ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!





ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.
ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ


Αντιδήμαρχος του Κώστα Λογοθέτη δύο εβδομάδες πριν το Πάσχα, παρακολουθώντας την αδράνεια της Λουτράκι Α.Ε., λόγω της αναβλητικότητας και αναποφασιστικότητας του προέδρου της εταιρείας, του… έδωσαν εντολή(;) και το θράσος του ξεπέρασε κάθε όριο.
Ο εν λόγω αντιδήμαρχος, ισχυριζόμενος ότι έχει πλήρη γνώση των λειτουργιών της Club Hotel Casino Loutraki, ζήτησε από τον Κώστα Λογοθέτη, -ο ίδιος μαζί με τον πρώτο εξάδελφό του επειδή και οι δύο είναι υπάλληλοι της κοινοπραξίας, δεν φρόντισαν να ενημερωθούν αν αυτό είναι ασυμβίβαστο- να καθαιρέσει τα σημερινά μέλη και να τοποθετηθούν οι δύο τους μαζί με το δήμαρχο ως μέλη του διαχειριστικού συμβουλίου!
Θεωρούν ότι στη γενική συνέλευση του προσεχούς Ιουνίου, καθ’ ότι ο Συνδυασμός με τους Πολίτες Μπροστά ελέγχει την πλειοψηφία της γενικής συνέλευσης της Λουτράκι Α.Ε., είναι εφικτό να θέσουν εκτός Δ.Σ. εταιρείας τον πολίτη που έχει τοποθετηθεί και να τον αντικαταστήσει ο πρώτος εξάδελφός του, ενώ ο ίδιος να τοποθετηθεί στη θέση του Μπάμπη Δοσσαρά, καθ’ ότι ενοχλεί. Επίσης, το έτερο μέλος του Δ.Σ. που έχει εκλεγεί στην εκπροσώπηση της εταιρείας στο διαχειριστικό συμβούλιο της CHCL, από τακτικό να μετατραπεί σε αναπληρωματικό μέλος!
Τόσο ο αντιδήμαρχος, όσο και ο εξάδελφός του έχουν στενότατες σχέσεις με τα διευθυντικά στελέχη της κοινοπραξίας κι όπως επισημαίνει μερίδα παλαιών συνδικαλιστών που γνωρίζει τα πράγματα εκ των έσω, ο χαρτοπόλεμος των μηνύσεων δεν τους πείθει προς το παρόν στις προφάσεις για σκληρή αντιπαράθεση, δεδομένου ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει…
Ο Κώστας Λογοθέτης, όλα αυτά τα έχει υπόψη του; Έχει ακούσει κάτι; Τι συζητούσαν Μεγάλη Τρίτη ο Κώστας Λογοθέτης, ο αντιδήμαρχος, ο εξάδελφός του και άνθρωπος του δημάρχου σε ουζερί πλησίον του μώλου; Μήπως μπορεί ο Κώστας Λογοθέτης ποια ήταν η άκαμπτη θέση του ανθρώπου του;

(260411)




ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ;

Σε νέο αδιέξοδο βρέθηκε ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης, με αφορμή την ανάρτηση τοπικού ιστολογίου, φίλα προσκείμενο στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου Γιώργο Μπάκο, το οποίο επιβεβαίωνε το loutraki-press σχεδόν στο σύνολό της τη μέχρι σήμερα αρθρογραφία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται ότι ο δήμαρχος με τον αξιωματούχο του τα βρήκαν τη Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ και μέχρις εδώ, όλα καλά.
Ωστόσο, τίθεται κορυφαίο θέμα ηθικής τάξης κι αρχών.
Τα φασιστοειδή του δευτέρου ορόφου της Ιάσωνος θα ζητήσουν να τον περάσουν πειθαρχικό και να τον διαπομπεύσει φίλα προσκείμενή τους τοπική εφημερίδα, όπως ακριβώς είχαν κάνει με τον Μπάμπη Δοσσαρά για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που είχε εκδώσει και διαφωνούσε με τις πρακτικές του Κώστα Λογοθέτη; Επισημαίνεται ότι πειθαρχικό πέρασε και ο Νίκος Λόης, αλλά γι’ αυτόν δεν του επεφύλασσαν διαπόμπευση.
Ο Κώστας Λογοθέτης έχει τα κότσια να τα βάλει με τον Γιώργο Μπάκο ή θα φοβηθεί μήπως διευρυνθεί το μέτωπο που τον αμφισβητεί;
Είναι αλήθεια ότι κάποιος από τους αυλικούς του Κώστα Λογοθέτη ζητάει μετ’ επιτάσεως να αποκεφαλισθεί ο Γιώργος Μπάκος για να τοποθετηθεί στη θέση του συγγενικό του πρόσωπο;

