκι αρχίζει τη συνεργασία της με την Arsenal Soccer School, τη κορυφαία ποδοσφαιρική σχολή στον κόσμο.
Η επίσημη παρουσίαση της νέας σχολής γίνεται αύριο 15/06/2011 στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας στο SPORT CAMP το απόγευμα στις 18:00.
Η Ακαδημία του ΑΟΛ δημιουργήθηκε το 2005 και αυτήν την στιγμή απαριθμεί 120 ενεργά μέλη. Συμμετέχει ανελλιπώς στα τοπικά πρωταθλήματα, όπως και σε διάφορα τουρνουά που γίνονται σε ολόκληρη την Ελλάδα, καταλαμβάνοντας πάντα τις πρώτες θέσεις, απόρροια της οργανωμένης δουλειάς που γίνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Παρών θα είναι ο Λάκης Παπαϊωάννου, τεχνικός διευθυντής των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα και scout της Arsenal FC στη νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και ο Adam Day προπονητής της South East Europe Arsenal Elite Academy, ενός πρωτοποριακού προγράμματος της Arsenal FC για τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δεδομένα, στην οποία προπονούνται τα ποιο ταλαντούχα παιδιά της Νοτιοανατολικής, και έχει ως σκοπό να τροφοδοτήσει την ακαδημία του Λονδίνου με την επόμενη γενιά «Κανονιέρηδων».
Οι ακαδημίες του Π.Α.Ο. Λουτράκι θα λειτουργήσουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του SPORT CAMP και θα φιλοξενούν παιδιά από 5 έως 16 ετών. Η δουλειά της εξαιρετικής προπονητικής ομάδα μετά την παρουσία της στο σεμινάριο προπονητών της Arsenal τον Αύγουστο και η παρακολούθηση της Σχολής από τον Λάκη Παπαϊωάννου και τους ανθρώπους των Arsenal Soccer Schools εγγυώνται μια επιτυχημένη πορεία.
Το σύνθημα των Arsenal Soccer Schools είναι: «Play the Arsenal Way» («Παίξε με τον τρόπο της Άρσεναλ»).
Πρέπει να δίννεται η δυνατότητα στους νεαρούς παίκτες να εκφράζονται ελεύθερα και πάνω από όλα, να αναπτυχθούν δημιουργικοί και τεχνικά καταρτισμένοι παίκτες που να πιστεύουν στον εαυτό τους.

(140611)
Return top