(260411)





ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ» ΤΗΣ ΙΑΣΩΝΟΣ ΟΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ;


Όλα όσα βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας, έχουν κάνει κάποιους να αγανακτούν, δεδομένου ότι αφενός γινόντουσαν πίσω από την πλάτη τους και τα πληροφορούνται τώρα, αφετέρου προσβάλλονται ως αξιοπρεπείς προσωπικότητες καθ’ όσον είναι υπέρμαχοι των δημοκρατικών διαδικασιών.
Έτσι, σπεύδουν να αποκαλύψουν φασιστικές πρακτικές που έλαβαν χώρα την προεκλογική περίοδο και αναδεικνύουν προσωπικότητες που θα τις ζήλευαν ακόμη και οι συνταγματάρχες να τους έχουν εργαλεία στο επιτελείο τους.
Ωστόσο, το προνόμιο συγκέντρωσης τέτοιων χαρακτήρων αναδεικνύεται ότι το διαθέτει ο Κώστας Λογοθέτης με τους υπηκόους και αυλικούς που στριμώχνονται και σπρώχνονται στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος.
Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι δόθηκε εντολή από το προεκλογικό γραφείο του Κώστα Λογοθέτη μεταξύ πρώτης και δεύτερης εβδομάδας των δημοτικών εκλογών του περασμένου Νοεμβρίου να μαζευτεί από τα «στέκια» που ήταν τοποθετημένη η τοπική εφημερίδα Αλλαγή, που είχε εκδοθεί με τίτλο «Αέρας νίκης δέκα μονάδων για το Γιώργο Γκιώνη»;
Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι κάποιο φασιστοειδές καμάρωνε ότι είχαν μαζευτεί περίπου πεντακόσια φύλα, έτσι ώστε να μην πληροφορείται η κοινή γνώμη άλλη άποψη που ήταν σε βάρος του συνδυασμού τους;

(260411)





ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ
ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Οργασμός πρέπει να γίνεται στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος, λαμβανομένου υπόψη ότι οι άνθρωποι εκεί στο γραφείο Τύπου η επικοινωνιολόγος και ο δημοκράταρος βοηθός της δούλευαν ακόμη(!) και Δευτέρα του Πάσχα για να εκδώσουν την ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη του Πάσχα.
Καλά για να βγει το θεματολόγιο πρέπει να δούλεψε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, καθώς επίσης και υπηρεσίες. Επειδή όμως κάτι τέτοιο σύμφωνα με τις πληροφορίες του Loutraki-press δεν έγινε, το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί η ανακοίνωση δεν εκδόθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη που ήταν εργάσιμη ημέρα;
Μήπως επιδιώκεται να εκληφθεί ως εργασία σε αργία για να καταβληθούν υπερωρίες και το επίδομα αργίας;
Να περάσουμε και στην ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την προσεχή Πέμπτη και τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είναι:
1 Λήψη Απόφασης για εκμίσθωση τμήματος αιγιαλού στο Λουτράκι, προς τοποθέτηση θαλασσίων μέσων αναψυχής.
2 Λογιστική τακτοποίηση οικονομικού έτους 2010.
3 Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων - εξόδων δημοτικού προϋπολογισμού (α’ τρίμηνο 2011).
4 Αποδοχή ποσού 14.866,68 € από το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας μόνιμου προσωπικού ΚΕΠ δήμου μας & κατανομή αυτού.
5 Αποδοχή ποσού 880,00 € από το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για κάλυψη δαπανών πληρωμής συμβάσεων έργου Κ.Ε.Π. Αγ. Θεοδώρων.
6 Έγκριση ένταξης του έργου: «Κατασκευή 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Λουτρακίου (Ο.Τ. 131)» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτικής Ελλάδας - Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων 2007 - 2013 (ΕΣΠΑ)”.
7 Έγκριση οικονομικών απολογισμών, ετών 2008, 2009 & 2010, του ν.π. “Δημοτικός Οργανισμός Υγείας & Κοινωνικής Αντίληψης Λουτρακίου - Περαχώρας (Δ.Ο.Υ.Κ.Α.Λ.Π.)”.
8 Εξέταση αιτήματος Δήμου Βέλου - Βόχας για δωρεάν παροχή νερού προς υδροδότηση σχολικών μονάδων της Δημοτικής Ενότητας Βόχας
9 Εξέταση αιτήματος ΚΑΤΙΝΑΡΗ Ευαγγελίας για χορήγηση άδειας πώλησης νερού εκτός διοικητικών ορίων Δήμου.
10 Εξέταση αιτήματος της «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» για χορήγηση τεσσάρων παροχών ύδρευσης για τους χώρους στάθμευσης του αυτοκινητοδρόμου «Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος-Τσακώνα».
11 Ορισμός εκπροσώπου Δήμου με τον αναπληρωτή του στη B/θμια Επιτροπή Ελέγχου Σταυλισμού Ζώων & Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Ζωικών Προϊόντων.
12 Εξέταση αιτήματος Ζάζου Θεώνης για απότμηση πεζοδρομίου έμπροσθεν ιδιοκτησίας της (πάρκινγκ σε πυλωτή πολυκατοικίας), επί της οδού Κολοκοτρώνη (Ο.Τ. 29) στο Λουτράκι.
13 Εξέταση αιτήματος Κέστη Κοροβέση Βασιλικής για απότμηση πεζοδρομίου έμπροσθεν ιδιοκτησίας της (3 πάρκινγκ), επί των οδών Περιάνδρου & Υψηλάντου (Ο.Τ. 53) στο Λουτράκι.
14 Διαγραφή ή μη οφειλών από τους υπ’ αριθ. 556 & 559 έτους 2010 βεβαιωτικούς καταλόγους από πρόστιμα ανέγερσης & διατήρησης αυθαιρέτων κατασκευών, επ’ ονόματι Αλεξίου Τριανταφυλλιάς & Ιωάννη.
15 Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου: «Διαμόρφωση παιδικής χαράς πλατείας Εθνικής Αντίστασης σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές» του τέως Δήμου Αγ. Θεοδώρων.
16 Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου: «Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας» (αρ. μελ. 3/2009).
17 Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου: «Δημοτική οδοποιία Λουτρακίου» (αρ. μελ. 8/2010).
18 Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου: «Κατασκευή νέου Νεκροταφείου Λουτρακίου» (αρ. μελ. 52/2007).
19 Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου: «Συντήρηση οδοποιίας στο τ.δ. Πισσίων» (αρ. μελ. 41/2010).
20 Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) έργου: «Βελτίωση - ανακαίνιση Ε.Ο. Περαχώρας - Λ. Βουλιαγμένης και νέα χάραξη τμήματος Ε.Ο. Περαχώρας (Τμήμα Β’ & Τμήμα Δ’)».
21 Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) έργου: «Κατασκευή ανοικτού κολυμβητηρίου Λουτρακίου» (αρ. μελ. 96/2007).
22 Έγκριση μετακινήσεων Δημάρχου εκτός έδρας (Μάιος).
(260411)
Return top